שלמה ארצי

fifi1

New member
../images/Emo41.gifלכן,,,

השיר הוא בכלל לא דמיוני,וזה אחד השירים שאני מאד אוהב כי הוא מזכיר לי חברה שהיית לי,וכשנפרדנו הייתי ממשיך להסתובב ליד הבית שלה

Az_24

New member
וחשבתי שאני המשוגע היחיד עלי אדמות

גם לי היתה ממזמן מישהי כזאת שהייתי מסתובב לה ליד הבית כל הזמן.

fifi1

New member
שושנה

האם זה נכון שהיה לו קטע עם שושנה דמארי,האם זה נכון שהוא אוהב נשים מבוגרות,האם זה נכון שהוא היה הולך לשיחות עם פסיכולוגית?

../images/Emo5.gif

רגע, קודם נצא מהזעזוע... שושנה ושלמה... על מיטה אחת... מזיעים... מתנשמים...
קצת יותר ברצינות... כן, היה לו פעם קטע עם נשים מבוגרות ממנו, וכן, הוא הודה לא פעם שהוא נפגש עם פסיכולוגים.

fifi1

New member
../images/Emo95.gifאז יש משהו,,,

בכל מקרה גם אם אלו שמועות אני מחבב את הבן אדם,את השירים ואת ההופעות,לילה טוב

יופי

התחלנו לדון בחיי המין שלו... מקסים. אני יכולה להגיד: "הו, הנושא החביב עלי", אבל אז אני אשתף פעולה עם מעשה הפשע. אז נשים רגע את תחפושת הגננת, ונציין בקול סמכותי וחינוכי:
ילדים, התכנסו כאן, בפורום "שלמה ארצי" לדורותיו, כדי לדון בשיריו, בהגיגיו, ביופיו, וחוכמתו, ולא מה הוא עושה באיבר מ... מובן? יפה. (זה סתם היה בשביל החרוז
) זה לא המקום לדון בהעדפותיו המיניות, עם כל הכבוד. תשתדלו להימנע מזה בעתיד, שאני לא אאלץ למחוק.

אני גם גאה בך

זה לא משנה בכלל ההעדפות שלו ויפה דיברת. העיקר שההעדפות שלנו זה שלמה ושלמה ושוב שלמה וכל הזמן שלמה

R o M

New member
מסכים בהחלט שזה לא המקום

למרות שרוני, יא צבועה, מה אנחנו לא יודעים שרק על זה את חושבת???

1בוס

New member
פיפי תרגיע את עצמך ומהר

אני מאמינה שני שהוותיקים יותר בר הבינו לפי תוכן ההודעות מי אני ואני פשוט לא מצליחה לשנות פה שם ונכנסתי מהמחשב של מישהו אחר ומשום מה לא משתנה השם... בכל אופן פיפי תתחילי להרגיע את תוכן ההודעות שלך כי במשפטים שלך את מכפישה שניים גם את שלמה וגם את שושנה והיא כשלעצמה אישה מבוגרת ולא נראה לי הוגן מצידך להכפיש את שמה אז תפסיקי כי אם לא אני ידרוש מרוני ואני מאמינה שהיא צענה בחיוב למחיקת ההודעות שלך את מגזימה ואת חוצפנית אז לתשומת ליבך המלאה

יכול להיות שלגבי שלמה השיר דימיוני

אבל הוא גם יכול להיות שהוא הגינוי, אל תשכח שהמון זמן הם חיו בנפרד.

R o M

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי את ההסבר הזה מאוד.

למעלה