גם אני! גם אני!
על עצמכם... 1. שם פרטי: מאי/מאיו 2. שם משפחה: אה?(אני מוגבלת...נא להתעלם..) 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: מישהו פה שמע איפעם על גני-סר? 4. מין:אמ...אני לא בטוחה...*התקף מוגבלות*...אהמאהמ נרגעתי...כנראה.. רק רגע! נרגעתי זה גוף, נכון? אז אני אגלה מה אני לפי הגוף! אוקיי מאי, לעשות חושבים: נרגעתי, גוף ראשון, יחיד, עבר,ו...אוי לא! זה גם זכר וגם נקבה! מה אני אעשה עכשיו?(נגמר התקף המורה שלי ללשון) 5. גיל: 12 וחצי!!! 6. מאכל אהוב: לזניה 7. תחביבים: לשחק במחשב,טלויזיה,אנימה,לצייר,לכתוב,לקרוא,לדמיין את סאשו ואיאמה בכל מיני מצבים, לשחות, לצלול, לעשות התעמלות קרקע למרות שאני מתעצלת... 8. תאריך לידה: 30.5.1993 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לכמה וכמה בישים ובישיות מצויירים ומצויירות 11.פאנגירלז? ייתכן ו- 12.מגדלים חיה? כן! חתולה יפה ולבנה עם עיניים כחולות שעונה לשם קוטץ' במבט תמה 13.פוחדים ממשהו? כן...מהחושך למרות שכבר פחות ומג'וקים.. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? אני מאוד מרוצה ממיני הלא מוגדר ממילא,כך ש- אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? הו...יש הרבה! הרוב! 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? אני לא בטוחה שיש אחת כזאת...אה! החרקים הארסיים של נאראקו! 17.אנימות שראיתי: אינויאשה,פרוטס באסקט(לא הכל), פוקימון, דיג'ימון, דרגון בול/זי/ג'י טי, סאקורה, חצי שניה של קירבי,קצת כוכב הישרדות, קצת יושי הנסיכה הקסומה, קצת אזוקי צ'אן...ועוד טיפה כאלה... 18.אנימות שאני רוצה לראות: בליץ', די.אן.אנג'ל,גרוויטיישן,טוקיו מיו מיו, טסובאסה, צ'וביטס ועוד המון המון אנימות שברגע זה שמן נשכח מלבי... 19.אנימות אהובות: אינו,פרוטס,סאקורה וכוכב הישרדות 20.אנימות שנואות: קירבי ואם הלב היא באמת אנימה אז גם היא בראש הרשימה 21.הפרק האהוב: כולם 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: הרבה מאוד קטעים זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קיקיו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? די שתיהן...אבל נוטה לכיוון קיקיו*_* 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אה...אין לי מושג 28.סאשי או אינו? סאשי*_* 29.הוט או יס? הוט כי זה הדבר המטומטם שיש לי ואני מאוד רכושנית ויס כי יש שם דברים נורמליים וערוץ אנימות חביב למדי... 30.דיסני או וורנר? ככה ככה 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אה? 32.עברי או לועזי? גם וגם 33.רוק או פופ? גם וגם 34.סקעת או מויאל? איכס ואיכס 35.צבא או שירות לאומי? לחיי מדינת ישראל! 36.נינט או שירי? דיסק שבור ודיסק שבור 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? וויטץ'...לא משו אבל פי אלף יותר טוב מפלורה עם האף הפינוקיו הזה שלה... מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: בריטני ספירס,היטומי 39.זמרת שנואה: כוכביות נופלות 40.זמר אהוב: אין 41.זמר שנוא: כוכבים נופלים 42.להקה אהובה: V6,סרבאיבל 43.להקה שנואה: אין 44.שחקן אהוב: אין 45.שחקן שנוא: אין 46.שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה,שאנון דוהרטי 47.שחקנית שנואה: אין 48.שיר עברי אהוב: הרבה 49.שיר לועזי אהוב: המון 50.סרט אהוב: כל ההארי פוטר ועוד מיליונים אחרים 51.סרט שנוא: אין 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): מכושפות 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): טקס איוורי או משהו כזה...זה דפוק וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא היה 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: אין 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: הנשמות של קיקיו(תזכורת קלה אהמאהממנהלותאהמאהמ)ופרוטס באסקט 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: אין 58.שם הקומונה שלי: אין 59.שם הבלוג שלי: אין 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? אין 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 1 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? אין 63.מספר ההודעות שלי בפורום: אה...משו ועוד משו כפול משו שורש משו...מאיפה לי מה יוצא מזה בסוף?= 64.מתי הצטרפתי לתפוז? אמ...מתישהו השנה מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? לפני שנתיים 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? לפני חמש שנים 67.ראית סרט? בקולנוע או בטלויזיה? כי בטלויזיה אתמול ובקולנוע מזמן 68.התקלחת? בבוקר, כל יום לפני בית הספר!!!(ילדה נקיה ומטופחת שכמותי) 69.עברת דירה? כן, שהייתי בת חמש וחצי-שש, עברתי מבית ליד השער בקיבוץ לבית ליד הבית ספר שלי בקיבוץ... ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אין לי מסן והאייסי הבאקה שלי שאני בקושי מתחברת אליו ניתן להשיג במסרים...