שאלונצ'יק

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif אז-אני-לא-היחידה-שחושבת.....

שדניאל רדקלייף מכוער!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש.

Jifannit

New member
אמ.

אהובע שלי, אוקאתי--- הוא רוצה להיות, כשהוא יהיה גדול------- דייג! XDDDDDDDDDDDDDDD

Envious

New member
לא ~! טומוש לא דבילי :X

הוא פשוט לא רוצה לראות כל יום את הפרצוץ של דניאל רדקליף ..<< ואני ממש מבינה אותו <:

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif XDDDDDDDDDDDDD את מצחיקה

תמיד אומרים לי את זה אבל שזכור לי פעם ראשונה שאני אומרת את זה בעצמי, אז מזל טוב לי!

Jifannit

New member
>.<

דניאל T.T יש לו עיניים יפות. XD ראית אותו בדייויד קופרפילד?
הקאוואיות עולה על גדותיה
הוא דביל!1111 T.T הוא רוצה ללמוד בבית ספר לדיג. נובאמת! O: אל תגידי לי שאת לא חושבת שזה מפגר. X.X; לבנאדם יש כישרון משחק וכישרון שירה ו...בישיוט XD אז למה דיג למה?! X.X;

Sakura Kinomoto

New member
0___0

על עצמי... 1. שם פרטי:אנאי 2. שם משפחה:רוה 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:XD רמת גן 4. מין:נקבה 5. גיל:15.5 6. מאכל אהוב:פירה 7. תחביבים:לרוץ לכיתה לפני שהמורה נכנסת. 8. תאריך לידה:4.3.05 האם אתם... 9. דתיים?לא 10.נשואים?לא 11.פאנגירלז?אמממ... 12.מגדלים חיה?כן 13.פוחדים ממשהו?למה?מה את מנסה לעשות??????O___O 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?שיט עלו עליי... אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?אינויאשה וקאגומה. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?קיקיו 17.אנימות שראיתי:אווהה....pita ten,bleach,naruto,sailor moon,tokyo mew mew,ועוד שעכשיו אני לא זוכרת...קסו"אית....ככה זה.. 18.אנימות שאני רוצה לראות:עוד בליץ'!!!!!! 19.אנימות אהובות:כל מה שכתוב... 20.אנימות שנואות:אממ...אין ממש... 21.הפרק האהוב:...אני אוהבת את כולם!!!
22.הקטע האהוב מכל הסדרה:באינויאשה שהם נהיו שיכורים ..XDDDDD זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו/קאגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו?קאגומה 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?עוד לא ראיתי את כל הסדרה...אז... 28.סאשי או אינו?אינו 29.הוט או יס?יס 30.דיסני או וורנר?וורנר 31.מוניקה סקס או שייגעצ?אפאחד.. 32.עברי או לועזי?מה? 33.רוק או פופ?רוק 34.סקעת או מויאל?אפאחד 35.צבא או שירות לאומי?אני צעירה מדי בשביל זה!!! 36.נינט או שירי?שתי פאקצות..לא יותר 37.וויטץ' או מועדון ווינקס?כנ"ל מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:הילרי דאף/קלי קלארקסון. 39.זמרת שנואה:אין ממש 40.זמר אהוב:אין...כולם פרחים...:p 41.זמר שנוא:כוכבים נולדים 42.להקה אהובה:גרין דיי/באקסטריט בויס...(בעיקרון אינקומפליט...) 43.להקה שנואה:אין 44.שחקן אהוב:הזה מסקראבס..וחבר שלו.. 45.שחקן שנוא:אין 46.שחקנית אהובה:ההיא מסקראבס 47.שחקנית שנואה:כל ישראלית וונבית מטלנובלות ישראליות.. 48.שיר עברי אהוב:לשם 49.שיר לועזי אהוב:behind these hazel eyes 50.סרט אהוב:יש המון.... 51.סרט שנוא:הטינה 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):סקראבס 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ):אינלי... וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?לא..אבל אני חושבת על להחליף.. 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:בליץ'...וזהו.. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:אין.. 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם:אין 58.שם הקומונה שלי:אינלי... 59.שם הבלוג שלי:אתם מכאיבים לי בלב! 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
ווואאהההה!!! 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:אההה...אני צ'כה לספור? 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?נואפ.. 63.מספר ההודעות שלי בפורום:אני ממש אבל ממש לא סופרת... 64.מתי הצטרפתי לתפוז?מתישו ב2004 אומשו כזה.. מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?בקיץ הזה.. 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?פסח לפני שלוש שנים.. 67.ראית סרט?לפני שבועיים... 68.התקלחת?אתמול 69.עברת דירה?אמממ....בפסח האחרון... ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם?אני מעדיפה לתת במסרים... אוווויייי זה היה קשה!!!!!ועכשיו אני צ'כה לשתוף כלימים!!!!

Trouble Girl

New member
אוו איזה שאלון דפקת פה...^^,

על עצמכם... 1. שם פרטי:לובה 2. שם משפחה:חסוי 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:פ"ת 4. מין:אממ אני חושבת שנקבה^^ 5. גיל:16 ו4 חודשים 6. מאכל אהוב:ספגטי 7. תחביבים:לרות טלויזיה,להיות במחשב,לשמוע מוזיקה,ולשגע ת'חברות שלי 8. תאריך לידה:21.7.1989 האם אתם... 9. דתיים?לא 10.נשואים?לא 11.פאנגירלז?לא 12.מגדלים חיה?לא אבל פעם היתה לי אוגרת חמודה*.* 13.פוחדים ממשהו?כע מכלבים מגודלים 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?לא אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?אינויאשה 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? אממ אני חושבת שהקרפד ג'אקן 17.אנימות שראיתי:פול מטאל, פרינס אוף טניס, לאבלס,איר,סיילר מון,גאנדם סיד,גאנדם סיד דסטני,פאפניר אינויאשה,פרוטס באסקט ועוד כמה אנימות ביס אנימה. 18.אנימות שאני רוצה לראות:בלי'ץ שמעתי מכולם שזה יפה וצו'ביטס 19.אנימות אהובות:גאנדם סיד וגאנדם סיד דסטני*.* 20.אנימות שנואות:אממ כמה דפוקות ומשעממות ביס אנימה 21.הפרק האהוב:באינויאשה-53, בגאנדם סיד-24 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:אממ כשקגומה אמרה/רמזה שהיא אוהבת את אינויאשה זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו/קאגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו?קגומה 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אדו/וינרי 28.סאשי או אינו? אינו 29.הוט או יס? יס 30.דיסני או וורנר? דיסני 31.מוניקה סקס או שייגעצ?לא זה ולא זה 32.עברי או לועזי? כלום 33.רוק או פופ? שניהם 34.סקעת או מויאל?אף אחד 35.צבא או שירות לאומי?צבא 36.נינט או שירי? שירי 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? מועדון וינקס מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: tamaki nami יש לה שירים מהממים והיא שרה כמה שירים בגאנדם סיד וגאנדם סיד דסטני ועוד כמה אנימות*.* 39.זמרת שנואה: אממ לא יודעת 40.זמר אהוב: אממ יש להקות לא מישהו ספציפי 41.זמר שנוא: כנ"ל 42.להקה אהובה:green day 43.להקה שנואה: אממ לא יודעת 44.שחקן אהוב:בן אפלק 45.שחקן שנוא:לא יודעת 46.שחקנית אהובה:קייט בקינסייל 47.שחקנית שנואה:אוו יש מלא... 48.שיר עברי אהוב: השקט שנשאר של שירי מימון 49.שיר לועזי אהוב:אין 50.סרט אהוב: פרל הרפבול עם בן אפלק וקייט בקינסייל^^ 51.סרט שנוא: אממ לא זוכרת אבל תיהיו בטוחים שיש כזה 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): לא יודעת 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): לא יודעת וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?אממ היה ואני שמחה שהחלפתי הכינוי היה: הכל על המורדים כי אז הייתי שרופה,מתה על המורדים. 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:מנגה ואנימה,יופי וטיפוח אישי, אינויאשה ויש עוד כמה אבל אני לא מגיבה רק קוראת. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: לא זוכרת 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: אין 58.שם הקומונה שלי: אין 59.שם הבלוג שלי: אין 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?אין מאומץ>.> 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:לא זוכרת 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום:מה אני זוכרת אבל הרבה.... 64.מתי הצטרפתי לתפוז?לפני הרבה זמן מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?לפני 12 שנה... 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?לפני כמה חודשים 67.ראית סרט? שבוע שעבר:השדים של אמילי היה כזה גדול XDD 68.התקלחת? לפני זמן מה 69.עברת דירה?לפני 10 שנה ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אייסי: 290705101 מסן: [email protected] טוב, נו, זה שאלון של 70 שאלות. נראה אתכם עונים, מוחעחע... אממ עניתי P: תראו תמונה קרועה של קאגלי ואסוראן מדסטני---> XDD מרימה את החולצה חופשי...XDD

Mrs Osuwari

New member
אני ראשונה

1. שם פרטי: לני 2. שם משפחה: גורביץ' 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: ביאליק (החור הכי נידח בארץ) 4. מין: נקבה 5. גיל: 12 (בדצמבר 13!) 6. מאכל אהוב: סיני או תאילנדי 7. תחביבים: פיקים (כתיבה וקריאה) וציור 8. תאריך לידה: 24.12.1992 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? כע ולא. 11.פאנגירלז? wtf? מה זה? *משתכפ"צת* 12.מגדלים חיה? לא 13.פוחדים ממשהו? מהמורה שלי להיסטוריה 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? לא אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? קיו מפרובה 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? קיקיו *הקאה* 17.אנימות שראיתי: אינויאשה ופרוטס באסקט 18.אנימות שאני רוצה לראות: פול מטאל אלכימיסט, טסובאסה וצ'וביטס 19.אנימות אהובות: אינו ופרובה (יש לי ברירות אחרות?) 20.אנימות שנואות: אין לי ממש 21.הפרק האהוב: פרק 13 באינו 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: הקטע בהר האקוריי כשסאנגו אמרה שהיא מעדיפה למות עם מירוקו מאשר לעזוב אותו זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קאגו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? קאגומה למרות שהאיי קיו שלה שואף לאפס 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? נאני? 28.סאשי או אינו? סאשי 29.הוט או יס? הוט 30.דיסני או וורנר? דיסני. וורנר סתם פויה 31.מוניקה סקס או שייגעצ? wtf?! מי אלו? 32.עברי או לועזי? לועזי (מישל ברנץ' שולטת!) 33.רוק או פופ? אין לי מושג איך קוראים למוזיקה שאני שומעת נראה לי פופ מתובל ברוק 34.סקעת או מויאל? אפחד מהם. לא סובלת מפגר נולד 35.צבא או שירות לאומי? למי איכפת? 36.נינט או שירי? אפחד 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? ווינקס מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: מישל ברנץ' 39.זמרת שנואה: הילרי דאף. שתחליט או שהיא זמרת או שהיא שחקנית 40.זמר אהוב: קובי ווילאמס 41.זמר שנוא: ריקי מרטין 42.להקה אהובה: גוד שארלוט וגרין דיי. אני לא יכולה להחליט 43.להקה שנואה: בלאק אייד פיז 44.שחקן אהוב: סר מייקל קין 45.שחקן שנוא: ליאונרדו דיקאפריו (לא היה לי שם) 46.שחקנית אהובה: ההיא שמשחקת ב"יש לך הודעה" 47.שחקנית שנואה: בריטני ספירס 48.שיר עברי אהוב: לא אוהבת 49.שיר לועזי אהוב:you get me של מישל ברנץ' 50.סרט אהוב: "יש לך הודעה" 51.סרט שנוא: הארי פוטר והאסיר מאזקאבן 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): שידור חופשי 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): השמינייה וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? היה לי וכי סתם שנאתי אותו ורציתי משו יותר מקורי.... 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: אני קוראת סמויה בפורום פאנפיקים וזהו 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: פאנפיקי אינויאשה, טלמנגה, משועממים בע"מ, מייפל סטורי, אנימד, והשיצ'ינינטאי 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: לא קוראת בלוגים 58.שם הקומונה שלי: טלמנגה הקומונה הרשמית 59.שם הבלוג שלי: אין לי 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
ושמו בובספוג! 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: אני חושבת ש6 או 5 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא רק קומונה 63.מספר ההודעות שלי בפורום: 1? 64.מתי הצטרפתי לתפוז? משהו בשנה שעברה מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? בחופש הגדול 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? לפני שנה שנתיים כשהייתי עם הקייטנה בפארק וואליבי בצרפת 67.ראית סרט? כע. "דום" לא אהבתי כול כך 68.התקלחת? האי 69.עברת דירה? מנסים למכור את הבית ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? איי סי אין לי ומסן: [email protected] ילדה משועממת שכמותי עניתי על הכול

Ki Ara

New member
וואטאשיייי ../images/Emo184.gif

כי משעמם לי
על עצמכם... 1. שם פרטי: שירע ^^ 2. שם משפחה:צ'אן (?)
3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: ירושלעים ^_^ 4. מין:
5. גיל: 14 וחצע 6. מאכל אהוב: חטיפי אורז *O* 7. תחביבים: לצייר ,לרקוד , לריב עם הפיצולים שלי, להתחנף....ועודועודועוד
8. תאריך לידה: 22/5/91 ^^ האם אתם... 9. דתיים? לע
10.נשואים? ברור
לאלפי אנשים(בעיקר מצויירים)
11.פאנגירלז? אופקורס ^____________^ 12.מגדלים חיה? המון...בנייהם אמא שלי X_X 13.פוחדים ממשהו? עכבישים *צמרמורת* *מקיאה* *מקיאה שוב* *נכנסת לפניקה* *מתגרדת* *לוקחת משאף* *מחליפה לפיצול רגוע* 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? XD ברור.......שלא
אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? מאינויאשה- כולם חוץ מכמה. מפרוטס- כולםםםם חוץ מהמעריצות של יוקי קון. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? אינויאשה- אוניגומו, קאדה והמוזר הזה עם האזניי מגילה X_X מפרוטס- המעריצות
17.אנימות שראיתי: אינו ופרוטס...ושין צ'אן
18.אנימות שאני רוצה לראות: פמא, בליץ' וגראווי. 19.אנימות אהובות: אינו ופרוטס משומה סO 20.אנימות שנואות:
. 21.הפרק האהוב: אוו המון....אבל אממ...מאינו- 13, 68, 70, 82, 109, 110 ובטוח שכחתי מלא..... מפרוטס- הכל חוץ מהפרק עם היצורע ההיא. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: אויש נו אין לי כוח
זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קאגומע. 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי/קאגורע אופקורססססס
זה השיפ שליייייייי
25.קאגומה או קיקיו? שתייהן...אני מהנטרליות
. 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי באנקי TUT. 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אדו/אנביייי *O*. 28.סאשי או אינו? שנייהם עם נטייה לסאשי. 29.הוט או יס? הוט משומה
. 30.דיסני או וורנר? שנייהם עם נטייה לדיסני
31.מוניקה סקס או שייגעצ? אפחד X_X 32.עברי או לועזי? לועזייייי. 33.רוק או פופ? שנייהם. 34.סקעת או מויאל? סקעת 35.צבא או שירות לאומי? אפקט הפחד
36.נינט או שירי? שתייהן עם נטייה די גדולה לשירי. 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא רואה
מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: כריסטינה, וויטני יוסטון ומריה קארי (היא שרמוטה ברמות אבל יש לה קול מהמם ואחלה של שירים ) ושירי מאימון. 39.זמרת שנואה: אשלי סימפסון ורוני סובעכסטאר. 40.זמר אהוב: לא עולה לי משו X_X 41.זמר שנוא:
42.להקה אהובה: דו אז אינפיניטי, בקסטריט וכל מיני... 43.להקה שנואה: כל הלהקות וואנה בי למינייהן.. 44.שחקן אהוב: ג'וני דפפפ *_____* ואורלי בלומי *.* 45.שחקן שנוא: אין? 46.שחקנית אהובה: קריסטן דאנסט וכל מיני... 47.שחקנית שנואה:לא עולה לי... 48.שיר עברי אהוב: היא לא דומה וכמה פעמים. 49.שיר לועזי אהוב: אוהווו המוןןןןןן.... 50.סרט אהוב: כמעט כל סרטי דיסני, שודדי הקאריביים והמון נוווו . 51.סרט שנוא: פינוקיווווווווו =S 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): מכושפות. 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): לא עולה לי משו... וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא היה
55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: סמ"ו
^______^ 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: הייתי במלך האריות...אבל הוא נפטר X_X.....ופרוטס ^__^ 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: 0...אין לי כוח נו
58.שם הקומונה שלי: X 59.שם הבלוג שלי:X 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
- רופי כדכד ^O^. 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 1? 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לע
63.מספר ההודעות שלי בפורום:
64.מתי הצטרפתי לתפוז? לודעת
מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? מזמן
66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? מזמן
67.ראית סרט? בחופש. 68.התקלחת? לפני שעה ואני מריחה טוב ^^ 69.עברת דירה?לפני שנתיים? ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? מסן- [email protected] מקווה שזה זה.....ואייסי זה פוייי....לסקול אייסי

למעלה