שרשור שאלות לרובי דואניאס

plpj

New member
כמה שאלות..

הייתי רוצה לראות אותך משתתף יותר בפרקים קודם כול ועכשיו השאלות שלי על זה: א.האם אתה נהנה להשתתף בחלק מהפרקים של הפיג'מות? 2. האם אתה רואה שהפיג'מות קידמה אותך בחיים? אתה חושב שאתה יותר מוכר? 3. ועכשיו יש לי דעה דנה פרידר הגיעה השנה לסדרה ואני חושב שהיא לא שיפרה את הרמה של הסידרה אלא דווקא הורידה אותה, לעומת זאת ימית ואלונה שיפרו מאוד את הסדרה וראו שהם מוסיפים המון דברים מצחיקים לסדרה . אז לפי דעתי דנה לא התאימה כל כך לסדרה אבל מי אני שיתן דעה על זה
, וזה לא רק אני חושב ככה יש עוד המון ילדים. 4. האם יש לכם תקציב מספיק גדול לעשות פרקים גדולים(מבחינה כלכלית כמובן)? או שאין לכם הרבה ואם היה לכם תקציב גבוה אולי הייתם מעלים את הרמה של הסדרה בהרבה?(פשוט אני רוצה לדעת אם הפרקים שלכם מבוססים על תקציב קטן ואז אי אפשר להביא הרבה שחקנים מבחוץ וכל השאר) 5. למה בעונה החמישית עשיתם את השלישייה כיותר בוגרים? 6. והייתי מבקש שאם תיהיה עוד עונה אז תעשו אותה כנוסטלגיה ולא כל הרעיונות על כוחות על ודברים כאלה.(אני מדבר על העונות הראשונות שלא היו מוגזמות וזה מה שהיה יפה בזה.

כמה תשובות ...

1 . כן . מאוד . 2 . יותר מוכר ...
.... לא . אני פחות מוכר ... חחח... די נו .. עזוב, אתה צעיר לא היכרת את ההיסטריה שהייתה סביב הקומדי ... 3. ויש הרבה שחושבים אחרת... סתם תכנס לסקר לדוגמא בפורום של ערוץ הילדים... 4 . אתה מבין את השאלה ששאלת? לי קשה... יש שחקנים שמתארחים . חלקם מצויינים . השיפוצניק אלברט לדוגמא הוא שחקן השנה בתאטרון כמה שנים רצופת ... 5 . רצינו לעשות אותם יותר צעירים אבל הם התבגרו בחמש שנים האלה.. 6 . שאתה אומר לא מוגזמות אתה מתכוון שהפיג'מות היו בראש של טל מוסרי או שאילן שיכפל את עצמו כמה פעמים לא אתה בטח מתכוון שסאדם חוסיין ניצח במלחמת המפרץ ... תמיד היו עלילות מוגזמות בסדרה הזאת ! ....נכנסו....

רובי ../images/Emo24.gif

קודם כל אני רוצה שתדע שאתה תותח על, אתה באמת בן אדם שהמציא פשוט כל כך כל כך הרבה בדיחות מצחיקות, ואתה באמת אחלה
וגם אני רוצה להגיד שלפי דעתי העונה רק הלכה והשתפרה, וזה באמת משהו שלא ראיתי אצל הרבה סדרות אחרות. ותמשיכו לעשות את הסדרה ככה כי אתם גדולים
רציתי לשאול אותך שאלות אבל כתבו כבר את כולם, אז אני אנסה קצת שלא כתבו: 1. עודד סיפר לנו שכשגיליתם שעונה 4 תהיה גם לערוץ הילדים הייתם צריכים להוריד די רהבה בדיחות גסות מהפרקים. אתה יכול לתת לנו כמה דוגמאות לבדיחות גסות שירדו? (זה בסדר, אנחנו ילדים גדולים
) 2. מה לדעתך הפרק הכי טוב בתולדות הסדרה? 3. איזו סדרה לדעתך טובה יותר- הפיג'מות או שמש? 4. זה ידוע שהפיג'מות של עונות 1-3 והפיג'מות של עונות 4-5 זה עידן קצת שונה. איזה עידן אתה מעדיף? נגמרו לי השאלות, אבל אני רוצה לציין שתמשיכו, תמשיכו לעשות פרקים מיוחדים ומגניבים ולא רק רגילים. הפרקים "המבול" ו"אפס אפס אפס" הם שני הפרקים הכי טובים בעונה לדעתי ודווקא בגלל שהם מיוחדים

חולה על השאלות האלה ... ../images/Emo13.gif

1 . היו הרבה .. אבל אחד בולט ... בפרק רינגטון בהתחלה גרי חולם והחלום צונזר ... כן המסך השחור שם מודבק ! גרי חלם שימית מצליפה בו בשוט בגב והוא עם מסכה של סאדו מזו ... זה ירד ... אפשר לראות שהוא מתעורר שהוא מחזיק את הגב ... עכשיו זה יהיה לכם יותר ברור ... יש עוד ... אבל די.. 2 .עניתי . 3 .. הפיג'מות ! 4 . עידן רייכל ... ועניתי ... ובעיניי כל פרק הוא מיוחד ...(כמו קהל אמריקאקי ) אווווווו .... למעבדה....

גרי 541

New member
../images/Emo41.gif שאלה לרובי

האם יש סצינות שצילמתם לעונה החמישית והם נפסלו לשידור ? לדוגמא זכור לי שעודד דיבר על איזה סצינה שהוא וקובי באים לישון עם ימית באותה מיטה ולא זכור לי שהיא שודרה באיזה שאו פרק בעונה הזאות ועוד בקשה קטנה אליך, בעונה השישית תשתדלו לשלב את ימית יותר כי היא באמת מדהימה ופחות לשלב את דנה כי היא באמת קצת הרסה את הסדרה אתה במאי מעולה ואני מקווה להיות בעתיד כמוך

תשובה לגרי541

יש סצנות שירדו .. אבל לא נפסלו לשידור ! הסצנת מיטה הייתה חשוכה מדי . אולי בכל זאת אני אניח לתאורנים לעשות תעבודה שלהם ... ולגבי דנה .. יש אחרים שלא יסכימו איתך ... קורה . .... שלו ....

CrazyPenguin

New member
ותלרובי../images/Emo191.gif|פינגווין|

אם יכלת לבחור דמות הוליוודית שתשחק בפיג'מות, מי זו הייתה ולמה? האם אתה קורא קבוע בפורום? תודה

KiShKooSh

New member
אלונה טל!

כן זה היה ניסיון קל להיות שנונה, לא חשוב. המשך יום מקסים ביקי

porky169

New member
שאלה שאני שואל את עצמי כבר 10 שנים../images/Emo134.gif

האם יש סיבה שבתוכניות של טדי כל הזמן הצחוקים המוקלטים חוזרים לעצמם? אני כבר יודע אותם בעל פה, איך הם נשמעים ואיך הם הולכים להיות

תשובה שיש לי כבר 10 שנים ...

לפי חוקי הז'אנר האמריקאי יש לסיטקום צחוקים .. כן גם הם מדביקים ומשפצים את הצחוקים שהוקלטו באולפן ... הצחוקים שיש לאולפן שלנו הם צחוקים שיש לטדי את הזכויות עליהם לשידור . תאמינו או לא גם על זה יש זכויות .. אני אפילו יכול לזהות חלק מהצחוקים שם בעצמי .. כי אני מכיר את הנפשות הצוחקות .. אבל זה מה יש ... ..... מכונת ...

תשובות !

לא למדתי כתיבה . ביום ראשון ... אהה בימוי , גם לא למדתי ... למדתי תאטרון . והתגלגלתי לזה ..
אני פונה לקהל .. אין לזה משמעות יס או הוט ... ..... זמן ! "

Miss Roni

New member
שאלות P:

טוב את הרוב כבר שאלו אז.. * היית רוצה לעשות בעתיד עוד פסטיגלים? * אם הייתה לך אפשרות לשחק בתפקיד קבוע בפיג'מות, היית עושה את זה? זהו

MrHyde1

New member
ערב טוב רובי ../images/Emo13.gif

מה שלומך? רציתי לשאול אותך האם כיוונתם בכתיבת התסריט לכך שדנה לא תמלא את המקום של אלונה וימית בלהקה? נראה שדנה דווקא מחליפה את רוני שלא הופיעה כמעט העונה, היא הרבה יותר עם גרי מאשר עם הלהקה. פעמים רבות העונה, היא בכלל לא השתייכה אליהם, כמו בפרק עם אלון דל.

למעלה