וואטאשיייי ../images/Emo184.gif
כי משעמם לי
על עצמכם... 1. שם פרטי: שירע ^^ 2. שם משפחה:צ'אן (?)
3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: ירושלעים ^_^ 4. מין:
5. גיל: 14 וחצע 6. מאכל אהוב: חטיפי אורז *O* 7. תחביבים: לצייר ,לרקוד , לריב עם הפיצולים שלי, להתחנף....ועודועודועוד
8. תאריך לידה: 22/5/91 ^^ האם אתם... 9. דתיים? לע
10.נשואים? ברור
לאלפי אנשים(בעיקר מצויירים)
11.פאנגירלז? אופקורס ^____________^ 12.מגדלים חיה? המון...בנייהם אמא שלי X_X 13.פוחדים ממשהו? עכבישים *צמרמורת* *מקיאה* *מקיאה שוב* *נכנסת לפניקה* *מתגרדת* *לוקחת משאף* *מחליפה לפיצול רגוע* 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? XD ברור.......שלא
אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? מאינויאשה- כולם חוץ מכמה. מפרוטס- כולםםםם חוץ מהמעריצות של יוקי קון. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? אינויאשה- אוניגומו, קאדה והמוזר הזה עם האזניי מגילה X_X מפרוטס- המעריצות
17.אנימות שראיתי: אינו ופרוטס...ושין צ'אן
18.אנימות שאני רוצה לראות: פמא, בליץ' וגראווי. 19.אנימות אהובות: אינו ופרוטס משומה סO 20.אנימות שנואות:
. 21.הפרק האהוב: אוו המון....אבל אממ...מאינו- 13, 68, 70, 82, 109, 110 ובטוח שכחתי מלא..... מפרוטס- הכל חוץ מהפרק עם היצורע ההיא. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: אויש נו אין לי כוח
זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קאגומע. 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי/קאגורע אופקורססססס
זה השיפ שליייייייי
25.קאגומה או קיקיו? שתייהן...אני מהנטרליות
. 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי באנקי TUT. 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אדו/אנביייי *O*. 28.סאשי או אינו? שנייהם עם נטייה לסאשי. 29.הוט או יס? הוט משומה
. 30.דיסני או וורנר? שנייהם עם נטייה לדיסני
31.מוניקה סקס או שייגעצ? אפחד X_X 32.עברי או לועזי? לועזייייי. 33.רוק או פופ? שנייהם. 34.סקעת או מויאל? סקעת 35.צבא או שירות לאומי? אפקט הפחד
36.נינט או שירי? שתייהן עם נטייה די גדולה לשירי. 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא רואה
מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: כריסטינה, וויטני יוסטון ומריה קארי (היא שרמוטה ברמות אבל יש לה קול מהמם ואחלה של שירים ) ושירי מאימון. 39.זמרת שנואה: אשלי סימפסון ורוני סובעכסטאר. 40.זמר אהוב: לא עולה לי משו X_X 41.זמר שנוא:
42.להקה אהובה: דו אז אינפיניטי, בקסטריט וכל מיני... 43.להקה שנואה: כל הלהקות וואנה בי למינייהן.. 44.שחקן אהוב: ג'וני דפפפ *_____* ואורלי בלומי *.* 45.שחקן שנוא: אין? 46.שחקנית אהובה: קריסטן דאנסט וכל מיני... 47.שחקנית שנואה:לא עולה לי... 48.שיר עברי אהוב: היא לא דומה וכמה פעמים. 49.שיר לועזי אהוב: אוהווו המוןןןןןן.... 50.סרט אהוב: כמעט כל סרטי דיסני, שודדי הקאריביים והמון נוווו . 51.סרט שנוא: פינוקיווווווווו =S 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): מכושפות. 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): לא עולה לי משו... וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא היה
55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: סמ"ו
^______^ 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: הייתי במלך האריות...אבל הוא נפטר X_X.....ופרוטס ^__^ 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: 0...אין לי כוח נו
58.שם הקומונה שלי: X 59.שם הבלוג שלי:X 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
- רופי כדכד ^O^. 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 1? 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לע
63.מספר ההודעות שלי בפורום:
64.מתי הצטרפתי לתפוז? לודעת
מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? מזמן
66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? מזמן
67.ראית סרט? בחופש. 68.התקלחת? לפני שעה ואני מריחה טוב ^^ 69.עברת דירה?לפני שנתיים? ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? מסן-
[email protected] מקווה שזה זה.....ואייסי זה פוייי....לסקול אייסי