שירשור PATCH 0.54

../images/Emo41.gifשירשור PATCH 0.54../images/Emo41.gif

תשרשרו לכאן הודעות בנוגע לפאץ' החדש

StavKP

New member
היימס? רשום שהם "dreamy ghost"

בכל מקרה מפלצות שרגישות במיוחד להולי והיל (אבל הם ברמה 100
)

btekx

New member
איזה מפלצות יש שם?

איזה מפלצות יש שם? ברמה 100 ורגיש להולי?

StavKP

New member
לא בשואה

תסתכל בתמונה של "לה קרמיה"- המפלצת ברמה 100 ורגישה מאוד להולי והיל

btekx

New member
אה, כן אני מכיר

מקום מעולה, כבר פגשתי שם בוס מסוכן ממש "Black Crow" אבל נדיר יפגש שם שוב...

עדיין אין תמונות אבל ..... הנה מה שעשיתי !

אז ניכנסתי למייפל וחוץ מעוגה ענקית בכניסה הכל היה נורמלי (וגם שבערוץ -1- היו 2 אנשים ב- HUNTUNG GROUND ........ ) אז ניכנסתי למושרום שרין ..... הלכתי .... הלכתי .... הלכתי .... והלכתי .... ופתאום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורטל חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אז ניכנסתי .... המיפלצות די חזקות ...... אבל המוזיקה מגניבה .... הלכתיי אחרכך עם הדיט ליראות את המקומות עם הבוס ולא היה שם כלום ...... לא ראיתי בוס ..... אבל ראיתי סלמים אדומים שמפילים את העגילים המיוחדים לרמה 25 ..... ולא הבנתי מאפה אני משיג את ה- PARTY INVIT הזה ואיפה העוגה .....

ובסוף הסקיל הוא כל 90 דקות

הוא נותן 20 אטק 20 מאטק 100 וודף 100 מדף 50 אק ו 50 אבויד (לא היה לי כח באנגלית) קניתי מלא סטים של החצים שנותנים 4+ אטק !!!!!!! זה כמו החצים המיוחדים של NEW LEAF CITY נקסון מיתנהגים כאילו שואוה זה חלק מה- איונט ולא משו קבוע ......

מה זה המקום עם הבוס?

ראיתי רק 3 מפות עם מפלצות שקשורות לשוואה ועוד שתיים של העיר עצמה

Don Nirtin

New member
יש את ההHIDEOUT../images/Emo87.gif

דברי עם NPC בשם קופיי... ההוא שעומד ומנפח מסטיקים...

הטיZרית

New member
לא יודעת איזה רמה אתה.. אבל..

יש קווסטים חדשים לרמות 85.... קיבלתי את המעטפה האדומה מגולמים רגילים... (היה כתוב עליה שהיא מיועדת לעבודה 3 משהו) קיבלתי מתנה כפפות עם 8 ATT ו... חבל שאני לא יכולה לצלם... קיבלתי מתנה את הקשת החדשה של מייפל לרמה 65............ פשוט מדהימה.... ובקשת עזרה... אם מישהו ברמה גבוהה בסקניה יכול לעזור לי להרוג MDT בשביל לקבל 120 חלקים מהם... אני אשמח מאוד!! חוצמזה לא הספקתי לטייל יותר מידי... בשניה שנגמר בפאטצ' נכנסתי למשחק והוא היה ריק בצ'אנל 1.. הלכתי לאזור בל ה APQ והייתי עם הפארטי הראשון שעשה APQ אחרי הפאטצ'... כל אחד תפס שם איזה 2-3 תפוחים... היה מגניב..

הטיZרית

New member
יש למישהו מושג איזה איטם נופל מאיזה מפלצת?

כי הרשימה של שנה שעברה ממש לא עדכנית....

MR Lordi

New member
Showa ../images/Emo99.gif!

סוף סוף Showa! העיר שהכי חיכיתי לה
הרגתי יותר מ11 פעמים את הMale Boss , השגתי סאונה חדשה (בתמונה) מצאתי מפלצות חדשות להתאמן עליהן- Extra D (בתמונה) ועליתי אתמול מ62% ל79%

Don Nirtin

New member
עכשיו אתה מבין למה חיכיתי לשאווה?../images/Emo87.gif

בגללה. היא חלשה לקרח. 465 אקספי. והיא לא בוסית. מה עוד צריך?!

למעלה