שאלונצ'יק

Greenleef

New member
הוו.. ../images/Emo178.gif אמא

1. שם פרטי: בקיצור.. נפר 2. שם משפחה:ר. 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:רמת גן 4. מין:
5. גיל: 15.. [כבר הוגשה בקשה לת.ז. ;; רק אתמול נולדתי] 6. מאכל אהוב: המממ קורנפלקס שוקולד וספגטי.. ודג טוב... ולפני שהבנתי מאיפה זה בא גם סטייקים.. בעצם זה נוגע גם לדג 7. תחביבים: אנימה, מנגה, פ.אינויאשה ^~^, להתחרפן, ציור, לבהות בטלוויזיה, לבהות באוויר, להכין לגמדע וענקע מתנות XP 8. תאריך לידה: 19.5.90 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לא =Z 11.פאנגירלז? ועעעעעעעעעעעעעע ^O^ 12.מגדלים חיה? בוודאי! כלבה ושני ארנבים 13.פוחדים ממשהו? חושך בהתחלה ;; וחרקים!!! 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? XD כן! לא מזמן.. אבל אני לא יכולה לפרט..[ואני אבין XP] אינויאשה ואנימות אחרות... 17.אנימות שראיתי: ;; יש לי רשימה ענקית, אז אני אדלג 18.אנימות שאני רוצה לראות: הרשימה מוכפלת ב10 מאלה שכבר ראיתי 19.אנימות אהובות: די ><" 20.אנימות שנואות: על זה אני יכולה לענות! סאמוראי צ'אמפלו נינג'ה סקרול לאב הינה ואולי עוד כמה ששכחתי.. 21.הפרק האהוב: אני לא יכולה לענות על דברים כאלה ><" 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: >.> וויתרתי זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו\קאגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאש\קאג 25.קאגומה או קיקיו? קאגומה! 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? -רק- בגלל שאינויאשה של קאגומה אני אבחר בבאנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? המממ *_* שאלה קשה 28.סאשי או אינו? אני לעולם לא אבגוד באינו! אבל סאשי שולט *__* 29.הוט או יס? הוט! 30.דיסני או וורנר? המממממממ.......... לוני טונס+וורנר ברדרס > שלגיה בעוד נמו וכל אלה > פליסיטי 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אין לי מושג =Z 32.עברי או לועזי? מה עברי או לועזי? סדרה? שיר? בישים? *_* [מה הקשר?
] 33.רוק או פופ? הממ.. רוק 34.סקעת או מויאל? ממממממש אין לי מושג 35.צבא או שירות לאומי? הו ><" מה אני יודעת 36.נינט או שירי? דייי! >< 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? ...מה? מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: די עם שאלות שאני לא יודעת לענות עליהם 39.זמרת שנואה: שאקירה.. כל הפיתולים [בגוף ובקול] מחרפנים אותי 40.זמר אהוב: .... 41.זמר שנוא: פוף......... של TO/DIE/FOR קול בע.. אבל אתם בטח לא מכירים =X 42.להקה אהובה: 43.להקה שנואה: להקות בנים... למרות שפעם באלף שנה יש להם יציאה טובה 44.שחקן אהוב: ז'וני דפ 45.שחקן שנוא: אין לי שמץ 46.שחקנית אהובה: ליב טיילור הבלונדה הקופצנית והמשוגעת והבלונדה המשעשעת עם הגלים מ 40 דייטים ראשונים 47.שחקנית שנואה: אני לא מבקרת שחקנים בזמני החופשי 48.שיר עברי אהוב: לא יודעת 49.שיר לועזי אהוב: המון 50.סרט אהוב: שר הטבעות. הראי פוטר 1. ..ו.. שכחתי =X [לא כולל סרטי אנימה] 51.סרט שנוא:תפוז המכנייי
52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): אנג'ל באפי ג'ואן מארקדיה רוזוול וכאלה 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): כל הטלנובלות האמריקאיות >< וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא <: ואני גאה 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: בליץ' נארוטו מנגה ואנימה ו...זהו בערך 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: פרוטס וכל מיני דברים שקשורים לאנימה 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: של חברות שלי ואנשים אהובים 58.שם הקומונה שלי: אין לי 59.שם הבלוג שלי: "להלהלהלהלה" 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
.. נקרא לו.. בעקס XD מקורי אבל זה עוד לא רישמי :ם! 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: "בעולם שלי" הכוונה? אין לי מושג =X 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום: אני לא סופרת >< 64.מתי הצטרפתי לתפוז? לפני הרבה זמן מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? שנה שעברה 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? דיהרבה זמן 67.ראית סרט? חודשים 68.התקלחת? את הפרטים האלה אני תמייייד שוכחת =X זה מתסכל 69.עברת דירה? שלוש שנים ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? [email protected] התעייפתי והורעבתי
אני הולכת לאכול |בעקס|

cRitiCaL KitTy

New member
XPP אני הבנתי!../images/Emo113.gif

וואה:O את ענית כלכך דומה לי! וגם מצאתי תשובות לשאלות שלא הצלחתי לענות עליהן!XD

Greenleef

New member
XDDD >_<"!! קסווו

טוב... יש לי ווידוי לעשות........ אני מכורה לאקמול *_* מוחעחעחעחע
מה חשבת שאני אגיד? אין לי שומדבר מיוחד להודות בו! שומכלום!!

Greenleef

New member
בוינטר ?o.o

איך את יכולה לדעת את זה מלהקות שאני אוהבת?
את בטח סייקיק! אבל במגרש הענקי הזה הייתי רק איזה.. שתי חזרות בשאר הייתי חולה וכתוצאה מזה גם לא השתתפתי לאירוע עצמו [;;?] ואז כשבאתי לראות את הכיתה שלי נתקעתי בחוץ ;; ..סטיתי מהנושא ><! להתמקד נפר! אוקיי!! ..איך ? מה? מי? איך?
אני ברורה

Sakura Kinomoto

New member
כןןן!!!! הוא תמיד הזכיר לי את ההוא.

מגברים בשחור שכל הזמן מצמיח ראשים...ג'יבס.... הוא היה מה זה מפחיד!!!0__0 ואיזה כיף היה לכיתה שלי היינו מקדימה!!

Greenleef

New member
מגניב! XD

O_O וואלה!.. עכשיו כשאת אומרת את זה... -_-" אני והוא לא הסתדרנו בכלל אני הייתי טועה, אז הוא היה יורד עליי [-_-"] אז הייתי עושה לו דווקא XD אז הוא היה מתחרפן ויורד עליי עוד קצת XDDDDD

k o k o 123

New member
אני..

. שם פרטי:קורין 2. שם משפחה:אברהמי 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:אשדוד 4. מין:נקבה 5. גיל:13 6. מאכל אהוב:פיצה 7. תחביבים:לשגע את המורה לאנגלית מוזיקה מחשב ועוד.. 8. תאריך לידה:21.2.93 האם אתם... 9. דתיים?מסורתית (לא ממש דתייה) 10.נשואים?לא 11.פאנגירלז?אולי.... 12.מגדלים חיה?היו לי דגים אבל כולם מתו.. 13.פוחדים ממשהו?חרקים..איכם!! 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?לאאאאאאא אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?אממממ כמעט כולם.. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?קאנה..(היא ממש קוץ בתחת..) 17.אנימות שראיתי:אינויאשה פרוטס יש עוד אבל לא זוכרת... 18.אנימות שאני רוצה לראות:אממממ לא מכירה כל כך הרבה... 19.אנימות אהובות:אינויאשה ופרוטס באסקט 20.אנימות שנואות:טוקיו מיו מיו... 21.הפרק האהוב:לא זוכרת את כולם 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:--------- זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו-קגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?סאשי-אינו.... 25.קאגומה או קיקיו?קאגומה 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?גאקי-באנקי דהההה 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?מי אלה???? 28.סאשי או אינו?סאשי 29.הוט או יס?הוט 30.דיסני או וורנר?דיסני 31.מוניקה סקס או שייגעצ?אף אחד 32.עברי או לועזי?לועזי 33.רוק או פופ?רוק 34.סקעת או מויאל?מויאל 35.צבא או שירות לאומי?צבא 36.נינט או שירי?נינט 37.וויטץ' או מועדון ווינקס?לא זה ולא זה.... מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:אממממממ חושבת.. 39.זמרת שנואה:רוני סופרבעעע 40.זמר אהוב:אין.... 41.זמר שנוא:הראל סקעת 42.להקה אהובה:אממ יש הרבה 43.להקה שנואה:גיים בויז 44.שחקן אהוב:אין 45.שחקן שנוא:-------- 46.שחקנית אהובה:----- 47.שחקנית שנואה:------ 48.שיר עברי אהוב:הרבה.... 49.שיר לועזי אהוב:השיר של קלי קלרקסון 50.סרט אהוב:אספן העצמות מועעמוחעע 51.סרט שנוא:בקול גדול 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):היכל התרבות 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ):טלנובלות וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?לא היה 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:אין 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:פרוטס באסקט 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם:----- 58.שם הקומונה שלי:-- 59.שם הבלוג שלי:--- 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?עדיין אין כזה 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:מה????????? 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום:מאיפה לי לדעת? 64.מתי הצטרפתי לתפוז?לפני כמה שבועות מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?אף פעם 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?יש לי טראומה מזה... 67.ראית סרט?לפני חודש בערך 68.התקלחת?שנה שעברה (סתם....) 69.עברת דירה?לפני 5 שנים ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אייסי- 220200203 מסן[email protected]

k o k o 123

New member
לקח לי לפחות

חצי שעה לענות על זה.... ועד שעניתי כולם כבר ענו...

1000 עלי

New member
גם אני עונה..

1. שם פרטי:גילה גלי גליה מה שבא לכם... 2. שם משפחה:W 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:צפת רחוק רחוק מפה.. 4. מין:נקבה.. 5. גיל:13 וחצי 6. מאכל אהוב:פסטה פיצה נודלס 7. תחביבים:לצייר לחייך ולהופיע על במה.. 8. תאריך לידה:13/03/92 האם אתם... 9. דתיים?כן 10.נשואים?לא עדיין לא 11.פאנגירלז?אולי... 12.מגדלים חיה?כן חתול ועכסר 13.פוחדים ממשהו?עכבישים יאאאאאאאכס! 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?לא!! אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?: סאשי! 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?: החבורה של אוהדות יוקי 17.אנימות שראיתי:מי זוכר? 18.אנימות שאני רוצה לראות:כנ"ל 19.אנימות אהובות:כל מה שיש בו בישים והסיפור מצחיק ודפוק 20.אנימות שנואות:כל מה שדיבבו! 21.הפרק האהוב:פרק 26 -פרואט באסקאט 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:קטע שליו ורומתי ! זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?: אינו1 קגומה...כי אין סאשי... 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?:סאשי קגורה כי הם שקסים! 25.קאגומה או קיקיו?קגומה 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?ג'אקי באנקי! ^_^ ברור! 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?: אדו אנבי!! 28.סאשי או אינו? סאשי.. 29.הוט או יס?: הוט.. 30.דיסני או וורנר?מזה משנה? 31.מוניקה סקס או שייגעצ? מי אלה בכלל? 32.עברי או לועזית?:לועזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 33.רוק או פופ?רוק! 34.סקעת או מויאל? אפחד.. 35.צבא או שירות לאומי?שירות לאומי... 36.נינט או שירי?...מי אלו? 37.וויטץ' או מועדון ווינקס?: שאלה דפוקה... כאילו אפחד.. מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:אשלי סימסון הילרי גוון סטפני וכל השאר... 39.זמרת שנואה:בריטני!! 40.זמר אהוב:בילי ג'וי...כאילו הוא סולן בלהקה.. 41.זמר שנוא:גבסו.. 42.להקה אהובה:מי קימקל רומנס סימפל פלאן גרין די לינקין וכל מה שבא ברוק.. 43.להקה שנואה:גרביץ'.. 44.שחקן אהוב:אורלנדו בלום 45.שחקן שנוא:לאונרדו דקפריו 46.שחקנית אהובה:ג'סיקה אלבה אמה וופסטון ועוד.. 47.שחקנית שנואה:לינזדי לוהן.. 48.שיר עברי אהוב:אין דבר כזה.. 49.שיר לועזי אהוב:וואו יש המון!!!!!!!!! @_@ 50.סרט אהוב:שר הטבעות אליזבת טאון 51.סרט שנוא:אמ... 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):מכושפות ליזי מגוויר 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ):יש המון!!!! וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? מי זוכר? 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:אמ....תבדקו לבד.. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:אמ...פרואט באסקט סאשי וכל השאר בקיצור כנ"ל 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם:אמ...לא שאני מכירה.. 58.שם הקומונה שלי:mad:_________________@ 59.שם הבלוג שלי:*+*BLONDA_126*+* 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
קוראים לוחמוד-כי הוא חמוד 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:אה???????? 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?לא שידוע לי.. 63.מספר ההודעות שלי בפורום:בקושי 50.... 64.מתי הצטרפתי לתפוז?לפני הקיץ.. מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?לפני 7-6 שנים.. 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?ברור שאני יפספס רגע לצחוק על אחותי! 67.ראית סרט?: המון.. 68.התקלחת?: כן.. 69.עברת דירה?: כן.. ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אייסי-341128954.... מסן-נשבט.. וואו זה היה מהיר...

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

על עצמכם... 1. שם פרטי:מתן 2. שם משפחה:חסוי 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:חסוי 4. מין:זכר 5. גיל:12 6. מאכל אהוב:סושי 7. תחביבים:שח מט 8. תאריך לידה:10.7.03 האם אתם... 9. דתיים?לא 10.נשואים?לא 11.פאנגירלז?כע 12.מגדלים חיה?כע 13.פוחדים ממשהו?כע 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?לע אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?טוקיו מיו מיו ואינו 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?אין 17.אנימות שראיתי:סאקורה 18.אנימות שאני רוצה לראות:טוקיו מיו מיו 19.אנימות אהובות:יש הרבה 20.אנימות שנואות:אין 21.הפרק האהוב:אינו 167 טקיו מיו מיו לא ראיתי הכול 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:הכול אהוב זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו/קאגו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?אף אחד מהם 25.קאגומה או קיקיו?קאגו 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?אדו/אנבי 28.סאשי או אינו?אינו 29.הוט או יס?הוט 30.דיסני או וורנר?אף אחד 31.מוניקה סקס או שייגעצ?אחף אחד 32.עברי או לועזי?עברי 33.רוק או פופ?אף אחד 34.סקעת או מויאל?אף אחד 35.צבא או שירות לאומי?צבא 36.נינט או שירי?איכס אף אחת 37.וויטץ' או מועדון ווינקס?אף אחד מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:אין 39.זמרת שנואה:הפנליסטין של כוכב נולד 1 40.זמר אהוב:אין 41.זמר שנוא:הפנליסט של כוכב נולד 1 42.להקה אהובה:אין 43.להקה שנואה:אין 44.שחקן אהוב:השחקן של ניני מהשמינייה 45.שחקן שנוא:אין 46.שחקנית אהובה:הילי ילון ודון לני גבאי 47.שחקנית שנואה:יש הרבה 48.שיר עברי אהוב:אין 49.שיר לועזי אהוב?אין 50.סרט אהוב:מיזוג חדש נולד 51.סרט שנוא:העולם שביפנים אבפוקליפסה 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):נערי שאולין 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ):יש הרבה וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?מ ת ן ה א ח ד כי לא היה לו לוק מתאים 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:סאקורה וטובאסה והשמינייה 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:אין לי כוח לפרט 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם:אין 58.שם הקומונה שלי:שונאי שיפו 59.שם הבלוג שלי:אין לי 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?שמש
וירח
61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:2 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?אני לא מנהל פורום 63.מספר ההודעות שלי בפורום:לא יודע 64.מתי הצטרפתי לתפוז?יולי 2005 בכניו הזה מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?גיל 7 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?אף פעם 67.ראית סרט?יום חמישי 68.התקלחת?אתמול 69.עברת דירה?בגיל 9 חודשים ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם?על עצמכם... 328281261 ועל עצמי אני חסר חיים יופי לך?

למעלה