להקות' טובות' ומזה סקרימו?
M Musta Susi New member 25/8/05 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifלהקות' טובות' ומזה סקרימו?
T The legendary DuDe New member 24/8/05 #15 התחלה טובה, סטראטובריוס זה רולז תשמעי גם את sonata arctica, blind guardian, avantasia, at vance, dream evil, helloween, edguy, hammerfall, rhapsody, symphony X, nightwish, Epica, Savatage מקווה שתשתלבי פה!!!!!! ברוכה הבאה, אני ג'ים, מקווה שתהני וכו'
התחלה טובה, סטראטובריוס זה רולז תשמעי גם את sonata arctica, blind guardian, avantasia, at vance, dream evil, helloween, edguy, hammerfall, rhapsody, symphony X, nightwish, Epica, Savatage מקווה שתשתלבי פה!!!!!! ברוכה הבאה, אני ג'ים, מקווה שתהני וכו'
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/8/05 #17 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif תשמעי סונטה! (sonata arctica ובדרך גם קצת helloween וhammerfall תהני.
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif תשמעי סונטה! (sonata arctica ובדרך גם קצת helloween וhammerfall תהני.
A AlteX New member 24/8/05 #18 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif קשיחות ואפלות אלה תכונות נרכשות... ואני מצטרף להמלצות ללהקות, מצרף גם את Rhapsody ו-White Skull אבל קודם כל... מממ... Manowar
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif קשיחות ואפלות אלה תכונות נרכשות... ואני מצטרף להמלצות ללהקות, מצרף גם את Rhapsody ו-White Skull אבל קודם כל... מממ... Manowar
D DanieLushka New member 24/8/05 #21 היי, את מפירסינג וקעקועים.. תזהרי, אנשים פה מפחדים מחולי הצבע ורוד כמוך.. בכל מקרה, ברוכה הבאה!
2 2LIRONOS7 New member 24/8/05 #23 היי../images/Emo13.gif ברוכה הבאה! ואני מקווה שתהני ותשארי ותבואי למפגשי פורום ותאנסי ע"י חבריי הפורום שלנו ואחרי זה תוציאי צווי הרחקה ותלכי למשפט עם כולם! אני לירון. יש לך שם?
היי../images/Emo13.gif ברוכה הבאה! ואני מקווה שתהני ותשארי ותבואי למפגשי פורום ותאנסי ע"י חבריי הפורום שלנו ואחרי זה תוציאי צווי הרחקה ותלכי למשפט עם כולם! אני לירון. יש לך שם?