*עונה דסו* ^0^../images/Emo135.gif
1. שם פרטי: גלצ'אן\לאסט (אהמ, לי קראו לאסט לפנייך דסו ~~

2. שם משפחה: אממ *בודקת מה שם המשפחה של ג'ושוע סאמה* אוו, כמובן! שם המשפחה שלי הוא כריסטופר ^0^ 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: ת"א

4. מין: נקבה ^^ למרות שאני גם אומו במשרה חלקית 5. גיל: בקרוב 13, מועחעחע. 6. מאכל אהוב: סופלה *__* אין אפילו ויכוח בנושא. 7. תחביבים: מחשבים, מנגה, אנימה(וואו, כמה לא צפוי), אניסת בישים\להיאנס ע"י חברותפורום XD ו.. אממ... בע"ח 8. תאריך לידה: 24.1.93 האם אתם... 9. דתיים? נופ 10.נשואים? כעכעכע!! לקסואי, יוביצ'אן, מוגע, קרעאן, קאטסו, גלי, שיפסע, וסהר כמובן :] 11.פאנגירלז? *חוזרת לקרוא יאוי* אני כבר אתן לכם להסיק מזה את מה שאתם צריכים.. 12.מגדלים חיה? היו שתי שרקניות.. :{ 13.פוחדים ממשהו? ממ.. ג'וקים, קאגומה, אנשים שחותכים וורידים, וכאב בכלליות 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? לא, אבל אנבי כן ~-^ אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? מאינויאשה? XD אממ.. סאנגו, מירוקו, באנקי וג'אקי D: 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? ממ... קאגומה בעקרון אבל כשהיא עם קיקיו הן ח~מו~דותתתתתת -^_______^- 17.אנימות שראיתי: אני מציינת רק את אלה שסיימתי XD ניא.. פיטה טן (הגיע הזמן!! סיימתי פיטה טן, בשעה טובה XD), ראימוירו סנקיטאן, דבליו וויש, בוטל פיירי, דראגון האף, קימי גה נוזומו איין, קארד קאפטור סאקורה, אינויאשה, נאטסוירו נו סונאדוקיי, כרונו קרוסייד,מיזוירו 2003 (זוועה, שלא תעזו לראות בכלל), קנבס (הנטאי! @_@ ראיתי בטעות בגלל חברה שלי ועד היום אני בוכה בגלל זה ;

ויש גם עוד 4 מ"יס אנימה" שאני לא מחשיבה XD 18.אנימות שאני רוצה לראות: יותר-מדיי.. אבל במיוחד לסיים לאבלס וסוקישו, וגם בליץ' ופמ"א, ואנג'לס פידר כשייצא *.* 19.אנימות אהובות: יותר- מדיי. אבל הכי אהובות עליי הן קימי גה נוזומו איין, יאמי טו בושי טו הון נו טאביביטו, גלקסי אנג'ל, כרונו קרוסייד ופמ"א 20.אנימות שנואות: מיזוירו 2003 ס.ס זוועה, פשוט.. פויה פויה פויה. וגם קנבס.. וכל שאר ההנטאי למיניהם. אה, אני גם שונאתשונאתשונאת וואן פיס!!!!! @_______@ דבר דפוק ומכוער דסוווווו!!!!! הצילו! אסתטיקה דחוף! X_X 21.הפרק האהוב:באינויאשה? ממ.. 118, 132, 135, 82, 103, 110 ואולי עוד כמה. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: מירוקו וסאנגו יחד *__* במערה *__* סאנגו אומרת לו שהיא תמות איתו, OMG.. וגם כשמירוקו אמר על סאנגו "האישה שלי" פשוט צרחתי איזה 20 דקות בלי להפסיק. זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? מה בלי אינו\סאשי? נאח, אולי נתפשר על איזה קיקיו\קאגומה? ^__^; 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי\קאגורה, אבל אינו\סאשי עדיף :X 25.קאגומה או קיקיו? קאגומה וקיקיו. ביחד. במערה חשוכה... טוב, נו, עכשיו ברצינות- קיקיו. 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? באנקי\ג'אקי!! @_@ *סוקלת את כל מי שאמר ג'אקי\אינו* 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? פויה ווינרי, שתמות הלוואי. אדו\אנבי לשלטון *O* 28.סאשי או אינו? סאשי ואינו- יחד P: במערה חשוכה, עם שוט...... ניא.. טוב..אממ.. סאשי ^^; 29.הוט או יס? הוט!! :OO כמובן שהוט!! :OOO לנו יש עיצוב אדום ולכם לא :O 30.דיסני או וורנר? לא ממש מחבבת את שניהם, אבל דיסני. 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אינפקציה XD 32.עברי או לועזי? לועזי 33.רוק או פופ? גם וגם בתנאי שהם יפניים 34.סקעת או מויאל? מיאבי ^^ 35.צבא או שירות לאומי? הא? ס.ס 36.נינט או שירי? '.' הא??? אה... אממ.... אני חושבת שאולי נינט כי יש לה עיניים יפות יותר XP 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא זה ולא זה! אבוי! פוי! אנימות וואנאבי! X_X מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: איומי האמאסאקי, קוטוקו, אייקו קאיו.. ממ.. יש הרבה ס.ס 39.זמרת שנואה: בריטני וכל הפקאצות למיניהן XD 40.זמר אהוב: מיאבי!! וגאקט!! *.* 41.זמר שנוא: לא'דעת 42.להקה אהובה: פורנו גרפיטי! (המגניבים ששרו את הפתיחה של FMA *_*) וגם אורנג' אורנג' ששרו את הפתיחע של בליץ' *__* גם גריןדיי ולינקין דיי נחמדים :} 43.להקה שנואה: ממ.. לא'דעת.. 44.שחקן אהוב: '.'???? *נופלת* 45.שחקן שנוא: *נופלת שוב* יהודה לווי? :X 46.שחקנית אהובה: '.' טורו שעושה סצנות נונ סטופ? XD 47.שחקנית שנואה: O.O; 48.שיר עברי אהוב: ............ *שתיקה מעיקה*....... לא אוהבת X_X 49.שיר לועזי אהוב: ניאניאניא...... אמממ...... יש יותר מדיי.. אבל כרגע D-technolife 50.סרט אהוב: ממלכת החתולים, וכך זה יישאר *O* סרט סגידע ויאוי בין חתולים *__* 51.סרט שנוא: סאקורה ווארס. לא הבנתי כלום- פשוט כלום!! :\ סרט מעצבן, חבל לבזבז את כשרון הציור על כזה פיגור לא מובן. אבל מה שכן- לאצ'ט וסאקורה זוג נהדר ~__^ 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): "מירוץ לאתמול" אם מישו מכיר P: 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): לא'דעת '.'; וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? היה.. GalaxyAngel ושיניתי כי לאסט הרבה יותר כוסע, וגם דומה לי, וגם אפאחד לא מכיר גלקסי אנג'ל, וגם פמ"א זה כוסע *.* 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:....... *שתיקה מעיקה* אני כאן, ואני לא זזה מן המפה! :OOOOOO 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: אני לא מגיבה בשום קומונה באופן קבוע, אבל בעקרון אני נכנסת מדיי פעם לקומונת שונאי קאגומה כדי לראות מה חדש ואיך כולם מתעלמים מההודעות שלי XD 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: נמצא ברשימת הלינקים המלאה בבלוגשלי 58.שם הקומונה שלי: אין כזו XD 59.שם הבלוג שלי: Kawaii Tenshi- תחפשו בישראבלוג אם יהיה לכם זמן

60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? האייקון שלי הוא
וקוראים לו, כמה מפתיע- גלידע P: למרות שגם אייס זה שם מתאים (כי גם הגלידה שלי בישית כמו אייס מספיראל *__*) 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:נראה לי ש0 כי אין לי כוח לשים, אבל אני בטח אשים עוד יום-יומיים-שלושה-ארבעה............ שנה וחצי- מקסימום!! X_X מבטיחה! 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? אני אל ממש בגיל לנהל פורום P: 63.מספר ההודעות שלי בפורום: אממ.. בואו נראה.. בכינוי הראשון 1569, ובכינוי השני רק 1008 .. שיחד זה... 2577!! חעחעחע ^__^ אני וותיקה בפורום!! טוב נו, אני סתם מספימה ;-; *בוכה בפינה* 64.מתי הצטרפתי לתפוז? אממ.. דצמבר 2004.. וואו.. זה פאקינג מזמן.. לפני הבתמצווה שלי.. אבל אז לא הכירו אותי מספיק כדי לעשות לי שרשור יומולדת *מוזיקה טרגית* ;-; *סניף*סניף*...... ולכן............. השרשור שיהיה לי ביומולדת 13 יהיה גדול ויפה!!!!! >___<;;;;;; אררררררררג מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? אף פעם *בוכה בפינה* 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? לפני חצי שנה או משו XD היה פאנן אבל הקאתי אח"כ, אנקונדה זה דבר מטריד '.'; 67.ראית סרט? לאזוכרת.. בטח לפני איזה חודש 68.התקלחת? לפני שעתיים.. מה זה מעניין אתכם?! @_@ 69.עברת דירה? כיתה ג' P: ואני לא אתפנה!! *קושרת את עצמי לבית* אממ.. חבל לבזבז את הזמן, אני פשוט אלך לקשור איזה בישי *.* ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם?
[email protected] אבל נראהלי שיש לי כמעט את כל הפורום, נה?? טיהי, שאלון כיפי ^0^