שאלונצ'יק

Hell Dragon

New member
אני!~

1. שם פרטי: דנה בננה -.-" 2. שם משפחה: חסוי! חהחהחה!!11 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: קיבוץ. וגם הוא חסוי... גם ככה זה קיבוץ עלוב ומסריח שאף אחד לא שמע עליו בחיים.. 4. מין: נקבה עד כמה שידוע לי =] 5. גיל: 12 וחצי! 6. מאכל אהוב: שרימפס! זה טעים בטירוף!! למי אכפת שזה לא כשר?.. 7. תחביבים: ציור, כתיבה, לעשות גיהינום להורים שלי, להסתלבט מול הטלויזיה, לבלות עם חברות פעמיים בשבוע.. כמו כל ילד נורמלי :] 8. תאריך לידה: 8/5 האם אתם... 9. דתיים? לא. 10.נשואים? גאד לא! 11.פאנגירלז? אני בדרך.. 12.מגדלים חיה? בטח! 13.פוחדים ממשהו? כן! אנ'לא אפרט.. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? אולי.. ~.^ אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? סאשי *.* 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? יש הרבה. 17.אנימות שראיתי: בליץ' (עדיין רואה) ומה שהיה בערוץ הילדים. קאזה זה לא יעיל. 18.אנימות שאני רוצה לראות: פולמטאל אלכימיסט, נארוטו, וואן פיס, גראוויטיישן ויש עוד אבל אני לא זוכרת עכשיו. 19.אנימות אהובות: בליץ' ופרוטס באסקט. 20.אנימות שנואות: קירבי והלב. אני צריכה להוסיף? 21.הפרק האהוב: 64! עם הארוחה המשפחתית של אינו וסאשי. זה קרע אותי לגמרי.. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: כתוב למעלה. אני עצלנית. זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? איכסה לשניהם. 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי/רין. 25.קאגומה או קיקיו? איכסה לשתיהן ^^" 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי כאילו דהה! 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? -.-" אדו/אנבי. 28.סאשי או אינו? סאשייייייייייייייי!~ 29.הוט או יס? הוט. 30.דיסני או וורנר? למישהו באמת אכפת?.. 31.מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצ. למרות שהם חבורה של מעצבנים יש להם אחד-שניים שירים נחמדים. 32.עברי או לועזי? ל-ו-ע-ז-י !!! 33.רוק או פופ? רוקקקק. פופ סאקס. 34.סקעת או מויאל? איכסהההההההההההההההה. מה זה השאלות האלה?! 35.צבא או שירות לאומי? *קול פקאצי* What ever.. 36.נינט או שירי? איכס. 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא מכירה וויטץ' אבל אני בטוחה שזה יותר טוב מהזוועה הזאת שנקראת בלום. מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: אשלי סימפסון. 39.זמרת שנואה: רוני סופרסטאר. הפתעה? 40.זמר אהוב: אין. 41.זמר שנוא: מומי לוי. פיכס. 42.להקה אהובה: סימפל פלאן וגרין דיי. וגוד שארלוט. ובלינק 182. ולינקין פארק. די. 43.להקה שנואה: דסטניז צ'יילדס נחשב? X: 44.שחקן אהוב: לא יודעת.. 45.שחקן שנוא: כנ"ל.. 46.שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה נראה לי.. 47.שחקנית שנואה: אין מישהי שאני חושבת עליה כרגע... 48.שיר עברי אהוב: אין ממש. אבל אחד שלא עולה לי על העצבים כל פעם שאני שומעת אותו זה השיר הזה של בית הבובות.. לא יודעת את שמו. 49.שיר לועזי אהוב: The Used - buried myself alive. אחת מפורום בליץ' הכינה איתו קליפ ובהתחלה אמרתי שהוא גרוע אבל.. התמכרתי. 50.סרט אהוב: אין. זה תמיד שאלה קשה. 51.סרט שנוא: הסרט הזה עם בריטני ספירס. 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): אין ממש. אבל בינתיים זה 4400 (ראיתי עכשיו את הפרק הראשון וזה ממש נחמד!) וויוה לה באם וג'קאס! 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): כמעט כל טוק שואו בערוץ 2. וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא היה לי. 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: בליץ'. הייתי פעם בפורום סימפל פלאן אבל נמאס לי מהם. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: אממ.. אין! ^_^ 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: כנ"ל אין. 58.שם הקומונה שלי: שום קומונה ושום בטיח. 59.שם הבלוג שלי: " בלוג " ". 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? אין. 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 5. כולל התמונת רקע 6. 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא. 63.מספר ההודעות שלי בפורום: עכשיו משועממת שכמותי הולכת לבדוק. 344. 64.מתי הצטרפתי לתפוז? אוגוסט. מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? כיתה ב'. 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? החופש הגדול שעבר. 67.ראית סרט? לא זוכרת.. 68.התקלחת? לפני איזה שעתיים שלוש. 69.עברת דירה? הרבה הרבה מאוד זמן. ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אין לי אייסי (אייסי זה פא~סה!) אז המסנג'ר הוא: [email protected]

cRitiCaL KitTy

New member
וואה ארוך!../images/Emo113.gif

1. שם פרטי: רוני 2. שם משפחה: לא מגלה ולא מגלה
3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: עומר 4. מין: פאנגירל 5. גיל: 14 6. מאכל אהוב: כרובית? 7. תחביבים: לאדעת... 8. תאריך לידה: 1.8.1991 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לא 11.פאנגירלז? יאפ 12.מגדלים חיה? 9(כלב ושמונה חתולים...) 13.פוחדים ממשהו? חרקים... 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? שיט! עלית עליי(ליטראלי?) אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? לאדעת 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? שיפו... 17.אנימות שראיתי: אין לי כוח לכתוב את כולן... 18.אנימות שאני רוצה לראות: הממ אממ סמוראי צ'אמפלו ולא זוכרת מה עוד... 19.אנימות אהובות: בליץ', טריגון, פרוטס באסקט, וויטץ' האנטר רובין, נארוטו, סוקישו ועוד... 20.אנימות שנואות: עוד אין... 21.הפרק האהוב: במה? אינויאשה? לאדעת... 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: השאלון הזה מקשה על המוגבלים זיכרונית! זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו\קאגו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי\קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? קיקיו 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי\באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אדו\וינרי
28.סאשי או אינו? סאשי! 29.הוט או יס? יס 30.דיסני או וורנר? אממ לאדעת 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אני עילגה במוסיקה ישראלית... 32.עברי או לועזי? לועזי 33.רוק או פופ? רוק! 34.סקעת או מויאל? לא!!! 35.צבא או שירות לאומי? שירות לאומי נראה לי.. 36.נינט או שירי? לא!!! 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? הא?*ממצמצת בטימטום* מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: לאדעת 39.זמרת שנואה: שרית חדד אולי? 40.זמר אהוב: לאדעת 41.זמר שנוא: לאדעת 42.להקה אהובה:נו אני לא טובה בכאלו דברים! 43.להקה שנואה: גרר 44.שחקן אהוב: אממ ג'וני דפ אולי? 45.שחקן שנוא: לא נראה לי שיש... אם יש למה שאני אדע את השם שלו? 46.שחקנית אהובה: לאדעת 47.שחקנית שנואה: כנ"ל 48.שיר עברי אהוב: פרח נתתי לדנה(דנה נכון?) 49.שיר לועזי אהוב: לאדעת 50.סרט אהוב: יש הרבה... מהאחרונים צ'ארלי בממלכת השוקולדה(וואי אני מקווה שלא התבלבלתי בשם...) 51.סרט שנוא: די כבר! 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): באפי אני מניחה... 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): המממ אממ אין לי מושג... וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא היה לי ניק אחר... 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: בליץ', אבל בזמן האחרון לא... 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: פרוטס באסקט בעיקר... 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: בתפוז? נראה לי שאין... 58.שם הקומונה שלי: אין לי... 59.שם הבלוג שלי: אין לי בלוג בתפוז.. שם בלוגבישרא:were all strage here 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
שמו ישמעאל... 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 1 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום: בפורום הזה או בפורום שאין לי? 394...0.0 64.מתי הצטרפתי לתפוז? משו לאוגוסט מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? בכיתה ו' 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? אף פעם... 67.ראית סרט? היום נראה לי...(אני חולה ואני בבית אז כנראה שראיתי סרט בטלוויזיה...) 68.התקלחת? היום... 69.עברת דירה? אף פעם... ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אין אייסי, מסן:[email protected]

cRitiCaL KitTy

New member
*מוציאה דלי מים*../images/Emo113.gif

*שופכת את המים עלייך* תתאוששי!*דרמהדרמה* האם הגמד\ה ת\יתאושש? האם יש לרוני עוד דלי מים? כל זה נגלה בפרק\ה הבא\ה...*טמטמטאאאמ*

XDDDD ../images/Emo113.gif

רוני 3: איזה שם חמוד 33:!! קאוואיי >O<!! אני נהיית יותר גאה מרגע לרגע!
את
בישים נכון? :ם [נהנודה><! אבל תמיד כדאי לבדוק!]

Greenleef

New member
הוא נתן אותו לנורית ../images/Emo6.gif

אבל אין לי מושג אם זה פרח
או תפוח או אולי שניהם ? ;;

cRitiCaL KitTy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo113.gif

נכון... נדבקתי מהמורה ללשון...(כל משפט דני) וזה שניהם...

SANGO 1

New member
../images/Emo69.gif

1. שם פרטי:קרן\קראען\קרי\קרו\ב'יצה 2. שם משפחה:ממ... 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:חיפעXPאומשו 4. מין:*בודקת*בת!D: 5. גיל:14 6. מאכל אהוב:זהר *מוחעחעחע* 7. תחביבים:לרצוח בדם קר,לטפל בבנות המשופמות שלי^^,לצייר,אומנויות לחימה,להרביץ לג'נע. 8. תאריך לידה:
האם אתם... 9. דתיים?לא 10.נשואים?כע*________* 11.פאנגירלז?כמו זהר? *התקף זהר*יופי..תראי מהקרה בגללך ;; 12.מגדלים חיה?זהר..מה לאמספיק?;; 13.פוחדים ממשהו?מזהר XP 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?כע..ביחד עם זהר אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?זהר 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?זהר 17.אנימות שראיתי:זהר 18.אנימות שאני רוצה לראות:זהר 19.אנימות אהובות:זהר 20.אנימות שנואות:זהר 21.הפרק האהוב:כל הפרקים עם זהרXP 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:קטעי המוות(בייחוד של זהר..מזה משנה שהיא קמה לתחייה אחרי 2 שניות ) זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?דארק\קרעאן^^ 25.קאגומה או קיקיו?דארק\קרעאן^^ 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?דארק\קרעאן^^ 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?דארק\קרעאן^^ 28.סאשי או אינו?דארק\קרעאן^^ 29.הוט או יס?יס -.- 30.דיסני או וורנר?.. 31.מוניקה סקס או שייגעצ?מוניקה סקס ^^ 32.עברי או לועזי?ברפ. 33.רוק או פופ?רוק 34.סקעת או מויאל?סעקת סקעת. 35.צבא או שירות לאומי?צבא. 36.נינט או שירי?שירי 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:מריה קארי,כריסטינה,דיידו,אווריל,זהר,דע XP 39.זמרת שנואה:רוני סופרתחת -.- 40.זמר אהוב:.. 41.זמר שנוא:.: 43.להקה שנואה:.. 44.שחקן אהוב:אורלנדו בלום*_______________________________* 45.שחקן שנוא:כל מי שלא אורלנדו בלום XP 46.שחקנית אהובה:.. 47.שחקנית שנואה:.. 48.שיר עברי אהוב: 49.שיר לועזי אהוב: 50.סרט אהוב:"התפוז המכני".פשוט סרט סגידה *_* וגם "החדר" ג'ודי פוסטר משופמת סגידע*_______* 51.סרט שנוא:"דבר אליה".חולני >_> 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):סיפלד,סאות' פארק XP 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?בע 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:אנימה ומנגה .קוראת סמויה בפורום אומנות שימושית ודוליז. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:אע..אין כוח לפרט. 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: 58.שם הקומונה שלי: 59.שם הבלוג שלי: 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?שפם לשלטון! *שפםשפםשפם* 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? 63.מספר ההודעות שלי בפורום: 64.מתי הצטרפתי לתפוז?מתישהו -.-, מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?בחופש הגדול XP 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?מלא פעמים ^^ 67.ראית סרט?אתמול 68.התקלחת?לפני שעתיים 69.עברת דירה?לפני 2 דקות..השפמים של הבנות המתבגרות שלי גדלו ולא היה מספיק מקום בבית >_> גאד..העייפות משפיעה עליי >_>; זהר יא מציקה ;; ממזמן לא חטפת ממני איזה עונש XP

Lust chan

New member
XDDDDDD../images/Emo135.gif

תשובות מגוונות יש לך XDD פאק, היית מאמינה שבמקום להתקדם בFMA ולנצל את זה שאני מתחילה היום בשעה השישית העדפתי לקרוא את כל התגובות בשרשור הברברי שלנו? XDDD

Lust chan

New member
*עונה דסו* ^0^../images/Emo135.gif

1. שם פרטי: גלצ'אן\לאסט (אהמ, לי קראו לאסט לפנייך דסו ~~;) 2. שם משפחה: אממ *בודקת מה שם המשפחה של ג'ושוע סאמה* אוו, כמובן! שם המשפחה שלי הוא כריסטופר ^0^ 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: ת"א :) 4. מין: נקבה ^^ למרות שאני גם אומו במשרה חלקית 5. גיל: בקרוב 13, מועחעחע. 6. מאכל אהוב: סופלה *__* אין אפילו ויכוח בנושא. 7. תחביבים: מחשבים, מנגה, אנימה(וואו, כמה לא צפוי), אניסת בישים\להיאנס ע"י חברותפורום XD ו.. אממ... בע"ח 8. תאריך לידה: 24.1.93 האם אתם... 9. דתיים? נופ 10.נשואים? כעכעכע!! לקסואי, יוביצ'אן, מוגע, קרעאן, קאטסו, גלי, שיפסע, וסהר כמובן :] 11.פאנגירלז? *חוזרת לקרוא יאוי* אני כבר אתן לכם להסיק מזה את מה שאתם צריכים.. 12.מגדלים חיה? היו שתי שרקניות.. :{ 13.פוחדים ממשהו? ממ.. ג'וקים, קאגומה, אנשים שחותכים וורידים, וכאב בכלליות 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? לא, אבל אנבי כן ~-^ אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? מאינויאשה? XD אממ.. סאנגו, מירוקו, באנקי וג'אקי D: 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? ממ... קאגומה בעקרון אבל כשהיא עם קיקיו הן ח~מו~דותתתתתת -^_______^- 17.אנימות שראיתי: אני מציינת רק את אלה שסיימתי XD ניא.. פיטה טן (הגיע הזמן!! סיימתי פיטה טן, בשעה טובה XD), ראימוירו סנקיטאן, דבליו וויש, בוטל פיירי, דראגון האף, קימי גה נוזומו איין, קארד קאפטור סאקורה, אינויאשה, נאטסוירו נו סונאדוקיי, כרונו קרוסייד,מיזוירו 2003 (זוועה, שלא תעזו לראות בכלל), קנבס (הנטאי! @_@ ראיתי בטעות בגלל חברה שלי ועד היום אני בוכה בגלל זה ;;) ויש גם עוד 4 מ"יס אנימה" שאני לא מחשיבה XD 18.אנימות שאני רוצה לראות: יותר-מדיי.. אבל במיוחד לסיים לאבלס וסוקישו, וגם בליץ' ופמ"א, ואנג'לס פידר כשייצא *.* 19.אנימות אהובות: יותר- מדיי. אבל הכי אהובות עליי הן קימי גה נוזומו איין, יאמי טו בושי טו הון נו טאביביטו, גלקסי אנג'ל, כרונו קרוסייד ופמ"א 20.אנימות שנואות: מיזוירו 2003 ס.ס זוועה, פשוט.. פויה פויה פויה. וגם קנבס.. וכל שאר ההנטאי למיניהם. אה, אני גם שונאתשונאתשונאת וואן פיס!!!!! @_______@ דבר דפוק ומכוער דסוווווו!!!!! הצילו! אסתטיקה דחוף! X_X 21.הפרק האהוב:באינויאשה? ממ.. 118, 132, 135, 82, 103, 110 ואולי עוד כמה. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: מירוקו וסאנגו יחד *__* במערה *__* סאנגו אומרת לו שהיא תמות איתו, OMG.. וגם כשמירוקו אמר על סאנגו "האישה שלי" פשוט צרחתי איזה 20 דקות בלי להפסיק. זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? מה בלי אינו\סאשי? נאח, אולי נתפשר על איזה קיקיו\קאגומה? ^__^; 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי\קאגורה, אבל אינו\סאשי עדיף :X 25.קאגומה או קיקיו? קאגומה וקיקיו. ביחד. במערה חשוכה... טוב, נו, עכשיו ברצינות- קיקיו. 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? באנקי\ג'אקי!! @_@ *סוקלת את כל מי שאמר ג'אקי\אינו* 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? פויה ווינרי, שתמות הלוואי. אדו\אנבי לשלטון *O* 28.סאשי או אינו? סאשי ואינו- יחד P: במערה חשוכה, עם שוט...... ניא.. טוב..אממ.. סאשי ^^; 29.הוט או יס? הוט!! :OO כמובן שהוט!! :OOO לנו יש עיצוב אדום ולכם לא :O 30.דיסני או וורנר? לא ממש מחבבת את שניהם, אבל דיסני. 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אינפקציה XD 32.עברי או לועזי? לועזי 33.רוק או פופ? גם וגם בתנאי שהם יפניים 34.סקעת או מויאל? מיאבי ^^ 35.צבא או שירות לאומי? הא? ס.ס 36.נינט או שירי? '.' הא??? אה... אממ.... אני חושבת שאולי נינט כי יש לה עיניים יפות יותר XP 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא זה ולא זה! אבוי! פוי! אנימות וואנאבי! X_X מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: איומי האמאסאקי, קוטוקו, אייקו קאיו.. ממ.. יש הרבה ס.ס 39.זמרת שנואה: בריטני וכל הפקאצות למיניהן XD 40.זמר אהוב: מיאבי!! וגאקט!! *.* 41.זמר שנוא: לא'דעת 42.להקה אהובה: פורנו גרפיטי! (המגניבים ששרו את הפתיחה של FMA *_*) וגם אורנג' אורנג' ששרו את הפתיחע של בליץ' *__* גם גריןדיי ולינקין דיי נחמדים :} 43.להקה שנואה: ממ.. לא'דעת.. 44.שחקן אהוב: '.'???? *נופלת* 45.שחקן שנוא: *נופלת שוב* יהודה לווי? :X 46.שחקנית אהובה: '.' טורו שעושה סצנות נונ סטופ? XD 47.שחקנית שנואה: O.O; 48.שיר עברי אהוב: ............ *שתיקה מעיקה*....... לא אוהבת X_X 49.שיר לועזי אהוב: ניאניאניא...... אמממ...... יש יותר מדיי.. אבל כרגע D-technolife 50.סרט אהוב: ממלכת החתולים, וכך זה יישאר *O* סרט סגידע ויאוי בין חתולים *__* 51.סרט שנוא: סאקורה ווארס. לא הבנתי כלום- פשוט כלום!! :\ סרט מעצבן, חבל לבזבז את כשרון הציור על כזה פיגור לא מובן. אבל מה שכן- לאצ'ט וסאקורה זוג נהדר ~__^ 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): "מירוץ לאתמול" אם מישו מכיר P: 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): לא'דעת '.'; וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? היה.. GalaxyAngel ושיניתי כי לאסט הרבה יותר כוסע, וגם דומה לי, וגם אפאחד לא מכיר גלקסי אנג'ל, וגם פמ"א זה כוסע *.* 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:....... *שתיקה מעיקה* אני כאן, ואני לא זזה מן המפה! :OOOOOO 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: אני לא מגיבה בשום קומונה באופן קבוע, אבל בעקרון אני נכנסת מדיי פעם לקומונת שונאי קאגומה כדי לראות מה חדש ואיך כולם מתעלמים מההודעות שלי XD 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: נמצא ברשימת הלינקים המלאה בבלוגשלי 58.שם הקומונה שלי: אין כזו XD 59.שם הבלוג שלי: Kawaii Tenshi- תחפשו בישראבלוג אם יהיה לכם זמן :) 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? האייקון שלי הוא
וקוראים לו, כמה מפתיע- גלידע P: למרות שגם אייס זה שם מתאים (כי גם הגלידה שלי בישית כמו אייס מספיראל *__*) 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:נראה לי ש0 כי אין לי כוח לשים, אבל אני בטח אשים עוד יום-יומיים-שלושה-ארבעה............ שנה וחצי- מקסימום!! X_X מבטיחה! 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? אני אל ממש בגיל לנהל פורום P: 63.מספר ההודעות שלי בפורום: אממ.. בואו נראה.. בכינוי הראשון 1569, ובכינוי השני רק 1008 .. שיחד זה... 2577!! חעחעחע ^__^ אני וותיקה בפורום!! טוב נו, אני סתם מספימה ;-; *בוכה בפינה* 64.מתי הצטרפתי לתפוז? אממ.. דצמבר 2004.. וואו.. זה פאקינג מזמן.. לפני הבתמצווה שלי.. אבל אז לא הכירו אותי מספיק כדי לעשות לי שרשור יומולדת *מוזיקה טרגית* ;-; *סניף*סניף*...... ולכן............. השרשור שיהיה לי ביומולדת 13 יהיה גדול ויפה!!!!! >___<;;;;;; אררררררררג מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? אף פעם *בוכה בפינה* 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? לפני חצי שנה או משו XD היה פאנן אבל הקאתי אח"כ, אנקונדה זה דבר מטריד '.'; 67.ראית סרט? לאזוכרת.. בטח לפני איזה חודש 68.התקלחת? לפני שעתיים.. מה זה מעניין אתכם?! @_@ 69.עברת דירה? כיתה ג' P: ואני לא אתפנה!! *קושרת את עצמי לבית* אממ.. חבל לבזבז את הזמן, אני פשוט אלך לקשור איזה בישי *.* ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? [email protected] אבל נראהלי שיש לי כמעט את כל הפורום, נה?? טיהי, שאלון כיפי ^0^

למעלה