שירשור PATCH 0.54

שאלות על קווסטים מהפאץ' החדש

קודם כל, מה זה? הוא נורא חזק!! ככה באמצע העיר?? את מי צריך להרוג בשביל למצוא את הארנק של mirikawa? זה משהו בסגנון הנעלי זכוכית? (הורגים שעות ולא מוצאים) איפה הבובות שהילדה הבכיינית איבדה?

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif לאט לאט../images/Emo13.gif

הבוס הזה הוא לרמה 95. אני תמיד הולך למעלה ואף פעם לא למטה. הארנק... גם אני עובד על זה.. או LEADER A או LEADER B. אחד מהם אמור להפיל את זה. הילדה הבכיינית והבובות- אין לי את הקווסט הזה כנראה. על מה את מדברת?

StavKP

New member
הבובות בצורת כלב ים?

לכי לאקווה ויש שם כלבי ים קטנים שנראים כמו הבובות ב2 המפות שצמודות למגדל אורביס

StavKP

New member
כן הם מפילים את הבובות וניר, איך אין לך

וניר, איך אין לך את המשימה? היא לרמה 35

Don Nirtin

New member
יש לי../images/Emo87.gif

אני אעשה אותו כשיתחשק לי. אקווה זה לא מקום כל כך נגיש מבחינתי

לבנדר א

New member
אני שונאת את שאווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

החתול המפגר ביקש ממני 300 fried chikens (חתול רעב מאוד) בשביל החידון המעצבן שלו. בפעם הראשונה טעיתי, ובפעם השנייה עשיתי הכול נכון אבל לא היה לי מקום בתיק, אז לא קיבלתי ואני צריכה עוד 300 כדי לעשות את החידון עוד פעם!!! וחוץ מזה, המפלצות שם מעצבנות ויש חרא של קווסטים (לקווסט אחד היה צריך 5M!) *מטביעה את יגוני בשוקולד*

Don Nirtin

New member
קים קים...../images/Emo87.gif

את הקווסט הזה של ה5 מיליון אני לא עושה... החרא הקווסטים אלה קווסטים של רמות נמוכות... למה ציפית? החתול הרעב.... למי אכפת. לא עשיתי אותו בכל מקרה.

Guid

New member
שאלה בקשר לפאצ`ים בכללי:

איך זה עובד במייפל, כל העסק עם הפאצ`ים? הם השביתו את המשחק לכמה שעות ואחר שמחזירים את המשחק התוספות כבר בפנים? או שאני צריך להוריד פאץ` מהאתר של מייפל? וכל כמה זמן מוציאים פאץ`? תודה לעונים. D:

Guid

New member
ואני יודע שכבר שאלתי למטה,

אני פשוט עדיין קצת לא מבין את זה... ^^``

למעלה