שרשור הפרק האחרון!

westlife rules

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא יכול להיות!! אין יותר סמולוויל (-בזמן הקרוב)... לאאאאאאאאאאאא... ואיזה סוף מבאס!!! והפרידה של וויטני מלנה, שיוווווו בכיתי קצת:( אני עצובהההההה.... לא... אין יותר סמולוויל, לא רוצהההההההההההה

Ez sLeeP

New member
מממ..

תמצאו חיים!?! סתאםםם.. לא! ממש לא התכוונתי לפגוע.. גם אני, כמו אידיוט מצוי ישבתי לראות את כל הפרקים של הסדרה.. ולמה? Well strip me down and call me Nancy.. אין לי שום מושג! הסדרה מושכת.. כן, יש בה יפים ויפות.. תסריט שטחי ומצוץ מהאצבע, שלא דורש הרבה אינטלגנציה, וגם לא מספק מספיק איכות.. אז היו קליף-האנגרים.. היו.. למה? כדי שכולנו נשב לעונה השנייה כמו פתיים.. MARK MY WORDS, בסוף העונה הבאה - הרייטינג של הסדרה ינצח פלאים.. אם הנוער האמריקאי לא ישנה את רצונותיו ומאוויו לסדרות טפשיות יותר, שטחיות יותר, ו"נוגעות באושר" יותר -- הסדרה לא תשרוד יותר זמן אויר במשבצת שידורה הנוכחי יותר מהזמן ששרדה ותשרוד דוסון. (לכל המעוניינים, דוסון לא תחזור לעונה נוספת לאחר העונה שמצולמת עכשיו - כידוע, היא לא תשבור את מחסום העונה השביעית.. ח-ב-ל..) אם אהרון ספלינג לא יכול לעורר סדרה מן המתים, ולממן רייטינג עלוב למשך זמן ממושך, אף אחד לא יכול.. (ע"ע סדרותיו האחרונות: הטיטאנים, סאנסט ביץ´, פאסדינה..) SO LONG חבריי ההוזים, התפכחות קלה! שלכם, נדב.

ד י י ז י

New member
אוי נו באמת?!

מה רע בקצת קיטש , ובסדרות אמריקאיות מטומטמות? צריך לנקות את הראש לפעמים!! לא תמיד צריך לראות סרטי איכות!! זו סדרה כיפיית ונחמדה!

Ez sLeeP

New member
קצת?

אין לך מספיק?!! לראות זה דבר אחד.. אבל לדסקס על הקולקציה החדשה שהם דיגמנו שם.. ועל ה"זוג המושלם"! אוי באמת.. גיב מי א ברוק! (זה נכתב ככה בכוונה..)

ד י י ז י

New member
מה הקטע?

זה נחמד.. זה כייף.. אנחנו אוהבים את זה.. היה פרק יפה, אהבנו אותו אז אנחנו מנתחים אותו (עד כמה שאפשר..
) קצת.. טוב הרבה.. אבל מה רע בזה? זו סדרה מאוד חמודה לא צריך תמיד להיות כאלה רציניים..

mishmesh

New member
כבר שאלו אותנו אם אנחנו רואים את

הסידרה בגלל היפים\יפות, ורובנו ענינו שלא. זכותך לחשוב שהסידרה אווילית, אך אינני מסכים איתך כלל וכלל. מלבד העלילה הנהדרת שלא תמיד היא כל-כך צפויה, ומלבד כישרון המשחק המדהים של השחקנים, ישנם גם את הרמזים הקטנים על עתידו של סופרמן, שהופכים את הסידרה ליותר גאונית ממה שהיא. לדעתי היא בכלל לא סידרת נוער טיפוסית, אלא הרבה יותר מזה.

Ez sLeeP

New member
אלוהים ישמור!

גאוני? לא-צפוי? האם אתה נמצא במימד אחר.. לראות זה דבר אחד, להקים פורום זה דבר שני.. אני מודה שזה משעשע ומהנה לראות את הסדרה כאתנחתא מהחיים האמיתיים.. (ובכן, זוהי מטרת הטלויזיה..) אבל יש רמה ויש רמה.. אני לא אתווכח על טעמכם הזול, ועל "טעם וריח - אין מה להתווכח" (כך אומרים, למרות שמבחינתי - זוהי אמרה שגויה..). הסדרה אולי לא אווילית, אולם הדיונים והערות האובסיסביות - כן.. לפחות יש לכם איזו חופשה לחצי השנה הבאה.. תהנו!.. אני לא אכנס יותר (אלא אם ישעמם לי..) - אז אין טעם להגיב.. אבל בחיאת, גאונית? שחקנים כשרונים? אולי זו שמשחקת את לנה (היא שחקה את שלגייה בהפקת הולמרק..) אבל תעשו לעצמכם בדיקה פסיכיאטרית כוללת.. כי אם יצירה של ה-WB נקראת אצלכם גאונית, אז יש איזשהוא חוסר-איזון כימקלי אצלכם בראש..
תשמרו על עצמכם, נדב.

תראה,

הפורום נועד למעריצי הסידרה. אין טעם בכך שנתחיל לריב על הרמה של הסידרה (למרות שהיא גבוה...) אם אתה לא אוהב אותה, בבקשה, את מוזמן לצאת. אף אחד לא מכריח אותך להיכנס... וכן, המשפט "על טעם וריח - אין מה להתווכח" הוא משפט אדיר... יכול להיות שאתה פשוט לא מבין אותו...

EuroSims

New member
תעשה טובה

תחזור לביב השופכין שממנו הגעת - תודה ואני אומר את זה עם כל הלב והנשמה

Ez sLeeP

New member
וכרגע הוכחת את טענתי,

ויחד עם זאת הצגת לראווה את מנת המשכל *המצומצמת* שלך.. בעוד שהודעותיי נוסחו בצורה מנומסת ומרומזת - אתה פשוט נחלצת לקללות ולגידופים.. אבקש שהודעה זו תימחק. אני בטוח שיש סיכוי רב שבקשתי לא תענה בשל אמירותיי הקודמות - אבל כ"כ לא אכפת לי. לפחות לא ארד לרמתך, ואני אומר את זה עם כל הלב והנשמה..

"אדוני היקר"

שאלה לי אליך, מה כל הפואנטה בהודעות שלך? מה, אתה רוצה שנסכים איתך? אתה רוצה שניראה את הדאווין שלך ש:"אני חכם כי אני משתמש במילים גבוהות ורמזים וביטויים"? אנחנו לא באנו אליך בהתנשאות, למה אתה מתנשא עלינו? הסידרה לא מוצאת חן בעינייך? זה בסדר, אבל אתה לא חייב לבוא לפה ולהתחיל להפיץ את הודעותיך השנונות למראה! אנחנו כרגע בשימחה במתח, בהתרגשות של הפרק האחרון, אז מה הבעיה שלך? למה אתה רוצה להרוס? זה מראה, שאתה בעצמך צריך ללכת לביוב.. או מה שלא אמרת...

007bg

New member
בתור בן אדם שמנסה ל"שחק אותה"

חכם - אתה לא עונה להגדרה! 1. "אנילא אכנס לכאן יותר" - שמענו... 2. תציין לי 3 סדרות בטלוויזיה שלא משחקות על טהרת הקיטש והגבול הדק שבין אידיוטי לפטאתי (כולל סידרות תעודה!) 3. news flash! קיטש ולהגדרתך טימטום מוכרים ואם כל כך הרבה רואים\אוהבים\פותחים פורומים אולי משהו לא בסדר איתך! 4. לא כל סידרה אמורה להוות אתגר לאינטקטואל הן אמורות להיות משעשעות ומהנות וזה עונה על הקטגוריה הזאת 5. או שמשעמם לך או משהו אם אתה נכנס פה בשביל להכפיש סופרמן \ קלארק קנט זה מזמן מוסד ועם דבר כזה לא מתווכחים 6. ואם עדיין יש לך בעיות יש אנשי מקצוע לזה לא שלך גבריאל

EuroSims

New member
לא יכולתי להסכים יותר!

כל אלה שמנסים להכנס לפורומים לא להם וסתם להציק ביום כל כך חשוב באמת שיילכו.

וול וול וול...

תראו מי שמדבר, אחרי בדיקה קלה של כניסה לכרטיסישי, מה ראו עיניי? אתה רואה "ימי חיינו"
לא שאני בא פה להשמיץ את זן הסדרות ה"עמוקות" הללו, אבל אתה מדבר איתי על עומק ושנינות כשאתה רואה ימי חיינו? גיב מי א ברוק! ואני מצטט...

EuroSims

New member
למה ציפית?

הודעה ברמה נמוכה - לאדם ברמה נמוכה .... זה מרומזת ומנומסת ? טוב אוקיי כמעט עבדת עליי באמת

wee man

New member
פשוט חייב להגיב:

"תסריט שטחי ומצוץ מהאצבע שלא דורש הרבה אינטליגנציה, וגם לא מספק מספיק איכות" טוב, אז התסריט דווקא טוב ומעניין, וזה שהוא לא תכנית המיליונר או הכספת שדורשות "אינטליגנציה" זה לא בעיה שלנו. אין הרבה תוכניות עם תסריט מתוחכם במיוחד וגם ימי חיינו או בברלי ואחרים שאתה רואה (בלי כוונה להשמיץ, בברלי תוכנית נחמדה במיוחד) הם לא אינטלקטואליות במיוחד.... היו לי כאן עוד דברים להגיב לך אבל זה לא שווה מאמץ... אגב- שתדע שסמולוויל היא הסידרה שקיבלה הכי הרבה אחוזי צפייה בפרק הראשון שלה מכל רשת W.B אני חושב גם שאם הם הצליחו להפיק מדבר שהיה עליו כבר קומיקס סרטים וסדרת טלוויזיה, סדרה כל כך מצליחה וטובה (אחרי שחרשו על הנושא של סופרמן), אז מגיע להם המוון קרדיט על זה!! wee man

אגסית

New member
WOW!

ואי.. חתיכת פרק.. אם אני הייתי בסיטואציה שלאנה הייתה בסוף הפרק, הייתי מתחרפנת!!!! איזה באסה.. זהו.. אין יותר סמוולויל.. זה באסה! אבל איזה פרק טוב!! קלואי הייתה ממש יפה, וגם כל השאר..

EuroSims

New member
פשוט המום - זהו

אין יותר מה להגיד ... אה, חוץ מזה שאם מישהו הפסיד פרק - אני הקלטתי את כולם.

EuroSims

New member
יש!!!! אבל

קודם כל לכל אלה שקצת נתפסו להיסטריה הסדרה לא נגמרה יש המשך - אבל זה יהיה בעונה הבאה

למעלה