שרשור שאלות לרובי דואניאס

ל...מ...ה ?

אתם פשוט לא קוראים מה שלחו לפניכם אה? 1 . עניתי . 2 . עניתי... והחלק השני התשובה שלי היא לא .. בעצם כן היא תהיה בחמישית ... 3 . תסריטאית מעולה . אני חושב שמזל סרטן הוא אחד הטובים של העונה... 4. עניתי . 5. עניתי . וקראתי את התסריט... מעניין מה חושבים עליו פה בפורום... שיהיה לך בהצלחה ... ...של...

הדר 1992

New member
"מזל סרטן" הוא באמת אחד הטובים של העונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה היה פרק גדולללללללללללללללללללל כל הפרק נקרעתי XD

0OמומיןO0

New member
יאא באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עכשיו הכל ברור חחחחחחח תודה
אבל למה הוא כתוב בתודות?

bnbn100

New member
שאלות..

1.בעונות הראשונות הייתם נוהגים הרבה פעמים לעשות תנועה של ספירה 1.. 2.. 3.. ואז עודד היה חוזר למה הפסקתם את זה בעונה הרביעית והחמישית?(להחזיר קצת נוסטלגיה) 2.האם צילמתם הרבה בישוב אזור? 3.למה בעונה הרביעית והחמישית כמעט לא היה לכם ניצבים בהמבורגרי? הרי בעונות הראשונות תמיד היה אנשים שם.

תשובות

1 . לא ממש הפסקנו עם זה ... לדוגמה: עודד סופר לדנה בבחינות קבלה שלה בפרק 2 ... 2 . כן . זה לא רחוק מהאולפן .. אז... אזור ... 3 . כי במסעדה כל כך גרועה למה שיהיו אנשים .. וחוצמזה שהיה צריך המקום היה מלא ... ראה החתונה של גרי .. שהלהקה מוכרת דיסקים בפרק פיתוח קול וכו ... .... ג'ונס...

galgi33

New member
שאלות

תהיה עונה שישית? ישארו כל השחקנים שיש עכשיו? (אפשר להחזיר את נתן
אם תהיה עונה שישית שוב יעשו שיפוצים? ומתי היא תהיה? בטח יהיה לי עוד שאלות בהמשך טיפ - כדאי לכם לשים בV.O.D דברים של מאחורי הקלעים או דברים שירדו בעריכה או סתם ראיון של הפיג'מות...

galgi33

New member
שכחתי לבקש משהו

אם תהיה עונה שישית: בבקשה תשים בשעה 2:30 או אפילו 3:00 במקום ב-2:00 אני גומר את הלימודים ב-1:50 ואני אף פעם כמעט לא רואה את ה5-10 דקות הראשונות

עוד אחד שלא קורא .. ../images/Emo13.gif

עניתי ... אני לא יודע אם תהיה עונה 6 ... אם תהיה אני אשמח שכולם כולל כולם יחזרו כולל אלונה ... אני לא קשור לVOD ... ולא מחליט על שעת השידור בערוץ הילדים.. ....אביה...

B o N u s

New member
נחמד ביותר ../images/Emo13.gif ...

שש שאלות - 1. האם התגובות על הפרקים שכותבים בפורום משמחות אותך או מועילות למשהו? גם השליליות. 2. האם היית רוצה להעביר את הפיג'מות לערוץ "ביפ" או לערוץ 22 או 10, כדי להעלות את הרמה של הסדרה? (מבחינת עלילה, הומור וגם גסויות למיניהם) 3. איפה התחלת לפני הקומדי סטור? למדת איפה שהוא או שיחקת במשהו? 4. אתה חושב לגשת גם לתיאטרון? לכתוב, לביים או לשחק שם? 5. יש איזו דמות מסדרה כלשהי שאתה אומר לעצמך "חבל שהיא לא יחד עם השלישייה/גרי"? 6. איך הייתה הפגישה הראשונה עם השלישייה? איפה זה היה? מה חשבת עליהם בהתחלה?

שלום לך

1 . מועילות, עוזרות, למרות שאנחנו יודעים שהפורום הוא לא מדגם מייצג של כלל האוכלוסייה ... ולפעמים אנחנו גם מודים לאלה שעוזרים לנו... 2 . לא... נחמד לי בערוץ הזה ... הייתי שמח לעוד תקציב ... אבל סבבי.. 3 . לפני הקומדי סטור . הייתי שחקן בתאטרון החאן במשך כמה שנים . לפני זה למדתי תאטרון בבית צבי . ולפני זה הייתי בתאטרון צה"ל ... 4 . אולי .. תלוי אם זה לא יתנגש עם העונה השישית של הפיג'מות... 5 . לא... 6 . ראיתי הופעה שלהם "מה קרה מלחמה?" צחקתי מאוד . בעיקר ממערכון שנקרא האגודה לספרות הדיור . יש פספוס כזה בעונה הראשונה של נג'י ... תודה ....שהם...

למעלה