שאלון..

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifשאלון..

הוא ארוך אני יודעת, אבל אם יבוא לכם אז תענו :] והוא גנוב מפורום אחר...ואני מודה, אפילו לא היה לי כח לקרוא את כולו
שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת אתה הכי אוהב? את חושב שאת מאושר כרגע? יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? מאמינים באסטרולוגיה? איזה שפות אתם דוברים? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? " " " התחתונים " ? אתם אוהבים תינוקות? אתם אוהבים בעלי חיים? יש לכם אחים? כמה? איך תקראו לילדים שלכם? מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אתם אוהבים פרחים? אוהבים עצים? מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? בחורף אתם הולכים עם מטרייה? משפט שעולה לכם כרגע בראש: אתם אוהבים להדליק נרות? מה/מי מעיר אותכם בבוקר? גלידה או ארטיק? הראל מויאל או סקעת? בנים או בנות? פלאפון או טלפון? שחור או לבן? קיץ או חורף? סתיו או אביב? שמש או ירח? קור או חום? בחורף: מזגן או תנור? בקיץ: מזגן או מאוורר? יש לכם דובי? עם כמה כריות אתם ישנים? מה המאכל האהוב עליכם? אתם אוהבים לאכול? הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? התמכרויות? אתם אוהבים להצטלם? אתם פוטוגנים? יש לכם כתב גדול? אתם אוהבים לכתוב? יש לכם כישרון? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אתם שקרנים? אובססיבים? חלמניים? קמצנים? פרפקציוניסטים? סאדיסטים? מזוכיסטים? אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? משולש או משושה? מה יש לכם על השולחן כרגע? מה השעה עכשיו? פאלפון יש לך?

distboy

New member
אניייייייייייי

שם:ב. מקום מגורים (לא חובה): גיל: 16 וחצי תאריך לידה: לא זוכר כינוי: אממממ... סגנון לבוש:סטנדארטי לגמרי צבע עיינים:דבש/חום צבע שיער:חום מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה משקה אהוב:מיץ ענבים משקה שנוא: קפה שחור דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:עושים דברים שמעצבנים אותי והם יודעים את זה אוכל אהוב:ספגטי אוכל שנוא: בשר ודגים מספר מזל: 8 המוטו שלי: live and let die מקום בילוי:הופעות משתנות... מספר אחים:1 דעתי על הפורום:חלומי!אין כמוהו באיזה עוד פורומים אתה:לא בתפוז תאר את עצמך:ביישן...רגשן.. פתגם אהוב:אין איזה פרסומת אתה הכי אוהב? אורנג' האחרונה...חח סתם.זה מה שעלה לי לראש את חושב שאת מאושר כרגע?כן יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?תמיד אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?כן מאמינים באסטרולוגיה?לא איזה שפות אתם דוברים?אנגלית עברית צרפתית אידיש...קצת מכל דבר אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא " " " התחתונים " ?לא אתם אוהבים תינוקות?מאוד אתם אוהבים בעלי חיים?ככה יש לכם אחים? כמה?1 איך תקראו לילדים שלכם?ששששששששש מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? בל איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?בל אתם אוהבים פרחים?לתת כן..לקבל לא אוהבים עצים?לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?כחול בחורף אתם הולכים עם מטרייה?לא משפט שעולה לכם כרגע בראש:the city calls to me אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?הפלאפון גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?איכס בנים או בנות?בנות פלאפון או טלפון?וואט!? שחור או לבן?לבן קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו שמש או ירח?ירח קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?קור! בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי?כן עם כמה כריות אתם ישנים?1 מה המאכל האהוב עליכם?ספגטי(שאלתם כבר!) אתם אוהבים לאכול?כן הייתה לכם פעם אובססיה?לא התמכרויות?שוקולד אתם אוהבים להצטלם?לפעמים אתם פוטוגנים?לא חושב יש לכם כתב גדול?כן אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?נגינה על פסנתר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:גיטרה אתם שקרנים?לא אובססיבים?לא חלמניים?לא קמצנים?לא פרפקציוניסטים?מה? סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?בלי משולש או משושה?שונה גאומטריה!! מה יש לכם על השולחן כרגע?נתחיל....טלפון,פלאפון, דיסקים, מחברת הסטוריה, עיתון, תוים,דיסקמן,עטים,רמקולים, הרבה דפים ובעיקר<בלאגן!!> מה השעה עכשיו?18:39 פאלפון יש לך?כן

NiKi†a

New member
אני אתחיל..כי בא לי.

שם: שירן מקום מגורים (לא חובה):
השרון. גיל: 16 תאריך לידה: 11.11.88 כינוי: שירני?
סגנון לבוש: הכל חוץ מדברים של פרחות. צבע עיינים: חום בהיר צבע שיער: חום בהיר מקצוע אהוב: אין כזה =\ מקצוע שנוא: במיוחד? תנ"ך, היסטוריה וביולוגיה. משקה אהוב: קולה, מנגו, תפוזים :] משקה שנוא: לאדעת דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: חסרי טאקט. אוכל אהוב: ספגטי [ברוטב עגבניות!] ושניצל. אוכל שנוא: חצילים. מספר מזל: 3 המוטו שלי:
מקום בילוי: יש המון מקומות.. מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: שולט :) באיזה עוד פורומים אתה: רוק, סרטי מתח ואימה, רוזוול, אב"ה.. תאר את עצמך: חמודע :] פתגם אהוב: איזה פרסומת אתה הכי אוהב? שונאת פרסומות. את חושב שאתה מאושר כרגע? חלקי. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא.. " " " התחתונים " ? לא.. אתם אוהבים תינוקות? כןןן אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? (לא היה את זה כבר?) 2 איך תקראו לילדים שלכם? לבת- נגה, לבן- אופק או תומר. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? שמעתי על יותר מידי שמות מוזרים. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? כל השמות עם 'אל' בסוף. אתם אוהבים פרחים? יאפ אוהבים עצים? מממ...נראה לי? מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לפעמים משפט שעולה לכם כרגע בראש: I will tell you what you want to hear and not mean anything אתם אוהבים להדליק נרות? בחנוכה? כה מה/מי מעיר אותכם בבוקר? המערכת ולפעמים הפלאפון גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? איכס בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? שמש קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? יאפ, אפילו 4. עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? (גם את זה היה כבר לא?) ספגטי. אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן..עדין איזה? למיוז
התמכרויות? כן אתם אוהבים להצטלם? לא תמיד אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב? כן פסדר יש לכם כישרון? לא גיליתי אותו P: איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לשיר. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה. אתם שקרנים? לפעמים =\ חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? חחחח מה אכפת לי משולש או משושה? משולש מה יש לכם על השולחן כרגע? יותר מידי דברים...דיסקים, מחשב, כלי כתיבה, מנורה, מילון אוקספורד, פלאפון, טישו, דפים, מטען לדיסקמן, שלט למזגן, עיפרון שחור לעיניים...ואני רואה שגם יש לי בטריה על השולחן
מה השעה עכשיו? 18:38 פאלפון יש לך? יאפ

C A R I S M A

New member
אני גם.!

שם:אולגה מקום מגורים (לא חובה):רמת גןן גיל:14 תאריך לידה:3.9 כינוי:אוליצ'קה... סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה.....
צבע עיינים:ירוק צבע שיער:בלונדיני
מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:מתמטיקה
משקה אהוב:מיץ תפוזים משקה שנוא:מיץ אשכוליות דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מאחרים!!!
אוכל אהוב:פיצה אוכל שנוא:גפילטע פיש מספר מזל:8 המוטו שלי:רק אם היה לי אחד... מקום בילוי:דיזינגוף סנטר מספר אחים:1 דעתי על הפורום:מתה עליו!!!!!!! באיזה עוד פורומים אתה: פיות ושדונים תאר את עצמך:אמממ... נחמדה פתגם אהוב:לא יודעת.... אין.. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? אין את חושב שאת מאושר כרגע?מאוד!!! יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מוך אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא איזה שפות אתם דוברים?רוסית אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אפילו הגרביים שלי לא מותאימים... " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות?כן אתם אוהבים בעלי חיים? לאלה שאין להם פרווה כן...(אלרגיות...) יש לכם אחים? כמה? אחד... חוצמזה השאלה הזאת כבר הייתה איך תקראו לילדים שלכם? מאיפה לי יש עוד זמן! מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?חפצאל...חחחחח איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?חפצאל...חחחחח אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים?כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?שחור ואדום בחורף אתם הולכים עם מטרייה?רק כשיורד גשם....
משפט שעולה לכם כרגע בראש: שכר מינימום למקסימום לוזר (זה מהטלוויזיה) אתם אוהבים להדליק נרות?בחד כן מלא !!! מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אימא שלי גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת? סתם נכים... בנים או בנות?בנים פלאפון או טלפון? פלאפון!!! שחור או לבן?שחור... קיץ או חורף?קיץ סתיו או אביב?אביב שמש או ירח?שמש קור או חום?חום בחורף: מזגן או תנור?מזגן... בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן... יש לכם דובי? כן...
עם כמה כריות אתם ישנים?2 מה המאכל האהוב עליכם? מאוסים!!! זה כבר היה!! כן פיצה! מרוצים!
אתם אוהבים לאכול? כן... הייתה לכם פעם אובססיה?כן איזה?ג'סי מקקארטני מסאמרלנד אבל זה כבר עבר... התמכרויות?טלוויזיה אתם אוהבים להצטלם?כן.. אתם פוטוגנים?לא יודעת ...
יש לכם כתב גדול?לא לא ממש אתם אוהבים לכתוב?לא ממש לא יש לכם כישרון?כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?כישרון לריקוד אולי... דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:אממ פלאפון
אתם שקרנים?לא אובססיבים?לפעמים... חלמניים?כן.. קמצנים?לא!! פרפקציוניסטים? כן ... סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם פינות!!! משולש או משושה?אממ לא חשבתי על זה אממ נראה לי משולש... מה יש לכם על השולחן כרגע?שלט, 2 צלחות, אוזניות, כוס, רמקולים..... מה השעה עכשיו?20:6 פאלפון יש לך?כן...

s h e e p i t

New member
תשובות : ../images/Emo3.gif

שם: רותם. מקום מגורים (לא חובה): לב שרון. גיל: בקרוב 17 תאריך לידה: 27.03.88 כינוי: כיבש , כותם. סגנון לבוש: נוח. ג'ינס בד"כ. צבע עיינים: חום =\. צבע שיער: חום עם גוון אדום (צבעתי אותו פעם). מקצוע אהוב: אומנות / עיצוב. מקצוע שנוא: תנך. משקה אהוב:קולה. משקה שנוא: אשכוליות. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משקרים. אוכל אהוב: צ'יפס. אוכל שנוא: חציל
מספר מזל: 7 המוטו שלי: אין דבר העומד בפני הרצון. (אני מפחידה את עצמי.) מקום בילוי: כל מקום שהוא לא בבית. מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: משו משו.
באיזה עוד פורומים אתה: בני המושבים , הומור , אוף טופיק ויש עוד כמה שאני לא ממש משתתפת. תאר את עצמך: מוזרה... פתגם אהוב: מממ... לא ממש פתגם אבל מצחיק - מתי הבנתי שאני אלוהים ? ובכן , יום אחד שהתפללתי שמתי לב שאני מדברת לעצמי. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? את חושב שאת מאושר כרגע? לא. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כן. שרשרת עם שנה מסויימת של סין. ועוד צמיד שהוא פשוט לא יורד אז השארתי. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? טמפון ? למקרה חירום... לא'דעת אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא נראה לי. מאמינים באסטרולוגיה? כבר לא. איזה שפות אתם דוברים? עברית , אנגלית צולעת ואולי עוד כמה מילים בודדות בהודית
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. " " " התחתונים " ? חחחח... ברור. אתם אוהבים תינוקות? תלוי אם הם בכיינים או לא. אתם אוהבים בעלי חיים? כן. יש לכם אחים? כמה? לא הייתה כבר שאלה כזאת ? -כן. אח אחד. איך תקראו לילדים שלכם? בת - שי. בן- לא'דעת. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? סלע. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אחמד. (מקווה שאין אפחד כזה בפורום) אתם אוהבים פרחים? מממ... כן למה לא. אוהבים עצים? כן. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? אפור כחול... בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא. משפט שעולה לכם כרגע בראש: תראו אותי! תראו אותי! (סיפור ארוך...
) אתם אוהבים להדליק נרות? כן. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? בד"כ אמא אבל לאחרונה אבא. גלידה או ארטיק? גלידה
הראל מויאל או סקעת? סקעת ברור כאילו שיו! בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? טלפון. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? חורף. סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? ירח. קור או חום? חום. בחורף: מזגן או תנור? מזגן... אני תמיד נשרפת מתנורים. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? כן... הרבה
. עם כמה כריות אתם ישנים? כרית אחד ועוד 4 שיש על המיטה. מה המאכל האהוב עליכם? עניתי כבר - צ'יפס! אתם אוהבים לאכול? - כן. למה לא ? הייתה לכם פעם אובססיה? יש לי. איזה? להריח סבון ידיים.
התמכרויות? ריח של לורדים (טושים). אתם אוהבים להצטלם? בד"כ כן. אתם פוטוגנים? פחחח... לא. יש לכם כתב גדול? לא. אבל זה לא מונע ממני לסיים עמוד וחצי ששירן רק בחצי עמוד (והכתב שלי יותר קטן משלה) אתם אוהבים לכתוב? כן. כל עוד המורה לתנך לא מכתיבה =\ יש לכם כישרון? לא. אני לא מיוחדת. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? למוזיקה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה. אתם שקרנים? לא. אובססיבים?כן. חלמניים?כן. מדי פעם. קמצנים?לא. (מקווה לפחות) פרפקציוניסטים?לא. סאדיסטים?לא. מזוכיסטים?לא. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם פינות. משולש או משושה?משולש. מה יש לכם על השולחן כרגע?ספרים , אלבום תמונות , טושים ,מנורות , דפים הכל! - בקיצור בלאגן. מה השעה עכשיו? 20:09 פאלפון יש לך?כן. רוצים ת'מספר ?

NiKi†a

New member
../images/Emo6.gif

יש לכם כתב גדול? לא. אבל זה לא מונע ממני לסיים עמוד וחצי ששירן רק בחצי עמוד (והכתב שלי יותר קטן משלה)

RaSmUs iT

New member
me! me!

שם: אולגה מקום מגורים (לא חובה): ראשל"צ גיל: 14 תאריך לידה: 19.8.90 כינוי: לולה.. סגנון לבוש: ג'ינס ואיזה חולצה חמודה צבע עיינים: ירוק טורקיז צבע שיער: חום צבוע לג'ינג'י-חום-בהיר (טקלת צביעה..) מקצוע אהוב: מגמות (דרמה) מקצוע שנוא: מתמטיקה וגאומטריה, פיזיקה, ספורט בעעע משקה אהוב: קולה ומיץ תפוזים משקה שנוא: מיץ תפוחים.. זה נראה כמו פיפי.. (כמה בוגר..) דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שיורדים בכוונה על מישהו שאני אוהבת אוכל אהוב: הכל
אוכל שנוא: חצילים מספר מזל: 6 המוטו שלי: "חיים רק פעם אחת" מקום בילוי: לא ניראלי שיש כזה.. מספר אחים: 0 דעתי על הפורום: אני חדשה מידי באיזה עוד פורומים אתה: פעם הייתי בקומונת ראסמוס אבל עברנו לפורום אחר! תאר את עצמך: שרוטה, ביישנית, בעלת חוש הומור, אוהבת מוזיקה פתגם אהוב: ... איזה פרסומת אתה הכי אוהב? הפירסומת של אורנג' ושל ביטוח ישיר מצחיקות.. את חושב שאת מאושר כרגע? יאפ
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? יאפ מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? ולהתכוון לזה? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? כן איזה שפות אתם דוברים? רוסית, אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לפעמים.. " " " התחתונים " ? לפעמים.. אתם אוהבים תינוקות? כן אבל אני לא מתחברת איתם, אני לא יודעת להסתדר איתם אתם אוהבים בעלי חיים? בטח!! יש לכם אחים? כמה? 0 איך תקראו לילדים שלכם? תלוי איפה אני אגור.. אם בישראל אז דורין וטום מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? דגנית איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? דגנית אתם אוהבים פרחים? WTF?? אוהבים עצים? לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור ולבן ביחד זה פגזי בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אם יש גשם אז מין הסתם שכן משפט שעולה לכם כרגע בראש: i don't belong here אתם אוהבים להדליק נרות? כן.. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? פלאפון גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? איכס בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון?פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? כן... פחחח עם כמה כריות אתם ישנים? 3.. מה המאכל האהוב עליכם? ג'אנקפוד בעיקר הייתה לכם פעם אובססיה? גם עכשיו יש לי איזה? כל מיני.. בעיקר סדרות, להקות ובנים התמכרויות? מוזיקה אתם אוהבים להצטלם? כן אתם פוטוגנים? לפעמים יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? כן איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מיוזיק אתם שקרנים? לא אובססיבים? כן חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? כן.... אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? למי איכפת... משולש או משושה? מההה?!?!? מה יש לכם על השולחן כרגע? בואו לא ניכנס לזה אוקיי? מה השעה עכשיו? 8:35 פאלפון יש לך? כן

FreeLanceR2

New member
שלי

שם: לי מקום מגורים (לא חובה): ת"א גיל: 15 תאריך לידה: 4.7.89 כינוי: לילוש
סגנון לבוש: רגיל..ג'ינס וכאלה צבע עיינים: חום צבע שיער: חום בהיר מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה משקה אהוב: מים משקה שנוא: מיץ ענבים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: לא מתייחסים אלי (צומי) אוכל אהוב: אורז אוכל שנוא: בשר מספר מזל: 8 המוטו שלי: אין מקום בילוי: שנקין,בתי קפה,דיזינגוף מספר אחים: 2 דעתי על הפורום: הפורום הכי טוב בתפוז. באיזה עוד פורומים אתה: לא בתפוז תאר את עצמך: ביישנית,מצחיקה,מכורה למוזיקה פתגם אהוב: אין איזה פרסומת אתה הכי אוהב? כל הפירסומות של אורנג את חושב שאת מאושר כרגע? כן! יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מסטיק,ארנק אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? תלוי איזה שפות אתם דוברים? עברית,אנגלית,ערבית,צרפתית וטיפה טיפה יפנית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? תלוי במצב רוח " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד יש לכם אחים? כמה? כן, 2 איך תקראו לילדים שלכם? עידו ועלמה מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? בימי איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? בימי אתם אוהבים פרחים?כן אוהבים עצים? כן,עצים זה נחמד מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? ירוק בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: monkey is the only cookie animal that gets clothes אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הרעש של האוטו זבל גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? פוי בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? כן עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? עוגת גבינה אתם אוהבים לאכול? כן הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? מיוז התמכרויות? כן אתם אוהבים להצטלם? כן אתם פוטוגנים? לא ממש יש לכם כתב גדול? לא אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון? עדיין לא גיליתי אותו איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? מוזיקה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? כן קמצנים?לא פרפקציוניסטים?כן סאדיסטים?לא מזוכיסטים?לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה? משולש עדיף שווה שוקיים מה יש לכם על השולחן כרגע? ספרים במתמטיקה מה השעה עכשיו? 21:07 פאלפון יש לך? אכן כן

GoOtZi

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:אלת מקום מגורים (לא חובה):כפר יונה גיל:15 תאריך לידה:21/11 כינוי:גוצי סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה צבע עיינים:חום צבע שיער:חום מקצוע אהוב:סוציו מקצוע שנוא:מתמטיקה/לשון משקה אהוב:קולה משקה שנוא: אממממ....קפה שחור? דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:מתקרצצים, משקרים אוכל אהוב:אוכל
אוכל שנוא:אבוקדו
מספר מזל:5 המוטו שלי:אין מקום בילוי:מסיבה מספר אחים:2 דעתי על הפורום:אוהבת
באיזה עוד פורומים אתה:כלמיני תאר את עצמך:אממ... קרציה (כשצריך) קצת משוגעת (קצת הרבה) ילדותית(לפעמים) פתגם אהוב:you make your own destiny איזה פרסומת אתה הכי אוהב? אמממ...הייתה פעם, לא זוכרת אותה עכשיו. את חושב שאת מאושר כרגע? פחות או יותר. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?כן מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? שומדבר חח
אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?טלויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?אני חושבת אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא מאמינים באסטרולוגיה?כן איזה שפות אתם דוברים?אנגלית, עברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אמממ... נראה לי שכן " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים?כן יש לכם אחים? כמה?2 אחיות איך תקראו לילדים שלכם?אחד/אחת מהם יהייה דניאל השאר לא יודעת מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? נחמה/משה/חיים/דוד/שמעון/חנאן/יאיר/ שמחה/רחל/חגית/שלי/בת אל/ מיכאל/שרה/הבנתם את הפואנטה. אתם אוהבים פרחים?למה לא..
אוהבים עצים?תלוי איזה מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?לא משנה... בחורף אתם הולכים עם מטרייה?תלוי כמה חזק הגשם משפט שעולה לכם כרגע בראש:על מניאקים לא בוכים אתם אוהבים להדליק נרות?כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר?אמא גלידה או ארטיק?גלידה הראל מויאל או סקעת?סקעת בנים או בנות?בנות פלאפון או טלפון?פלא שחור או לבן?שחור קיץ או חורף?חורף!! סתיו או אביב?משמ לא משנה שמש או ירח?שמש קור או חום?קור בחורף: מזגן או תנור?תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?מזגן יש לכם דובי? כן
עם כמה כריות אתם ישנים?אחת מה המאכל האהוב עליכם?לא'דעת אתם אוהבים לאכול?כן הייתה לכם פעם אובססיה?לא איזה? התמכרויות?שוקולד אתם אוהבים להצטלם?כן אתם פוטוגנים?לא ממש יש לכם כתב גדול?לא אתם אוהבים לכתוב?כן יש לכם כישרון?מנגנת
איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?שירה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:משפחה וחברים אתם שקרנים?לא! אובססיבים?לא חלמניים?קצת קמצנים?לא ממש פרפקציוניסטים?לא סאדיסטים?לא מזוכיסטים?אולי טיפה אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?עם משולש או משושה?משולש מה יש לכם על השולחן כרגע?מקלדת, עכבר, ועבודה בסוציולוגיה מה השעה עכשיו?רבע ל-10 פאלפון יש לך?כן

GeHeNoMRuleZ

New member
אני, אני, אני, אני. :)

שם:יהודה. מקום מגורים (לא חובה):באזור השרון. :p גיל:15 וחצי . תאריך לידה:28.8.89 כינוי:G\ GeHeNoM סגנון לבוש:זרוק וקרוע אבל בשחור. :) צבע עיינים:חום כהה. צבע שיער:שחור. מקצוע אהוב:מחשבים. מקצוע שנוא:תנ"ך. משקה אהוב:פאנטה. (תפוז) משקה שנוא:קולה... :\ דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שאוכלים ומדברים, שנכנסים לי באמצע שאני מדבר וזהו נראה לי.. אוכל אהוב:שניצל\ שוקולד... אוכל שנוא:כל מה שקשור בפיטריות. מספר מזל:666 המוטו שלי:Mass with the best, Die like the rest. מקום בילוי: מקומות חשוכים ושקטים. מספר אחים:3 דעתי על הפורום:פורום נחמד, אחלה אנשים. באיזה עוד פורומים אתה:רק פה... תאר את עצמך:אני יהודה. :) (יש תיאור יותר טוב מזה?) חח... סתם. אני מטר 80 ו... שיער לא ארוך ולא קצר. עינייםם חום כהה וזהו. :\ פתגם אהוב:Mass with the best, Die like the rest. איזה פרסומת אתה הכי אוהב? אני שונא פרסומות. :\ אתה חושב שאתה מאושר כרגע? לא כ"כ... יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?גם וגם. :) מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? דיסקמן. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?טלויזיה... ואם היו מתעקשים אז גם את הפלאפון הייתי נותן. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?נראה לי שכן, אבל לפעמים זה חיוך מזוייף, דבר שאני לא אוהב במיוחד. :\ אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא זה ולא זה. מאמינים באסטרולוגיה?לא. איזה שפות אתם דוברים?עברית\ אנגלית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לפעמים. :p " " " התחתונים " ? לפעמים. :p אתם אוהבים תינוקות?לא. :\ אתם אוהבים בעלי חיים? תלוי איזה. :) יש לכם אחים? כמה? כמה פעמים תשאלו את אותה שאלה? :\ כן, יש לי 3 אחים. איך תקראו לילדים שלכם? איתי ואם תהיה בת אז נורית. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? זורבבל. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אכזבה. אתם אוהבים פרחים? תלוי איזה. :p אוהבים עצים? לא קטנים, רק כאלה גדולים ועתיקים. :) מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? ורוד ותכלת... חחחחחחח.. סתם. שחור. :) בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא.... משפט שעולה לכם כרגע בראש:אתם אוהבים שאני כותב את המשפט: "Mass with the best, Die like the rest." או מה? :\ אתם אוהבים להדליק נרות? לפעמים... :\ אני נגד אור... אבל אור של נרות זה ממש נחמד. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא. :\ גלידה או ארטיק? גלידה... :) הראל מויאל או סקעת? מוות לערבים. בנים או בנות? בנות. פלאפון או טלפון? פלאפון. שחור או לבן?שחור... קיץ או חורף? לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. אבל נראה לי שחורף זה יותר מעניין. סתיו או אביב? סתיו זה הכי טוב. שמש או ירח? ירח. :p קור או חום? קור. בחורף: מזגן או תנור?תנור זה יותר בסטייל. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן... יש לכם דובי? לא. עם כמה כריות אתם ישנים?2 אבל מהגדולות האלה.. שאם דופקים אותם על מישהו לא בטוח שהוא חי אחרי זה. מנוצות. :) מה המאכל האהוב עליכם?שוב? אשכרה לא מנאס? שניצל ושוקולד... אתם אוהבים לאכול?כן. הייתה לכם פעם אובססיה? כן. איזה? לא חשוב. התמכרויות? לא. אתם אוהבים להצטלם? די, כן. אתם פוטוגנים? לא נראה לי.. :\ יש לכם כתב גדול? לא, להפך. אתם אוהבים לכתוב? כן... תלוי מה. :) יש לכם כישרון? את זה אתם תגידו.... איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לא רוצה שיהיה לי כשרון, אם קיים אז סבבה... אם לא אז לא. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה... אתם שקרנים? לא, שונא שקרנים. אובססיבים? לא... חלמניים? כן. :) קמצנים?לא. פרפקציוניסטים?מה זה? :\ סאדיסטים? לפעמים. :) מזוכיסטים? כן. :p אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? שאלה טובה... בחיים לא הייתי חושב עליה. אבל נראה לי שעם. שיהיה במה להתקע. משולש או משושה? מחומש... מה יש לכם על השולחן כרגע? כרגע כלום. :p סידרתי אותו היום. כאילו יש 2 רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומחשב. מה השעה עכשיו?21:47 פאלפון יש לך?כן, רוצים מספר?

Keenan RiP

New member
אני אניייייי:]

שם: ברק מקום מגורים: גבעת אבני(חור) גיל:15 ו-3חודשים.. תאריך לידה:30.9.89 כינוי:berek
סגנון לבוש:אממ...סקייטרי? אנערף..נעלי סקט,באגיז,קפוצ'ונים, ביציאות וכאלה-ג'ינס באגי במקצת, וחולצות סטייל מאת'יו חח פשוט אוהב ת'סגנון הזה. צבע עיניים:חום ירקרק...יש הטוענים שאפור(
) צבע שיער: שטני נוטה לבלונדיני מקצוע אוהב: תקשורת הפקות.יאיא מקצוע שנוא: יש הרבה, אבל אם מתעקשים אז..אממ..לשון משקה אהוב: קולה, מיץ מנגו, שוקו משקה שנוא: כל דבר עם יותר מדי אלכוהול. פאנטה שוקאטה. רדבול. דברים שאנשים..: עושים דווקא. אוכל אהוב: אוהב כל כך הרבה אוכלים.. אני מוכן לנסות לאכול כל דבר אוכל שנוא: כל דבר שאני לא אוהב..אממ...כן. מספר מזל: אה? המוטו שלי: יש אוכל? מקום בילוי: כל מקום עם אנשים טובים ואווירה. מספר אחים: 2 דעתי על פורום: סבבה לגמרי.. עוד פורומים: סקט (288) תיאור: אנערף? די גבוה.. לבנבן.. שיער עומד בזוויות משונות.. רזה (אבל עם שריים מהואה
) זהו...לא'דע חח פתגם אהוב: צנון זה קשוח! פרסומת: לא'דע.. אתה חושב שאתה אמושר כרגע?: לא מאושר, אבל גם לא מבואס.. שרשרת/צמיד שאתה לובש תמיד: כן, אפילו 5 תמיד אפשר למצוא בכיס: מסטיק אורביט ירוק..:] אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?: טלוויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?: כן, אבל לא תמיד זה יהיה מהלב. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?: לא. מאמינים באסטרולוגיה?: לפעמים. איזה שפות אתם דוברים?: עברית,אנגלית, קללות ברוסית
(גבנו) אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?:יש לי רק גרביים לבנות. " " " התחתונים " ?:בשביל מה? אתם אוהבים תינוקות?: כל עוד הם לא פולטים עליי, כן. אתם אוהבים בעלי חיים?: בכללי כן. יש לכם אחים? כמה?: שאלתם כבר, תבדקו לבד. איך תקראו לילדים שלכם?: בת-יסמין. בן-גל. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו?: אליאה, גם הכרתי אותה. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?: בן-נבו,נוח. בת-סיגלית, או כל שם אחר שמזכיר מורות/ דודות זקנות..קצת רחמים. אתם אוהבים פרחים? אוהבים עצים?: כן. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?: צבעים לא בהירים מדי. בחורף אתם הולכים עם מטרייה?: לא. בשביל זה יש קפוצ'ונים. משפט שעולה לכם כרגע בראש: אני אוהב את יולה! אתם אוהבים להדליק נרות?: WTF? מה/מי מעיר אותכם בבוקר?: השעון המעורר המקולל שלי. גלידה או ארטיק?: גלידה, במיוחד עם זה tonys מנתניה:] הראל מויאל או סקעת?: שניהם פאגים לגמרי. קור או חום?: כמו שיש עכשיו. בחורף: מזגן או תנור?:תנור בקיץ: מזגן או מאוורר?: מזגן. יש לכם דובי?: לא, אבל יש לי בובה של טאז, ושני בובות של כלבים..חח. עם כמה כריות אתם ישנים?: אחת. מה המאכל האהוב עליכם?: כבר עניתי על זה.. אתם אוהבים לאכול?:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הייתה לכם פעם אובססיה? איזה?: חח כן.. לסקט:] התמכרויות?: לא בשבילי. אתם אוהבים להצטלם?: אין לי בעיה עם זה. אתם פוטוגנים?: אנערף..נראה לי שכן. יש לכם כתב גדול?: לא. אתם אוהבים לכתוב?: תלוי מה. יש לכם כישרון?: אממ..לא משהו מיוחד, נראה לי. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם?: אני שמח עם מה שיש. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: גיטרה, מיוז, חברים/ות. אתם שקרנים?: תלוי מתי, ורק אם זה לטובת מישהו. אובססיבים?: לא. חלמניים?: לפעמים. קמצנים?: חח תלוי למי. פרפקציוניסטים?: לא. סאדיסטים? מזוכיסטים?: לא! אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?: מה נסגר עם השאלון הזה?! מה יש לכם על השולחן כרגע? טלפון, מדפסת, מסך מחשב, דיסקים, ניירות, מפרט, עט. מה השעה עכשיו?: תבדקו לבד. פלאפון יש לך?: כן, תשכחו מזה.

Keenan RiP

New member
עכשיו שמתי לב שלא עניתי על כמה..

בנים או בנות?:בנווווותתתתתת פלאפון או טלפון?:פלאפון שחור או לבן?:אממ...שחור קיץ או חורף? סתיו או אביב?: הכל!:] שמש או ירח?: ירח

טוב, פטתיות או לא פטתיות אני אעשה

את זה. :p שם:נועה. מקום מגורים (לא חובה): מושב נטוש שרק שירן מכירה. :p גיל: 14 וחצי. תאריך לידה: 22.2.90 כינוי: פונצית, פוצי, פונץ', פונציה, נולי, נוקי... מספיק לבינתיים. :p סגנון לבוש: נמממממ, גינסים וחולצות שחורות בעיקר. צבע עיינים: חומות. צבע שיער: חום. מקצוע אהוב: אנגלית וספרות. מקצוע שנוא: מתמטיקה. (בעעעעעע) וגם ספורט! משקה אהוב: קפה. יאממי יאממי.
משקה שנוא: מיץ אשכוליות. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: משמיעים לי שירים של בריטני ספירס. אוכל אהוב: שוקולד. אוכל שנוא: כל סוג בשר *צימחונית גאה* מספר מזל: 2 המוטו שלי: rock on מקום בילוי: החדר שלי, החדר של חברות שלי. מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: נחמד כשהוא לא מת. באיזה עוד פורומים אתה: פורום של דה ראסמוס. תאר את עצמך: תחפשו את הילדה עם הג'ינס הכהה והחולצות השחרות שיש לה מבט של fuck off ושומעת מיוז בדיסקמן. פתגם אהוב: "לך אל הנמלה עצל, דרוך עליה ושב בצל." איזה פרסומת אתה הכי אוהב? שונאת פרסומות. :/ את חושב שאת מאושר כרגע? לא ממש... יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא, אבל יש לי שרשרת שאני כמעט תמיד לובשת ו2 טבעות שאני תמיד לובשת. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? טיקטק, שימושי. :p אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? נמממ, כן? אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא. *אתאיסטית גאה* מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש. איזה שפות אתם דוברים? עיברית ואנגלית שוטף, פעם ידעתי צרפתית אבל את הרוב שכחתי וערבית בערך 3 מילים. :p תודות לערבית מדוברת השיעור המענג הזה. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. " " " התחתונים " ? לא. אתם אוהבים תינוקות? יאפ. אתם אוהבים בעלי חיים? יאפ. יש לכם אחים? כמה? כבר הייתה שאלה כזאת. :/ איך תקראו לילדים שלכם? לא ממש חשבתי על זה... מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? נדיר, שם מיוחד ומגניב. :) איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? זנזונת? שרלילה? חרא? וכו'. אתם אוהבים פרחים? יאפ. אוהבים עצים? יאפ. (מה זה השאלות המטומטמות האלו?) מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור! בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא, איק. משפט שעולה לכם כרגע בראש: i'm not a slave to a god that doesn't axist! *מרילין צא לי מהראש!*
אתם אוהבים להדליק נרות? כן. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא שלי. :p גלידה או ארטיק? גלידה!
הראל מויאל או סקעת? שניהם! בקבר... בנים או בנות? בנים. פלאפון או טלפון? טלפון. שחור או לבן? שחור. קיץ או חורף? לא יודעת. :/ סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? ירח. קור או חום? חום. בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא. עם כמה כריות אתם ישנים? 1. מה המאכל האהוב עליכם? כבר הייתה שאלה כזאת. :/ אתם אוהבים לאכול? כן. הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? המון! קורט קוביין, פינים בעלי נטיות, שוקולד, קפה... זה יכול להמשיך לנצח. התמכרויות? כל מה שכתוב ברשימת האובססיות. :p אתם אוהבים להצטלם? ככה ככה. אתם פוטוגנים? לא ממש, לפעמים. יש לכם כתב גדול? ממש לא. :p אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? לא נראה לי... איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לדעת לשיר יפה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: חברות שלי, מוזיקה, אינטרנט. אתם שקרנים? לפעמים. :p אובססיבים? |מלאך| חלמניים? יאפ. קמצנים? נופ. פרפקציוניסטים? לפעמים. סאדיסטים? לפעמים. :p מזוכיסטים? לא. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? מה? משולש או משושה? מה???? מה יש לכם על השולחן כרגע? הרבה בלאגן... מה השעה עכשיו? 10:17 פאלפון יש לך? נופ.

GoOtZi

New member
אני רוצה להוסיף שאלון!

הזוי ביותר, אם תשאלו אותי. -קוראים לי: -הגיל שלי: -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): -מתנגן ברקע: -טעם בפה: -מחשבה בראש: -מי אוהב אותך יותר ממני? -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? -עד מתי תהי/ה שלי? -למה את/ה שותק/ת? -אם לסבתא היו גלגלים: -אם עץ נופל ביער: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? -והכי פחות? -ופנימית? -והכי פחות? -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? -ריח אהוב: -עונה אהובה: -בנים או בנות? -שחור או לבן? -כן או לא? -ככה זו כן תשובה? -צבע מועדף: -מרכיב/ה משקפיים? -שחור מזכיר לי: -לבן מזכיר לי: -לא אומרים על איכס על אוכל? -את/ה רוצה ילדים? -למה? -את/ה מאושר/ת בימים אלה? -פסים או משבצות? -יש לך צחוק מתגלגל? -יש לך בלוג? -יומן אישי? -דפיוצר? -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: -סרט מצוייר אהוב: -מעשן/ת? -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: -והאחרונה: -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: -דעתך על כוכב נולד: -זהותך המינית: -את/ה קנאי/ת? -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות? -מתאפר/ת? -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? -זרקו אותך פעם? -זרקת? -את/ה גזען/ית (את האמת)? -פרחים זה רומנטי? -ושוקולדים? -נמאס לכם/ן מהשאלון? -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:

Keenan RiP

New member
אני ראשון!../images/Emo13.gif

קוראים לי: ברק..בע הגיל שלי: 15 מצבי התעסוקתי: (חחחחח) תלמיד. מתנגן ברקע: pennywise - bro hymn tribute טעם בפה: אנערף...טעם של פה. מחשבה בראש: למה? מי אוהב אותך יותר ממני?: יולה. מי מצחיק אותך כשאתה עצוב?: מעט מאוד אנשים.. מעט מדי. עד מתי תיהי שלי?: לתמיד! אני בנדוד שלך לא?
למה אתה שותק?: כי אני לא מדבר. אם לסבתא היו גלגלים: אז היא הייתה סבתא סקייטרית, יאאא. אם עץ נופל ביער: יש בום! אם הים עמוק, מה אכפת לו לעץ?: הא?
שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שנאה, צביעות, נרקיסיזם. מה הכי מושך אותך בבת המין השני?: אממ... אני חושב שהכל.. או האישיות, לא סגור על זה. והכי פחות?: אממ.. אנערף
ופנימית? -והכי פחות?: עניתי כבר...חח ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?:בהירה עם שיער כהה
ריח אהוב: הריח של האדם שהכי אוהבים. עונה אהובה: כל עונה והיופי שלה. בנים או בנות?: בנות. שחור או לבן?: תלוי במה...אבל בכללי, שחור. כן או לא?: תלוי על מה. ככה זו כן תשובה?: ככה. צבע מועדף: משתנה.. אבל בכללי כחול/ירוק, צבעים של ים בקיצר. מרכיב משקפיים: כן. שחור מזכיר לי: לילה לבן מזכיר לי: שלג. לא אומרים איכס על אוכל?: איכס, אוכל. אתה רוצה ילדים?: בשביל מה? למה?: אה? אתה מאושר בימים אלה?: לפעמים.. פסים או משבצות?: פסים יש לך צחוק מתגלגל?: תלוי כמה מצחקיים אותי. יש לך בלוג?: כן. דפיוצר?: אה? תביא קישור: קקי! אמוקטישון שאתה אוהב במיוחד:
סרט מצוייר אהוב: אד, אד, ואדי. מעשן: הפסקתי!
אם כן, מה?: הפסקתי ראבק
ישן הרבה?: כשאפשרי..כן. הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: לפני חודשיים..זתומרת בגיל 15 ומשהו.. והאחרונה: כמה ימים אחורי זה..בלאט:/ הציון האחרון שקיבלת בבחינה: 88, בהסטוריה
דעתך על כוכב נולד: קקי קקי קקי. זהותך המינית: סטרייט. אתה קנאי?: תלוי.. נבוך בקלות?: לא. מתאפר?: חס ושלום. מתגעגע למישהו שנהגת להיות קרוב אליו?: כן
זרקו אותך פעם?: בעע..כן. זרקת?: כן. את גזען?: לא. פרחים זה רומנטי?: כן. ושוקולדים?: כן. נמאס לכם מהשאלון?: כן. משהו שלא ידענו: אתמול אכלתי עוגה.

dirty boots

New member
עוד אחד!

-קוראים לי: ינאי -הגיל שלי: עוד קצת 13:) -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמיד... -מתנגן ברקע: סאבאטאג'- מורפין צ'יילד -טעם בפה: הממ... מים? -מחשבה בראש: "קפיטליזם זה חרא" -מי אוהב אותך יותר ממני? הא? -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? הממ... חברים קרובים -עד מתי תהי/ה שלי? עד גיל 18 שבו אכנס לכלא P: -למה את/ה שותק/ת? כי יש לי סלוטייפ על הפה? -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה קונה פסטרמה -אם עץ נופל ביער: אז הדובים באים? -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? באמת מה אכפת לו? טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: צבועים, מתלהבים וצומיים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? אופי? -והכי פחות? אין לי שמץ -ופנימית? אמרתי כבר לא? -והכי פחות? די. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? זה לא משנה. -ריח אהוב: אני חושב ששל פופקורן... -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? תלוי מאיזו בחינה:) -שחור או לבן? שחור? -כן או לא? לא. -ככה זו כן תשובה? אהא -צבע מועדף: שחור... וכחול -מרכיב/ה משקפיים? לא:( -שחור מזכיר לי: גותיות לעיתים:) מגניב:) -לבן מזכיר לי: בוהק ואור? -לא אומרים על איכס על אוכל? לפעמים דווקא כן -את/ה רוצה ילדים? אהא -למה? למה לא? -את/ה מאושר/ת בימים אלה? אפשר להגיד -פסים או משבצות? משבצות? -יש לך צחוק מתגלגל? לא ממש... -יש לך בלוג? כן... -יומן אישי? לא -דפיוצר? מתישהו -תביא/י קישור!: יש בכרטיס אישי לא? -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? כן -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: עוד לא:) -והאחרונה: -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 90... -דעתך על כוכב נולד: תוכנית מטומטמת ממוסחרת שמטרתה להביא פרסום תוך שתי דקות בחוסר מאמץ כשלאחרים זה לקוח מלא זמן והשקעה... -זהותך המינית: סטרייט -את/ה קנאי/ת? לא -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות? לא ממש -מתאפר/ת? לא... לא שאני זוכר -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? בערך -זרקו אותך פעם? לא -זרקת?לא -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? אהא -ושוקולדים? כן -נמאס לכם/ן מהשאלון? כן -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: חרדל רולז!

s h e e p i t

New member
עוד תשובות : ../images/Emo3.gif

-קוראים לי: רותם -הגיל שלי: בקרוב 17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: גלגל"צ -טעם בפה: לימון. -מחשבה בראש: למה ? -מי אוהב אותך יותר ממני? אפחד ? -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? חברות שלי. -עד מתי תהי/ה שלי? מתי שרק תרצה. -למה את/ה שותק/ת? כי אין לי מה להגיד. -אם לסבתא היו גלגלים: אז היא הייתה מתגלגלת ? -אם עץ נופל ביער: אז באסה. -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? שלא יטבע. טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים , צבועים , אנטיפטים (
) -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים, שיער , ידיים. -והכי פחות? אף. -ופנימית? טוב לב (איזה מילה מוזרה) -והכי פחות? שתלטנים. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער כהה ? -ריח אהוב: מתוק. -עונה אהובה: סתיו. -בנים או בנות? בנים. -שחור או לבן? שחור. -כן או לא? לא. -ככה זו כן תשובה? כן. -צבע מועדף: כחול אפור. -מרכיב/ה משקפיים? לא. -שחור מזכיר לי: חושך. -לבן מזכיר לי: ירח / דבק. -לא אומרים על איכס על אוכל? אומרים. -את/ה רוצה ילדים? כן. -למה? ככה. -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא מי יודע מה. -פסים או משבצות? משבצות. -יש לך צחוק מתגלגל? לא. -יש לך בלוג? לא. -יומן אישי? לא. -דפיוצר? לא שידוע לי =\ -תביא/י קישור!: לא בא לי. -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
/
/
-סרט מצוייר אהוב: היפה והחיה. -מעשן/ת? לא. -אם כן, מה? אוויר. -ישן/ה הרבה? לא (אין זמן) -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 15 וחצי - 16. -והאחרונה:^ -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: מממ... 65 בהיסטוריה נראה לי. -דעתך על כוכב נולד: מתחיל לחזור על עצמו. -זהותך המינית: בת. -את/ה קנאי/ת? לא. -ועכשיו בכנות: נו טוב - כן! סתם נו. -נבוך/ה בקלות? מממ... לא ממש. -מתאפר/ת? רק עיפרון. -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן
רועי. -זרקו אותך פעם? לא. -זרקת? לא. -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא ממש. -פרחים זה רומנטי? כן. -ושוקולדים? כן. וגם משמין. -נמאס לכם/ן מהשאלון?לא. -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: יש לי פיפי.

GeHeNoMRuleZ

New member
עכשיו תורי...

-קוראים לי:יהודה. -הגיל שלי: -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמיד עובד. :) -מתנגן ברקע:Megadeth- Bad omen -טעם בפה:טעם של טוסט שאכלתי לא מזמן. -מחשבה בראש:מאיפה הבאת את השאלות האלה? -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:שהם שקרנים\ נצלנים ודו פרצופיים. -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? אישיות. :) שלא תהיה מה שרשמתי בשאלה הקודמת. :) -והכי פחות? מראה חיצוני. -ופנימית?אה? -והכי פחות?אה? -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? נשחק לך אותה בהפוכה. :) בהיר עם שיער כהה. :p -ריח אהוב: אמממממממ... וניל הולך טוב. -עונה אהובה:סתיו. -בנים או בנות?בנות. -שחור או לבן?שחור. -כן או לא?כן. :) -ככה זו כן תשובה? לא, למה? ככה. :) -צבע מועדף:שחור.. -מרכיב/ה משקפיים? כן... משקפי שמש.. אבל הם לא יורדים ממני. :) -שחור מזכיר לי: את עצמי. :) -לבן מזכיר לי: שלא נדע מצרות. :\ -לא אומרים על איכס על אוכל? לא שאני אוכל... -את/ה רוצה ילדים? לא חשבתי על זה ברצינות. -למה? לא יודע. :\ לא הייתה לי סיבה לחשוב על זה. -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא כ"כ. -פסים או משבצות?משבצות. -יש לך צחוק מתגלגל? רק שאני מתגלגל הוא מתגלגל איתי. :) -יש לך בלוג?לא. -יומן אישי? התחלתי אבל אני כבר לא כותב.... -דפיוצר?אה? -תביא/י קישור!:קישור למחברת שלי? :\ -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:אה? -סרט מצוייר אהוב:עידן הקרח. -מעשן/ת?נרגילה לפעמים... -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה?לא, לא אוהב לישון. -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 12\ 13 -והאחרונה:15 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:90 -דעתך על כוכב נולד:מוות לכרבים. :) -זהותך המינית:סטרייט. :) -את/ה קנאי/ת?בטח, במי שכתב את השאלון הזה.. מאיפה הוא הביא את השאלות? :\ -ועכשיו בכנות:לא. -נבוך/ה בקלות?ממש לא. -מתאפר/ת?כן. :) -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כן. :) -זרקו אותך פעם?לא. -זרקת?כן. -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא. -פרחים זה רומנטי?כן. :) -ושוקולדים?תלוי איזה.) -נמאס לכם/ן מהשאלון?למה? דווקא חמוד... -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו:אממממממ... שאלון כ"כ ארוך... אתם יודעים עלי הכל.

distboy

New member
אני

-קוראים לי: מ. -הגיל שלי: 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמיד -מתנגן ברקע:הדיוידי החדש של אוונסנס, השיר missing שכרגע קניתי... -טעם בפה: מתוק -מחשבה בראש:מתרגש משום מה. -מי אוהב אותך יותר ממני? לפי מה שאני יודע אתה לא מכיר אותי... -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? ילדה אחת...נקרא לה X -עד מתי תהי/ה שלי? נוותר.. -למה את/ה שותק/ת?כשנותנים שאלות לא מובנות אל תתפלאו שלא עונים.. -אם לסבתא היו גלגלים: היא הייתה נוסעת להופעה של מיוז -אם עץ נופל ביער: אף אחד לא ישים לב לזה -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? השורה הבאה מסכמת את השאלה הזאת טוב. טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: שקרנים, אדישים, חרשנים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? פנים/עיניים -והכי פחות?חזה -ופנימית? לב טוב, נחמדה. -והכי פחות?סנובית -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהירה -ריח אהוב: שוקולד חם -עונה אהובה:חורף -בנים או בנות?בנות -שחור או לבן?לבן -כן או לא?כן -ככה זו כן תשובה?כן -צבע מועדף:כחול -מרכיב/ה משקפיים?לא -שחור מזכיר לי:מוות -לבן מזכיר לי:אהבה -לא אומרים על איכס על אוכל?אומרים! -את/ה רוצה ילדים? מאוד -למה? כי ילדים הם שמחה:) -את/ה מאושר/ת בימים אלה?כן -פסים או משבצות?פסים -יש לך צחוק מתגלגל?לא -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?לא -דפיוצר?לא -תביא/י קישור!:אין -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:אה? -סרט מצוייר אהוב:אין -מעשן/ת?לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? בכלל לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:ששששש -והאחרונה:שששששש -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:80 ומשהו -דעתך על כוכב נולד:לא אכפת לי מזה..אני לא רואה.לא שונא. -זהותך המינית:זכר -את/ה קנאי/ת?לא -ועכשיו בכנות:לא -נבוך/ה בקלות?כן -מתאפר/ת?לא -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כן -זרקו אותך פעם?לא לא אוהב את המילה זרקת.יש גם פרידה! -זרקת?לא לא אוהב את המילה זרקת.יש גם פרידה! -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא -פרחים זה רומנטי?מאוד -ושוקולדים?עוד יותר -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני אוהב גיטרות!!

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifאני..............

-קוראים לי: אורטל .צ. -הגיל שלי: 17 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת)..: תלמידה שמבריזה -טעם בפה: מסטיק תות -מחשבה בראש: משעממם לי כלכך -מי אוהב אותך יותר ממני? אתה אוהב אותי?
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? מי שמצליח -עד מתי תהי/ה שלי? אני שלך ולא ידעתי על זה?
-למה את/ה שותק/ת? בטח נרדמתי -אם לסבתא היו גלגלים: הייתי עכשיו באילת -אם עץ נופל ביער: קשה לי לנשום -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? חחחחחחחחחח צודק שאלות אמיתיות: -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: קמצנות, העלבה, קינאה -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיינים -והכי פחות? כפות רגליים -ופנימית? אהבה, כנות, וותרנות -והכי פחות? לא יודעת -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר עם שיער שחום/ר -ריח אהוב: תות -עונה אהובה: אביב -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? תלוי מה -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: שחור -מרכיב/ה משקפיים ? כן
-שחור מזכיר לי: לאורי מדה ראסמוס
-לבן מזכיר לי: ילד מהכיתה -לא אומרים על איכס על אוכל? תלוי איזה
-את/ה רוצה ילדים? אאאאאאאאאםםםםםםםםםם -למה? אאאאאםםםםםםם -את/ה מאושר/ת בימים אלה? לא יודעת -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? קצת -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? כן -דפיוצר? לא (מה זה בכלל?) -תביא/י קישור!: -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב: cats don't dance -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? לא -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: עדיין לא הייתה
-והאחרונה: קודם נחכה לראשונה ונראה.................. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 90 מתמטיקה -דעתך על כוכב נולד: מי נולד? מתי? ולא הודיעו לי? כול הכבוד על חוסר האחריות.......... -זהותך המינית: מתלבטת -את/ה קנאי/ת? לא יודעת -ועכשיו בכנות: -נבוך/ה בקלות? כן -מתאפר/ת? רק עיפרון שחור נחשב? -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא נראה לי -פרחים זה רומנטי? כנראה -ושוקולדים? מאוד -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא כל כך -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם........... אני facking משעממת ומשועממת. אני מאוהבת בעיינים של מאט אני מעצבנת..........(יכול להיות גם ברגע זה................אני מעצבנת? הא? מה אתם חושבים? אני מעצבנת? הא? הא?) אני אוהבת להתווכח אני ילדת סנדביץ'......................פשוט נקניקיה..........

למעלה