שרשור שאלות לגלעד שגב

היי גלעד ../images/Emo9.gif

טוב זה לא בדיוק שאלות.. אבל רציתי להגיד, כמו כולם כאן, שאתה פשוט מדהים. יוצר מצויין, בנאדם מקסים, מוזיקאי מוכשר. הוצאת השנה דיסק מדהים, עם שירים שממש ריגשו המון אנשים.. וכל אחד לקח את זה איך שרצה. וזה דבר מדהים. אז המון תודה
אה, וגם אני מצטרפת לשאלה - מתי תופיע בחיפה?
ועוד דבר אחרון, זוכר את זה?
אוהבת המון, אורעד

היי :)

היי אורעד :) טוב אני מתחיל להסמיק פה מול המחשב מהמחמאות - אז תודה רבה!! כפי שציינתי - אני מת כבר לצאת מתל אביב לכפר סבא - ולבוא לחיפה בקרוב - הנה ב 10.9.04 - אני מופיע בירושלים, אז אולי יש תקווה שזה יקרה בקרוב :) נתראה

היי אורעד :) טוב אני מתחיל להסמיק פה מול המחשב מהמחמאות - אז תודה רבה!! כפי שציינתי - אני מת כבר לצאת מתל אביב לכפר סבא - ולבוא לחיפה בקרוב - הנה ב 10.9.04 - אני מופיע בירושלים, אז אולי יש תקווה שזה יקרה בקרוב :) נתראה

גלעד שגב אין עלייך-שאלה

היי גלעד. קוראים לי מור בלי (אם אתה זוכר גם ראית אותי) ואני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך..אתה החיים שלי אין עלייך. ואני רוצה שוב להגיד לך תודה ענקית!
.. שהוצאת דיסק מדהים שמעביר מלא רגש. ויש לי שאלה קטנה.. אתה באמת תגיע להופיע בחדרה.? תודה מראש. ושוב אין עלייך המון הצלחה ובריאות אוהבת מור בלי

shir shir

New member
גלעד...

קודם כל אני חושבת שאתה זמר ענק ויוצר מדהים..... הייתי רוצה לדעת מתי יצא לך עוד דיסק ואיזה סוג שירים יהיו בו...

היי מור :) ודאי שאני זוכר שפגשתי אותך וגם את השאלה המעניינת ששאלת אותי בערוץ 24, שעד עכשיו אני חייב להגיד שאני חושב עליה :) אני חייב להגיד שעדיין אני לא יודע מה יהיו פני הדיסק הבא, מקווה לטוב :) אני מתאר לי שאני אופיע באזור השרון או חיפה בחודשים הקרובים - אני לא יודע אם יש מקום שאפשר להופיע בו בחדרה ואם יש אני אשמח לדעת. שוב תודה גדולה על המלים ששלחת לי :)

N o l o g o

New member
אממ..

ייאיי אני בסוף כן אהיה כאן כשגלעד יתחבר לפורום..:) אז ככה..גלעד רציתי להגיד שאתה אומן נפלא ובנאדם הכי חמוד בעולם.. ואני מקווה שלא תהיה כמו כל השאר שהפכו כבר לממוסחרים.. אוהבת אותך מאד מאד.. שיראל נ.ב בהופעות שהייתי שלך (פסטיבל הבירה וניצנים) היה נהדר, מקווה לראות אותך השנה ברוק עצמאות..:)

מקווה גם :)

היי שיראל, תודה רבה על המלים ומקווה לא לאכזב אותך :) מקווה גם להתראות ברוק עצמאות או אפילו בהופעות קודם :)

N o l o g o

New member
../images/Emo99.gif

אני מקווה גם שתצא לי להיות בהופעה מלאה שלך במרכז ואני בטוחה שלא תאכזב אותי..:)

מיצי007

New member
היי גלעד

אהההם,את האמת רציתי להגיד לך גם על השירים שלך-כל שיר ושיר אני מצליחה להתחבר אליו באופן שונה ולפרש כל שיר ושיר באופן שאני מבינה אותם וכל שיר גם מתקשר לי לאיזשהו מקרה או לפחות מזכיר לי משהו. אני חושבת שאם אמן מצליח לגעת ככה בחיים של אנשים כמו שנגעת בחיים שלי זה אומר שיש בך משהו מעבר לכשרון וזה נראה מהפעמים שראיתי אותך שיש בך גם רגש עצום. אז תודה
ומה שרציתי לשאול זה,האם אתה מתכנן להוציא את האלבום הבא שלך בקרוב או בינתיים רק להופיע ואם כן אז מתי?
יום טוב, מיצי

היי מיצי :) המלים שלך מרגשות ואני מאושר שהאלבום נגע בך כמו שהוא נגע. אני מתכוון לעבוד על האלבום הבא ובמקביל להופיע - אני מאמין ששתי הפעילויות האלה יחד יפרו אחת את השנייה. שוב תודה על המלים :)

shir shir

New member
גם לי יש שאלה...

על מי כתבת את מותק שלי..... ומה הרעיון בשיר-מישהי שאהבת ולא יכולת לעזור לה?

shir shir

New member
ועוד אחת שקשורה לזה...

מי זאת הבחורה שמופיעה בקליפ מותק שלי-אנשים אומרים שזאת החברה שלך זה נכון??

shir shir

New member
ועד משהו אחרון....

הרגע ביקרתי בבלוג של מישהי שהייתה פעם חברה שלי והרסה לי את החיים...אבל באמת...היא גרמה לי להיכנס לסרטים היא הציעה שיום אחד נפסיק לאכול ונראה מה יהיה-ומזה נהייתי אנורקסית...כשניסיתי לצאת מזה היה מאוחר מידי משום שלא הצלחתי לאכול והייתי מקיאה הכל...וכתוצאה מזה נהייה לי חור בקיבה.... ובין לבין הייתי צריכה להתמודד עם העובדה שאיבדתי את אבא שלי ואת האחים שלי.....הקטנים.... יום אחד שמעתי א תהשיר עכשיו טוב...ולא הפסקתי לבכות..... השיר הזה גרם לי להיות אופטימית.....שאולי יום אחד הכל יראה אחרת..... בעקבות השיר התחלטתי לאכול.....המשכתי להקיא אבל זה לא גרם לי להפסיק.... בלעתי את הכדורים שלי הלכתי לבדיקות לקחתי ויטמינים וכל מה שהרופא אמר... היום המצב שלי הרבה יותר טוב...עליתי את כל מה שהייתי אמורה לעלות ואני כבר לא מקיאה כל כך הרבה.... לפני שבוע הייתי באילת והתעלפתי... חזרתי לחדר לקחתי כדורים ושמעתי עכשיו טוב... כשהגעתי הביתה סיפרתי לאמא שלי והלכנו לבדיקות... עד עכשיו הייתי מתנגדת לטיפולים אבל השיר שלך שינה אותי.... אני הבנתי שאני רוצה להמשיך ושלא משנה מה אני לא אתן למי ששם לי רגל לעצור אותי..... אני הסכמתי לאישפוז ובמשך ארבעה ימים שכבתי בבית חולים עם זונדה ואינפוזיה.... רציתי לומר לך תודה..... שיקרו לי ופגעו בי הרבה....המון פעמים חשבתי על להעלם לעזוב הכל ולברוח-לא להתאבד-אני לא מאמינה בזה... אבל כן רציתי להרים ידיים ולהגיד מה שיהיה יהיה.... בזכות השיר שלך עצרתי את עצמי בזמן... לפני כמה ימים הגיעו לי תצאות של בדיקות שאומרות שאני כן אוכל להביא ילדים שאני אהיה גדולה ושלא הזקתי לעצמי כל כך... אז תודה.... ושתמיד יהיה טוב....

מרגש!

היי שיר טוב אני חושב שכל מי שיקרא את ההודעה הזו יתרגש. אני מאושר שהשיר שלי עזר לך - ואני חייב להגיד - שיש לי הרגשה שיש בפורום הזה אנשים מאד מיוחדים וטובים שיוכלו להמשיך ולעזור לך להתמודד. בסוף היום, יש לכולנו בעיקר אחד את השני. השחקנית ב"מותק שלי" היא לא חברה שלי - היא בחורה מקסימה שעונה לשם נופית שבח... ו השיר מותק שלי נכתב על ההרגשה שיש מישהי שאתה נורא אוהב שסובלת מכאב פנימי נורא שאתה לא תוכל לקחת... תחושת חוסר האונים שמציפה, לא עוזרת וכל מה שנותר הוא לחבק במלים. תודה על ההיחשפות, אני בטוח שהאומץ שלך לכתוב בכנות מהווה השראה לכל מי שפה

למעלה