| שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif| שירי השבוע!

אתם כבר יודעים מה לעשות.. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם בקשר לציטוט אז הוא יכול להיות משיר, מסרט או סתם מהחיים שלכם.

sapirush1

New member
../images/Emo54.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
אין משהו מיוחד.. אולי סורנדר מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
EVANESCENCE - MY INMORTAL - למדתי לנגון אותו! ו Evanescence - Where Will You Go מהו דיסק השבוע שלכם
משהו של Sugarcult מהו קליפ השבוע שלכם
MCR - the ghost of you מהו ציטוט השבוע שלכם
מוואר ויל יו גו: "I’m so sick of speaking words that no one understands Is it clear enough that you can’t live your whole life all alone I can hear you when you whisper But you can’t even hear me screaming" תמונה
נמנמממ משהו שהכנתי...

shoohy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התמונה שלך.. גרררררררר דה יוזד גרררררררר

Dorin555

New member
אני../images/Emo13.gif

crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Bad Religion - You מהו דיסק השבוע שלכם
צרוב
מהו קליפ השבוע שלכם
אין מהו ציטוט השבוע שלכם
"ישלה אוזניים של כותל"

bad astronaut

New member
שלי

dont wanna think about you מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
התמכרתי: Dashboard Confessional - Vindicated מהו דיסק השבוע שלכם
Millencolin-kingwood מהו קליפ השבוע שלכם
sugarcult- mamory מהו ציטוט השבוע שלכם
I AM Selfish,I AM Wrong, I AM Right, I Swear I'M Right, Swear I Knew IT All Along ו- Well I'm not made of steel, But your secrets safe with me אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם בקשר לציטוט אז הוא יכול להיות משיר, מסרט או סתם מהחיים שלכם.

sp rock

New member
אמממ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם ? קרייזי מהו שיר השבוע לא של ס"פ? sugar were going down-fall out boy מהו דיסק השבוע שלכם ? sum 41 - chuck מהו קליפ השבוע שלכם? אין מסויים מהו ציטוט השבוע שלכם?its hot like a bitch ואין תמונה....

SPFAN

New member
שלי!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Untitled שוב מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Because Of You של קלי קלארקסון מהו דיסק השבוע שלכם? Breakaway של קלי קלארקסון מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? אין

DARk lies

New member
האמ../images/Emo9.gif

I'm Just A kid מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
MCR- The Ghost Of You מהו דיסק השבוע שלכם
MCR- Three Cheers for Sweet Revenge מהו קליפ השבוע שלכם
MCR-Helena מהו ציטוט השבוע שלכם
In the other day, I saw a man. I saw a man who wasn't there. I wish I wish he'll go way. I wish he'll go away. [מסרט.] תמונהDD:

Just TalTi

New member
יש להכניס נושא להודעה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Oasis - Stop Crying Your Heart Out מהו דיסק השבוע שלכם? Oasis - Stand By Me [אין לי מושג מה יש לי מאואסיס] מהו קליפ השבוע שלכם? אין כנראה.. מהו ציטוט השבוע שלכם? Wake up it's a beautiful morning Feel the sun shining for your eyes Wake up it's so beautiful For what could be the very last time ותמונה?

Edgar Davids

New member
שלי :)

Promise מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Damien rice - cannon ball מהו דיסק השבוע שלכם
Robbie Williams - Greatest Hits 2004 מהו קליפ השבוע שלכם
הקליפ המצחיק של אמינם. מהו ציטוט השבוע שלכם
"לא, אני לא רוצה חלומות פז!! אני חלומות גיל!!" בתשובה לחלומות פז שאמרתי למישי. זה היה מצחיק ..

below the bed

New member
אני...

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם אין לי מושג מה השם של השיר אבל זה שיר כזה של מישהי בתאונת דרכים =] חעחע מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם the used-yestredays feelings מהו דיסק השבוע שלכם The used - in love and death מהו קליפ השבוע שלכם mcr-helena מהו ציטוט השבוע שלכם "lip dick" ותמונה-לא יודע .. התמונה.. זה.. עזבו .. חח זה אני =]

Edgar Davids

New member
אבל מה קשה לשרשר?!?!

כמה כבר קשה ללחוץ במקום הנכון במקום על ההודעה שלי?!?! אהה?! זה משגע אותי אנשים לפעמים..

SPFAN

New member
הוווו אהבתי ת'עגיל ../images/Emo2.gif

למרות שראיתי תמונות שלך בערך אךף פעם, רק עכשיו שמתי לב

לינקנית

New member
אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אנלא מאמינה עליך גילללללללללללללל אתה בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אאני אוהבת כתוםםםםםםםםםםםםםםםם ולא בעד ולא בנד ההיתנתקותתתתתתתת אני רק חושבת שזה הדבר הלא נכון לעשותתתתתתת שיניחו לאנשים בשקטטטטטטטטטטטט

Edgar Davids

New member
אין להניח להם...

זה מה שאני מאמין.. הלוואי הייתי יכול להרביץ למתנחלים שמתנגדים..

למעלה