שרשור שאלות לגלעד שגב

גלעד.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

קודם כל, רציתי להגיד לך שאתה יוצר נורא נורא מוכשר! קניתי את הדיסק שלך והתמכרתי!! רציתי לשאול אותך איך היה לך להופיע בניצנים? איך היה הקהל? אני הייתי שם בקהל ובאמת נתת הופעה מצוינת! הבזק וימים במיוחד! וגם, איך זה לעבוד עם עברי? איך הוא? וכמובן רציתי לאחל המון המון בהצלחה! יש לך עתיד
וכולנו פה אוהבים אותך מאוד! ושאלה אחרונה... האם תבוא בקרוב להופיע בבאר-שבע? (בבקשה, בבקשה..) יש פה קהל גדול של דרומים שמחכה לך!!

היי :)

היי שחרונת :) תודה תודה על כל המלים :) לגבי ניצנים - באמת היתה אנרגיה חזקה... חשוב לי להזכיר מבחינת החיבור שלי הרגשתי שאני ממש בתוך השירים - כמו שאני מנסה להיות תמיד, ונמצא תמיד, ללא קשר לכמות האנשיםף כל אדם שנמצא מולי הוא בשבילי עולם ומלואו... לכן כפי שציינתי בתגובה קודם - זו לא כמות האנשים הקובעת - אלא האנרגיה שיש ביני כשאני שר לבין מי שמקשיב

אין עליך גלעד! :)../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

מלך! אתה תופיע בזמן הקרוב באיזור הדרום?

3נטוש

New member
גלעד../images/Emo70.gif

אוקי... אז אני נטע(נעים להכיר)ואחרי ששמעתי אותך בפעם הראשונה .. ידעתי שזה זה... כאילו היה לי קליק ופשוט הוקסמתי.. אני במיוחד אוהבת את "מותק שלי" שזה לדעתי שיר מדהים ומלא רגש.. והשיר "ציפורים"הוא כול כך מיוחד הוא אופטימי וזה השיר שאני הכי מתחברת אליו... גלעד תודה רבה לך שהוצאת את הדיסק הזה..,רק שתדע שהדיסק בשבילי היה מפלט לרגעים קשים שהיו לי.. ולמרות שלא עברתי חוויה קשה כמו שלך(משתתפת בצערך)..אבל הרגשתי כאילו אני מתתי... פשוט ככה.. אבל בזכות השירים שלך והמסרים שלך במילים ובמוזיקה הייתה לי תקווה שכול פעם נתנה לי עוד דחיפה להמשיך ובזכותך ובזכות הדיסק המדהים הצלחתי להתגבר... תודה גלעד שעזרת לי , לחיות מחדש את החיים ולהבין שחיים לא זורקים לזבל... דרך אגב אני חייבת לומר שאני מחכה בקוצר רוח לקליפ\סינגל\אלבום חדש... ורק שתדע התמונות המדהימות שלך(תודה רבה רבה רבה לגיא המדהים
) מעטרות ביופי רב את החדר שלי... תודה גלעד על הכול ובמיוחד שהבאת אלינו את הדיסק ואת השירים שלך.. ואתה יכול להיות בטוח שאני יהיה יותר ממעריצה תמיד
שאלה: האם תוכל להופיע בבקשה קרוב לקריות או בחיפה יש לך באזור הזה הרבה מעריצים ואנחנו מאוד מאוד רוצים שתבוא להופעה אצלנו.. יש מלא מקומות פה להופעות ואחנו מוכנים לשלם כמה שצריך כדי לראות הופעה.. ואם תבוא לעוד מפגש הכרות בחנות של טאור רקורדס אוו ול חנות אחרת תהיה בטוח שאני יבוא ..

3נטוש

New member
ועוד כמה שאלות...

ציפורים, מאיפה זה בא?
מה המוצא שלך?
מתי תוציא עוד קליפ?
מה אתה אומר על כול החשיפה האחרונה שקיבלת בזכות הדיסק..
איך הייתה העבודה עם ג'וזי כץ?
האם תעשה הופעה משותפת עם עברי?

תודה רבה :)

נטע שלום, ןההודעה שלך היא שלך מרגשת מאד - וזה עושה אותי מאושר לדעת על הנגיעה שאת מתארת שהיתה לשירים עם החיים שלך... אני מעריך את הכנות שלך - ומקווה להמשיך לתת לך תקווה תמיד בקשר להופעות מחוץ לעיר - ובקריות - אני מקווה להגיע כמה שיותר מהר - ואני מניח שתוך מספר חודשים אגיע אליכם קרוב הביתה עם ההרכב :) שוב תודה על המלים המרגשות

3נטוש

New member
תודה../images/Emo70.gif

תהיה בטוח שהדיסק שלך תמיד יתן לי את התקווה
תודה ...

גלעד גלעד גלעד ../images/Emo39.gif

נראה לי שאת רוב הדברים שרציתי להגיד לך אמרתי לך בבירה ובבארבי, וגם במייל ששלחתי לך (עם התמונות אם אתה זוכר.. אני נופר =)) אבל בכל זאת לא יזיק אם אני אגיד שוב שאני נורא נורא מאמינה בך
ובמוזיקה המיוחדת והמרגשת שאתה יוצר.
כמה שאלות (שבטח חוזרות על עצמן אבל.. שיהיה): איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? איך הייתה העבודה עם עיברי? ושאלה אחת לא ממש קשורה.. איזה שוקולד אתה הכי אוהב??

אוי שוקולד :)

היי נופר - תודה רבה על המלים וודאי שאני זוכר... אחרי הופעה לפעמים לוקח לי קצת זמן להתאפס אבל התגובות האמיתיות של אנשים שחלקם נמצא איתנו עכשיו - יישארו איתי לתמיד אני אוהב לשמוע המון סגנונות של מוסיקה - ומעדיף שירים שנכתבים ממקום אמיתי - שהאמן הכותב לא עסוק בלהיות בפוזה מול עצמו. העבודה עם עברי ועם גלעד שמואלי היתה מדהימה - הרגשתי שיש לי זכות לעבוד עם אנשים שהם מהאנשים המוכשרים ביותר שהמדינה הזאת ידעה מבחינה מוזיקלית... ושוקולד - מממ... אין לי העדפות מיוחדות - דווקא - אני הולך על החלבי ופחות המריר, אבל משתדל לצמצם כדי שאני אוכל לזוז על הבמה :) תודה רבה :)

איף

New member
עוד שאלה ..

ראית כוכב נולד? אם כן,מי חשבת/רצית שיזכה? ולמה? (אז מה אם כבר נגמר? עוד לא התגברתי...
)

jeackyh

New member
שאלות...והרבה:)

עם איזה אומן ישראלי היית רוצה לעבוד? עם איזה אומן בין לאומי היית רוצה לעבוד? מאיזה גיל אתה מנגן? אתה מנגן על עוד כלים חוץ מגיטרה? איך הכרת את החברים ללהקה? איך הגעת ללעבוד עם עברי לידר? השיתוף עם גלעד שמואלי היה ביוזמת עברי או ביוזמתך? איזה שיר שלך אתה הכי אוהב? ממה נובע הרצון הזה לכתוב שיר למישהו אחר?

מנסה לענות :)

הרבה שאלות.... אנסה לענות על כולן: יש כל מיני אמנים ישראליים - אהוד בנאי - ברי סחרוף - יהודה פוליקר - שלום חנוך - אסף אמדורסקי - חברי עידן רייכל, ועוד הרבה - כולם אנשים שאני מרגיש שיש לי מה ללמוד מהם... (עם עברי אני כמובן כבר עובד :) ) אמן בינלאומי - שאלה טובה אני אצטרך לחזור אליך... מנגן מגיל 6 - ואני מנגן על קלידים וגיטרה... את חברי הלהקה הכרתי באופן שונה - את ערן הבסיסט - הכרתי בכיתה א, ואנחנו מנגנים ביחד מלא מלא זמן. את אביב המגניב - הכרתי בחזרות לפני ההופעה - וכך גם את הגיטריסט המוכשר ניר גבע - שגם איתו היה לי קליק ראשוני הגעתי לעבוד עם עברי - פשוט ע"י זה שבאתי אליו להשמיע לו שירים והוא אהב אותם :) השיתוף עם גלעד שמואלי היה ביוזמת שנינו - שנינו מאד מאד מעריכים את המפיק המוסיקלי הכל כך מוכשר הזה אני אוהב כל יום שיר אחר שלי הכי הכי... הרצון לכתוב למישהו אחר הוא כשמישהו נותן לך השראה לכתוב לו פשוט ככה מקווה שעניתי לשאלותייך :)

כוכב נולד!!

האמת שכל פעם שסימנתי מישהו במוקדמות של כוכב נולד וחשבתי שהוא זה שזוכה - העיפו אותו - אז כנראה שאני לא הבנאדם לשאול אותו :)

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif גלעד ../images/Emo79.gif

מה שלומך? אני אחזור על מה שאנשים אמרו בהודעות מעלי - המוזיקה שלך מדהימה. יש בה כל כך הרבה רגש ועוצמה, מיוחדת בצורה שאף יוצר אחר לא יוכל לעשות. אני חושבת שבתור יוצרת למדתי כמה דברים ממך. המוזיקה שלך שינתה משו בחיים שלי. לא משהו שאני יכולה להצביע עליו - אבל כן, שינית. חוצמזה, הראית שעדיין יש מוזיקה איכותית בישראל
שאלה לי אליך: מה אתה מרגיש כשאתה על הבמה? כשאתה רואה את הקהל, כשאתה שר? ועוד דבר קטן: כשאתה רוצה למצוא השראה (חוץ מהחיים שלך, כמובן) לאן אתה הולך/מה אתה עושה? אוהבת המון,
סיוון

תודה תודה

סיוון יקרה, אני גאה ומתרגש לדעת שהמוסיקה שלי שינתה לך משהו בחיים :) ותודה על כל המלים הנפלאות על הבמה - אני פשוט מתחבר לשירים ולאנשים שעומדים ממולי - נוצרת אנרגיה שאי אפשר לתאר במלים... ההשראה יכולה להגיע לכל אחד מהדבר הכי קטן - השאלה אם אתה פתוח לקבל את אותה השראה - זה הכל בתוך הלב.\ :)

../images/Emo41.gifגלעד../images/Emo41.gif

אין לי הרבה להוסיף על השאלות וההגיגים (
מה נסגר איתי?) של האנשים האחרים כאן אז אני רק רוצה להגיד שאתה יוצר מדהים ושאני מאחלת לך המון המון הצלחה בהמשך
וגם, רציתי לשאול- מה התוכניות שלך לעתיד
יש פרוייקטים חדשים באופק או משהו בסגנון
שיר.

תוכניות לעתיד...

היי שיר, תודה רבה על כל המלים :) יש תוכניות לעתיד והן בעיקר להמשיך לעוד אלבום ולהופיע כמה שיותר... להעביר את הרגש לאנשים שפתוחים לקבל אותו... זה מה שכרגע נראה באופק שלי

morrrrrrrrrr

New member
גלעד

קודם כל ברוך הבא לפורמינו המקסים
צר לי שאני לא כאן ממש באירוח עצמו הפרשי שעות וזה ... דבר שני אני רוצה לומר לך שהדיסק שלך פשוט מדהים ! ששלחו לי אותו לפה לא הבנתי מה רוצים ממני רק אמרו לי תקשיבי את תתאהבי ! והם כל כך צדקו ! ויש לי רק שאלה אחת קטנה - מי זאת סופי
היא באמת קיימת
כאילו נורא קל לחשוב שזאת אמא שלך אבל משום מה לא נראה לי שמדובר בה .. או שכן
תודה מור

למעלה