שרשור שאלות לרובי דואניאס

עוד שאלה לרובי../images/Emo22.gif

רובי, בזמן שקראתי כאן את התגובות, עלתה לי לראש שאלה גאונית. שאלה יותר טובה מאשר חידת איינשטיין, אבל עכשיו שבאתי לכתוב אותה, היא ברחה לי מהראש =\ אז עם כל הצער שבדבר, נשאל שאלה טיפשית- לפי שיר הטרטרטע, ואני מצטט- "עכשיו אתה יכול, וזה גם דיי בזול, לקנות את המכונה- שתשיר ת'טרטרטע" אז רובי, איפה אפשר לקנות את המכונה הזו? ועל הדרך גם את המכונה שעושה בזזז וטזז. המבזק של זק אהוב ליבי. תמיר.

0OמומיןO0

New member
השאלות של אלירן דבלס היחיד

העתקתי לך לפה מקווה שזה בסדר כי ניסיתי להסביר לך איפה להגיב למה אתם לא מראים את שיפרה , יהיה נחמד אם תעשו לה דמות !? כמה זמן בערך לקח לצלם את כל הפרקים ? האם אתם שוקלים לעשות עונה שישית ? לא קשור לפיג'מות חח ( לא חייב לענות ) יש מצב לעוד עונה של שמש ? אגב אתה במאי ענק ! באמת ... כל הכבוד על 5 עונות מצויינות שהבאת לנו

ny22

New member
מנהל
בשביל לא להטריח אותך יותר מדי - המשך שאלות

(אני יודע שאתה עונה וזה קשה לכן לא שירשרתי לשאלות שלי אלה פתחתי תת-הודעה חדשה). אז ככה: אם כתבת לי שאתה מנסה להכניס את פולי לכל מה שאתה עושה, למה לא מצאו לו תפקיד בשמינייה? ולגבי הקיר הרביעי, אני אחדד טיפה את השאלה - הרעיון של זה בא יחד עם הרעיון על הסדרה? או שתוך כדי כתיבת הסדרה החלטת להוסיף את זה (כתבת שזה כבר היה מהפרק הראשון, אז אני מתכוון שנניח התחלת לכתוב את הפרק הראשון ואז פתאום צצץ לך הרעיון של הקיר הרביעי). וסליחה על הטרחה
, אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שמאוד סיקרנה אותי (ואהת טענת שכבר שאלתי אותה)... בשביל שלא תהיה לי פאדיחה אשאל שאלה חדשה באותו סגנון: אחרי רקורד באמת מרשים שיש לך, אילו עוד שאיפות יש לך? ותוך כדי התשובות עלתה לי שאלה די בנאלית לראש, אבל היא באמת מסקרנת אותי - איזה תלמיד היית? אהבת ללמוד? מתי התחילה אצלך אהבת הכתיבה? לילה טוב ו(אני מקוה ש)זהו...

porky169

New member
הוא דווקא כן שיחק בשמיניה../images/Emo134.gif

את עורך דין חלבי...

רובי כנס - שאלות : P בבקשה תענה

כמו שאמרתי - אחלה במאי : ) החלטתי לכתוב כמה שאלות אחרות כי השאר כולם כתבו וקיבלו תשובות !~ 1. איך גילת את הכישרון של " פולי " ? 2. מי הדמות הנערצת ביותר מהפיג'מות ? 3. איך התחיל כל הקטע של ה " ניניני " ? 4. מי הגה את הרעיון לסדרה ? 5. עם מי היה לך הכי כייף לעבוד ?

אם אתה עדיין פה

זה שאלה של קטע אישי: בפרק "אפס אפס אפס" הופיע חוקר שב''כ ששוחק ע''י השחקן המהולל אייל נחמיאס [שהוא גם המורה שלי לתיאטרון בבית ספר] אבקשך לשלב אותו בעתיד ביותר פרקים... עשה טובה חבר לי שיר עזוב אותך בחייך נו יאללה זרוק נושא...

HARTK5910

New member
שאלות

איך קוראים לשאר האנשים שעושים את הסדרה חוץ ממך ואם אתם לא מקבלים שורה אחת של שאלה אז תשלחו לי לדואר אלקטרוני

למעלה