מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? make a move-incubus מהו דיסק השבוע שלכם? --- מהו קליפ השבוע שלכם? i'm not okay-mcr מהו ציטוט השבוע שלכם? !..run for your life
שיר שבוע-ס"פ -> My Christmas List שיר שבוע-לא ס"פ -> הו כמו טלי.. Oasis-Stop Crying Your Heart Out דיסק השבוע -> Useless ID-Redemption קליפ השבוע -> אוח אני לא זוכרת את השם;[[ ציטוט השבוע -> "לך תרד לבנוני"
מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ.. לא שומעת הרבה ס"פ.. perfect אני מניחה.. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? נימ, cigaro-s.o.a.d radio\video-s.o.a.d מהו דיסק השבוע שלכם? mezmerize-S.o.a.d מהו קליפ השבוע שלכם? eminem-ass like that מהו ציטוט השבוע שלכם? fuck u, u fucking fuck אוה, זה בעצם ציטוט אהוב, לאו דווקא של השבוע..
אני צריכה להתחיל לכתוב פה יותר... אני מרגישה מנודה מהפורום :[ מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם: untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? beatles-strawberry fields מהו דיסק השבוע שלכם? שאלה קצת קשה... אני חושבת ש-beatles-one מהו קליפ השבוע שלכם? sysrem of a down- b.y.o.b אני ממש לא אוהבת אותם אבל השיר הזה ממש מגניב :] מהו ציטוט השבוע שלכם? living is easy with eyes closed
אני צריכה להתחיל לכתוב יותר בפורום... אני מרגישה מנודה :[ מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ... untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? the beatles-strawberry fields מהו דיסק השבוע שלכם? the beatles-one מהו קליפ השבוע שלכם? system of a down- b.y.o.b אני לא אוהבת אותם אבל השיר הזה ממש מגניב :] מהו ציטוט השבוע שלכם? living is easy with eyes closed שיהיה שבוע טוב :]
שיר ס"פ: Jump שיר לא ס"פ: The Clash - White Riot Diffuser - Why Bad Religion - To Another Abyss The Used - All That I've Got Bowling For Soup - A-Hole דיסק: The Used - In Love and Death קליפ: אין ציטוט: אין
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?נמנמ אמממ..... דה יוזד-אול טאט איב גוט נמנמ כמה שירים של פרום פרסט טו לסט.. ועוד
....אבל אבל יש המון ואין לי כוח לכתוב מהו דיסק השבוע שלכם?אומממ....
לא יודע... מהו קליפ השבוע שלכם?דה יוזד-אול טאט איב גוט.. מהו ציטוט השבוע שלכם?"אם זה מרגיע אותך גם לגברים מבוגרים זה קורה" הפירסרית אומרת לי לאחר ש"התעוררתי"..