הוו.. ../images/Emo178.gif אמא
1. שם פרטי: בקיצור.. נפר 2. שם משפחה:ר. 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:רמת גן 4. מין:
5. גיל: 15.. [כבר הוגשה בקשה לת.ז. ;; רק אתמול נולדתי] 6. מאכל אהוב: המממ קורנפלקס שוקולד וספגטי.. ודג טוב... ולפני שהבנתי מאיפה זה בא גם סטייקים.. בעצם זה נוגע גם לדג 7. תחביבים: אנימה, מנגה, פ.אינויאשה ^~^, להתחרפן, ציור, לבהות בטלוויזיה, לבהות באוויר, להכין לגמדע וענקע מתנות XP 8. תאריך לידה: 19.5.90 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לא =Z 11.פאנגירלז? ועעעעעעעעעעעעעע ^O^ 12.מגדלים חיה? בוודאי! כלבה ושני ארנבים 13.פוחדים ממשהו? חושך בהתחלה ;; וחרקים!!! 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? XD כן! לא מזמן.. אבל אני לא יכולה לפרט..[ואני אבין XP] אינויאשה ואנימות אחרות... 17.אנימות שראיתי: ;; יש לי רשימה ענקית, אז אני אדלג 18.אנימות שאני רוצה לראות: הרשימה מוכפלת ב10 מאלה שכבר ראיתי 19.אנימות אהובות: די ><" 20.אנימות שנואות: על זה אני יכולה לענות! סאמוראי צ'אמפלו נינג'ה סקרול לאב הינה ואולי עוד כמה ששכחתי.. 21.הפרק האהוב: אני לא יכולה לענות על דברים כאלה ><" 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: >.> וויתרתי זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו\קאגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאש\קאג 25.קאגומה או קיקיו? קאגומה! 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? -רק- בגלל שאינויאשה של קאגומה אני אבחר בבאנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? המממ *_* שאלה קשה 28.סאשי או אינו? אני לעולם לא אבגוד באינו! אבל סאשי שולט *__* 29.הוט או יס? הוט! 30.דיסני או וורנר? המממממממ.......... לוני טונס+וורנר ברדרס > שלגיה בעוד נמו וכל אלה > פליסיטי 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אין לי מושג =Z 32.עברי או לועזי? מה עברי או לועזי? סדרה? שיר? בישים? *_* [מה הקשר?
] 33.רוק או פופ? הממ.. רוק 34.סקעת או מויאל? ממממממש אין לי מושג 35.צבא או שירות לאומי? הו ><" מה אני יודעת 36.נינט או שירי? דייי! >< 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? ...מה? מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: די עם שאלות שאני לא יודעת לענות עליהם 39.זמרת שנואה: שאקירה.. כל הפיתולים [בגוף ובקול] מחרפנים אותי 40.זמר אהוב: .... 41.זמר שנוא: פוף......... של TO/DIE/FOR קול בע.. אבל אתם בטח לא מכירים =X 42.להקה אהובה: 43.להקה שנואה: להקות בנים... למרות שפעם באלף שנה יש להם יציאה טובה 44.שחקן אהוב: ז'וני דפ 45.שחקן שנוא: אין לי שמץ 46.שחקנית אהובה: ליב טיילור הבלונדה הקופצנית והמשוגעת והבלונדה המשעשעת עם הגלים מ 40 דייטים ראשונים 47.שחקנית שנואה: אני לא מבקרת שחקנים בזמני החופשי 48.שיר עברי אהוב: לא יודעת 49.שיר לועזי אהוב: המון 50.סרט אהוב: שר הטבעות. הראי פוטר 1. ..ו.. שכחתי =X [לא כולל סרטי אנימה] 51.סרט שנוא:תפוז המכנייי
52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): אנג'ל באפי ג'ואן מארקדיה רוזוול וכאלה 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): כל הטלנובלות האמריקאיות >< וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא <: ואני גאה 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: בליץ' נארוטו מנגה ואנימה ו...זהו בערך 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: פרוטס וכל מיני דברים שקשורים לאנימה 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: של חברות שלי ואנשים אהובים 58.שם הקומונה שלי: אין לי 59.שם הבלוג שלי: "להלהלהלהלה" 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
.. נקרא לו.. בעקס XD מקורי אבל זה עוד לא רישמי :ם! 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: "בעולם שלי" הכוונה? אין לי מושג =X 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום: אני לא סופרת >< 64.מתי הצטרפתי לתפוז? לפני הרבה זמן מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? שנה שעברה 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? דיהרבה זמן 67.ראית סרט? חודשים 68.התקלחת? את הפרטים האלה אני תמייייד שוכחת =X זה מתסכל 69.עברת דירה? שלוש שנים ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? [email protected] התעייפתי והורעבתי
אני הולכת לאכול |בעקס|
1. שם פרטי: בקיצור.. נפר 2. שם משפחה:ר. 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:רמת גן 4. מין: