תמונה11
K KerenWelling New member 16/8/02 #93 תמונה 25 אולי יש פה משהו שלא ממש תמצאו חן בעיניו,כי אני יודעת שאסור לדבר עליו פה... אבל ממש ברגע שאני אסיים להוריד את הפרק-תקבלו עוד תמונות מהפרק....
תמונה 25 אולי יש פה משהו שלא ממש תמצאו חן בעיניו,כי אני יודעת שאסור לדבר עליו פה... אבל ממש ברגע שאני אסיים להוריד את הפרק-תקבלו עוד תמונות מהפרק....
B BlackRose New member 16/8/02 #68 את התמונה הזאת שמרתי../images/Emo141.gif במחשב... בייבי פייס...I Like Him *מצחקקת קלות*
B BlackRose New member 16/8/02 #70 התכוונתי לזאת הטופלס...../images/Emo141.gif חיחיחי אחרי ההפצצה... ^_^
א אאווין הרוהירית New member 17/8/02 #131 השאלה היא לא אם את שמרת אותה..... השאלה היא- מי לא שמרה אותה?! קלארקוש!
ק קוסם אונליין New member 16/8/02 #25 פרק מ-ד-ה-י-ם-../images/Emo70.gif למרות שראיתי אותו כבר לפני שבוע+, בטלוויזיה הוא היה פי שתיים יותר טוב ויפה! הטורנדו ממש הפחיד שהוא התמזג לאחד! פרק מדהים! אני ימשיך מאוחר יותר... פרק ענק!
פרק מ-ד-ה-י-ם-../images/Emo70.gif למרות שראיתי אותו כבר לפני שבוע+, בטלוויזיה הוא היה פי שתיים יותר טוב ויפה! הטורנדו ממש הפחיד שהוא התמזג לאחד! פרק מדהים! אני ימשיך מאוחר יותר... פרק ענק!