שרשור שאלות לרובי דואניאס

שואל שנית !

למה אתם לא מראים את שיפרה , יהיה נחמד אם תעשו לה דמות !? כמה זמן בערך לקח לצלם את כל הפרקים ? האם אתם שוקלים לעשות עונה שישית ? לא קשור לפיג'מות חח ( לא חייב לענות ) יש מצב לעוד עונה של שמש ? אגב אתה במאי ענק ! באמת ... כל הכבוד על 5 עונות מצויינות שהבאת לנו

0OמומיןO0

New member
אתה צריך להגיב להודעה הראשית../images/Emo13.gif

תלחץ על ההודעה הראשונה ותעשה הוסף תגובה ככה הוא יוכל לראות
הבנת

גם אני חשבתי! אבל לא. ../images/Emo223.gif

חייתי בשקר כלכך הרבה זמן עד שגיליתי את האמת.

לא. לפי מה שקראתי במאמרים, ../images/Emo223.gif

כל אחד ממקום אחר. הרצליה/רחובות/כפר סבא. נראה לי חח. לא זוכרת מי זה מי אבל כתוב במאמרים בפרטים על כל אחד מהשלושה. באמת שהייתי בטוחה שהם מנתניה כי הם הופיעו כאן כבר כמה פעמים..
אוף שיבואו שוב;;

הדר 1992

New member
קיבינימאט!!פיספסתי הופעה שלהם ליד הביתתתתתתתת

חברה שלי יום אחרי ההופעה נזכרה לומר לי שהם הופיעו
(הם הופיעו בגן-יבנה..10 דקות מאשדוד ככה..חח) #$@$@$@ והבנתי שעודד גדל בהרצליה,אבל הוא נולד בכפר סבא D: ובקשר לאילן וקובי-לא זוכרת XD

נתניה ...

בסדרה . החבורה מגיעה מנתניה ... במציאות התסריטאי אריק זילברמן הוא נתנייתי ומשם זה התחיל ... לגבי נתניה אני הבנתי שיש עליה רק שתי בדיחות כל השאר זה אמת... ... וזהו ? ....

ny22

New member
מנהל
../images/Emo6.gif

לגבי נתניה אני הבנתי שיש עליה רק שתי בדיחות כל השאר זה אמת... גדול

חחחח טוב את האמת שזה נכון../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

אני מקבלת את התשובה הזאת.
וכן, אני יודעת שהפיג'מות כביכול באו מנתניה, אבל עדיין לא הבנתי את הקטע של כל הירידות עליה. XDD ולא ידעתי שהתסריטאי מנתניה, זה מסביר את זה. D:

הדר 1992

New member
יש לי עוד שאלה אחרונה D:

אם לא ייצא סרט שלהם או משו דומה,בעבר מכרו קלטות וידאו של הפיג'מות עם כמה פרקים בודדים...מהעונה הראשונה אני חושבת חשבתי אולי יש מצב שיעשו DVD של כל העונות יחד עם כל הפרקים וזה ייצא למכירה? (אם זה קשור אליך כמובן..)

למעלה