שרשור שאלות לרובי דואניאס

edens 114412

New member
אז ככה.../tapuzforum/images/emo13.gif

איך אתה מרגיש היום אחרי ששודר הפרק האחרון של העונה החמישית? היו לך רגעים בצילומי הסדרה שנמאס היה לך או רגעים של חרטה לגבי העונה החמישית? תודה רבה! ואל תשכח רוצים עונה שישית רוצים עונה שישית:).

אז ככה ככה ...

ככה ככה ... אתה יודע מה ... אני מתחרט שהכנסנו את הפיג'מות בעונה שישים . לא היה לי אומץ באמת ללכת עם הכלום עד הסוף אולי הייתי צריך להתעקש יותר .... ..... "הזמן...

hot3tv

New member
כמה שאלות לרובי

שלום רובי, אני צפיתי בכל העונות של הפיג'מות ומאוד נהנתי! גם שלחתי תסריט לתחרות תסריטים של העונה שהסתיימה אבל לא החזרתם תשובה. השאלות: 1. האם אתה יודע באילו פרויקטים משתתף אילן, קובי ב"שבוע סוף" ועדד בפסטיגל. מה עם אילן? 2. האם יש סיכוי לעונה שישי לפיג'מות. 3. איך חשבתם על הרעיון של ה"כלום" לפרק הסיום של העונה החמישית? זה היה פרק קצת מוזר. זהו. תודה רבה! יום טוב

על אחת מהן אני יכולה לענות ../images/Emo13.gif

אילן משתתף בתוכנית בערוץ 10 שאין לי מושג איך קוראים לה כי שכחתי
וגם יש תיכנונים לגבי תוכנית חדשה בלוגי עם השלישייה , משו דומה ל-הידוענים עם קיציס ופרידמן...

שירי116

New member
היה כתוב בפנאי + שאילן ישתתף בסרט "2048"

(בהתחלה יון תומרקין היה מאור להשתתף) וזה כאילו סרט שמתרחש בשנת 2048... לא זוכרת בדיוק. אבל לא כדאי שהליהוק של אילן יתחלף באחר כמו שרה עם יון

חח אני חייב עוד קצת ../images/Emo3.gif

האם השחקנים בכלל צופים בפרקים? איזה שחקן אתה יודע שצפה בהכי הרבה פרקים? האם אתה צפית בכל הפרקים?

galgi33

New member
ברור שהם צופים בכל הפרקים (כולם)

בפרק של מאחורי הקלעים ראו אותם גם אמרו שעודד זוכר את כל הפרקים בעל פה (זיכרון פורנוגרפי...) וגם הייתה בדיחה עם גרי ורוני שהוא שאל אותה אם בזמן שלא מצלמים היא לא צפתה בכל הפרקים? רק אלונה אני לא בטוח אם היא ראתה את כל הפרקים בחו"ל אבל חוץ ממנה אני די בטוח שכולם ראו את כל הפרקים

הדר 1992

New member
"הרינגטון 2" !!

שאלה אחרונה ניראה לי
יש מצב שבמידה ותהיה עונה שישית,שתעשו פרק "הרינגטון 2" ? שמעתי מממלא שאוהבים את הפרק הזה והרבה אמרו שצריך שיהיה שוב פעם פרק בסגנון חחח

אם תהיה הרינגטון הבא חייב להיות:

אדי: אתה מצלצל?????? אתה מצלצל?????????? מצלצל טלפון מצלצל

hofri10

New member
עד שאלות

1. של מי היה הרעיון לעשות את הפרק "במדבר"? 2. למה בעונה הזאת יש המון פרקי "גימיקים"-פרק כשר,כה אמר זרתוסתרא,שרה טבעות,פיק פיק פוק ועוד המון...?האם לא היו לכותבים רעיונות על מה לעשות פרקים(לא שהפרקים לא טובים...)? 3. האם אתה חושב שהדמויות היו יכולות להתחלף בשחקנים-לדוגמה:קובי היה בתפקיד של אילן,עודד בתפקיד של קובי ואילן בתפקיד של עודד. נראה לך שזה היה מוצלח? 4. למה השתנו הדמויות של קובי-לפרדי ולסבבה סאלי התלבושת, לנג'י השפם, ולמרסל פוארו כמעט הכל? 5. אם היו נותנים לך להוסיף דמות לסדרה, איזו דמות היית מוסיף?

נו , זה לא יגמר הסבל הזה ????

1 . של התסריטאי... אמממ.. זה אני . 2 . עניתי . 3 . למה שהם יעשו כזה דבר ? 4 . קובי רצה לחדש את הגרדרובה.... 5 . לא הייתי מוסיף שום דמות .. טוב לי עם הסדרה הזאת ככה... לילה טוב ... .... למעבדה ....

Mavette

New member
לא חושבת ששאלו

כי אני בבסיס אז אני לא יכולה יותר מדי זמן במחשב O.O אבל מה היה הפרק הזה עם פמלה אנדרסון!??!?! ראו אותה לשניה בפרק "זה זה או זה זה" אבל לא היה באמת כזה פרק, מה זה היה אמור להיות? [ושתדעו לכם שיש לנו פה חבר'ה בכיבוי אש שמתים על הפיג'מות וגיליתי את זה רק היום O.O ]

למעלה