במיוחד עם כל אובססית הקיסמים אם הבית עלה לאויר וקרש העץ ששקל לפחות כמה עשרות קילוגרמים והמכונית עלו לאויר היא בטוח תעוף... ובקשר ל"ריצה" תאמינו לי שאלה אם כן היא תפתח יכולות סטייל קלארק הטורנדו הרבה אבל הרבה יותר מהיר ממנה!
ולא הבנתי , למה לאנה לא ברחה בריצה משם , או נסתה להתניע את המכונית (אני מנחשת שהיא התקלקלה או משהו כזה , אז רוצי!!!) ונשארה במכונית מתקשרת.. לאן היא תתקשר? עד שמשהו יבוא הטורנדו כבר יבלע אותה!
את שוכחת פרט אחד מאוד חשוב לקלואי אין מושג שקלארק יכול להציל את לנה אז למה שדווקא הוא ילך (הרי מבחינתה הוא לא יכול לעשות כלום כדי לעזור רק להסתבך בעצמו) ד"א בקשר לסיום יש לי הרגשה שבפרק המשך בכלל יעברו את הקטע הזה ויראו מה קרה אחרי זה כאילו ידברו על מה שקרה אבל לא יראו מה קרה ואייך קלארק הציל את לנה עדי
(ולוודא שאתם לא הוזים..) כשאתם אומרים שהפרקים יחלו בספט´ - אתם מתכוונים לפרקים בארה"ב.. (אני מקווה..) כי בעונה החדשה של ערוץ 3 (29 לספט´ כמדומני..) סמולוויל (כמובן) לא תשודר.. רק במרץ (לקראת הסוף גם כן..)
ראיתם את הפרק אני שואנת כשיש בהמשכים זה ממש מעצבן אותי מה זה מי שיודע שישלח לי הודעה אני רוצה לדעת אני אהרוג את המפיק אני רוצה לדעת אני רוצה לדעת אני רוצה לדעת
מה אני אעשה עכשיו בלי סמולוויל? אני אצטרך לחכות מלא זמן!!! למה הם עושים לנו את זה? טוב, אני אצטרך לחכות לשידורים החוזרים ואז אני אקליט את כל הפרקים !!!