שאלונצ'יק

Lust chan

New member
שיר סגידע *.*../images/Emo135.gif

וכרגע אני בזמן סגידע לrewrite מFMA *___*

זה לא כזה ארוך.

1. שם פרטי: תומר 2. שם משפחה: הייתם מתים לדעתXD 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: אזור השרון 4. מין: בת 5. גיל: 12 6. מאכל אהוב: דג סלמון מעושן=] 7. תחביבים: ספרים, ציור, מחשב.. 8. תאריך לידה: 3.11.1993 האם אתם... 9. דתיים? נופ 10.נשואים? תלויXP 11.פאנגירלז? נופ 12.מגדלים חיה? נופ. רוצה נחש. 13.פוחדים ממשהו? ממטוסים. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? לא>__>; אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? קנשין.. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? לאדעת 17.אנימות שראיתי: יושי, קנשין חלקית, איניאשה חלקית, המסע של קינו, פוקמון, בייבלייד, סאקורה,. 18.אנימות שאני רוצה לראות: אינויאשה, קנשין, שירת האלף, אייר, גראוויטיישן. 19.אנימות אהובות: המסע של קינו וקנשין. 20.אנימות שנואות: אין. 21.הפרק האהוב: הפעם הראשונה שראו את סאנגו 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: לא יודעת זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו\קיקיו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי\קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? קיקיו, דע! 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי באנקי. מה זה השאלות הברורות מאליו האלו? 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אמ טאמ. לא כולם רואים בליץ' או ווטאבר. 28.סאשי או אינו? סאשי. 29.הוט או יס? לא מכירה את הוט. 30.דיסני או וורנר? שניהם=]] 31.מוניקה סקס או שייגעצ? איך אפשר לבחור?! אי אפשר! 32.עברי או לועזי? עברי. 33.רוק או פופ? רוק. 34.סקעת או מויאל? לא זה ולא זה. 35.צבא או שירות לאומי? מ? 36.נינט או שירי? שירי. 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? מה? מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: אפרת גוש. 39.זמרת שנואה: רוני סופרארם ושרית מחדד. 40.זמר אהוב: המ, יוני בלוך, אני מניחה. 41.זמר שנוא: אייל גולן. 42.להקה אהובה: המ. אלג'יר? 43.להקה שנואה: לא יודעת.. 44.שחקן אהוב: ג'וני דפ 45.שחקן שנוא: דניאל רדקליף 46.שחקנית אהובה: אמ.. לא יודעת.. 47.שחקנית שנואה: כנ"ל 48.שיר עברי אהוב: המון! 49.שיר לועזי אהוב: duck and run 50.סרט אהוב: שוקולד, להרוג את ביל, שרק.. 51.סרט שנוא: אמ. לא נראה לי שיש כזה. 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): אני מניחה שאת העולם מושלם או איך שלא קוראים לזה.. 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): דאג. לא סובלת את זה. וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא. 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: כפר סבא 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: קסו, קומונה שאני לא זוכרת את שמה 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: כלום. לא מגיבה בבלוגים. 58.שם הקומונה שלי: אין לי 59.שם הבלוג שלי: בלוג. 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? פרה^^
61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: נראה לי שאחת.. 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום: לא יודעת, אין לי כוח לבדוק 64.מתי הצטרפתי לתפוז? כנ"ל מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? שנה שעברה.. סיני 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? לא זוכרת 67.ראית סרט? ביום שישי, אליזבת טאון. מומלץ! 68.התקלחת? לפני שעה וחצי=] 69.עברת דירה? ביום הראשון של השנה ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? [email protected] . מסנג'ר. אייסיקיו אין לי.

mikokikyo

New member
גם אני! גם אני!

על עצמכם... 1. שם פרטי: מאי/מאיו 2. שם משפחה: אה?(אני מוגבלת...נא להתעלם..) 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: מישהו פה שמע איפעם על גני-סר? 4. מין:אמ...אני לא בטוחה...*התקף מוגבלות*...אהמאהמ נרגעתי...כנראה.. רק רגע! נרגעתי זה גוף, נכון? אז אני אגלה מה אני לפי הגוף! אוקיי מאי, לעשות חושבים: נרגעתי, גוף ראשון, יחיד, עבר,ו...אוי לא! זה גם זכר וגם נקבה! מה אני אעשה עכשיו?(נגמר התקף המורה שלי ללשון) 5. גיל: 12 וחצי!!! 6. מאכל אהוב: לזניה 7. תחביבים: לשחק במחשב,טלויזיה,אנימה,לצייר,לכתוב,לקרוא,לדמיין את סאשו ואיאמה בכל מיני מצבים, לשחות, לצלול, לעשות התעמלות קרקע למרות שאני מתעצלת... 8. תאריך לידה: 30.5.1993 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לכמה וכמה בישים ובישיות מצויירים ומצויירות 11.פאנגירלז? ייתכן ו- 12.מגדלים חיה? כן! חתולה יפה ולבנה עם עיניים כחולות שעונה לשם קוטץ' במבט תמה 13.פוחדים ממשהו? כן...מהחושך למרות שכבר פחות ומג'וקים.. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? אני מאוד מרוצה ממיני הלא מוגדר ממילא,כך ש- אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? הו...יש הרבה! הרוב! 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? אני לא בטוחה שיש אחת כזאת...אה! החרקים הארסיים של נאראקו! 17.אנימות שראיתי: אינויאשה,פרוטס באסקט(לא הכל), פוקימון, דיג'ימון, דרגון בול/זי/ג'י טי, סאקורה, חצי שניה של קירבי,קצת כוכב הישרדות, קצת יושי הנסיכה הקסומה, קצת אזוקי צ'אן...ועוד טיפה כאלה... 18.אנימות שאני רוצה לראות: בליץ', די.אן.אנג'ל,גרוויטיישן,טוקיו מיו מיו, טסובאסה, צ'וביטס ועוד המון המון אנימות שברגע זה שמן נשכח מלבי... 19.אנימות אהובות: אינו,פרוטס,סאקורה וכוכב הישרדות 20.אנימות שנואות: קירבי ואם הלב היא באמת אנימה אז גם היא בראש הרשימה 21.הפרק האהוב: כולם 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: הרבה מאוד קטעים זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קיקיו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? די שתיהן...אבל נוטה לכיוון קיקיו*_* 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אה...אין לי מושג 28.סאשי או אינו? סאשי*_* 29.הוט או יס? הוט כי זה הדבר המטומטם שיש לי ואני מאוד רכושנית ויס כי יש שם דברים נורמליים וערוץ אנימות חביב למדי... 30.דיסני או וורנר? ככה ככה 31.מוניקה סקס או שייגעצ? אה? 32.עברי או לועזי? גם וגם 33.רוק או פופ? גם וגם 34.סקעת או מויאל? איכס ואיכס 35.צבא או שירות לאומי? לחיי מדינת ישראל! 36.נינט או שירי? דיסק שבור ודיסק שבור 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? וויטץ'...לא משו אבל פי אלף יותר טוב מפלורה עם האף הפינוקיו הזה שלה... מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: בריטני ספירס,היטומי 39.זמרת שנואה: כוכביות נופלות 40.זמר אהוב: אין 41.זמר שנוא: כוכבים נופלים 42.להקה אהובה: V6,סרבאיבל 43.להקה שנואה: אין 44.שחקן אהוב: אין 45.שחקן שנוא: אין 46.שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה,שאנון דוהרטי 47.שחקנית שנואה: אין 48.שיר עברי אהוב: הרבה 49.שיר לועזי אהוב: המון 50.סרט אהוב: כל ההארי פוטר ועוד מיליונים אחרים 51.סרט שנוא: אין 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): מכושפות 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): טקס איוורי או משהו כזה...זה דפוק וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא היה 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: אין 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: הנשמות של קיקיו(תזכורת קלה אהמאהממנהלותאהמאהמ)ופרוטס באסקט 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: אין 58.שם הקומונה שלי: אין 59.שם הבלוג שלי: אין 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? אין 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 1 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? אין 63.מספר ההודעות שלי בפורום: אה...משו ועוד משו כפול משו שורש משו...מאיפה לי מה יוצא מזה בסוף?= 64.מתי הצטרפתי לתפוז? אמ...מתישהו השנה מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? לפני שנתיים 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? לפני חמש שנים 67.ראית סרט? בקולנוע או בטלויזיה? כי בטלויזיה אתמול ובקולנוע מזמן 68.התקלחת? בבוקר, כל יום לפני בית הספר!!!(ילדה נקיה ומטופחת שכמותי) 69.עברת דירה? כן, שהייתי בת חמש וחצי-שש, עברתי מבית ליד השער בקיבוץ לבית ליד הבית ספר שלי בקיבוץ... ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אין לי מסן והאייסי הבאקה שלי שאני בקושי מתחברת אליו ניתן להשיג במסרים...

יעל צאן

New member
~>

1. שם פרטי: יעל 2. שם משפחה: X: ;-; 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: חיפה 4. מין: נקבה 5. גיל: 16 ו... חמישה חודשים ? O: 6. מאכל אהוב: יש הרבה @_@ אבל צ'יפס *_______* פיצה *_____* 7. תחביבים: גיטרע *.* , אנימות, לטייל בארץ ומחשבTV? XP 8. תאריך לידה: 26.4.89 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לעו 11.פאנגירלז? נה נו דה D: 12.מגדלים חיה? חתול .... מעו :} והיה לי גם חתול וכלבה ז"ל ;-; (ראו חתימה) 13.פוחדים ממשהו? ג'וקים =/ 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? לא. אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? נאמ. אינויאשה, סאשי קאגורה מירוקו 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? מיוגה וראנקוטסו@$%@#%#$# 17.אנימות שראיתי: FMA *.* gravitation אינויאשה קימי גה פרוטס באסקט (היום נגמר ;-;) כרונו (פרק 7) 18.אנימות שאני רוצה לראות: בליץ' (ראיתי רק את הראשון) נאראטו (ראיתי 4 פרקים....אבל זו סדרה ארוכה מידי ;-;) די. אנ. אנג'ל ויש עוד...אני פשוט לא זוכרת @_@ 19.אנימות אהובות: FMA *.* 20.אנימות שנואות: טיהי X: 21.הפרק האהוב: היו הרבה ^^ 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: הרבה XP זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קיקיו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? אם כבר אז - סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? קיקיו 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אדו/אנבי 28.סאשי או אינו? סאשי 29.הוט או יס? הוט 30.דיסני או וורנר? דיסני
31.מוניקה סקס או שייגעצ? אף אחת XP 32.עברי או לועזי? לועזי X.X שאלה רטורית ! 33.רוק או פופ? רוק @$%#$% 34.סקעת או מויאל? >.> 35.צבא או שירות לאומי? הא? שירות לאומי ?>.< XD 36.נינט או שירי? O.O 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא מכירה . מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: קלי קלארקסון , אבריל לאבין 40.זמר אהוב: זה ששר יור ביוטיפול חמודד *.* 42.להקה אהובה:מי כימיקל רומנס וגרין דיי 43.שחקן אהוב: ג'וני דפ *_______* אל פצ'ינו וגם אהבתי את טום קרוז ב"נוסע" *.* 50.סרט אהוב: שודדי הקאריבים *.* 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): נולד לרקוד ... צביקה >.> XD וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: הארי פוטר ,נאראטו ואנימה ומנגה. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: הוהוהו .... ,FMA, יאוי אדו והצמה שלו, גראווי, מסדר עוף החול, שיצ'ינינטאי וזהו? כן ~! 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: אין 58.שם הקומונה שלי: אין לי X.X 59.שם הבלוג שלי: אין 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? X: 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: בכרטיס? O: 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? לא . 63.מספר ההודעות שלי בפורום: 64.מתי הצטרפתי לתפוז? ביולי 2005 מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? בטח ^^ 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? כעעעע DD: מלא פעמים <: 67.ראית סרט? לא >.> מי אני ? לא ראיתי סרט XP.....*מכורה* 68.התקלחת? בבית? בשכונה? ... $%#$#3@ 69.עברת דירה? כן ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? [email protected]

Vivi Sparrow

New member
אני XP

1. שם פרטי: ויוי 2. שם משפחה: ספארו 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: מדינת הפאנגירלז 4. מין: נקבה ^O^
5. גיל: 14 וחצי XP 6. מאכל אהוב: צ'יטוס!!1111אחדאחדשמונימושש
7. תחביבים: לשיר, לנגן על הגיטרה/פסנתר, לצייר, לכתוב שירים, לקרוא [ספרי טלפונים בין השאר XD] 8. תאריך לידה: 27.3 האם אתם... 9. דתיים? לא 10.נשואים? לא 11.פאנגירלז? כן 12.מגדלים חיה? כן, את אנבי D: 13.פוחדים ממשהו? לא 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? Oo לא אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? באנקוטסו 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? קאגומה 17.אנימות שראיתי: הרבה XP 18.אנימות שאני רוצה לראות: הרבה XP 19.אנימות אהובות: FMA, בליץ'... אין לי כוח לפרט ;; 20.אנימות שנואות: אנימות שאני לא אוהבת- אני לא רואה [וזה עדיין לא קרה] XP 21.הפרק האהוב: XP 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: אוח נו די ;-; זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? XDDDDD אינו/קיקיו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סשי/רין 25.קאגומה או קיקיו? קגומה לרצח, קיקיו לנצח D: 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי!!! DDD: 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אני ואנבי!!! [שווה ל"אדו/אנבי"] *_* 28.סאשי או אינו? סאשי D: 29.הוט או יס? when it's hot, I say yes ~ אנבי ואדו לנצח *___* 30.דיסני או וורנר? דיסני D: 31.מוניקה סקס או שייגעצ? מאליס מיזר D: 32.עברי או לועזי? לועזי 33.רוק או פופ? רוק 34.סקעת או מויאל? סקעת 35.צבא או שירות לאומי? צבא 36.נינט או שירי? אף אחת מהן >< 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? קולורבי מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: טורי איימוס 39.זמרת שנואה: בריטני ספירס 40.זמר אהוב: גאקט ומיאבי *__* וגם מתי כספי המדהים ^_^ 41.זמר שנוא: ג'ורג' מייקל ><" 42.להקה אהובה: מאליס מיזר 43.להקה שנואה: 44.שחקן אהוב: ג'וני דפ ^_^ 45.שחקן שנוא: X 46.שחקנית אהובה: X 47.שחקנית שנואה: X 48.שיר עברי אהוב: יש הרבה שירים ישנים שאני אוהבת, אבל חוץ מהם יש שיר אחד שאני אוהבת, "שיר ללא שם" של יהודית רביץ ^_^ 49.שיר לועזי אהוב: יש יותר מדיי >>" 50.סרט אהוב: POTC 51.סרט שנוא: טיטאניק ._. 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): משחק מכור ^_^ 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): פיק אפ [אף פעם לא צפיתי בזה, הספיקו לי הפרומואים] @@" אה וגם דודו טופז, אני לא יכולה לסבול אותו ><" וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? X 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: בליץ', מנגה ואנימה ולעתים סרטי DVD. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: יש כל מיני XP 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: זה כבר מוגזם >>" 58.שם הקומונה שלי: חסוי D: 59.שם הבלוג שלי: חסוי D: 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? אין 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: תבדקו בעצמכם >< 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? מנהלת משנית בפורום האתר JohnnyDepp-Zone.com =] 63.מספר ההודעות שלי בפורום: בערך 1630 64.מתי הצטרפתי לתפוז? 16 ביוני 2005, שלחתי הודעת מזל טוב על הזכייה בתחרות הפורומים של תפוז, לא חשבתי להישאר פה אבל לאט לאט התקרבתי לאנשים פה והחלטתי להישאר, אפילו שבהתחלה כשכתבתי את הודעת המזל טוב ראיתי רק שני פרקים, אבל כשהחלטתי להצטרף אני התחלתי לראות את הסדרה D: מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? באוגוסט השנה 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? מתישהו השנה @@" 67.ראית סרט? אתמול 68.התקלחת? אתמול 69.עברת דירה? לפני 11 שנים XD ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? חסוי!!!! D:

עכשיו אני!!!!!

1. שם פרטי: ענבר! 2. שם משפחה: טלמור! 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: איזור השרון.. חח.. 4. מין: נקבה!!!! 5. גיל: 12! 6. מאכל אהוב: שניצל! 7. תחביבים: לנגן בפסנתר, לרקוד, ולראות אינויאשה!!!! 8. תאריך לידה: 3.10.93 האם אתם... 9. דתיים? לא!!! 10.נשואים? כמובן שלא!!! 11.פאנגירלז? ככה ככה... 12.מגדלים חיה? אוגר ז"ל...
13.פוחדים ממשהו? לא ממש.. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? לא.. אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? אינויאשה!!!!!!!!!!!!! 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? קיקיו!!!!!!!!!! 17.אנימות שראיתי: אינויאשה, אינויאשה, פרוטס באסקט, ועוד.. 18.אנימות שאני רוצה לראות: ... 19.אנימות אהובות: אינויאשה!!!!!!!!!!! 20.אנימות שנואות: ... 21.הפרק האהוב: ... אולי לפני האחרון, לא יודעת.. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: הנשיקה הריאשונה של אינול'ה וקגומה!!! זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינול'ה וקגומה!!!! 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאש' רין!!!!! 25.קאגומה או קיקיו? קגומה!!!!!! 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ... כנראה שג'אקי באנקי.. 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? ... 28.סאשי או אינו? אינול'ה!!!!!!!!!!! 29.הוט או יס? יס!!!!!!!! 30.דיסני או וורנר? ... 31.מוניקה סקס או שייגעצ? ... 32.עברי או לועזי? לועזי!!!!!!! 33.רוק או פופ? פופ!!!!!!!! 34.סקעת או מויאל? סקעת!!!!!!! 35.צבא או שירות לאומי? צבא!!!!!!!!!! 36.נינט או שירי? שירי!!!!!!!!! 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? ... מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: אבריל לאבין 39.זמרת שנואה: בריטני ספירס 40.זמר אהוב: אמינם.. 41.זמר שנוא: מזרחיים... 42.להקה אהובה: גרין דיי.. 43.להקה שנואה: ... 44.שחקן אהוב: ... 45.שחקן שנוא: ... 46.שחקנית אהובה: ... 47.שחקנית שנואה: ... 48.שיר עברי אהוב: הרעות.. ישן נושן.. 49.שיר לועזי אהוב: my happy ending... 50.סרט אהוב: חיפושית בהילוך גבוה.. (ואינויאשה!!!!!!) 51.סרט שנוא: ... 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): אם... כנראה ש-... 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): יש מצב בערוץ 21!!!! וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא זכרתי את הססמא... 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: אבריל לאבין.... 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: ... 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: ... 58.שם הקומונה שלי: _______ (אין...) 59.שם הבלוג שלי: ______ (אין..) 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
(משמש ל-חחח... ולהסמקה..) 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: 1... 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? _______ (אין..) 63.מספר ההודעות שלי בפורום: (לא סופרת..) 64.מתי הצטרפתי לתפוז? לפני שבוע בערך.. מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? לפני 3 שבועות.. 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? בחיים לא... 67.ראית סרט? לפני חודש.. 68.התקלחת? אתמול.. 69.עברת דירה? לפני 7 שנים... ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? מסן: [email protected] איי-סי: 214410773 תצרו קשר!!!!!!!!!!

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif הנשיקה הראשונה של אינו וקאגו

מה? הם התנשקו רק פעם אחת וזה לא היה בסידרה.. וסתם בקשה אלתשימי כלכך הרבה סימני קריאה, לא אומרת כדי לעצבן אותך, זה רק מפריעה לקריאה..

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif תשובות

על עצמכם... 1. שם פרטי:ויאולטה 2. שם משפחה:לא 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:גם לא למרות שאני לפעמים אומרת את זה.. 4. מין:מקבה 5. גיל:14 6. מאכל אהוב:בשר (ולא נירא לי שאני מתכוונת להיות צמחונית למרות שתיכננתי את זה) 7. תחביבים:יש הרבה אין לי כוח 8. תאריך לידה:12/12/90 האם אתם... 9. דתיים?לא 10.נשואים?XDD לא 11.פאנגירלז?יאפ 12.מגדלים חיה?כן חתולה 13.פוחדים ממשהו?לא 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?כן, בהתחלה היתה נקבה ורציתי להפוך לזכר אבל אחרכך השתעממתי מלהיות זכר אז חזרתי להיות נקבה ואז שוב השתעממתי והפכתי להיות חייזר אבל אל תספרו לאף אחד טוב..? טוב, את האמת? לא עברתי ניתוח לשינוי מין.. אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?מאינויאשה, ג'אקוטסו, בכלל ראנמה 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?קגומה, גם מאינויאשה גם מאנימות בכלל, ומכל סרט סדרה וספר שאי פעם ראיתי/קראתי 17.אנימות שראיתי:אינויאשה, פוקימון (עד לתקופה מסוימת), בייבלייד כמה פרקים, סיילור מון רק את העונה הראשונה, סאקורה, שין צ'אן, דרגון בול, אינויאשה, פרוטס באסקט, פול מטאל אלכימיסט עוד לא סיימתי, בליץ' הפסקתי כי לא הצלחתי להוריד יחותר, עוד שתיים שאני לא זוכרת שמות ואולי עוד אבל לא זכור לי כרגע 18.אנימות שאני רוצה לראות:אוונחליון וגרוויטיישן, על שתיהן שמעתי יותר מדי 19.אנימות אהובות: ראנמה ופמא 20.אנימות שנואות:בייבלייד ופוקימון 21.הפרק האהוב:הפרק ההוא עם הפירות עם פרצוף 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:ששיפו הראה את הציורים שלו לקאדה על איך קגומה עזבה את אינו זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו/נאראקו! טוב, טוב, אינו/קיקיו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?סאשי/קאגורה 25.קאגומה או קיקיו?קיקיו 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקי/באנקי 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?עדיף אדו/אנבי, אבלאבל עדיף אדו/רוי *.* 28.סאשי או אינו?סאשי 29.הוט או יס?יש לי הוט.. 30.דיסני או וורנר?וורנר 31.מוניקה סקס או שייגעצ?מהזה? 32.עברי או לועזי?לא איכפת לי 33.רוק או פופ?רוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 34.סקעת או מויאל?וההבדל ביניהם הו..? 35.צבא או שירות לאומי?עוד יש לי זמן עד אז.. אבלאבל צבא! ולא איכפת לי שאני לא מבינה בזה כלום! 36.נינט או שירי?אוקיי, ביניהם אני יודעת מה ההבדל, לאחת יש שיער שחור ולשנייה בלונד.. 37.וויטץ' או מועדון ווינקס?מהזה וויטץ'? טוב, הרבה יותר גרוע ממועדון ווינקס לא יכול להיות.. מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:אין 39.זמרת שנואה:ההיא ששרה את השיר המדכא הזה שההורים שלי שומעים לפעמים 40.זמר אהוב:מיאבי (איך מבטאים את השם שלו?) 41.זמר שנוא:כל האלה מכוכב נולד.. 42.להקה אהובה:גוד צ'ארלוט 43.להקה שנואה:אין 44.שחקן אהוב:לא מכירה שחקנים, אני אוהבת סרטים בל לא את השחקנים שמשחקים אותם 45.שחקן שנוא:כנ"ל 46.שחקנית אהובה:כנ"ל 47.שחקנית שנואה:כנ"ל 48.שיר עברי אהוב:תשחק אותה 49.שיר לועזי אהוב:לייפסטייל אוף דה ריץ' אנד פיימואוס 50.סרט אהוב:כל מיני.. כל סרט שאהבתי עשו לי נאומים על כמה שהו שטחי.. 51.סרט שנוא:הראשון של אינויאשה 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):ארץ נהדרת 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ):טלטאביז.. וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?sintesis ואין לי כוח להסביר 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:יוגי הו 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:תבדקו כבר בעולם שלי~_~ 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם:תבדקו בבלוג שלי.. 58.שם הקומונה שלי:אין לי 59.שם הבלוג שלי:תבדקו בו!! 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?
, ושמו חמסה 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:5 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום:1270 64. מתי הצטרפתי לתופז? השנה, אין לי כוח לבדוק מתי מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?לפני 4 שנים נסעתי לכאן.. 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? 67.ראית סרט?לא זוכרת 68.התקלחת?אתמול 69.עברת דירה?לפני 3 שנים ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם?במילא אני לאר מדברת..

אני אני אני

1. שם פרטי:מעיין 2. שם משפחה:אפריים 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר:ראשון לציון 4. מין:נקבה 5. גיל:14 6. מאכל אהוב:דייסה! 7. תחביבים:לראות טלווזיה ולכתוב פיקים! 8. תאריך לידה:2.12.92 האם אתם... 9. דתיים?מסורתית.. 10.נשואים?לא 11.פאנגירלז?לא 12.מגדלים חיה?כן 13.פוחדים ממשהו?כן..{להיתקל באנס} 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?אממ לא זכור לי.... אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם?אינויאשה 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?נאראקו 17.אנימות שראיתי:פרוטס באסקט ואינויאשה.. 18.אנימות שאני רוצה לראות:את כולם! 19.אנימות אהובות:אינויאשה 20.אנימות שנואות:אין.. 21.הפרק האהוב:16 ו 13 שולטים ו107 ו 160 אבל הכי הכי 16.. 22.הקטע האהוב מכל הסדרה:שאינויאשה ודגומה התחבקו זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?סאשיי 25.קאגומה או קיקיו?קאגומה 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?אינו 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי?אנבי 28.סאשי או אינו?אינו 29.הוט או יס?יס 30.דיסני או וורנר?דיסני 31.מוניקה סקס או שייגעצ?מוניקה סקס 32.עברי או לועזי?לועזי 33.רוק או פופ?פופ 34.סקעת או מויאל?מויאל 35.צבא או שירות לאומי?צבא 36.נינט או שירי?שירי 37.וויטץ' או מועדון ווינקס?לא רואה את שניהם.. מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:שירי מימון 39.זמרת שנואה:נינט טייב 40.זמר אהוב:בון ג'ובי 41.זמר שנוא:אף אחד 42.להקה אהובה:roxet 43.להקה שנואה:אין 44.שחקן אהוב:טום קרוז ולאינרדו דיקאפריו 45.שחקן שנוא:אין 46.שחקנית אהובה:סיסיליה גבריאלה{לא כולם מכירים אותה...} 47.שחקנית שנואה:מיכל ינאי 48.שיר עברי אהוב:פרח והשקט שנשאר 49.שיר לועזי אהוב:listen to your hart{הגרסה השקטה} 50.סרט אהוב:טיטניק 51.סרט שנוא:רואה בקלפים 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ):חברים 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ):אין.. וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו?לא 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם:אין 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם:אשא"ק 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם:אין 58.שם הקומונה שלי:אין לי 59.שם הבלוג שלי:אין לי 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו?הא?. 61.מספר התמונות: 4 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?לא 63.מספר ההודעות שלי בפורום:לא יודעת..הרבה!! 64.מתי הצטרפתי לתפוז?יולי 2005 מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?לפני שנתיים לטורקיה 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק?כעע מפחיד!! 67.ראית סרט?שבוע שעבר 68.התקלחת?אתמול 69.עברת דירה?אף פעם לא עברתי דירה.. ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? מסן:[email protected] איי סי:268717532 אני לא מאמינה שהייתה לי סבלנו לענות על הכל..חחחחחח

MichelleLev

New member
גמאני רוצה :)

על עצמכם... 1. שם פרטי: מישל (הדס) 2. שם משפחה: לויתן (מן) אגב זה לא liviatan אלא levitan 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: מודיעין 4. מין: זכר במסווה. 5. גיל: 14 ב29. 6. מאכל אהוב: לוידעת.. הרבה לצערי. 7. תחביבים: אממ.. לנגן להיות במחשב ואנימה D= 8. תאריך לידה: 29.11. האם אתם... 9. דתיים? אמ. לא דתיה אבל מאמינה ושומרת מצוות D= 10.נשואים? אני? ברור. לאיצ'יגו. ושיגורה. אורגיה P: 11.פאנגירלז? בהתחשב בסעיף הקודם? אבל אני שונאת כשהשכן שלי קורא לי ככה. 12.מגדלים חיה? כן. חתולה ומספר דגים עוורים
13.פוחדים ממשהו? הממ.. כן.. הרבה דברים. אני פחדנית. בעיקר מפדופילים זונותכוסאמאמאמאמאמאמאשלהם. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין? בהתחשב בשאלה מספר 4... המממ... אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? אממ. מירוקו. פאקו לא להרוג אותי!! הוא שלך בסדר בסדר.. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם?המ. לא יודעת, בהתחשב בזה שהם מצויירים אני לא יכולה באמת לשנוא אותם נכון? כי אני הורגת את מי שאני שונאת P: סתםסתם 17.אנימות שראיתי: אממ אני עכשיו רואה איזה 7 אנימות.. אבל מה שסיימתי זה אינויאשה ואונגאי טטויינז ;-; 18.אנימות שאני רוצה לראות: Full Metal Panic.. ועוד כמה P: 19.אנימות אהובות: מה שאני רואה מן הסתם ואין לי כוח לרשום את כל ה7. 20.אנימות שנואות: הממ.. אני לא התרשמתי כל כך מטוקיו מיו מיו. הרבה יותר מדי ורוד. אבל.. לא יודעת אולי אני אראה פעם. 21.הפרק האהוב: הממ 13 D= 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: הממ .. זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )? אינו/קאגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )? סאשומארו/קאגורה. אינוקין זה פדופיליה! 25.קאגומה או קיקיו? קאגומה כי אני שונאת את קיקיו איך שהיא עכשיו.. אבל.. היא היתה נחמדה פעם P: 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי? ג'אקיבאנקי! יאוי! 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? אדו אנבי *__* יאוי 28.סאשי או אינו? הממממ לא יודעת אני מפחדת שדנה ועמית יהרגו אותי 29.הוט או יס? לא אכפת לי 30.דיסני או וורנר? דיסנייי 31.מוניקה סקס או שייגעצ? שייגעצצצצצ כל כך שייגעצ 32.עברי או לועזי? לועזי 33.רוק או פופ? רוק 34.סקעת או מויאל? זין עליהם 35.צבא או שירות לאומי? זין עליהם 36.נינט או שירי? זיןןןןןןן עליהןןןןן 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? לא יודעת מה זה וויטץ'P: מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה: Fefe Dobson וגם התחלתי לאהוב את Rie Fu 39.זמרת שנואה: שירי מימון/נינט טייב.. אה ורוני גם.. 40.זמר אהוב: אמאמ.. לא יודעת. 41.זמר שנוא: אין. 42.להקה אהובה: Sum 41 43.להקה שנואה: אין ממש 44.שחקן אהוב: Vincent Ventrsca אהההה OMGGGGGG אני מתה עליו!!! 45.שחקן שנוא: .. לא יודעת 46.שחקנית אהובה: חרע 47.שחקנית שנואה: הפקצות האלה 48.שיר עברי אהוב: המגפיים של ברוך XD כי כיך לרדת ככה על אחי 49.שיר לועזי אהוב: יש הרהב 50.סרט אהוב: "13" ו"האחיות מגדלנה" ו"הצלצול".. מה.. דרמה ואימה מושכים אותי 51.סרט שנוא: אין ממש.. 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): המממ.. אהבתי את 406 (מה?! גם טלנובלות זה נחמד! עידו שתוק.) 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): אממ.. החבובות למה המורה שלי למוזיקה (דני דונר) עשה מהם סרטים.. וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? כן היה לי Michelle123 כי לא רציתי שיזהו אותי והיה לי גם את Hadassmn 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: אממ אני לא כל כך כותבת באפחד מהם חוץ מבליץ'.. 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: FEFE DOIBSON אני אפתח אחת חדשה.. וגראווי57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: "האנורקסיה היא השאיפה שלי" או בלוגים של אנשים שאני מכירה 58.שם הקומונה שלי: עוד מעט. 59.שם הבלוג שלי: Gone With The Wond ועוד אחד חסוי 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? אין לי בינתיים.. 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס: אה? 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה? אה? 63.מספר ההודעות שלי בפורום: לא יודעת.. 64.מתי הצטרפתי לתפוז? הרבה זןמ מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל? לפני חודש 66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? בחופש הגדול 67.ראית סרט? הרבה הרבה זמן 68.התקלחת? אתמול 69 .עברת דירה? 7 שנים ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? 203633445 [email protected]

SHAGOME

New member
גמני...../images/Emo70.gif

1. שם פרטי: שרי 2. שם משפחה:---- 3. עיר/כפר/יישוב/וואטאבר: פ"ת 4. מין:נקבה 5. גיל:14 6. מאכל אהוב: שניצל 7. תחביבים: לכתוב סיפורים, לרקוד 8. תאריך לידה: 1991\9\10 האם אתם... 9. דתיים?לא 10.נשואים?לא 11.פאנגירלז?ברור 12.מגדלים חיה?לא למרות שאני רוצה^__^ 13.פוחדים ממשהו?מהשאלון.. 14.עברתם ניתוח לשינוי מין?לא..גאה להיות בת אינויאשה ואנימות אחרות... 15.מיהי הדמות האהובה עליכם? גאקי, אינויאשה, סאנגו..ועוד.. 16.מיהי הדמות השנואה עליכם? קוגה, נאראקו..ולפעמים סאשומרו. 17.אנימות שראיתי: בעיקר, פרוטס באסקט, נוקו נוקו (חוצ מהעונ ה1) ועוד.. 18.אנימות שאני רוצה לראות:טוסבאסה(ככה כותבים?), סיילון מון, ראנמה, HO MY GAD או משו כזה FULL METAL PNIC ; CHOBITS, ועוד.. 19.אנימות אהובות: אינויאשה, פרוטס באסקט, המסע של קינו.. 20.אנימות שנואות: אין! 21.הפרק האהוב: 48 באינויאשה 22.הקטע האהוב מכל הסדרה: אני אוהבת את רוב הקטעים.. זה או זה... 23.אינו/קאגומה או אינו/קיקיו ( בלי אינו/סאשי! )?אינו\קאגומה 24.סאשי/רין או סאשי/קאגורה ( כנ''ל )?סאשי\קאגורה 25.קאגומה או קיקיו? אפחת 26.ג'אקי/אינו או ג'אקי/באנקי?גאקי\אינו 27.אדו/וינרי או אדו/אנבי? מה?? 28.סאשי או אינו? אינו 29.הוט או יס? יס! 30.דיסני או וורנר? דיסני 31.מוניקה סקס או שייגעצ? לא אוהבת אפחד מהם 32.עברי או לועזי? לועזי 33.רוק או פופ? רוק 34.סקעת או מויאל? סקעת 35.צבא או שירות לאומי? שירות לאומי ^_____^ 36.נינט או שירי? נינט.. 37.וויטץ' או מועדון ווינקס? מועדון וינקס מוזיקה וסרטים... 38.זמרת אהובה:מירי מסיקה 39.זמרת שנואה: אין.. 40.זמר אהוב:אין 41.זמר שנוא:אין 42.להקה אהובה: לינקין פארק 43.להקה שנואה:גרין די מזעזעים אותי 44.שחקן אהוב: בן סטילר 45.שחקן שנוא: אין 46.שחקנית אהובה: אמנדה ביינס 47.שחקנית שנואה:אין 48.שיר עברי אהוב: לשם של מירי מסיקה 49.שיר לועזי אהוב: SOY SOLIGERS 50.סרט אהוב: "מה שבחורה רוצה" 51.סרט שנוא: אממ לא זוכרת 52.תוכנית אהובה ( לא אנימה ): הרוב. 53.תוכנית שנואה ( לא אנימה ): גונגל של ניקולודיון..בעעעעעע וקצת תפוז... 54.האם היה לכם ניק אחר מקודם ומה הוא היה ולמה החלפתם אותו? לא 55.פורומים אחרים שאני נמצא/ת בהם: מירי מסיקה וזהו 56.קומונות שאני משתתף/ת בהם: אגודת אוהבי שפם 57.בלוגים שאני מגיב/ה אליהם: אין 58.שם הקומונה שלי:אין לי 59.שם הבלוג שלי:אין לי 60.האייקון המאומץ שלי, ומה שמו? בד"כ
=שריף-אח שלי ו
-שפם 61.מספר התמונות שיש לי בכרטיס:אין 62.האם אני מנהל/ת פורום ואיזה?לא מנהלת אפ פורום 63.מספר ההודעות שלי בפורום:לא יודעת 64.מתי הצטרפתי לתפוז? לפניי כמה חודשים מתי בפעם האחרונה... 65.נסעת לחו''ל?לא נסעתי אפעם
66.עלית על רכבת הרים בלונה פארק? כן פעם אחת.. 67.ראית סרט? ברור 68.התקלחת? בטח 69.עברת דירה? לא ולסיום... 70.מה האייסי והמסן שלכם? אייסי- 193038504...בע הרגשתי כאילו אני מתגייסת או משו
-אח שלי למה את נכנס לי לכל מקום..טוב נו..

למעלה