| שירי השבוע!

שלי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- פרפקט מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- החדש של לי ריאן מהו דיסק השבוע שלכם- לי ריאן מהו קליפ השבוע שלכם- לי ריאן מהו ציטוט השבוע שלכם- סקעת עבר מויאל נגמר לי ריאן זה הדבר אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם-

בטלקאפ

New member
><עונה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?When I'm With You מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?I'm Not Ok-MCR [חח קרן הדבקת אותי
] מהו דיסק השבוע שלכם?הדיסק הארחון של גרין די [ברח לי השם..] מהו קליפ השבוע שלכם?אין. מהו ציטוט השבוע שלכם?השתיקה שלי,זו הצרחה הכי גדולה שבי,השתיקה שלי,זה הכאב הכי כואב אצלי.

double O S

New member
טובנו../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמממממ...happy together
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? וואי יש הרבה
טוב נגיד ש- Natalie Imbruglia- Torn מהו דיסק השבוע שלכם? Coldplay- X&Y מהו קליפ השבוע שלכם? אין, כרגיל
מהו ציטוט השבוע שלכם? םכעךלרךגכרך [אין לי נו;[]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Perfect מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? יש הרבה, אתם יכולים לראות אותם פה
מהו דיסק השבוע שלכם? The Best Of The Corrs מהו קליפ השבוע שלכם? Feeder - Piece By Piece מהו ציטוט השבוע שלכם? "Cookie Dude"
...

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| אני:)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
don't wanna think about you מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
even in death - evanescance מהו דיסק השבוע שלכם
deep shadows and brilliant highlights - HIM מהו קליפ השבוע שלכם
ממ אין מהו ציטוט השבוע שלכם
ביחד עם התמונה

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| ב'מת? לא שמתי לב../images/Emo12.gif

שיר של אביב גפן. בין הטובים.

sapirush1

New member
אז איך זה מוכר לי?

באמת מוזר.. אבל אהבתי איך נקרא השיר?

Hard To Beat

New member
mE

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?None מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?The Rasmus-No Fear MVP-Roc Ya Body מהו דיסק השבוע שלכם?Coldplay-X&Y מהו קליפ השבוע שלכם?None מהו ציטוט השבוע שלכם?Nothing Left But Wasted Years

למעלה