שרשור שאלות לרובי דואניאס

avi065

New member
שאלה לרובי

בפרק שהיה היום לא קרה כלום כי לכותבים לא היה יותר רעיונות. זה גם מה שקרה במציאות? זאת אומרת נגמרו לכם הרעיונות לכתיבה?

ועוד כמה ../images/Emo9.gif

האם יש פרקים שאחרים כותבים ואתה קורא ולא כל כך אוהב?
איזה מבין הפרקים שאתה כתבת אתה הכי אוהב?
האם זכורה לך הסצנה הראשונה שצילמתם בכל עונה? והסצנה האחרונה שצילמתם בכל עונה?
מה היה הדבר הראשון שאמרת אחרי הקאט האחרון?
איך הייתה ההרגשה ביום הצילומים הראשון של עונה 4?
האם האולפנים של עונות 1-3 באמת היה בקניון?

שלום לך שוב ... לא יכולת להתאפק ?

- ואני מבקש כעורך שיכתבו חדש ... זה קרה כמה פעמים... - לא יכול לענות .. הרבה .. - די יא מופרע ... לא ... - בדרך כלל אני אומר " קאט ואני חושב שסיימנו ת'עונה " - היה לי שפשפת וגם צמחה לי פטריה ליד פי הטבע.... מאיפה אני זוכר ???!!! - בקניון כל בחולון . היה שם קולנוע שהרסו אותו ובמקומו עשו אולפן ... תן לאחרים לשאול .. זה ארוך נורא .. אני סובל !!!! .... אמר ...

אה כן ועוד משהו!

בקשר לסדרה "גרי מנדלבאום בלש בפרטי". קודם כל אני רוצה להגיד שזה רעיון גאוני, ושהפרק תעלומת הטמגוצ'י הוא פרק שמהשפחה שלי חרשה עליו וליניב מגיע אוסקר על הפרק הזה! דבר שני: מתי בערך הסדרה תעלה? כבר התחלתם לצלם אותה? האם גרי יהיה בדיוק כמו בפרק תעלומת הטמגוצ'י?

או קי ...עוד משהו ...

אני אמסור את האוסקר לפולי ... אני לא יודע מתי הסדרה תעלה .... לא התחלנו לצלם אותה ... וזה יהיה אותו גרי שמשתתף בפיג'מות . גרי מנדלבאום על שיפרתו ..."הזמן...

שאלה קטנה והכרחית :)

עברו כמה שעות ואני ממש מבואסת
רובי, מה יגרום לך לעשות עונה שישית?!!?!?!?

ערב טוב

רק רציתי להגיד שבעיני הסדרה מצוינת, שאהבתי את זה שהיא מסתכלת לאנשים בגובה העיניים ועושה הומור מצויין (עד גאוני). אתה חושב שיהיה קשה לשחזר הצלחה כמו של הסדרה הזו, מבחינת ההומור המיוחד (כמו קטעי המסך הלבן), הפנייה לקהל בגובה העיניים ושאר הדברים שעשו אותה למיוחדת? מה דעתך על זה שהסדרה תפסה גם בגילאים גבוהים יותר (20+)? מפתיע?

ערב טוב

תודה הצלחה זה תמיד דבר שקשה לשחזר .... נו שיהיה בהצלחה .. וכן . אני יודע שיש לזה קהל מבוגר
גם אני בהם ... ....שאלחץ ...

shay08

New member
שאלות

תספר על לי דנה בצילומים.... מה היא עשתה בין לבין? איך הייתה האוירה איתה על הסט? ואם אתה יודע מה הגובה שלה?

גרי 541

New member
כן בגלל שהם פתחו קפה אלונה ../images/Emo6.gif

בפרק מסודרים והיא טבעה אותם

למעלה