שרשור שאלות לגלעד שגב

גלעד

תודה לך תודה על הדיסק המדהים תודה על הרגש הרב בשיריך (ההופעה בשישי היתה מדהימה) תודה שבאת
אומנם אנחנו קהילה יחסית צעירה אך כבר כותבים בפורום לא מעט אנשים שחיכו בקוצר רוח לאירוח הזה בשרשור הזה יהיו שאלות חברי הפורום - אך אתה מוזמן להציץ גם בשרשורים אחרים בפורום לקלוט מעט את רוח הקהילה כמו שאמרתי לך בשישי אנחנו נשמח אם תשוב לכתוב (גם הודעה מזדמנת פעם ב...) אוהבים
חברי פורום גלעד שגב

»liat«

New member
גלעד אתה זמר הכי טוב בארץ!

מזל שיש לי את הדיסק שלך שיעודד אותי שאני עצובה ולשאלה השיר נופלים לתוך טבעת כל השמות ששמה מי הם? (דרך אגב שיר סוף הדרך!)

נופלים לתוך טבעת

האנשים שמוזכרים בשיר הם שמות של אנשים אמיתיים - שאני מכיר אישית... אני חייב להגיד שלפני ששיחררתי את השיר היו לי כמה שיחות וחלק מהן לא קלות, אבל בסוף קיבלתי את ברכתם של כולם. מישהו חכם מאד פעם אמר לי - שעל השירים הטובים שלך אתה הרבה פעמים צריך לריב עם אנשים...

3נטוש

New member
ומה שמסופר בשיר

זה גם אמיתי? כאילו כול הסיפורים בשיר...

../images/Emo13.gifגלעד../images/Emo26.gif

דבר ראשון- תודה שבאת להתארח בפורומנו הצנוע. וכמו שתומר כתב- נשמח אם תמשיך לכתוב פה גם לאחר האירוח. אתה מכיר את זה שיש לך מלא דברים להגיד לבן אדם אבל ברגע האמת הכל נעלם
אז זה מה שקורה לי עכשיו
אני רק אגיד שהשירים שלך מדהימים, ושההופעות משגעות
אה, ואני מקווה שאתה לא נעלב כשאנחנו קוראים את שמו של אביב בהופעות, אתה יודע שאנחנו אוהבים אותך
אריאלה.

היי :)

תודה לך אריאלה על המלים הנפלאות, ואני מאושר שזה מה שאת מרגישה. זה פשוט כיף לשמוע... אני מאושר שאתן צועקות את שמו של אביב ואם אפשר קצת יותר חזק כי הוא מאחורי התופים עם אוזניות ולא תמיד שומע... אגב, אני מעריץ שלו גם :)

orguy

New member
גלעד...........

תודה לך על הכל, אני מצטער שלא יכולתי לבוא להופעה שלך ביום שישי למרות שממש רציתי אבל קרובת משפחה שלי נפטרה והיה לי יום קשה, כתבתי לה שיר וכולם אהבו אותו מאוד כי הוא הגיע ממקום אמיתי, כמו שאתה אמרת אז תודה ענקית על הכל! אתה בן אדם מיוחד, רציתי לשאול אותך אם אתה רואה ניצנים (לא החוף!!!) של התחלת עבודה על האלבום הבא חוץ מהשיר "פחדים" אתה עובד על האלבום הבא? מתי ההופעה הבאה בתל אביב? (שלא יסקלו אותי!), האם אתה רואה את עצמך באיזשהו שלב בחייך עוזב את המוזיקה?(כי אם כן אז אני לא מאשר לך את זה!!!), כבר עידכנו אותך שאני עשיתי את כל התמונות המעובדות חוץ מ"גלעד המלך" ו"www.giladsegev.co.il" ? איך הייתה התחושה שלך בכפר המוזיקה???? נהנת????? מקווה שתענה, אור גיא! (זה ששולח לך שירים שלו באימייל אבל אתה לא מגיב חחחחחח סתם! סתם!)

אהלן !!

אור גיא היקר, תרשה לי לשבח אותך על השירים שאתה כותב - ואני מעריך את היכולת שלך לכתוב ממקום אמיתי - אני יודע שזה לא דבר קל... ואולי לפעמים הכי קל בקשר לשאלותייך: העבודה על האלבום הבא כבר החלה והיא בשלבים ראשוניים של גיבוש החומרים ההופעה הבאה בתל אביב לדעתי תהיה ב 6.10.04 בארבי ת"א כרגע אני רואה את עצמי במוזיקה עד הסוף - וללא ספק הביקור היום בפורום רק מחזק את זה אצלי - אתם נותנים לי הרבה כוח סחתיין על העיבודים לתמונות - הצצתי בהם - וזה די אמנותי מצידך - :), כפר המוסיקה - היתה חוויה מדהימה - אנרגיות חזקות - אבל אני חייב לציין שבכל פעם שאני עולה על הבמה - אני מאד מתחבר וחש באנרגיות האלה - זה גם יכול להיות אם אני שר למישהו בחדר לבד... בכל מקרה, תודה על השאלות - היה מעניין בשבילי לענות עליהן

t h u m p e r

New member
גלעד...

ברגע ששמעתי את הדיסק- הוקסמתי. הביצוע, התיזמון, קולך המדהים ובעיקר המילים הן אלו שעושות את השיר כה כן ואמיתי. למרות נסיונותיך להופיע בכל הארץ, עדיין לא קיימת הופעה בקריות. חיפה ונהריה (מקומות מרכזיים שבד"כ נוהגים לעשות שם הופעות) הן כמרחק שעה נסיעה מהקריות, וזו בעיה לתושבי הקריות (כמוני למשל...). נשמח אם תקיים הופעה בקריות, כי בימי שישי אין תחבורה ציבורית...(אין איך לחזור הבייתה באמצע הלילה!) המון תודה על הכל- המוזיקה והרגש! מחכה לדיסק הבא בקוצר רוח. בהמון אהבה והערכה, מיכל.

תודה רבה מיכל!!

תודה רבה - על כל המלים... היה שווה לעבוד קשה בשביל המלים האלה, אני מת כבר להופיע בכל הארץ - ואני מתאר לעצמי שלקראת הסתיו, אני אתחיל לצאת יותר מגבולות ת"א כפ"ס ואגיע לאזורך :) אז נתראה בקריות :)

איף

New member
שאלה לה לה...../images/Emo22.gif

טוב,אז סתם בשביל הסקרנות האישית שלי... הממ... איזה דיסק(ים?) מתנגן(נים?) אצלך במערכת בימים אלו? (אצלי במערכת-הדיסק שלך...כמה מפתיע.
)

מממ... איזה דיסקים...

אהלן :) האמת שאני שומע עכשיו כמה להקות שעניינו אותי בינהן - להקה מסקנדינביה שקוראים לה סיגרוס, להקה שקוראים לה הסטילס, הרקוויאם של מוצרט, הפסקול של שרק 2 שעושה לי מצב רוח, ואת הדיסק הראשון של להקת הקאונטינג קרואס... אני גם שומע את הפסקול של הסרט ונילה סקיי... סביר שעוד שבוע אלה יהיו דיסקים אחרים.... מוסיקה בשבילי היא בתנועה מתמדת...

מיצי007

New member
זהו!

כשהייתי בהופעה שלך בכפר סבא לפני ההופעה האחרונה שלך בת"א בסוף ההופעה שמו את הדיסק של הפסקול של שרק 2. רציתי לשאול אם את המוזיקה שלפני ההופעה ואחריה אתה בוחר.. ולהגיד לך שהפסקול של שרק ממש חמוד,ששמעתי ישר זיהיתי.

3נטוש

New member
=) הפסקול של שרק 2../images/Emo70.gif

זה הדייסק הכי שווה ששמעתי
(חוץ משלך ושל עברי:))

מיכיל

New member
שאלה לגלעד../images/Emo9.gif

כבר הרבה מאוד זמן חשבתי לשאול את זה... אז... הנה אני אשאל
בשיר המדהים (והאהוב עליי דרך אגב) "כותב לך סיפור " -אתה מתאר סוג של מערכת יחסים . "כי כשאת איתי זה לא אמיתי" "בין סורגים אני לא לבד" - האם הכוונה היא לתאר תחושה של כלא ? ("שומרת שלי.. " ), שבעצם המערכת יחסים הזאת היא כמו להיות בכלא אבל היא מבולבלת בגלל שבעצם איתה ,בתוך הכלא הזה, אתה לא לבד? .. הקיצר- פרשנות לשיר
חח...

פרשנות מגניבה...

היי מיכיל :) ובכן, הפרשנות שלך באמת מגניבה - ואני חייב שוב להגיד על עצמי שאני לא מאלה שפותרים פרשנויות, אני מאושר שיש לך את הפרשנות הזו שבשבילך היא הנכונה - ונכון לרגע זה היא יכולה להיות נכונה גם בשבילי... אני יכול להגיד שבאמת מדובר על כלא - אבל לא במובן הפיזי - סורגים רגשיים שמונעים ממך את מה שאתה הכי רוצה... תודה על השאלה

למעלה