שרשור הפרק האחרון!

ניר

New member
שמתם לב

שהשמלה שלבשה הייתה בורדו ולא ורוד כמו שקלארק אמר לה שהיא אספה אותו

שירן

New member
איזה פרק מהממם !!!!!!

איזה פרק מדהים !!!! קלארק היה כזה חתיך עם החליפה והפרידה של ויטני ולנה היתה מרגשת , איזו חמודה לנה!!! מעניין מה יקרה עם החללית ועם לקס הסוף היה הכי מותח מה הם מפסיקים דווקא שם (אני ממש כועסת על ערוץ 3 נראה לי שהסידרה הבאה חרא ובטח אחרי שהיא תגמר ישמו מכושפות אתם מבינים מה זה אומר סמולוויל יבוא עוד שנתיים (למרות שיש שידורים חוזרים ) אוףףףףףףףףףףףףףףף אני ממש מבואסת אני לא מאמינה שהעונה נגמרה מה אני העשה כול יום חמישי ועוד בבית הספר, אני אלך לישון ב9 !

הלדין

New member
פרק סוף עונה טוב

כהתחלה, אציין שהם קנו סוג חדש של קטשופ.(כולם יודעים שהדם בסרטים הוא קטשופ, לא?) שנית, משחק מוחות מצויין. שלישית, מסתבר שהדיסקית הזו לא נפלה במקרה מהחללית. רביעית, תמיד תהיתי אם זה אפקטים או שיש באמת אנשים שמחייכים ככה, כאילו כל שרירי הפנים שלהם נמתחו למלוא אורכם, ככה שהפנים שלהם נראים כמו של הערפדים בבאפי. חמישית, ראיתי את הסערות הללו ב-"טוויסטר". בסך הכל, פרק סוף-עונה מצויין ולא הזכירו אבן מסוימת שהשם שלה מתחיל בק´ ולו פעם אחת, אמן.

BlackRose

New member
צחי! איציק! *מתפגרת*../images/Emo141.gif

ככה???? ככה???? ככה הם השאירו אותי עם טעם של עוד? עם הרגשה של חסר? עם אי וודאות שמשגעת אותי!!! בעעעעעע... האמת די התאכזבתי מהפרק, למה? כובע.. לא יודעת למה...פשוט, כשראיתי את ה´טו בי קונטינייד´... זה היה חוסר טאקט רציני! שלהם! גררר... מילא. By The Way-אתם יודעים מתי העונה השניה מתחילה? אני כבר מחכה לזה. צחי- יש לי דיבור איתך, כמה שיותר מהר יותר טוב (ולא לזה התכוונתי!). טה טה.

Marsha Figg

New member
אה, ושכחתי לציין:

בפרק של היום היה משהו שאולי הוא לא כל כך נפוץ ב"סמולוויל", אבל באמת הגיע הזמן שיהיה קצת (או הרבה) ממנו... התפתחויות בעלילה! ועוד התפתחויות רציניות... הסצינה עם וויטני ולנה הייתה מאוד יפה, מרגשת. אבל לא נשארו לו עוד איזה שנה שנתיים של תיכון לעשות אחרי השנה ההיא? איך הוא פשוט הולך למארינס? ואהבתי את כל הקטע שהם עשו עם קלארק וקלואי... יפה... למרות שה"שמלה" שהיא לבשה לנשף (יותר מפת שולחן משמלה) הייתה מזעזעת! מה זה לא מתאים לה סטרפלס ובכלל זה היה מוזר הדבר הזה. המתח היה מותח כי הוא היה פתאומי. כשראיתי את הקטע הזה בפרסומות האלה לפרק לא דימיינתי שעוד כמה שניות זה יגמר... ו-אני יודעת שלקס לא בדיוק מת על אבא שלו, אבל- בחייך! זה אבא שלך! איך אתה אפילו יכול להתלבט אם להציל את החיים שלו או לא? והקטע עם החללית היה פשוט... מוזר... זייהו.
רחלי
נ.ב.: היי צחי! היי איציק!

ד י י ז י

New member
משהו שגם לא הבנתי..

באיזה כיתה הם? למה לקס מסתובב עם חבורה של ילדים בני 16-17? איך לקס מהרהר אם להציל את אבא שלו? למה הנשף שלהם היה אחרי הצהריים?

הם בגיל 16... זתומרת כיתה י´

הנשף שהיה זה נשף האביב... וללקס יש סיבות להרהר אם להציל את אביו, הוא יוכל להשתלט על האימפריה של אביו, להציל את המפעל בסמולוויל, ו... לנקום באביו על כל מה שהוא עשה לו.

Lizz

New member
הם אמורים להיות בני 15

אבל קונטיניואיטי זה לא הצד הכי חזק של הסדרה. איך הוא התגייס? לא יודעת. הוא היה מעליהם? או שסתם לא אכפת למישהו מהפרטים. למה לקס מסתובב עם ילד בן 15?.... בואו לא נענה על זה? יש קטינים בפורום :)

ד י י ז י

New member
אההה חכו שניה!!

ראיתי את הפרק שוב (זה יום שישי בצהריים , אין מה לראות!!) ולאנה אומרת לוויטני : "what about Graduation?" ווויטני אומר : "the only thing i´m gonna miss in smallville is you" מה הקשר? לא יודעת.. אבל הקטע זה כשנראה לי שהוא בגיל שלהם.. אבל אני לא בטוחה.. יכול להיות שהיא מתכוונת לטקס סיום עצמו כנגיד אמור לבוא עוד כמה חודשיים.. טוב, זה לא עזר , אז לא משנה..

idanyd

New member
וויטני? לנחתים?

תטעו אותי אם אני צודק, אבל ככל הידוע לי, מדובר בחבורה של בני 15-16, לא? אז איך זה שוויטני מתגייס לצבא בסוף כיתה י´?

אדמשהו

New member
חוק חינוך חובה

חוק חינוך חובה אומר שצריך ללמוד רק עד כיתה י´ ולא עד יב´. למקרה שלא שמת לב הפרק מדבר על נשף הסיום. וזה אומר שהשנה נגמרת ושוויטני יכול להצטרף לצבא כבר כי שם הצבא הוא רשות ואפשר לנסות להתגייס מגיל 15 (!).

פצקרשת

New member
לדעתי,

וויטני פשוט מבוגר בכולם בשנתיים. זה לא נדיר שבין בני זוג יש הפרש של שנתיים. שימו לב שלנה דואגת לכך שהוא לא יגיע לנשף סיום השנה, אבל לא אומרת לו שום דבר על זה שהוא מתכוון לעזוב את ביה"ס באמצע. זה לא בגלל שהיא נורא שטחית והנשף זה כל מה שמעניין אותה, זה בגלל שהוא סיים את התיכון באותה שנה. אם תתאמצו, אולי תזכרו שוויטני איבד מלגת ספורט באותה שנה, שהייתה בוודאי לאיזו מכללה או אוניברסיטה, עוד דבר שמצביע על כך שהוא שמיניסט.

לאחותי יש חבר בן 19 שהוא בצבא..

היא רק בת 16.... זה ממש מתסכל, בגלל שזו עובדה חיה שלאנה ווויטני יכולים להמשיך להיות זוג...
אתם לא חושבים שזה די מעצבן שכבר יוידעים מי יחייה ומי לא? כלומר.. סופרמן הרס את הכל..
הכי הורג- היה הקטע שבו ראו קצין מחייל האוויר אומר לקלארק "אני ממש יכול לאות אותך מעופף בחליפה"
אאדדיר!! נשפכתי!

memm

New member
בארצות הברית אפשר

לפי מה שאני יודעת עם עוד לא סיימת תיכון בארצות הברית והתגייסת את יכול לסיים אותו בצבא בגלל שזה התנדבות אז אפשר מגיל 15 או 16 ודרך אגב חוק חינוך חובה הוא עד סוף כיתה י´

mishmesh

New member
הם לא בני 15 וגם לא בני 16!

אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה, אבל זה ממש לא נכון. ללנה היה יום הולדת שבע עשרה, ואם הייתי מקליט את הפרק הייתי שולח לכם את הקלטות שתיראו בעצמכם. כשקלארק נמצא הוא היה בן 5 בערך, ככה מרת´ה אמרה (ג´ונתן שאל אותה בן כמה הוא נראה לה והיא אמרה שהוא נראה לה בערך בן 5). מאז עברו 17 שנה, וזאת אומרת שקלארק בן 17. ודרך אגב, מתי אתם חושבים הם חוגגים לו יום-הולדת? ביום שהם מצאו אותו?

007bg

New member
שאלה ממש טובה!

אני חושב שכן (נראה לי שבאחד הפרקים של לויס וקלארק אמרו את זה)

למעלה