../images/Emo41.gifשאלון..
הוא ארוך אני יודעת, אבל אם יבוא לכם אז תענו :] והוא גנוב מפורום אחר...ואני מודה, אפילו לא היה לי כח לקרוא את כולו
שם: מקום מגורים (לא חובה): גיל: תאריך לידה: כינוי: סגנון לבוש: צבע עיינים: צבע שיער: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: אוכל שנוא: מספר מזל: המוטו שלי: מקום בילוי: מספר אחים: דעתי על הפורום: באיזה עוד פורומים אתה: תאר את עצמך: פתגם אהוב: איזה פרסומת אתה הכי אוהב? את חושב שאת מאושר כרגע? יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? מאמינים באסטרולוגיה? איזה שפות אתם דוברים? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? " " " התחתונים " ? אתם אוהבים תינוקות? אתם אוהבים בעלי חיים? יש לכם אחים? כמה? איך תקראו לילדים שלכם? מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אתם אוהבים פרחים? אוהבים עצים? מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? בחורף אתם הולכים עם מטרייה? משפט שעולה לכם כרגע בראש: אתם אוהבים להדליק נרות? מה/מי מעיר אותכם בבוקר? גלידה או ארטיק? הראל מויאל או סקעת? בנים או בנות? פלאפון או טלפון? שחור או לבן? קיץ או חורף? סתיו או אביב? שמש או ירח? קור או חום? בחורף: מזגן או תנור? בקיץ: מזגן או מאוורר? יש לכם דובי? עם כמה כריות אתם ישנים? מה המאכל האהוב עליכם? אתם אוהבים לאכול? הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? התמכרויות? אתם אוהבים להצטלם? אתם פוטוגנים? יש לכם כתב גדול? אתם אוהבים לכתוב? יש לכם כישרון? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: אתם שקרנים? אובססיבים? חלמניים? קמצנים? פרפקציוניסטים? סאדיסטים? מזוכיסטים? אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? משולש או משושה? מה יש לכם על השולחן כרגע? מה השעה עכשיו? פאלפון יש לך?
הוא ארוך אני יודעת, אבל אם יבוא לכם אז תענו :] והוא גנוב מפורום אחר...ואני מודה, אפילו לא היה לי כח לקרוא את כולו