כמה שאלות..
הייתי רוצה לראות אותך משתתף יותר בפרקים קודם כול ועכשיו השאלות שלי על זה: א.האם אתה נהנה להשתתף בחלק מהפרקים של הפיג'מות? 2. האם אתה רואה שהפיג'מות קידמה אותך בחיים? אתה חושב שאתה יותר מוכר? 3. ועכשיו יש לי דעה דנה פרידר הגיעה השנה לסדרה ואני חושב שהיא לא שיפרה את הרמה של הסידרה אלא דווקא הורידה אותה, לעומת זאת ימית ואלונה שיפרו מאוד את הסדרה וראו שהם מוסיפים המון דברים מצחיקים לסדרה . אז לפי דעתי דנה לא התאימה כל כך לסדרה אבל מי אני שיתן דעה על זה
, וזה לא רק אני חושב ככה יש עוד המון ילדים. 4. האם יש לכם תקציב מספיק גדול לעשות פרקים גדולים(מבחינה כלכלית כמובן)? או שאין לכם הרבה ואם היה לכם תקציב גבוה אולי הייתם מעלים את הרמה של הסדרה בהרבה?(פשוט אני רוצה לדעת אם הפרקים שלכם מבוססים על תקציב קטן ואז אי אפשר להביא הרבה שחקנים מבחוץ וכל השאר) 5. למה בעונה החמישית עשיתם את השלישייה כיותר בוגרים? 6. והייתי מבקש שאם תיהיה עוד עונה אז תעשו אותה כנוסטלגיה ולא כל הרעיונות על כוחות על ודברים כאלה.(אני מדבר על העונות הראשונות שלא היו מוגזמות וזה מה שהיה יפה בזה.
הייתי רוצה לראות אותך משתתף יותר בפרקים קודם כול ועכשיו השאלות שלי על זה: א.האם אתה נהנה להשתתף בחלק מהפרקים של הפיג'מות? 2. האם אתה רואה שהפיג'מות קידמה אותך בחיים? אתה חושב שאתה יותר מוכר? 3. ועכשיו יש לי דעה דנה פרידר הגיעה השנה לסדרה ואני חושב שהיא לא שיפרה את הרמה של הסידרה אלא דווקא הורידה אותה, לעומת זאת ימית ואלונה שיפרו מאוד את הסדרה וראו שהם מוסיפים המון דברים מצחיקים לסדרה . אז לפי דעתי דנה לא התאימה כל כך לסדרה אבל מי אני שיתן דעה על זה