../images/Emo29.gifטוב, אני.
-קוראים לי: שירן -הגיל שלי: 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: Megadeth - Truth Be Told -טעם בפה: פופקורן :] -מחשבה בראש: יש לי שעת אפס מחר.. =\ -מי אוהב אותך יותר ממני? כל אחד P: -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? רותם
-עד מתי תהי/ה שלי? עד שדיסטבוי יציע לי להנשא לו
-למה את/ה שותק/ת? כי אני שומעת מוזיקה, שקט. -אם לסבתא היו גלגלים: אז היא היתה יכולה להגיע ממקום למקום, נחמד לה. -אם עץ נופל ביער: אז באסה P: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? חחחחח, מספיק. שאלות אמיתיות: טוב. -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: מדברים יותר מידי שטויות, אגואיסטים וקמצנים
-מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים -והכי פחות? לאדעת.. -ופנימית? חושומור, נחמדים.. -והכי פחות? לא זוכרת עכשיו. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר -ריח אהוב: הבושם שלי :] -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: כחול -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: את יהודה
-לבן מזכיר לי: ..... -לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שאומרים
-את/ה רוצה ילדים? בטח -למה? כי הם חמודים :] -את/ה מאושר/ת בימים אלה? חלקית. -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: אוקיי? -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
,
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות ^_^ -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? יאפ -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 15 -והאחרונה: 15 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 75 -דעתך על כוכב נולד: איכס -זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? קצת -ועכשיו בכנות: קצת -נבוך/ה בקלות? לפעמים..בד"כ לא. -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? מאוד -ושוקולדים? גם
-נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני לא אקום מחר לשעת אפס
-קוראים לי: שירן -הגיל שלי: 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: Megadeth - Truth Be Told -טעם בפה: פופקורן :] -מחשבה בראש: יש לי שעת אפס מחר.. =\ -מי אוהב אותך יותר ממני? כל אחד P: -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? רותם