שרשור שאלות לגלעד שגב

תודה על המלים החמות

היי מור :) אני מבין שאת לא איתנו בארץ אז את בטח מבלה. אני מאד שמח שהתאהבת בדיסק ושהוא חוצה את גבולות המדינה. סופי נכתב בהשראת אמא שלי - אבל הוא לא שייך רק לי ולה. תחושת האמהות היא האינסטינקט אולי הכי בסיסי בטבע - וגם כשאני רואה ערוץ נשיונל ג'אוגרפיק - ומשפחות של בעלי חיים בטבע, אמא וגוריה, יוצא לי לפעמים לחשוב על השיר סופי...

שיר m

Well-known member
שלום גלעד../images/Emo70.gif

אין לי שאלה... רק רציתי להגיד לך תודה. אתה בנאדם מוכשר. כותב שירים מדהימים. קניתי את הדיסק לפני חודשיים בערך ופשוט לא יכולתי להפסיק להקשיב לו. אתה יודע, יש שירים שאתה שומע, ויש שירים שאתה מקשיב להם. שהם נותנים לך משהו. עוזרים לך להבין דברים. להסיק מסקנות. אני לא יודעת להגדיר, אבל קיבלתי ממך משהו. גם מהשירים, וגם מהאופי שלך (לא שאנחנו מכירים, אבל ראיונות... אתה יודע...). אז תודה. מחכה שתבוא להופיע בנתניה...
המון הצלחה אוהבת
שיר.

שמח להכיר

היי שיר :) תודה לך על המלים החמות, ואולי השירים הם אכן דרך בשביל כולנו להכיר אחד את השני... בכל מקרה - שמח מאד להכיר - ואשמח להגיע לנתניה בהקדם

Jude Lennon

New member
כמה שאלות:

1. מהו השיר שלך שאתה הכי אוהב 2. על מי או על מה נכתב "מותק שלי"?

שלום מר לנון

היי :) אני חייב להגיד שכל יום אני מתחבר לשיר אחר שלי יותר - תלוי במצב הרגשי שאני נמצא בו - וכדי לסבך את העניינים יש לי כמה שירים חדשים :) מותק שלי - נכתב על ההרגשה שיש מישהי שאתה מאד מאד אוהב - שסובלת מכאב נוראי - פנימי - ולא משנה מה שלא תעשה, לא תוכל לקחת ממנה את הכאב הזה, כל שנותר הוא לחבק במלים תודה על השאלות

שלום מר לנון

היי :) אני חייב להגיד שכל יום אני מתחבר לשיר אחר שלי יותר - תלוי במצב הרגשי שאני נמצא בו - וכדי לסבך את העניינים יש לי כמה שירים חדשים :) מותק שלי - נכתב על ההרגשה שיש מישהי שאתה מאד מאד אוהב - שסובלת מכאב נוראי - פנימי - ולא משנה מה שלא תעשה, לא תוכל לקחת ממנה את הכאב הזה, כל שנותר הוא לחבק במלים תודה על השאלות

Drorrrrrr

New member
היי גלעד :)

קודם כל אני רוצה לציין שאני מאוד אוהב את האלבום שלך. המילים נהדרות, הלחנים מצוינים, העיבודים, אתה שם נהדר
. איזה שיר אתה הכי אוהב באלבום
עם איזה אמן מהארץ או מחול היית רוצה להופיע
שבוע טוב
דרור.

Drorrrrrr

New member
ועוד שאלה

עבודתו של עברי לידר וקולו ניכרים באלבום עד מאוד. אין ספק שהוא עשה עבודה נפלאה, אבל באיזהשהוא מקום זה נשמע אלבום של גלעד שגב ועברי לידר מאשר אלבום של גלעד שגב לבד. האם דרך המחשבה הזו מפריעה לך
האם תמשיך "להשתמש בשירותיו" של עברי
יום טוב
.

אהלן

דרור היקר, לגבי איזה שיר אני הכי אוהב באלבום - זה תלוי באיזה יום אתה תופס אותי בשבוע... יש מספר אמנים שציינתי שאני רוצה לעבוד איתם בארץ - והם בעיקר כותבי השירים הגדולים בעיני- מברי סחרוף - אהוד בנאי - שלום חנוך - יהלי סובול ואחרים - ומוסיקאים גדולים - כמו אסף אמדורסקי ונוספים... בעיקר מי שיש לי מה ללמוד ממנו בחוץ לארץ יש מפיק שכרגע שמו עלה לראשי שקוראים לו וויליאם אורביט והוא מעולה בעיני - הוא הגדיר את המיינסטרים מחדש - ונראה לי יהיה מעניין לעבוד איתו תודה על המלים החמות

mta16

New member
גלעד ../images/Emo13.gif

רק רציתי להגיד לך שאני ממש מתחברת למוזיקה שלך ולשירים שלך ..ולהגיד לך שאתה בן אדם מוכשר(טוב בטח הרבה אנשים אומרים לך את זה לא????) ושאל תפסיק אף פעם לכתוב ולהלחין שירים.....כשאני שומעת את הדיסק שלך יש לי הרבה פעמים צמרמורת ותחושה שקשה להסביר . ו...אני מצטרפת לשאר האנשים שהזמינו אותך לבוא לחיפה
טוב ועכשיו לשאלתי המוזרה... יש לך כלב או חיה אחרת???
ממני מיה

היי :)

היי מיה :) תודה רבה על המלים וללא ספק צמרמורת היא סימן לא ניתן לויכוח שמשהו נוגע - וזה מרגש מאד לשמוע. אני ממש אשמח לבוא לחיפה - ואני בטוח שבחודשים הקרובים אגיע לאזור, באשר לחיות - אני מאד מאד אוהב כלבים, האמת גם חתולים, והאמת שאני מת שיהיה לי כלב - אבל בגלל שאני לא הרבה בבית אז אני מתאר לי שיהיה לו קשה להיות מאושר לבד... תודה :)

גלעד...

אני רק רוצה להגיד לך המון תודה על דיסק מעולה, יש בו המון, ואני מאוד מאוד מתחברת אליו. אתה מוכשר צורה מדהימה. אתה מעביר המון המון בשירים שלך! ובגלל זה אני חושבת שאתה מדהים. מחכה לדיסק הבא! נועה.

תודה על המחמאות :)

נועה יקרה, תודה רבה על המלים האמיתיות - שמוכיחות שוב שמה שבא מהלב סופו להגיע אל הלב... תודה

לגלעד המוכשר סוף!!!

קודם כל, ברכות על האלבום המעולה שלך.... אני אישית, בתור אחת שלא קונה דיסקים, רצתי לקנות את שלך, ולא מצטערת על אף אגורה ששילמתי עליו.... זה הדיסק שמתנגן אצלי בלי הפסקה, ובבית שלי אין איש שלא מזמזם את אחד משירך כל הזמן... אז ראשית רציתי להגיד לך תודה על שנתת לי ולעוד אנשים (רבים כפי שאתה רואה) את ההזדמנות להכיר אותך ובכישרונך ולשמוע את שירך. לצחוק ולבכות איתם!!! ולשלב השאלות: מתי כבר תבוא להופיע בחיפה או בקריות? האם אתה כבר עובד על אלבום נוסף? כמה כבר שירים יש לך בשבילו? בינתיים אין לי יותר שאלות... אוהבת אותך ומעריצה נופר... ובהצלחה בהמשך, אני בטוח אתמוך!

תודה :)

היי נופר :) אני שמח לדעת שהצלחתי לתת לך - ובשביל שמישהו יוכל לתת צריך תמיד מישהו בצד השני שיידע לקבל - אז תודה גם לך. אני אשמח להופיע באזור חיפה והקריות ומשער שזה יקרה כבר בחודשים הקרובים במהלך הסתיו- חורף... התחלתי לעבוד על אלבום נוסף והוא בשלב ראשוני של עבודה - אני מתכוון להשקיע בו כמו בקודם שיהיה עד הסוף מבחינתי תודה על המלים :)

The Walrus

New member
לגלעד...

קודם כל יש לך דיסק מעולה! השאלות שלי הם על השירים: 1. מה הסיפור (אם יש) מאחורי השיר "אחותי"? 2. מה הסיפור (אם יש) מאחורי השיר "ציפורים"? תודה...

תודה רבה

היי :) תודה על המחמאה :) השיר "אחותי" נכתב מהמקום הכי אמיתי - ואני חושב שהוא די מפורש - כשמו כן הוא - והוא נכתב כדי להגיד שהחיים הם עכשיו - ושאין שום דבר בעולם הזה ששווה להקריב בשבילו סתם את האושר שלך. האושר הוא דבר נורא נואר חשוב - ולאנשים יש נטייה להקריב אותו למטרות לא נכונות. ציפורים - קשה לי להגדיר - רק אפרט שהוא עוסק בהרגשה של הדכאון מדברים מסויימים בעולם הזה - והאושר שיש בבריחה ממנו לפעמים

גלעד..

פשוט תודה על השירים הכ"כ כ"כ נוגעים שלך.. יש הרבה דברים שהייתי רוצה להגיד אבל לא ממש נוח לי להגיד אותם פה אז יש אולי דרך אחרת ליצור איתך קשר? דבר שני, מתי אתה מגיע להופיע בבאר-שבע
פליז תבוא.
יש לך פה המון קהל.. אני לצערי הייתי רק בהופעה בניצנים כי אני גרה בבאר שבע ודי קשה לי להגיע לכ"ס או ת"א.. אז יש מצב שאתה מגיע לכאן? דבר שלישי, תודה ענקית על זה שבאת לכאן ושאכפת לך מאיתנו.. ההערכה שלי אליך עצומה.. אתה פשוט מקסים ואתה מוזמן להישאר וגם להשתתף פה אם בא לך..
שיר. :)

היי שיר :)

היי :) אני אתחיל מהסוף של ההודעה שלך - תודה רבה רבה על כל המלים - זה נוגע ללב - ואני מעריך את זה :) לבאר שבע אני מקווה להגיע בחודשים הקרובים - כשההופעה שלי תצא קצת מתל אביב - ואני כבר מת להתחיל להסתובב בארץ (אין כמו להופיע) לגבי יצירת קשר - הפורום הוא מקום מצויין - או בהופעות - וגם דרך האתר - חלק מהאימיילים שנשלחים מועברים אליי - ואני תמיד משתדל להגיב בהקדם לכל מה שמגיע אליי תודה :)

למעלה