שאלון..

NiKi†a

New member
../images/Emo29.gifטוב, אני.

-קוראים לי: שירן -הגיל שלי: 16 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: Megadeth - Truth Be Told -טעם בפה: פופקורן :] -מחשבה בראש: יש לי שעת אפס מחר.. =\ -מי אוהב אותך יותר ממני? כל אחד P: -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? רותם :) -עד מתי תהי/ה שלי? עד שדיסטבוי יציע לי להנשא לו
-למה את/ה שותק/ת? כי אני שומעת מוזיקה, שקט. -אם לסבתא היו גלגלים: אז היא היתה יכולה להגיע ממקום למקום, נחמד לה. -אם עץ נופל ביער: אז באסה P: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? חחחחח, מספיק. שאלות אמיתיות: טוב. -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: מדברים יותר מידי שטויות, אגואיסטים וקמצנים
-מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? עיניים -והכי פחות? לאדעת.. -ופנימית? חושומור, נחמדים.. -והכי פחות? לא זוכרת עכשיו. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהיר -ריח אהוב: הבושם שלי :] -עונה אהובה: חורף -בנים או בנות? בנים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? לא -ככה זו כן תשובה? כן -צבע מועדף: כחול -מרכיב/ה משקפיים? לא -שחור מזכיר לי: את יהודה :) -לבן מזכיר לי: ..... -לא אומרים על איכס על אוכל? בטח שאומרים
-את/ה רוצה ילדים? בטח -למה? כי הם חמודים :] -את/ה מאושר/ת בימים אלה? חלקית. -פסים או משבצות? פסים -יש לך צחוק מתגלגל? לא -יש לך בלוג? לא -יומן אישי? לא -דפיוצר? לא -תביא/י קישור!: אוקיי? -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
,
-סרט מצוייר אהוב: מלך האריות ^_^ -מעשן/ת? לא -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה? יאפ -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 15 -והאחרונה: 15 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 75 -דעתך על כוכב נולד: איכס -זהותך המינית: נקבה -את/ה קנאי/ת? קצת -ועכשיו בכנות: קצת -נבוך/ה בקלות? לפעמים..בד"כ לא. -מתאפר/ת? כן -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? כן -זרקו אותך פעם? לא -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? מאוד -ושוקולדים? גם :) -נמאס לכם/ן מהשאלון? לא -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: אני לא אקום מחר לשעת אפס

Franz Ferdinand

New member
יאי! שאלון נוסף חסר טעם!!!

-קוראים לי: אירנה -הגיל שלי: 15 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...): תלמידה -מתנגן ברקע: the Smiths - How Soon is Now (אני מתה על השיר הזה!) -טעם בפה: של משחת שיניים, הרגע צחצחתי... -מחשבה בראש: שהשאלון הזה מצחיק! -מי אוהב אותך יותר ממני? Nobody loves me... Everybody hates me... -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אהבתי היחידה בחיים - הטלוויזיה! -עד מתי תהי/ה שלי? זה מתחיל לעצבן...
-למה את/ה שותק/ת? טוב, דיי כבר!
-אם לסבתא היו גלגלים: הייתי מבקשת ממנה סיבוב
-אם עץ נופל ביער: רק אני שומעת אותו!!! -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים: פרפקציוניסטים, הבלאקרים המדוכאים האלה, טעם טוב מדי בבגדים (כדי שכשנלך ברחוב ביחד אני לא אראה מרושלת מדי עם הלבוש הגרוע שלי...) -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני? שפתיים -והכי פחות? תחת... לא אוהבת תחת של גברים. הוא קטן ומכווץ... איכס! -ופנימית? חוש הומור (או יותר נכון, סטלנות וחוסר טאקט) -והכי פחות? נדיבות (מה איכפת לי אם הוא קמצן...?) -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה? בהירה עם שיער כהה -ריח אהוב: מנטה -עונה אהובה: סתיו -בנים או בנות? בנים, נוטה קצת לבנות... -שחור או לבן? שחור -כן או לא? אולי -ככה זו כן תשובה? כמובן! תשובה תקינה ככל התשובות! -צבע מועדף: אין -מרכיב/ה משקפיים? כן -שחור מזכיר לי: מוזיקת מטאל -לבן מזכיר לי: מוות -לא אומרים על איכס על אוכל? תלוי איזה אוכל... גם חרקים זה אוכל במדינות מסויימות... -את/ה רוצה ילדים? כן, אבל לא יותר מדי -למה? כדי לעבור את החוויה וכדי להמשיך את הדור -את/ה מאושר/ת בימים אלה? קצת וקצת -פסים או משבצות? שניהם מגניבים אבל משבצות יותר! -יש לך צחוק מתגלגל? לא ממש שמה לב לדברים כאלה... -יש לך בלוג? כן -יומן אישי? לא -דפיוצר? כן אבל המנהלים עוד לא אישרו אף אחת מהיצירות שלי... -תביא/י קישור!: הקישורים בסוף החלון... -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד: -סרט מצוייר אהוב: בובספוג מכנסמרובע!!! וסאות' פארק!!! -מעשן/ת? לא! -ישן/ה הרבה? לא מספיק... -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל: 13 -והאחרונה: 15 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה: 94 -דעתך על כוכב נולד: אף פעם לא ראיתי -זהותך המינית: שנויה במחלוקת... -את/ה קנאי/ת? לפעמים -ועכשיו בכנות: לפעמים -נבוך/ה בקלות? מאוד בקלות! -מתאפר/ת? לא -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו? לא -זרקו אותך פעם? כן -זרקת? כן -את/ה גזען/ית (את האמת)? לא -פרחים זה רומנטי? לא לדעתי -ושוקולדים? כן, מאוד! -נמאס לכם/ן מהשאלון? ממש לא! הייתי ממשיכה ככה שעות! משהו שלא ידענו: השמיים כחולים

C A R I S M A

New member
הנה שלי!

-קוראים לי:אולגע חחחחחח -הגיל שלי:14 -מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה -מתנגן ברקע:plug in baby -טעם בפה:אמממ קולה? -מחשבה בראש:וואו זה קשה...(חחחחחח) -מי אוהב אותך יותר ממני?טל -מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה? אירנה... -עד מתי תהי/ה שלי?מה? -למה את/ה שותק/ת?כי אין לי מה לומר -אם לסבתא היו גלגלים:הייתי גונבת לה אותו ומסתובבת ברחבי תל השומר כדי שירחמו עליי.. -אם עץ נופל ביער:למי איכפת.... -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ? האא?! -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:אממ אממ חסרי חוש הומור, שקרנים וצבועים -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?העיינים...... -והכי פחות? ציפורניים? -ופנימית? רגישים -והכי פחות?שקרנים -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?בהיר עם בלונד או שחום לא ממש איכפת לי -ריח אהוב: ריח תותים!!!! -עונה אהובה:אביב -בנים או בנות?בעעעענים -שחור או לבן? שחור -כן או לא? די עם השאלות המפגרות! -ככה זו כן תשובה?כן!!!! -צבע מועדף:שחור ואדום האא וירוק -מרכיב/ה משקפיים?לא -שחור מזכיר לי:את אירנה -לבן מזכיר לי:אדום -לא אומרים על איכס על אוכל?איכס על אוכל... -את/ה רוצה ילדים?לאכרגע -למה? כי אני בת 14? -את/ה מאושר/ת בימים אלה? אני רעבה בימים אלה... -פסים או משבצות? משבצות דעעע! -יש לך צחוק מתגלגל?כן :( -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?לא -דפיוצר?מה זה? -תביא/י קישור!:לא בא לי! -אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
-סרט מצוייר אהוב:אממ וואו לא זוכרת כנראה בת הים הקטנה.... -מעשן/ת?כן אני פשוט מכורה לא יכולה בלי 10 חבילות ביום!סתם איכס לא!!! -אם כן, מה? -ישן/ה הרבה?לא אין זמן! יש בצפר! -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:13 -והאחרונה:14 -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:100 -דעתך על כוכב נולד:וואו כוכב נולד!!!!!! -זהותך המינית:נקבה ניקבית..... -את/ה קנאי/ת?מאוד מאוד מאוד....:( -ועכשיו בכנות:כן!!!! -נבוך/ה בקלות?כן... -מתאפר/ת?sometimes- מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?כן -זרקו אותך פעם?כן -זרקת?כן -את/ה גזען/ית (את האמת)?לא -פרחים זה רומנטי?לא איכס -ושוקולדים?אני לא אוהבת שוקולד.. -נמאס לכם/ן מהשאלון?כן מאוד!! -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: משהו שלא ידעתם

PumpkinQueen

New member
משעמם לי../images/Emo3.gif

הזוי ביותר, אם תשאלו אותי. -קוראים לי:טליה
-הגיל שלי:נחמד
-מצבי התעסוקתי (תלמיד/ה, חייל/ת, עובד/ת...):תלמידה ושונאת את זה.. -מתנגן ברקע:סופרסטאר מה. טוב דיי, אפילו לא בצחוק. קולדפליי
-טעם בפה:
-מחשבה בראש:אין כזאת מפלצת. -מי אוהב אותך יותר ממני?אע, אהבה זו מילה חזקה
-מי מצחיק אותך כשאת/ עצוב/ה?סוד:| -עד מתי תהי/ה שלי?עד מתי שיתחשק ליO: -למה את/ה שותק/ת?כי אין לי כבר תשובות מה;[ -אם לסבתא היו גלגלים:אזזזז היא הייתה מאגניבה. -אם עץ נופל ביער:אזבום!O: -אם הים הוא עמוק, מה אכפת לו לעץ?מי אמר שאכפת לו?:| טוב, די עם שאלות מטומטמות... שאלות אמיתיות:[רעיון טוב..] -שלוש תכונות שיפריעו לך באנשים:צביעות, שקרנות..רוע לבO: -מה הכי מושך אותך בבן/בת המין השני?ממ..מאט? -והכי פחות?ממ תנחשו אז זה לבד
[כן כן, זה.] -ופנימית?הרבבההההה דברים? -והכי פחות?כל מיני...למשל מעיים. -ומה עדיף- בהיר/ה עם בלונד או שחום/ה עם שיער כהה?בהיר עם שיער כהה. -ריח אהוב:חחח פיצה?O: -עונה אהובה:חורף חורף חורף גשם גשם גשם! -בנים או בנות?כבר אמרתי בשאלון הקודם-מאט.O: -שחור או לבן?שחור -כן או לא?אולי? -ככה זו כן תשובה?רק אצלי, תודה
-צבע מועדף:..........מה איתו?:-O -מרכיב/ה משקפיים?צריכה למרחוק
-שחור מזכיר לי:דיג'י
-לבן מזכיר לי:לא מזכיר? -לא אומרים על איכס על אוכל?דווקא אומרים! -את/ה רוצה ילדים?עכשיו יעני? לא -למה?כ-כ-ה
-את/ה מאושר/ת בימים אלה?O: -פסים או משבצות?אממ מהO: -יש לך צחוק מתגלגל?
!!לא. -יש לך בלוג?לא -יומן אישי?לא -דפיוצר?בערך..היה..עכשיו הורדתי משם הכל חוץ מ2-3 דברים ..וגם הם ישנים -תביא/י קישור!:תביאו אתם מה
-אמוטיקון שאת/ה אוהב/ת במיוחד:|מאט|? -סרט מצוייר אהוב:הו^______^ יש, והרבה. -מעשן/ת?איכס. -אם כן, מה?להסניף שיער אחרי המקלחת נחשב?O: -ישן/ה הרבה?
כבר לא.. -הנשיקה הראשונה הייתה בגיל:לא הייתהO: -והאחרונה:אממ.. -הציון האחרון שקיבלתם בבחינה:איכס:S -דעתך על כוכב נולד:כנ"ל -זהותך המינית:נ-ק-ב-הO: -את/ה קנאי/ת?בטח מהO: -ועכשיו בכנות:אממ..בטח מהO: טוב, רק אם זה מקרה ממשששש מיוחד אז אוליO: -נבוך/ה בקלות?מסמיקה בקלות
-מתאפר/ת?פיכסה לא!! -מתגעגע/ת למישהו שנהגת להיות קרוב/ה אליו?מומין
-זרקו אותך פעם?נופ -זרקת?נופ -את/ה גזען/ית (את האמת)?לכולם יש יציאות פה ושם. אבל בגדול לא -פרחים זה רומנטי?אממ..זה בהחלט נושא ראוי לדיון. תראו...[תשמעו..תראו..]זה יכול להיות נורא דביק, אבל מצד שני זה יכול להיות נורא חמוד..בכל מקרה, נקח את המקרה השני לדוגמא..זה נורא חמוד אבל..מה אני אמורה לעשות עם הפרחים? מאיפה אני אמציא אגרטל?;[ -ושוקולדים?יותר טעים מרומנטי
-נמאס לכם/ן מהשאלון?את האמת או את מה שאת רוצה לשמוע? -אם כן, יש לכם/ן מזל, הוא בדיוק נגמר. אז רק ספרו לנו משהו שלא ידענו: פעם היה פסיק והוא התגלגל והתגלגל [דחפו אותו במדרגות] והוא הפך לנקודהO:

Franz Ferdinand

New member
פאק! זה ממש ארוך! טוב, זזים לעבודה!

שם: אירנה ס. מגורים: רמת גן, תל השומר גיל: 15 תאריך לידה (כמה לא נחוץ לשים את הגיל אם שמים תאריך לידה...חיחי): 1.11.1989 כינוי (נו, באמת, אילו שאלות לא נחוצות): תעבירו קצת למאלה ליד הכותרת של ההודעה שלי... (גרררר... הטימטום פה חוגג) סגנון לבוש: מעודן אבל לא מוגזם, בדרך כלל צבעים כמו שחור, לבן, חום, בז', אפור. שום דבר בולט מדי... צבע עיינים: חום נוטה קצת לירוק, תלוי במצב הרוח שלי
צבע שיער: חום כהה מקצוע אהוב: מתמטיקה ופיסיקה מקצוע שנוא: היסטוריה
דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: כשיושבים ליד מישהו בשולחן ויש לו מן עיוות ברגל אז הוא כל הזמן מקפיץ אותה ואז זה מרטיט את השולחן וזה זה עיצבון לא נורמלי! אוכל אהוב: כל דבר שהוא ג'אנק פוד אוכל שנוא: כל דבר הקשור בזייתים ופטריות, אהה כן, ומרק סלק
מספר מזל: 9 המוטו שלי: you don't know where you're going until you where you've been מקום בילוי: הכי טוב - על הספא ליד הטלוויזיה. אבל אם לא זה אז דיזינגוף! מספר אחים: 0 דעתי על הפורום: אחד הטובים ביותר בתפוז! go Shiran! באיזה עוד פורומים אתה: ויתרתי על פורומים אחרים כי אין לי זמן... תאר את עצמך: האדם הכי משועמם בעולם! פתגם אהוב: מי שאוכל לבד - מת לבד איזה פרסומת אתה הכי אוהב? כל הפרסומות של יס... את חושב שאת מאושר כרגע? לצערי, לא יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? כמובן-שרשרת החרב שלי מחנות הפיות בדיזינגוף!!! מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? אוכל!!! אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? בטח שפלאפון! אני לא מוותרת על המחשב והטלוויזיה - האהבות היחידות בחיים שלי מהם אני לא יכולה להיפרד אף פעם! חוץ מזה, אני שונאת לדבר (גם בטלפון וגם בכלל) אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כמובן, אתם מכירים מישהו שלא יודע איך מחייכים??? (אחח... ושוב הטמטום חוזר...) אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא בטוחה, לפעמים כן ולפעמים לא... מאמינים באסטרולוגיה? כמובן!! איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית ורוסית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אני בכלל לא מתאימה חולצה למכנס אז אתם עוד שואלים על גרביים??? את התחתונים? כנ"ל אתם אוהבים תינוקות? לא במיוחד... אתם אוהבים בעלי חיים? כן!!! אני אוהבת חיות יותר מאנשים! יש לכם אחים? כמה? כבר שאלתם!!! טמטום חוזר על עצמו!!! איך תקראו לילדים שלכם? קאסידי ומאט (
) מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? דולפין - ילדה אחת בכיתה שלי, קרוב משפחה שלה קרא לילדה שלו "דופלן" (זה פשוט חולני...) איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אהמ, שורה אחת למעלה אתם אוהבים פרחים? לא ממש איכפת לי - לא אוהבת לא שונאת אוהבים עצים? דווקא עצים אני מאוד אוהבת! מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור ולבן בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא, אני אוהבת גשם! משפט שעולה לכם כרגע בראש: אני פשוט חייבת לומר את זה "השאלון הזה הוא אחד המצחיקים שראיתי אי פעם!" אתם אוהבים להדליק נרות? אממ... כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? זה אמור להיות השעון המעורר שאני מכוונת כל ערב אבל הוא לא ממש מעיר אותי אז זו תהיה אימא גלידה או ארטיק? ארטיק הראל מויאל או סקעת? לא מכירה אף אחד מהם ולא יודעת איך אף אחד מהם נראה בנים או בנות? אני לא לסבית אבל - כמובן שבנות! זה המין היפה! פלאפון או טלפון? אף אחד! שונאת לדבר! שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו (שאלה לא נחוצה...) שמש או ירח? ירח (אין אפשר לאהוב שמש אם בכלל אי אפשר להתסתכל אליה???) קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן - יותר יעיל יש לכם דובי? כן, יש לי דובי מגיל 5 שאני מאוד אוהבת למרות שהוא הדובי הכי מכוער שייצרו אי פעם! עם כמה כריות אתם ישנים? אחת... מה המאכל האהוב עליכם? נו דיי!!! שאלתם כבר!!! גררררר פיגור!!! אתם אוהבים לאכול? מאוד! הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? התמכרויות? עדיין יש - טלוויזיה!!! אתם אוהבים להצטלם? אתם פוטוגנים? לא ולא יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? ריקוד אני מניחה... איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? נגינה דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: טלוויזיה אתם שקרנים? כן אובססיבים? כן חלמניים? כן קמצנים? רק כשמתחשק מאוד פרפקציוניסטים? ממש לא! סאדיסטים? לפעמים מזוכיסטים? ממש לא! אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? בלי משולש או משושה? משולש - יותר פשוט מה יש לכם על השולחן כרגע? ואו! זה הולך להיות ארוך... אז ככה: יומן הרבה ספרים והרבה מחברות שאריות של אוכל קלמר ציורים שני שלטי טלוויזיה נר בצורת וורד טישיו מקומט עם נזלת בפנים חוט דנטלי מילון עברי-צרפתי קשית שתייה לעוסה מה השעה עכשיו? 10:36 פאלפון יש לך? כן אם קראתם הכל והגעתם עד כאן: 1. או שממש משעמם לכם 2. או שהחיים הממש משעממים שלי מעניינים אתכם

L A D Y B U G 2

New member
א.............נ...............י....

שם: אורטל מקום מגורים: ירוחם גיל: 17 תאריך לידה: 17/2/1987 כינוי: טלו, אורט סגנון לבוש: מה אני רוצה צבע עיינים: חום חלש צבע שיער: חום חלש מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: סיפרות משקה אהוב: קולה
משקה שנוא: תפוזים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אכלים עם רעש אוכל אהוב:
אוכל שנוא: אין מספר מזל: 3 המוטו שלי: עזבו אותי בשקט מקום בילוי: במיטה מספר אחים: 4 דעתי על הפורום: א-ו-ה-ב-ת! באיזה עוד פורומים אתה: שאלה קטנה, סרטים........ תאר את עצמך: משעממת, משעממת..............ושכחתי להגיד משעממת פתגם אהוב: "חייה ותן לחיות" איזה פרסומת אתה הכי אוהב? עם הדובדבן ששר באם טי וי 2 את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא כל כך יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? צמיד חוטים שחור מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? פלאפון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? כן איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית, קללות בפינית וקללות בהודית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן
" " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כן כמה: 4 איך תקראו לילדים שלכם? ליאם וליאב השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? איסכה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? פרח אתם אוהבים פרחים? קצת אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור ואדום בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כן משפט שעולה לכם כרגע בראש: and she will b loved...... אתם אוהבים להדליק נרות? מאוד מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? נו באמת
בנים או בנות? בנים פלאפון או טלפון? פלף שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? אחד מה המאכל האהוב עליכם? זה היה כבר לא?
אתם אוהבים לאכול? מאוד הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? "באקסטריט בויז"
התמכרויות? לשוקולד אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? בינוני אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? כן, ציור איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לנגן על גיטרה חשמלית או תופים דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: פלף אתם שקרנים? כשצריך אובססיבים? לא יודעת חלמניים? כן קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? קצת אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משושה מה יש לכם על השולחן כרגע? ציור שאני מסיימת לצייר של דום מה השעה עכשיו? 22:42 פאלפון יש לך? כן

the papercut

New member
איקרוס

שם: רן השלישי מקום מגורים (לא חובה): בלרוס גיל: 16 תאריך לידה: 1.1.1000 כינוי: רשום לי ביוזר סגנון לבוש: ערסים בנשמה צבע עיינים: אדום כמו דם צבע שיער: לבן כמו סיד מקצוע אהוב: אומנת מקצוע שנוא: מה לא? משקה אהוב: ענבים משקה שנוא: דובדבנים דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אוכל אהוב: של אימא אוכל שנוא: אוכל יפני מספר מזל: 666 המוטו שלי: 666 מקום בילוי: הסנטר מספר אחים: 2בלעדי דעתי על הפורום: אחלה באיזה עוד פורומים אתה: צ'ק תאר את עצמך: כוסון,חתיך, יפה תואר, מדהים, אליל הנשים, פתגם אהוב: "מה ששנואי עליך אל תעשה על חברך" איזה פרסומת אתה הכי אוהב? נו את חושב שאת מאושר כרגע? מאוד יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? סיכת ביטחון אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית,אנגלית,צרפתית, אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? כן אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? שאלת איך תקראו לילדים שלכם? משה,תקווה וששון מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? זרובבל איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? צדוק אתם אוהבים פרחים? לא, זה הומואי אוהבים עצים? זה מאוד הומואי מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? חרדל בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: 666 אתם אוהבים להדליק נרות? אני אוהב לשחק באש מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אימא גלידה או ארטיק?ארטיק הראל מויאל או סקעת?אימאשלך בנים או בנות? בנות פלאפון או טלפון? סעמק שחור או לבן? לבן קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? שמש קור או חום? חום בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? פיצה אתם אוהבים לאכול? מאוד הייתה לכם פעם אובססיה? לא איזה? התמכרויות? סיגריות,סמים,אלכוהול אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? בינוני אתם אוהבים לכתוב? לא ממש יש לכם כישרון? תלוי למה איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: קוקאין אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לחלשים מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? פינות משולש או משושה? אימאשך מה יש לכם על השולחן כרגע? כלום מה השעה עכשיו? שתיהיה בן אדם פאלפון יש לך? כן,קבל: 0547-666ilovedevil

PumpkinQueen

New member
../images/Emo9.gif

שם:יש מקום מגורים (לא חובה):בית? גיל:15 וחצי תאריך לידה:חסוי מהO: כינוי:pumpkinqueen...? סגנון לבוש:לא פקצה=] צבע עיינים:חום צבע שיער: קולה
מקצוע אהוב:אין חיה כזאת:| מקצוע שנוא:הכל? משקה אהוב:
משקה שנוא:ממ אלכוהול? דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך:אוהו. אוכל אהוב:פיצצצצצהה
אוכל שנוא:אני לא בנאדם של אוכל..
מספר מזל:שונאת את כל המספרים מאז מתמטיקה.. המוטו שלי: O: מקום בילוי:בריטניה. מספר אחים:2 ו2 חתולות:] דעתי על הפורום:איכסה מה:| באיזה עוד פורומים אתה:אוונסנס..יוסד טו בי
[עדיין פה ושם..] תאר את עצמך: שונאת לתאר את עצמי פתגם אהוב:כרגע? מממ..Living Is Easy With Eyes Closed איזה פרסומת אתה הכי אוהב? או שלא.. את חושבת שאת מאושר כרגע?ממ.אני לא חושבת
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם?יאפ, צמידים מלפני..אוהו הרבה זמן, לפחות את זה של ניצנים כבר הורדתי;] מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס?בכיס כלום, כי בד"כ אין כיסים..אבל בתיק בד"כ אפשר למצוא איזה עט/עיפרון והרבה ניירות מקושקשים:] אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה:מה לקחת? להחזיר! שעות שינה..
פלאפון מחשב או טלוויזיה?מחשב/פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו?נופ, זה אינסטינקט... אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא. מאמינים באסטרולוגיה?לא. איזה שפות אתם דוברים?עברית [לא נכון!O-:], אנגלית ומסתבר שגם קצת צרפתית..
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?חחח " " " התחתונים " ?ח. אתם אוהבים תינוקות?אמ, רק את האחים של חברה שלי
אתם אוהבים בעלי חיים?חתולים שליטה
יש לכם אחים?והעיקר לחזור על אותן שאלותO: כמה?...עניתי כבר נו;[ איך תקראו לילדים שלכם?איןלישמץ מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? עלק מקסיםO: איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם?"בני זונה"? ממ. לא אקרא להם על שם של מישהו. אתם אוהבים פרחים?אהבה זאת מילה חזקה.. אוהבים עצים?כנ"ל מה הצבע האהוב עליכם בבגדים?כל מיני..שחור הכיטוב. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לפעמים. משפט שעולה לכם כרגע בראש:LIVING IS EASY WITH EYES CLOSED. אתם אוהבים להדליק נרות? לכבות אותם יותר נחמד. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? מערכת/פלאפון גלידה או ארטיק?מילקשייק! הראל מויאל או סקעת? איכ. בנים או בנות? מאט
. פלאפון או טלפון?פנים אל פנים. שחור או לבן? שחור קיץ או חורף?חורף חורף חורף חורף גשם גשם גשם גשם! סתיו או אביב?ממ סתיו. אביב רק בגלל היומולדת ופסח. שמש או ירח?ירח. קור או חום? קור. בחורף: מזגן או תנור?גשם!! בקיץ: מזגן או מאוורר?גם וגם. יש לכם דובי?חחח:] עם כמה כריות אתם ישנים?0-3 ? מה המאכל האהוב עליכם?חוזרים על עצמינו שוב? אתם אוהבים לאכול? nay הייתה לכם פעם אובססיה?אמ לא נראה לי..O: איזה?... התמכרויות?רק חורף ומוסיקה. אתם אוהבים להצטלם? לא כלכך..אבל אוהבת לצלם=] אתם פוטוגנים?מצחיק. יש לכם כתב גדול?לאO: אתם אוהבים לכתוב?לא יש לכם כישרון?אממ..בציור קצת..בצילום טיפה'לה:} איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? צילום/ציור/נגינה/שירה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו:מוסיקה. אתם שקרנים?נכון!1!!$#@!@%#!@$@!!!1 אובססיבים?האמ. חלמניים?זה יעני עם חולם חסר? קמצנים? בין בזבזנית לחסכנית..? פרפקציוניסטים? אמ לאO: סאדיסטים?ח. מזוכיסטים?NAY אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי?...אהבה זו מילה חזקה. משולש או משושה?פיצה.כן, האמ..מה? מה יש לכם על השולחן כרגע? חתולה=] מה השעה עכשיו?3 ו11 פאלפון יש לך?יאפ. לא כזה ארוך דווקא

Franz Ferdinand

New member
חיחי! זה באמת משעשע!

שלך היה הכי כיפי לקרוא עד עכשיו! וחתולים אכן שולטים יותר מכל חיה אחרת! סופסוף מישהי שמסכימה איתי!

Spiritfall

New member
גם אני מטבריה.

שם: רותם מקום מגורים (לא חובה): לב שרון גיל: גיל זונה. שונאת אותו. תאריך לידה: 6.6.1988 כינוי: סמירה, צדוק, רות סגנון לבוש: מה שיש בארון צבע עיינים: חומות צבע שיער: חום מקצוע אהוב: אלה שאני מצליחה בהם מקצוע שנוא: ביולוגיה ותנ"ך משקה אהוב: אממ.. מים משקה שנוא: כל הקריסטל למיניהם. איכ. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: צבועים אוכל אהוב: שניצל
אוכל שנוא: חומוס מספר מזל: 12 המוטו שלי: תשתוק ותן לחיות [מה זה פאקינג מוטו?!] מקום בילוי: כיכר הרותם
מספר אחים:2 דעתי על הפורום: לא יודעת, אני לא נמצאת בו באיזה עוד פורומים אתה: רוזוול, סרטי אימה ומתח תאר את עצמך: נזק פתגם אהוב: "Let print T-shit for momento" איזה פרסומת אתה הכי אוהב? יופלה את חושב שאת מאושר כרגע? ברגע זה? לא. אבל בכללי כן
יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? תמיד? לא.. אבל יש כמה מידי פעם.. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? אבק? אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: נעל פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כה
אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? היתם פעם בבית של קסטן? מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית, אנגלית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אין לי גרביים תואמות אז להתאים לבגדים!? " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? לא יש לכם אחים? כמה? 2. שוב? 2! איך תקראו לילדים שלכם? תומר. וזהו. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? חח שירן, את באמת רוצה שאני אכתוב? איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? קסטן אתם אוהבים פרחים? לא אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? מאיפה לי. מה שיש בארון בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: "יא ראבק" אתם אוהבים להדליק נרות? כן מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? מי זה? בנים או בנות? ניר פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? בז' קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? זה שיש למטה.. נו.. קמין! בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? דובישלומפי עם כמה כריות אתם ישנים? 1 ועוד אחד למזכרת מה המאכל האהוב עליכם? שניצל
אתם אוהבים לאכול? שאני רעבה הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? רוזוול! התמכרויות? סרטי אימה אתם אוהבים להצטלם? לא! אתם פוטוגנים? לא! יש לכם כתב גדול? בינוני אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? פסנתר? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לצייר דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: נוה אתם שקרנים? לא אובססיבים? לא חלמניים? קצת קמצנים? לא פרפקציוניסטים? שצריך סאדיסטים? כן מזוכיסטים? שצריך אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משושה!!
מה יש לכם על השולחן כרגע? ניר מה השעה עכשיו? 16:23 פאלפון יש לך? אם אני אמצא אותו

Spiritfall

New member
[ניר מבלגיה]

שם: ניר מקום מגורים (לא חובה): צור משה גיל: יא ראקב (ראבק) תאריך לידה: יאללה נו,מזל תאומים כינוי: מוס סגנון לבוש: מאיפה לי לדעת?! צבע עיינים: חום כהה צבע שיער: ג'ינג'י חמודילה! מקצוע אהוב: מגמותיי:קולנוע וביולוגיה מקצוע שנוא: תנ"ך ומתמטיקה משקה אהוב: תפוזים משקה שנוא: יא רארבק דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: אדישות ושיטחיות אוכל אהוב: כריות וקורנפלקס של רותם אוכל שנוא: קסטן מספר מזל: 8 המוטו שלי: מוס מקום בילוי: כיכר הרותם מספר אחים: 1 דעתי על הפורום: הרגע הגעתי! באיזה עוד פורומים אתה: לא תאר את עצמך: ג'ינג'י מה עוד לא קלטתם פתגם אהוב: oh how i sit here lonly haerted,came to shit but only farted איזה פרסומת אתה הכי אוהב? תחת את חושב שאת מאושר כרגע? בינתיים יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? מה אני הומו?! מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מפתחות אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: שירים? פלאפון מחשב או טלוויזיה? מחשב אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? יש מצב אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? מה אני קסטן? מאמינים באסטרולוגיה? כשרותם כאן בטח איזה שפות אתם דוברים? עברית אנגלית ושטויות בטורקית (וחיקויים של היטלר) אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? מה הומו? " " " התחתונים " ? זה פשוט שחור,לא בכוונה אתם אוהבים תינוקות? איכס,כשהם בערימה מתים ויש אחד חיי למטה אתם אוהבים בעלי חיים? יש לי כלב יש לכם אחים? כמה? 1 וכלב איך תקראו לילדים שלכם? מיקי מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? רגולה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? קסטן אתם אוהבים פרחים? מה אני הומו? אוהבים עצים? לחבק אותם! מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? כשיורד גשם משפט שעולה לכם כרגע בראש: יא ראבק אתם אוהבים להדליק נרות? לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר? אמא גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? תחת בנים או בנות? בנות זה טוב! פלאפון או טלפון? טלפון,פחות קרינה שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? מה שיש סתיו או אביב? מה שיש שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא,מה אני הומו? עם כמה כריות אתם ישנים? אחת קטנה חמודילית מה המאכל האהוב עליכם? לא שאלתם כבר? אתם אוהבים לאכול? בטח הייתה לכם פעם אובססיה? איזה? אביטל התמכרויות? אביטל אתם אוהבים להצטלם? ממש ממש ממש לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? רק כשאני מרגיש צורך יש לכם כישרון? אני חושב איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? מוזיקה,פשוט לנגן על הכל דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: סמירה! אתם שקרנים? לא חושב אובססיבים? אביטל חלמניים? אביטל קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא,אני לא יכול להיות! סאדיסטים? פחות מזוכיסטים? יותר אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משושה זה מגניב,כמעט כמו קסטן מה יש לכם על השולחן כרגע? סמירה מה השעה עכשיו? 16:46 פאלפון יש לך? יא

למעלה