יהיה בסדר אם אקרא לך ורדית או ורד?
P Pink Pig New member 26/8/05 #47 כן אבל במקום ו שיהיה פ ובמקום ר שיהיה י ובמקום ד שיהיה ג ותוסיפי י בסוף לחיבה.
D Dream Slayer New member 25/8/05 #24 אני כמעט בטוח... שראיתי אותך במפגש פורום פירסינג וקעקועים ...יש מצב?
M Musta Susi New member 25/8/05 #27 ברוכה הבאה מחוררת../images/Emo24.gif תשמעי Blind Guardian. אנשים צריכים לדעת שהם שולטים.
V vampire girl 1 New member 25/8/05 #28 טוב מה אני יכולה להדיג לך ..... ברוכה הבאה מקווה שתהני פה את ההמלצות על להקות ... אנשים כבר כתבו פה הרבה מאוד להקות מאוד טובות אז תישמעי אותם בכיף!!!
טוב מה אני יכולה להדיג לך ..... ברוכה הבאה מקווה שתהני פה את ההמלצות על להקות ... אנשים כבר כתבו פה הרבה מאוד להקות מאוד טובות אז תישמעי אותם בכיף!!!
M McBlack New member 26/8/05 #38 לליצן של מקדונלדס קוראים רונאלד../images/Emo46.gif והוא לא מרתיע... לא סתם קראתי לבלון היוקרתי שלי על שמו (כי זה כיף עם רונאלד במקדונלד!) אני מאיה, מקווה שתהני אגב, התמונה שלך עשתה לי דה ז'ה וו מטורף לפעמים שבהם בוקשוח (ע"ע: כפיריבוי) עיוות את הצבעים במצלמה שלו... אהמ אהמ
לליצן של מקדונלדס קוראים רונאלד../images/Emo46.gif והוא לא מרתיע... לא סתם קראתי לבלון היוקרתי שלי על שמו (כי זה כיף עם רונאלד במקדונלד!) אני מאיה, מקווה שתהני אגב, התמונה שלך עשתה לי דה ז'ה וו מטורף לפעמים שבהם בוקשוח (ע"ע: כפיריבוי) עיוות את הצבעים במצלמה שלו... אהמ אהמ
M McBlack New member 29/9/05 #82 (זה בסדר), אתה מודע לכך שהגבת על הודעה חודש אחרי שכתבתי אותה? |מצביעה עלילך| איייייייייייח פרייייייייייייק!
(זה בסדר), אתה מודע לכך שהגבת על הודעה חודש אחרי שכתבתי אותה? |מצביעה עלילך| איייייייייייח פרייייייייייייק!
K Kfiriboy New member 29/9/05 #83 אניא גיד לך למה... סתם עשיתי חיפוש בתפוז לכל ההודעות שמכילות "כפיריבוי" בתוכן... אז מצאתי את זאת וראיתי שלא הגבתי עליה קצת באיחור...אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא
אניא גיד לך למה... סתם עשיתי חיפוש בתפוז לכל ההודעות שמכילות "כפיריבוי" בתוכן... אז מצאתי את זאת וראיתי שלא הגבתי עליה קצת באיחור...אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא
M McBlack New member 30/9/05 #84 אתה מוזר ../images/Emo3.gif ומשועמם, מאד! ../images/Emo12.gif לכמה הודעות הגעת בזמן שהייתי בפולין?
D DanieLushka New member 26/8/05 #60 נופ זו ממש לא בדיחה כל החדר שלה ורוד, הלק שלה ורוד, חלק מהשיער שלה ורוד, הבגדים שלה ורודים, התיק שלה ורוד.. נממ תכלס לדעתי ורוד זה דווקא צבע יפה, רק לא כשהוא בא עם פקצות, או משהו שיזכיר לי פקצות ^^
נופ זו ממש לא בדיחה כל החדר שלה ורוד, הלק שלה ורוד, חלק מהשיער שלה ורוד, הבגדים שלה ורודים, התיק שלה ורוד.. נממ תכלס לדעתי ורוד זה דווקא צבע יפה, רק לא כשהוא בא עם פקצות, או משהו שיזכיר לי פקצות ^^