שמאלני, מאהב קרציה, ומילת המפתח:
סקס, סקס, ועוד קצת סקס. אני אסביר לך בפירוט: הוא שמאלני ידוע, וגם רואים את זה בשירים. הוא שר נגד הכיבוש ("ארץ חדשה" לדוגמא: "יש לנו ארץ, למה עוד אחת?"), ומדבר על זה ללא הפסק. בבחירות האחרונות, הוא הצביע לצד המפסיד.
אהבה דיברנו? נו, הוא מתעסק בזה הכי הרבה. כמו אז, הוא קנה לה טבעת. הוא הציע לה נישואין. הבנו. אז קנית לה טבעת, ואתה לא אוהב את זה שהיא לא מסכימה. כבר המון זמן. היא לא שמה עליו. מעניין אותו? ברור שלא. אז הוא רץ להציל אותה. אז היא לא רוצה אותו, והוא מלא רחמים עצמיים, ודואג להראות לכל העולם, כמה שהוא מסכן והוא רוצה ורוצה ורוצה, והיא הרעה בסיפור. "כמו שחיזרתי אחריה, אף אחד לא חיזר", הוא אומר בתוכנית. "לא, אני לא אניח לך, עד שהאהבה תחזור אלינו". הענקנו לו הרגע את התואר:
"המאהב הקרצייה" או כמו שהוא מתאר את עצמו:
"מאוהב כרוני" (ציטוט מדוייק). עברנו לסקס? עברנו. שנתחיל לצטט כמה סקס יש לנו בשירים? "שישה, ירדנו לאילת, אם לא סופרים את ההיא, שעשתה לנו ביד" "אני חרשתי אלף, את עברת מאה" "אם את צריכה לך זיונים, אז קחי לך אחד שאת אוהבת" "לעשות סקס בכוח, זה לא להרגיש אהבה אמיתית" אך הפוליטיקה כבדה מדי, כמו השדיים בחולצה של אמ... המנהלת
""רקדניות הבטן אז גירו אותי" "געגועים לפיקאסו שצייר עד הסוף, שדיים גדולים של נשים" "שכבנו שוב בפעם המאה, כמו בפעם ראשונה, ולפתע את אמרת לי, הכאבת לי כמו השטן..."
(סאדו????
וכו´... אה, ויחסו לנשים.. אני אגדיר ממה שהוא אומר: קצת מפחד, קצת מזלזל, קצת שוביניסט, הרבה מעריץ, ולדעתי, ככל שיש מזה, ובכמויות, ובעיקר, כשהן רודפות אחריו, וצורחות בהיסטריה גמורה את שמו, הוא נהנה מהן יותר. נראה לי שהוא בעיקר אוהב נשים שחושבות שהוא אלוהים קטן. בסדר מה שהסברתי? אפשר לשאול מה זאת סידרת השאלות הנוקבות האלה, תני לישון!