שלום

Pink Pig

New member
מטאליסטית??

זה רק מוכיח לכם עד כמה תויות זה חראאאאאא!

Blade Of Fire

New member
וזה תמיד הוכח

שורוד זה חרא, אז?
(לא להתייחס.. אלוהי הפורום כרגע משועמם והזוי, תודה שלום)

Blade Of Fire

New member
שונא את המשפט הזה../images/Emo3.gif

אם לא נתווכח על טעם ועל ריח על מה נתווכח? זה משפט שמנטרל פלורליזם ומוציא את התכלית מכל תרבות הדיון!!! |חוזר לפינה שלי וממשיך בשתיקה רועמת|

Pink Pig

New member
אני שונאת

אנשים אינפנטיליים שנכנסים לי סתם לאמסן ומשגעים אותי. מה אתה שונא?

Blade Of Fire

New member
ובגלל זה צריך

לבצע בהם את הפיתרון הסופי... בדיוק כמו במשפט הזה... צריך להכניס אותו לתא גזים ולשרוף את גופתו!

Blade Of Fire

New member
אבל זה מוות.. זה תמיד טוב

זה שזה מלכלך זה משו אחר. סליחה שהמוות לא יכול להיות נקי, פרינסס

vampire girl 1

New member
רוצים שהם ימות ולא ילכלכו אז ככה

אולי יש כאלה שיגידו שזה לא רעיון טוב אבל אפשר להציעה נכון אז ככה פשוט תיתלו אותם ואחרי כמה זמן כש הם כבר ימותו תוכלו לישרוף את גופם או מה שבא לכם וזה גם לא מלכלך וגם מהנה (בזמן שהם תלויים אפשר לדקור אותם כול מיני כאלה) (חחח אל תשימו לב אליי היום משעמם לי נורא )

genz

New member
הדרך הטובה ביותר להפטר מגופה

היא להאכיל אותה לחזירים. חותכים את הגופה ל-6 חלקים בשביל שיהיה יותר קל לסחוב ואז הולכים לדיר חזירים וזורקים שם את הגופה, אבל לא לפני שעקרתם את השיניים של הגופה וגילחתם את כל השיערות מגופו כי את זזה החזירים לא יכולים לעכל. אתם כן יכולים לעשות את זה אחרי זה, אבל אתם לא רוצים לחפש בחרא, נכון? עכשיו, חזיר יחיד יכול לאכול בערך 5 קילו בשר ב-2 דקות, וזה אומר שדיר שלם יגמור את הגופה תוך פחות משמונה דקות. ולכן המשפט, " אוכל כמו חזיר". כמו כן, היזהרו מכל מי שבבעלותו דיר חזירים.

Blade Of Fire

New member
בולשיט

הדרך הכי טובה להפטר מגופה היא לא דיר חזירים כי הם משאירים ת העצמות הדרך הכי טובה להפטר מגופה היא לשפוך עליה כמות גדולה של חוצמה ואז הכל נמס. אין בידיכם חומצה? גשו למכולת (או בשביל נועה-צרכניה) קנו כמה שישיות של קולה, מלאו אמבטיה בקולה הזאת, ושימו בפנים את הגופה... חודש-ואין לה זכר:)

למעלה