שרשור הפרק האחרון!

KerenWelling

New member
תשובות...

הם בני 16-17 אז אני מנחשת שבכיתה י´ או י"א.... לקס לא מסתובב א-י-ת-ם אלא רק עם קלארקי החמודי...כי קלארק לא שופט אותו ואין לו דעות קדומות עליו...והוא למעשה איתו בגלל האשיות,ולא בגלל הכסף...ולקס מסתובב איתו כי כמובן....אמ.....דהההההההההההההההההההההה.....קלארק הציל את חייו כאילו דה אולי במקרה?!?!?!?!?!?!?!? ולקס הרהר כי הוא הרגע יצא ממריבה עם ליונל, וחוץ מזה, אני חושבת שהוא עצר שמה גם כי המכה עשתה אותו מטושטש והוא היה צריך רגע בשביל להבין מה קורה...גם לי זה היה קורה....זה לא היה קל לו לראות את אבא שלו, האיש שלימד אותו הכל (בערך), האיש החזק שתמיד אפשר להתמך בו, וזה שתמיד דאג לו (בערך גם..), לראות את האשיות החזקה הזו שהערצת את כוחותיה כל חייך,פתאום שוכבת לפניך זועקת לעזרה... והנשף שלהם היה אחר הצהריים כי ככה זה בסמולוויל...., הם לא מתפרעים שמה....הכל שמה לאט... וחוץ מזה...אחר הצהריים זו שעת ההתחלה...ובאביב השמש שוקעת מאוחר יותר אם שכחת.....אז הנה כמה סיבות... תהני!

רחללי!

ממצב? כן כן, בדרך כלל התפתחויות קורות אט-אט.. אבל הפרק היכה והגדול. כנראה שלמרינז אפשר להתגייס בכל גיל, או שלא, אבל הו קרז, וויטני גו אנד פוראבא! השימלה והתסרוקת של קלואי היה מכוערות. לקס לא חייב להציל את חיי אביו, וכבר הסברתי למה. הקטע עם החללית היה מדהים לפי דעתי... יכול להיות שקלארק יתחיל לגלות יותר על קריפטון בעונה הבאה...

Marsha Figg

New member
אבל בכל זאת,

זה אבא שלו, יריבות או לא יריבות... ומה יש לך נגד וויטני?

Marsha Figg

New member
היה אחלה פרק

אני מודה שאני לא בדיוק מעריצה של סמולוויל ויש לי ביקורת על הסדרה, אבל הפרק האחרון לעונה היה יפה.

אלעד ר

New member
הפרק הכי טוב שהיה העונה!!!

אין ספק, זהו הפרק הכי טוב של העונה הזו, העונה נסגרה במתח אמיתי ולא סתם כזה שהסוף שלו ברור. העלילה התפתחה משמעותית ואני באמת מחכה לפרק ההמשך..

Digi Lista

New member
לא נראה לי שיש משהו ...

שעוד לא נאמר לשבחו של הפרק, אז בלית ברירה אני לא אכתוב כמה אהבתי(אהבתי מאוד מאוד מאוד, סיום עונה מדהים...)את הפרק...אני רק אסכים, פרק מעולה!

casperit

New member
למה סדרות טובות נגמרות???

טוב לא נגמרות רק עד שתגיע העונה החדשה... :( אוף:( טוב אז אממ איזה מניאק היה אבא של לקסי (זו רק אני או שזה נשמע כמו שם של כלב?) ואיזה מנ-מניאק היה לקסו´ש, ואממ הטורנדו היה ממש לא משכנע והקטע שלנה נסעה במכונית ולידה עפו דברים ממש לא היה מוצלח... אממ אוף וויטני וקלואי עוזבים:( ואממ יעל

../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

דווקא הטורנדו היה מאוד משכנע, אחרי שראיתי את הפרק במחשב (אל תישאלו אותי איך הוא הגיע לשם) בטלוויזיה הוא היה מאוד מפחיד ומשכנע מאוד... מה שלא היה משכנע זה החללית שריחפה, ראו שצילמה את מרתה כשהיא כאילו נדהמת מהחללית ואז הוסיפו את הסצינות של החללית... לא הבנתם? יופי, גם אני לא.

איזה פרק יפה זה היה!!!!!

אני מתה לדעת מה יקרה אם החללית ועם הכתב ואם לנה תגלה את הכוחות של קלארק........ מי שהוא יודע מה הולך לקרות בעונה הבאה??????????

מצטער שאני כותב יום אחרי

אבל פשוט לא הייתי בבית אתמול (הלכתי לדו"ח מיוחד!!). זה פרק כזה חזק! הפרק הכי טוב בכל הסדרה! (כמובן שלסדרה היו רק 21 פרקים בינתיים אבל עדיין...). אני לא יכול להתגבר על הצמרמורת שעוברת בי בכל קליפהאנגר שהראו: ג´ונתן הכתב, מרת´ה והחללית. לקס וליונל. והגדול ביותר: קלארק ולאנה. פרק ממש ממש טוב - דרך מצויינת לסיים עונה! אירוניה: לאנה לקלארק: "יום אחד הוא מודאג מהעבודה שלו באנלגית, ויום אחר הוא לובש מדים ומציל את העולם". (כשבעצם זה יהיה קלארק- וכן זה לא המשפט המדוייק אני יודע).

memm

New member
איזה פרק מותח........

אני לא מאמינה ככה השאירו אותנו אני משתגעת אין לי מושג מה הולך לקרות ככה לא משאירים אותנו...

Adrienne

New member
בקשר ללקס ואביו,

אני חושב שלקס שונא את אביו, הוא תמיד שנא אותו, הוא לא היה שם לצידו והוא מנסה בדרכים נבזיות ומגעילות להחזיר אותו למטרופוליס, מה גם שהוא הכפיש את שמו וסגר את החברה, מה שלקס רוצה לשנות וזאת תהיה הדרך הטובה ביותר, כלומר כל המניות של אביו יעברו אליו והוא יהיה בעל השליטה. חוץ מזה שיש קטע שליונל אומר ללקס:"אני לא האויב שלך אני אביך" או "אתה לא אויב שלי אתה בני" וואטאבר, ולקס עונה לו איזה משהו מעליב שאני לא זוכר כל כך עכשיו, אח"כ מתנפצת השמשה וליונל נופל מתחת לעמוד(זה בטח כאב) והעץ עומד לתלוש לו את הראש(שיעשה את זה, אני שונא אותו), כשהוא שוכב הוא אומר לו: "תעזור לי בני", אם נחזור לשיחה החמודה שהייתה להם לפני 2 דקות לקס למעשה ממיר את המלה בן במלה אויב, מה שלמעשה הוא שומע זה "תעזור לי אויבי", כלומר למה שהוא יעזור לאויב שלו? נדמה לי שליונל הולך למות, ככה גם אדון לקס ישאר בסמולויל ויקבל את כל רכושו(כמו שראינו בלויס וקלארק). עד כאן, תגידו לי מה אתם חושבים, זה חשוב. ד"א אני חדש פה, אני רשמתי הודעת "שלום, מה קורה?" אך היא נמחקה כי הייתה מעורבבת עם קצת "מתי מתחילה העונה השנייה". נבר מיינד! Peace!

צודק...

הדיאלוג היה ככה: לקס: אני אצור עתיד חדש חפשי ממך ליונל: אתה הבן שלי לא האויב שלי לקס: אני אף פעם לא שמתי לב להבדל הם דיברו עוד קצת ואז... ליונל: אני יהרוס אותך וכל מי שיצודד בך בסמולוויל אז החלון התנפץ... ושמתם לב שהעמוד נפל על ליונל שמעו כזה "קרחחחחחחחחחחחחחחחץ!" ... אווץ´... ניראה ונישמע כואב. ונחזור לנושא, לפי דעתי הוא לא יהרוג אותו, בסך הכל, איכשהו, זה אבא שלו. הוא בטח יישתהה כמה דקות מהבילבול וההלם ואז יעזור לו...

ד י י ז י

New member
ליונל אמר:

"אני אקבור אותך ואת כל מי שיצדד בך בסמולוויל..." וברוכה הבאה.

האירוניה... ../images/Emo13.gif

ליונל ייקבור את לקס - וליונל בסוף "נקבר" (לא בטוח אם המרכאות מתאימות) בעצמו תחת העמוד...

למעלה