שאלון..

positive energy

New member
למה לא

שם: יניר מקום מגורים (לא חובה): פ"ח, ושאר הדברים זה חושב? גיל: 15.5 תאריך לידה: 1989 כינוי: :| סגנון לבוש: מה שיש בארון צבע עיינים: תורכיז צבע שיער: שחור מקצוע אהוב: כל עוד אני חי אני לא אכריז על מקצוע אהוב מקצוע שנוא: מתמטיקה משקה אהוב: קולה.. משקה שנוא: יש מספיק דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: יש מספיק אוכל אהוב: :| אוכל שנוא: סושי, חלזונות (ואכלתי) מספר מזל: 4 המוטו שלי: השתיקה חכמה לאדם מקום בילוי: כמה... מספר אחים: 3.5 דעתי על הפורום: סבבי באיזה עוד פורומים אתה: מנגר, האטריק תאר את עצמך: אדיש פתגם אהוב: if you dont know shit do say shit (המצאתי את זה כרגע, אבל אני בטוח שיש פתגם דומה) איזה פרסומת אתה הכי אוהב? את הפרסומת שנכנסה לשיאי גינס בתור הכי קצרה בעולם את חושב שאת מאושר כרגע? לא יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? נדיר למצוא משהו בשניהם אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית, ספרדית וערבית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? לא אתם אוהבים בעלי חיים? כן יש לכם אחים? כמה? היה כבר:-S איך תקראו לילדים שלכם? דניירפורטסבורק וגרסייה-סולאר-הילל מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? :| איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? בריטני וג'סטין אתם אוהבים פרחים? לא אוהבים עצים? לא מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור וכחול כהה בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא משפט שעולה לכם כרגע בראש: למה אני עונה על זה? אתם אוהבים להדליק נרות? לא מה/מי מעיר אותכם בבוקר? הצעקות של ההורים שלי עלי גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? kill 'em both בנים או בנות? תלוי במה פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו שמש או ירח? שמש קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מאוור יש לכם דובי? :S עם כמה כריות אתם ישנים? 0-1 מה המאכל האהוב עליכם? היה אתם אוהבים לאכול? לא, אני אנורקס... הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? שטיפת ידיים התמכרויות? טוב נו, מחשב:| אתם אוהבים להצטלם? לא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? גדול ומכוער אתם אוהבים לכתוב? לא יש לכם כישרון? לא איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? לא יודע דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: לא יודע אתם שקרנים? כרוני אובססיבים? לא חלמניים? לא קמצנים? לא פרפקציוניסטים? בחלק מהדברים סאדיסטים? למה לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? שימותו שניהם משולש או משושה? שימותו שניהם מה יש לכם על השולחן כרגע? מחשב מה השעה עכשיו? 8:39 לפני האפוקליפסה הבאה פאלפון יש לך? יש

אני

שם: גלע הרצוג מקום מגורים (לא חובה): אלמגור גיל: 18 תאריך לידה: 18.11.86 כינוי: "הרצוג", "חסן", "ישו". סגנון לבוש: דגמ"ח וטי-שירט. צבע עיינים: חום. צבע שיער: חום. מקצוע אהוב: בבי"ס? כימיה. מקצוע שנוא: ספרות. משקה אהוב: קולה. משקה שנוא: ספרייט. דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: שומעים אבריל לאבין. אוכל אהוב: סיני. אוכל שנוא: בורשט. מספר מזל: 3. המוטו שלי: מוזיקה = חופש הנשמה. מקום בילוי: מקלט חזרות. מספר אחים: 2. דעתי על הפורום: חמוד... באיזה עוד פורומים אתה: אלטרנטיבה. תאר את עצמך: אני המשיח!!!!!!!!!!!!!!! פתגם אהוב: אני המשיח!!!!!!!!!!!!!!! איזה פרסומת אתה הכי אוהב? פסק זמן. את חושב שאת מאושר כרגע? כן. יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא. מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? מפרטים ותווים לשיר כלשהוא. אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? כן. אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? כן. מאמינים באסטרולוגיה? כן. איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית. אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא. " " " התחתונים " ? לא. אתם אוהבים תינוקות? לא. אתם אוהבים בעלי חיים? מאוד. יש לכם אחים? כמה? 2. איך תקראו לילדים שלכם? אוי ואבוי. מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה. איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? צביק'הלה ורוחה. אתם אוהבים פרחים? לא. אוהבים עצים? לא, אני לא דנדרופיל. מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? אדום. בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לא. משפט שעולה לכם כרגע בראש: "פי, איזה שאלון מעצבן...." סתם... אתם אוהבים להדליק נרות? לא. מה/מי מעיר אותכם בבוקר? השעון הביולוגי שלי. גלידה או ארטיק? גלידה. הראל מויאל או סקעת? סקעת. בנים או בנות? בנות פלאפון או טלפון? טלפון. שחור או לבן? לבן. קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב. שמש או ירח? ירח. קור או חום? קור. בחורף: מזגן או תנור? מזגן. בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן. יש לכם דובי? לא. עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מה המאכל האהוב עליכם? שאלתם כבר אתם אוהבים לאכול? מאוד. הייתה לכם פעם אובססיה? לא. איזה? התמכרויות? אתם אוהבים להצטלם? כן. אתם פוטוגנים? ככה. יש לכם כתב גדול? מאוד. אתם אוהבים לכתוב? כן. יש לכם כישרון? כן ולא. איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? כתיבה. דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה. אתם שקרנים? לא. אובססיבים? לא. חלמניים? כן. קמצנים? לא. פרפקציוניסטים? לא. סאדיסטים? לא. מזוכיסטים? כן. אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם. משולש או משושה? משושה. מה יש לכם על השולחן כרגע? מקלדת. מה השעה עכשיו? שבע וארבעים. פאלפון יש לך? כן.

NiKi†a

New member
../images/Emo42.gifעוד שאלון שמצאתי...../images/Emo42.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב ? מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? כמה זמן אתה מול המחשב ביום? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן?

GeHeNoMRuleZ

New member
תשובות. (אני ראשון? :))

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל ושוקולד. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מסתורי. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? כל מה ששחור. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?נורית ולמה?שיחקה אתה... :) מי החבר הכי טוב שלך? רועי. מה אתה הכי שונא בעצמך?אני חושב יותר מידי. כמה זמן אתה מול המחשב ביום?זה יותר כמה זמן אני לא ליד המחשב... (עניתי על השאלה?) איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?טוב. :) איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית. :\ מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שום דבר. :) מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?הכל. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות ואמון. את מי בא לך לחבק עכשיו? ששששש... :p למי בא לך להביא מכות כרגע? לעצמי... (כבר חוזר....) למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי אני אוהב את השאלות בשאלון הזה. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדברים שלא מצחיקים. מה הכי מרגיע אותך? שאני מכאיב לעצמי. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? אני לא בן אדם של ספרים... איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? אני לא בן אדם של ספרים... האם התנשקת?כן... על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הכל. :) אתה אוהב שיחות נפש?כן. :) אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן. :) איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?חורף. החושך מגיע מוקדם. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? וואלה לא חלמתי חלום מפחיד. :\ מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אף אחד. :) מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? רותם.:))))))) למי עזרת בפעם האחרונה? אני כל הזמן עוזר. :) אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? תמיד אומרים לי שכן... אז אני מתחיל להאמין לזה. :) אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא... בעצם כן, כל אחד יכול לעשות לעצמו עולם מושלם, להתעלם מהחסרונות. :) מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? אין גיל, זה בא מאהבה.. האם לדעתך יש גיל למיניות?אין גיל, זה בא מאהבה.. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? לא אוהב את החברה הישראלית שום דבר... :\ מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?לא אוהב את החברה הישראלית שום דבר... :\ לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לבור של חרא... למה שאני אלך אליו? עשיתי משהו רע? ;) איפה היית מת להיות? למה? אין דבר כזה שאני מת להיות ואני לא שם. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? אין מקום כזה. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא... מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זכור לי. :\ מה דעתך על סטיגמות? מיותר... ממש מיותר. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא. :) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? רותם...... :) מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 80 למות באמבטיה, למות בסטייל. :) אתה חושב על מוות? כן. :) מוות מפחיד אותך? לא.. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? "הוא היה בן אדם טוב" (זה מה שאומרים על כל אחד....) למי אתה מתגעגע עכשיו?אף אחד. אתה כותב שירים?כן... מה התחביבים שלך? מחשבים\ תופים\ מוזיקה. :p מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בן אדם שיש לו הכל חוץ מאהבה. מיהו בנאדם עשיר בעינך? בן אדם שאין לו הכל אבל יש לו אהבה. :) מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שום דבר. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? הרבה דברים... :) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? צריך לחשוב על זה.. :) מאמין במסתורין? כן. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודק אם יש הודעות באיי סיי קיו. מי הזמר האהוב עליך? אין, אז אני ארשום להקה... MetallicA מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא זוכר... איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? מה שנורית שלחה לי. :) האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן... מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אני מתחפש כל יום. :\ האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? ממש לא. אתה מאמין באהבה? כן. אתה אדם נאמן? כן.

NiKi†a

New member
אענה גם.

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי :] איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? חמודע :]...סתם לאדעת. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ממתי בגדים משקפים אישיות? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? יש יותר מידי אנשים שאני מעריכה. ולמה? כי הם מוכשרים או כי אני סתם אוהבת אותם =] מי החבר הכי טוב שלך? רותם מה אתה הכי שונא בעצמך? הרבה דברים =\ כמה זמן אתה מול המחשב ביום? תלוי..אם יש לי מה לעשות באותו יום. בערך 4 שעות בממוצע. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? בצבע אדום זוהר עם נצנצים. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם גרים רחוק. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הכל =] מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? את מושיקו =] למי בא לך להביא מכות כרגע? למורה שלי. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת, כי ארץ נהדרת זה מצחיק =] ממה אתה הכי אוהב לצחוק? על אנשים, כשאנשים מצחיקים אותי. מה הכי מרגיע אותך? להקשיב למוזיקה או לישון איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? אני כריסטיאנה פ. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? הייתי ממליצה להם על מנתח P: האם התנשקת? אכן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מה שעבר עליי באותו יום
אתה אוהב שיחות נפש? תלוי במצב רוח אתה מאמין בפסיכולוגיה? לא...יודעת.. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, יומולדת, פוך [למרות שאני ישנה עם פוך כל השנה], מזגן על חימום, גשם... מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאחותי נהרגת
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? דלית, גם כן העלבה
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מושיקו =] למי עזרת בפעם האחרונה? לעצמי.. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? בד"כ אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כל אחד מתי שבא לו..מתי שמרגישים מוכנים או משו P: האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? יעשו הכל כדי לדאוג קודם כל לעצמם. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? שאנחנו ביחד כזה
שאם צריך משהו כולם יעזרו לך. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לאדעת איפה היית מת להיות? למה? בארה"ב
...צריך להסביר? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? טנק. סתם..החדר שלי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? חחחחחח איזו מהן? P: מה דעתך על סטיגמות? זה לא מזיז לי. אתה בריב עם מישהו כרגע? ממממממ לא חושבת. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? נופר מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 100 אתה חושב על מוות? לא מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אין לי מושג...מקווה שבצורה טובה =] למי אתה מתגעגע עכשיו? לאפחד P: אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? מוזיקה בכללי. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בלי קשר לכסף? לא יודעת. מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? תלוי מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? הם יפים :) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? נאמן, ישר, רומנטי, חושומור.. מאמין במסתורין? יש מצב מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מי הזמר האהוב עליך? מת'יו בלאמי
מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כתבו לי שיר, הביאו לי משהו שממש רציתי ^_^ איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? טיסה לחו"ל, מערכת סטריאו [שקיבלתי לפני חודש ביומולדת!
] האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? ברור מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אחת מהביטלס :] האם לדעתך יש מושלמות בעולם? כן [מת'יו]...סתם, לא חושבת. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? לא יודעת עדין אתה אדם נאמן? בהחלט.

s h e e p i t

New member
אני עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? לא נראה לי. האם שברת למישהו את הלב ? לא. מקווה לפחות שלא. מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס ומלפפון עם מלא מלא מלח. (לא ביחד) איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מיוחדת [?] איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לבוש לא מגדיר את האישיות - רק היום רשמתי על זה חיבור באנגלית. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? יש כמה שאני מאוד מעריכה ועוד אחד שהצטרף. ולמה? הם אנשים טובים
. מי החבר הכי טוב שלך? נופר. מה אתה הכי שונא בעצמך? לפעמים קצת נודניקית. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? הרבה. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד
. סתם נו... שיהיה נחמד. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם ממציאים לי חברים גדולים ולא רצויים
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם חברים שלי. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות - אמון. את מי בא לך לחבק עכשיו? ממממ....
למי בא לך להביא מכות כרגע? לאפחד. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייך - רועי התחבר
. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדברים שמצחיקים אותי. חוויות. אנשים שרוצים שאני אבוא איתם לקיוסק
. מה הכי מרגיע אותך? ים. איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? החיים של רותם. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האף של רותם. האם התנשקת? כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר? חיים. אתה אוהב שיחות נפש? לפעמים. אתה מאמין בפסיכולוגיה? חלקית. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. כי יורד גשם. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאנשים שאני אוהבת מתו. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? שירן - היא צחקה עלי שיצאתי מהשיחה של היום הורים עם החונכת. סתם לא העליבו אותי לאחרונה (ואם כן אז באסה.) מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?
כנראה שאני לא מספיק מיוחדת...
למי עזרת בפעם האחרונה? לאפחד. אני רעה!. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לפעמים. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שרק רוצים. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? בהמות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? ישראלים. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא'דעת. כי אני לא'דעת. איפה היית מת להיות? למה? בים / ארה"ב. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? חדר. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? תלוי ליד מי. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? נוותר... מה דעתך על סטיגמות? תלוי איזה. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא שידוע לי. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? יהודה - הוא חכם. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות בגיל 60. אתה חושב על מוות? לפעמים. מוות מפחיד אותך? כן. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? "אחת פחות" למי אתה מתגעגע עכשיו? סלעית. אתה כותב שירים? לא. מה התחביבים שלך? לצייר / לישון / מחשב. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) - ? - מיהו בנאדם עשיר בעינך? - ? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? חושבים את עצמם. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? אנשים טובים. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? בן אדם טוב - מתחשב. מאמין במסתורין? כן[?] טאם טאם טאם... מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזר לישון ? מה הזמן האהוב עליך? ערב. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? זכרו שאני קיימת ? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? חיבוק
ושלקחו אותי לסופרלנד עם כל החברים
. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? כבשה. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא. אתה מאמין באהבה? מקווה שכן.
אתה אדם נאמן? נראה לי שכן.

GoOtZi

New member
אני! ../images/Emo9.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ?כן מה אתה הכי אוהב לאכול?אמממ...אוכל
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מסובכת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חצאית, מגפיים, חולצה, ושיער פזור שמסתיר חלק מהפנים. (לכו תבינו...) איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? חברות שלי ,בנדוד שלי, והמשפחה ולמה? בנדוד שלי סובל אותי כל החיים. חברות שלי סובלות אותי, והמשפחה תמיד פה
מי החבר הכי טוב שלך? הקקטוס שלי
מה אתה הכי שונא בעצמך? אני עצלנית מדי. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לא יודעת... שעתיים אולי טיפה יותר, אני מנסה לקצץ. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? נחמד איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? הן מעצבנות לפעמים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? אחלה של חברות
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אממממממ.....אמון אני חושבת. אם אין אמון אז גם חברות וגם משפחה (שזה מוזר ביותר לא לסמוך על המשפחה שלך) לא שווים הרבה. את מי בא לך לחבק עכשיו? את הדובי שלי! אוף, עכשיו אני מתגעגעת לדובי שלי, ואין לי כוח להביא אותו מלמעלה!! (שאלון נזק!) למי בא לך להביא מכות כרגע? וואי, יש לי רשימה שלמה. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייכת ולא בוכה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? ידיד שלי מה הכי מרגיע אותך? לישון! איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? מאיפה לי איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? ספר לזרוק עליהם האם התנשקת?אכן על מה אתה הכי אוהב לדבר? אין משו מיוחד.. בעצם... הקקטוס שלי
אתה אוהב שיחות נפש? תלוי... אתה מאמין בפסיכולוגיה? מה יש לא להאמין? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף!! יש גשם, שלג, קר, פוך,שוקו, שלוליות, פטריות, מעיל, בגדים ארוכים, מגפיים, התכרבלויות... העברתי את הפואנטה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מפלצת רפש רודפת אחרי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? חבר שלי לשעבר מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אחותי
למי עזרת בפעם האחרונה? חברה שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן, אני חושבת אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? אני לא קובעת גיל, מתי שיבוא, יבוא. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא!!! מה אמרתי כרגע?? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? ערסים מעצבנים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? הישראליות שהיא רק שלנו... לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יודעת איפה היית מת להיות? למה? ארה"ב. ככה. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בית, חדר. כשאני עם מישהו שאני סומכת עליו האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? תלוי איזה אנשים מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת. מה דעתך על סטיגמות? בעעע אתה בריב עם מישהו כרגע? לא ממש מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? חברות שלי חחח מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 60 אתה חושב על מוות? לפעמים מוות מפחיד אותך?לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת למי אתה מתגעגע עכשיו? בנדוד שלי אתה כותב שירים? כשצריך מה התחביבים שלך? שאלה דפוקה. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) לא חשבתי על זה. מיהו בנאדם עשיר בעינך? ... מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מניאקים מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? חמימות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אין לי כוח נו. מאמין במסתורין? כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון ל5 דקות מי הזמן האהוב עליך? חורף מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודעת
איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? קקטוס, דיסק. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? פיה
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אמממ.... לא ממש אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן

distboy

New member
שליייייייייייייייי

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? בעדינות מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי פמודורו/נפוליטנה/עגבניות=אותו דבר איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אדיב(מצחיק להגיד את זה על עצמי...לא נורא.) איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? בולשיט איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? אני לא מקפח אף אחד מי החבר הכי טוב שלך?גלעד מה אתה הכי שונא בעצמך?שלפעמים אני ביישן כמה זמן אתה מול המחשב ביום? תלוי...אם היא מחוברת אז יותר מדי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? נחמד כזה... איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שפעם אחת אחד מהם בגד בי.זה הפריע לי מאוד. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם חברים שלי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? שי-שי טשטש למי בא לך להביא מכות כרגע?למישהו שיגיד כפרע למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי רשמתי את התשובה הקודמת.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? עגדכדגכשיעש מה הכי מרגיע אותך? שיר שקט איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? לא זוכר איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?לא יודע האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מוזיקה כנראה אתה אוהב שיחות נפש?מאוד אתה מאמין בפסיכולוגיה?לא איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?חורף. כי קר.ואפשר להיות בתוך בשמיכה עם מי שאתה אוהב:] מה החלום הכי מפחיד שחלמת? .......גרזן.... מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אני נעלב רק מהמשפחה...וזה לא זכור לי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? שי שי למי עזרת בפעם האחרונה? ל- אלה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? מנסה מאוד להיות אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמרגישים שהגיע הזמן.אין לאן למהר האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מדברים יותר מדי שטויות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את השאלונים האלה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לסוף העולם. כי זה סוף העולם. איפה היית מת להיות? למה? ניו יורק מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?פעם אחרונה שבכיתי ליד אנשים היתה בכיתה ה'...ככה שכנראה שכן. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זכור משהו מיוחד מה דעתך על סטיגמות? מה היינו עושים בלעדיהן אתה בריב עם מישהו כרגע?כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? היא יודעת נראה לי.. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בטח 60 אתה חושב על מוות? פעם ב.. מוות מפחיד אותך?שלי לא...של קרובים כן. למי אתה מתגעגע עכשיו? לליאור. אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?גיטרה כדורסל מוסיקה.. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שכל היום יושב בבית ומרחם על עצמו מיהו בנאדם עשיר בעינך? מישהו מאושר מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לפעמים לא מובנות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהן כאלה מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?לא הבנתי.. מאמין במסתורין?לא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? סוגר את השעון מעורר מי הזמן האהוב עליך? ????? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודע איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? לאיודע האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? FBI BOY האם לדעתך יש מושלמות בעולם? יש אחת. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה?מאוד אתה אדם נאמן?כן

FreeLanceR2

New member
שלי../images/Emo9.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מתוסבכת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לא יודעת
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? יש יותר מידי ולמה? כי הם אנשים טובים מי החבר הכי טוב שלך? גלה מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני לא יודעת מתי לסתום.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? 3,בדרך כלל יותר עכשיו אני בגמילה. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? מעניין איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם מעצבנים לפעמים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם מחייכים. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון. את מי בא לך לחבק עכשיו? את עצמי למי בא לך להביא מכות כרגע? לאח שלי למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת-סתם בלי סיבה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מאנשים מצחיקים. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? "ניתוח אף ב-10 שלבים." האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מוזיקה אתה אוהב שיחות נפש? תלוי אם יש לי כוח אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף,כי קר. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שרודף אחרי עציץ ברחוב שנקין. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אח שלי,לפני דקה. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אמא,היום בבוקר. למי עזרת בפעם האחרונה? למורה בשיעור קדם רפואה, שנתקע לו המחשב באמצע. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? רוב הזמן כן. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמוכנים האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את החוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? הפתיחות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? אין כזה דבר איפה היית מת להיות? למה? ניו זילנד-סתם כי יפה שם. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא ממש מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? נרדמתי באמצע שיעור תנ"ך והמורה הייתה צריכה להעיר אותי.. מה דעתך על סטיגמות? רע אתה בריב עם מישהו כרגע? לא,חוץ מאח שלי אבל זה ריב תמידי... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? שני מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 60 אתה חושב על מוות? לפעמיים מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת למי אתה מתגעגע עכשיו? למרקו אתה כותב שירים? כן מה התחביבים שלך? מוזיקה,נגינה,סרטים,כתיבה,ציור. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בן אדם בלי חוש הומור מיהו בנאדם עשיר בעינך? בן אדם עם חוש הומור מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לא יודעת מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהם חמודים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אדם מצחיק מאמין במסתורין? כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? את אותם דברים אבל לאט מי הזמן האהוב עליך? לילה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? הביאו לי פרח סתם בלי סיבה. איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? דיסק של מיוז האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? הגיטרה שלי מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? בוב הבנאי האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? כן,(מה לעשות אני דפוקה..) אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? לא לכל אחד

PumpkinQueen

New member
עדיין משעמם לי../images/Emo3.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת?nay האם שברת למישהו את הלב ?כנ"ל מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה נו. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?לאהייתימגדירה. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?
מהO: איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?לא בטוחה. ולמה?כי ככה? מי החבר הכי טוב שלך?מורי
מה אתה הכי שונא בעצמך?המ..לא'דעת.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום?כמה שבא. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?נחמד?;] איך אתה מסתכל על העבר שלך?מס מסתכל, אני לא יכולה לסובב את הראש אחורה..ומהצד לא רואים מספיק טוב
נימה אופטימית או פסימית?אופטימית יותר נחמד:] מה אתה הכי שונא בחברים שלך?לא'דעת מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?כנ"ל, אבל ללא ספק יותר דברים... מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?נראה לי אפשרות מס'1.. את מי בא לך לחבק עכשיו?לא בא לי האמת.. למי בא לך להביא מכות כרגע?מורה לספרות/ג"ג/מצמציקה למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא זה ולא זהO: אני בוהה.כי ככה יצא;[ ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מזה שמצחיקים אותי, המ ? מה הכי מרגיע אותך?לישון[טוב..], חורף/מוסיקה..? איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?ספר לאנשים במצב חברתי קשה. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?100000 ניתוחים פלסטיים. האם התנשקת?נופ על מה אתה הכי אוהב לדבר?לא יודעת.. אתה אוהב שיחות נפש?בסבבה.. אתה מאמין בפסיכולוגיה?לא מאמינה בכלום איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?חורף חורף חורף גשם גשם גשם! כי..כי זה חורף, זו סיבה מספיק טובה. מה החלום הכי מפחיד שחלמת?חחחח, בכיתה א' חלמתי שקופים מוצצי מוח השתלטו לי על הביצפר
איזה דמיון מפותחO: מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?O:לא יודעת מה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?במיוחד..הכוונה למיוחד..או..מיוחד??O: למי עזרת בפעם האחרונה?לא יודעת שוב? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?לאאאאא, אני לא מגדירה את עצמי!
אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?ממ לא? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין?מתי שמרגישים מוכנים [אבל לא להגזים.] באיזה גיל?.... האם לדעתך יש גיל למיניות?תגדירו מיניות?O: מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?הרבה דברים. שילמדו מהבריטים! מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?פקצות
אמ. לא יודעת[כן, שוב]. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?כל מקום שאין בו פיצה ואוכלים בו דברים מוזרים ולא מזוהים. איפה היית מת להיות? למה?בריטניה שליטה. ככה
. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?לא יודעת
? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?האמ מהO: מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אין לי מושגO: מה דעתך על סטיגמות?bad bad bad אתה בריב עם מישהו כרגע?nay מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה?מורי:} מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?אפשרות מס'2 מהO: אתה חושב על מוות?אני לא חושבת;[ מוות מפחיד אותך?אם אני חושבת על זה אז..לא, לא מסוגלת לחשוב, קשה מידי. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?....לא חושבת? למי אתה מתגעגע עכשיו?המ..לא בטוחה. אתה כותב שירים?נופ מה התחביבים שלך?מוסיקה/חברים/סרטים/צילום/ציור.. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אמ..הומלס? חח "גם קוויאר אין להם" מיהו בנאדם עשיר בעינך?לא הומלס?O: מה אתה הכי שונא בבני המין השני?כל מיני דבריםO: מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?כל מיני דבריםO: מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?לא בטוחה. מאמין במסתורין?חח מה:S מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?חוזרת לנסות לישון, וזה לא רק בבוקר..
מי הזמן האהוב עליך?מממה?? אולי מה הזמן? אמ..לילה?חורף!! חורף חורף חורף גשם גשם גשם! מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?אין לי מושג? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?אממ וואי..אני לא יודעת.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?יאפ. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?לא יודעת..למה להתחפש השנה?
האם לדעתך יש מושלמות בעולם?מיוז!חורף!פיצה!שוקו/לד!... אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?אני יודעת מה זה, ולא. אתה מאמין באהבה?חחח זה כ"כ כיתה ג'
אתה אדם נאמן?אכן.

L A D Y B U G 2

New member
אני../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? נראה לי מה אתה הכי אוהב לאכול?
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משעממת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אין כזה איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אבא השוטר מי החבר הכי טוב שלך? ל-י-א-ו-ר-ה
מה אתה הכי שונא בעצמך? הכל כמה זמן אתה מול המחשב ביום? כל זמן שיוצא איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? גווני תכלת וטורקיז
איך אתה מסתכל על העבר שלך? סבבה כנראה
נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? לא אוהבים את השירים שאני שומעת
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? אותם הבעיות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? מ-א-ט :) למי בא לך להביא מכות כרגע? פרח Bl למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? משעממם ממה אתה הכי אוהב לצחוק? ממה שמצחיק מה הכי מרגיע אותך? לצייר איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? אנערף איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? *בלאט* מאיפה לי לדעת האם התנשקת? לא על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הבעיות שלי אתה אוהב שיחות נפש? כן (עם ל-י-א-ו-ר-ה) אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? אביב וסתיו מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכרת חלומות מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? פרח :( מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? לא יודעת למי עזרת בפעם האחרונה? ילד בכיתה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא כל כך אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? ל-א מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמוכנים מאוד האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? דואגים לכיס מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לא יודעת לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לבנון :( כי זאת לבנון :( איפה היית מת להיות? למה? בריטניה, ארה"ב, ניו-זילנד מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? קצת מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת מה דעתך על סטיגמות? ר-ע :( אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? ל-י-א-ו-ר-ה מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 60 אתה חושב על מוות? התחלה של החיים האמיתיים מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? המשפחה כנראה למי אתה מתגעגע עכשיו? מישהו :( אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לצייר, לשיר, להשתולל, לטייל, להשתגע עם ל-י-א-ו-ר-ה.................ולשעממם מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף): בנאדם בודד מיהו בנאדם עשיר בעינך? עם הרבה חברים טובים- בלי שום קשר לכסף גם? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לאדעת מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? עיניים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? סבלן ויודע לצחוק מאמין במסתורין? לאדעת מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מי הזמר האהוב עליך? מאתיו :) מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אמרו שאוהבים אותי :) איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? בובת אריה קטן שעושה קול מל-י-א-ו-ר-ה האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? הציוריים שלי מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? היפית האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? נראה לי GOD אני כל כך משעממת...............אני לא בטוחה שמישהו קרא עד לכאן ואם מישהו קרא אז הוא בטוח גם משועממם...............

C A R I S M A

New member
תשובות !!!

האם היתה לך אהבה נכזבת?לא האם שברת למישהו את הלב ?לא יודעת... אולי מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? משעממת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?רגיל ממוצע למדי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?המשפחה שלי ולמה? ככה מי החבר הכי טוב שלך?אירנה מה אתה הכי שונא בעצמך?מעצבנת כמה זמן אתה מול המחשב ביום?אממ בממוצע 3 איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?עשיר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?לפעמים שקרנים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?הכל חוץ מ מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו?אף אחד למי בא לך להביא מכות כרגע?לילדה מפגרת אחת... למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי אני רואה סרט ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מהכל מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? וואו אין לי מושג.... איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?לא יודעת האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?יותר מידי אתה אוהב שיחות נפש?לפעמים אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ כי אני לא חולה אז מה החלום הכי מפחיד שחלמת?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?אממ לא זוכרת... מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?אממ לא זוכרת... למי עזרת בפעם האחרונה?לאימא שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?לא תמיד (יש לי צד אפל....) אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שרק בא לכם... האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? שום דבר ספציפי מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?את דיזינגוף סנטר לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יודעת.... איפה היית מת להיות? למה?ניו יורק מתה על העיר הזאת מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שצעקתי משהו באמצע שיעור מה דעתך על סטיגמות?mooi mal אתה בריב עם מישהו כרגע?לא ממש מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר בגיל60 אתה חושב על מוות? וואו מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת לא איכפת לי למי אתה מתגעגע עכשיו?לאף אחד אתה כותב שירים?כתבתי פעם.... מה התחביבים שלך? מחשב, טלוויזיה, גיטרה, ספר.... מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) כזה שאין לו אישיות טובה כזה שרע מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם טוב ונדיב שאוהב... מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שומדבר ספציפי מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?שומדבר ספציפי מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?מצחיקים ונחמדים מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מי הזמן האהוב עליך? בוקר מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אממ לא זוכרת איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? את כולם האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אפונה האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? שואפת לשלמות והשאלה הזאת כבר הייתה (שירן....) אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן?רוב הזמן כן

Keenan RiP

New member
גרא

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? סיבוך איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אה? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? אלעד, בנאדם שעבר כל כך הרבה בכל כך מעט זמן.. ויודע להתמודד עם זה:] מי החבר הכי טוב שלך? שאלה קשה..:/ מה אתה הכי שונא בעצמך? כל הזמן קר לי בידיים! ארר! כמה זמן אתה מול המחשב ביום? שעתיים בערך.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? טוב:] איך אתה מסתכל על העבר שלך? אחורה נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? הם יכולים להיות סנובים לפעמים, ולחשוב תמצם יותר מדי, זה נוגע גם לגבי החברות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? את הצחוקים:] מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? את בץ למי בא לך להביא מכות כרגע? אף אחד. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא ממה אתה הכי אוהב לצחוק? חברים/חברות מה הכי מרגיע אותך? לנגן, לישון איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? אה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? אה? האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? מה שבא.. אתה אוהב שיחות נפש? תלוי על מה ועם מי אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? כל עונה והיופי שלה חורף או קיץ? אותו דבר. למה? עניתי על זה כבר..בלאט מה החלום הכי מפחיד שחלמת? נפלתי לבור אינסופי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכר.. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? נאמי למי עזרת בפעם האחרונה? שחר אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן..נראה לי אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שזה בא, זה בא. האם לדעתך יש גיל למיניות? עניתי כרגע! מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? ערסים, פקצות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את הישראליות:] לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? רמאללה למה? כי לא בא לי ש1000 מוסלמים יעשו עליי לינץ' איפה היית מת להיות? בנשר. למה? כי:] מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? עם אנשים שאני אוהב, לא חשוב איפה האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אנערף. מה דעתך על סטיגמות? חרא. אתה בריב עם מישהו כרגע? אממ.בערך מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אח שלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? גיל 60 אתה חושב על מוות? לפעמים מוות מפחיד אותך? תלוי באיזו צורה איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אנערף.. למי אתה מתגעגע עכשיו? יותר מדי אנשים אתה כותב שירים? כן. מה התחביבים שלך? מיוז, מוזיקה, סקט. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אה? מיהו בנאדם עשיר בעינך? אממ.. חבר טוב שלי, שי. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? אתה יכול לתת להן הכל, ואז מסתבר שהן בכלל לא שמות עליך. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? הכל:] מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אממ...לא'דע מאמין במסתורין? כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מכבה את השעון מעורר הבן ז*** מי הזמן האהוב עליך? כשאני עם הילדה שאני אוהב מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? וואי, לא זוכר. איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? נשיקה צרפתית:] חח האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? מי מתחפש? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? תלוי למי

lifahead

New member
יאללה!!!

האם היתה לך אהבה נכזבת? לא.. האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל!!! איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?שונה.. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? הנעליים איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? את אירנה...סתם... מי החבר הכי טוב שלך? רותם וטל מה אתה הכי שונא בעצמך? את הגוף שלי בלי קשר לאיך שהוא נראה...(אני כוסית) כמה זמן אתה מול המחשב ביום? חצי שעה.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? טוב! איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?מנסה לא להזכר.. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שכשאני צריכה אותם הם אפעם לא שם.. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?שהם לצידי! מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות ואמון אין מה לחפס במשפחה שלי.... את מי בא לך לחבק עכשיו?את אימא... למי בא לך להביא מכות כרגע? אני פצפיסטית אנחנו לא מרביצים... למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?בגלל אימא שלי.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מטפשות של אנשים! מה הכי מרגיע אותך?לצייר איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? לא מבינה ממש בספרים.. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?על מה שלא בסדר באנשים כולל בי.. אתה אוהב שיחות נפש?כן אבל אני בוכה כל הזמן... אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ כי שמח כזה.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת?יש כ'כ הרבה.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?טל סופר..חסרת תאקט!!! מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?טל אנגלשטיין הוא היחיד שהקשיב לי מבלי לשפוט!!! למי עזרת בפעם האחרונה?היום אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?מתי שאתה מוכן.. ואני לא! האם לדעתך יש גיל למיניות?כן וזה לא שבע!!!! מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?הם לא נחמדים.. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? הם נחמדים.. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לעזה לא בטוח שמה.. איפה היית מת להיות? למה?פה... מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?כשאני לבד במיטה.. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כן.. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אני לא יכולה לספור אותן... מה דעתך על סטיגמות?זה אוטיסטי.. אתה בריב עם מישהו כרגע?עם עצמי.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אמרתי לחברה שלי שהיא יפה.. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?למות עכשיו.... אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך? לא כ'כ איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?זאתי עם הקומונה...
למי אתה מתגעגע עכשיו?לכ'כ הרבה אנשים.... אתה כותב שירים?לא אני גרועה... מה התחביבים שלך?לצייר מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)בנאדם חסר חברים.. מיהו בנאדם עשיר בעינך?מישו עם שקים של כסף! מה אתה הכי שונא בבני המין השני?הם בנים.. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?הם לא בנות... מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?רגיש ומבין.. מאמין במסתורין?כהה מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?הולכת לבצפר... מי הזמן האהוב עליך?הליילה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?אפחד לא אוהב אותי... איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?הממ לא זוכרת.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?ילדה עם שפם האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא איכס.. אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן

dirty boots

New member
גמני!

שם: ינאי מקום מגורים (לא חובה): אזור בקעת אונו:) גיל: בקרוב מאוד 13:) תאריך לידה:15.12.1991 כינוי:פחח יש כל מיני:) סגנון לבוש: כל מיני, אולסטאר וכאלו צבע עיינים:חום צבע שיער:חום מקצוע אהוב:הממ.... אם חייבים אז היסטוריה? מקצוע שנוא:מתמטיקה משקה אהוב:מיץ אשכוליות משקה שנוא:דיאט קוה קולה למון דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מחקים אותי P: אוכל אהוב: נודלס ופיצה אוכל שנוא: ממרח שוקולד וקוטג' מספר מזל: אני חושב ש8 או 7 המוטו שלי: "אם תחחיך אל העולם, העולם ירביץ לך:)" מקום בילוי: ביבים, רחובות P: מספר אחים:1 דעתי על הפורום: אחלה של פורום:) באיזה עוד פורומים אתה: רוק ומוניקה סקס תאר את עצמך: הממ... עם מה להתחיל? פתגם אהוב: "אין ממה לפחד אלא מין הפחד עצמו" איזה פרסומת אתה הכי אוהב? הו, יש דבר כזה? אתה חושב שאתה מאושר כרגע? אפשר להגיד שבהחלט כן יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? אהא, צמיד גראס שאני לרוב לובש מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? הממ... קוקאין? P: אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה?הממ... אני משער שמחשב... אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום?לא... מאמינים באסטרולוגיה?לא איזה שפות אתם דוברים? אנגלית ועברית אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא ממש... " " " התחתונים " ? לא P: אתם אוהבים תינוקות? לעיתים אתם אוהבים בעלי חיים? לעיתים יש לכם אחים? כמה? זה לא היה כבר? איך תקראו לילדים שלכם? בת-אלה, בן- ג'יימס:) מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אסטריד? איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? אין לי מושג... אתם אוהבים פרחים? חלקם אוהבים עצים? לא ממש מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? אני חושב ששחור ואדום בחורף אתם הולכים עם מטרייה? לרוב לא:) משפט שעולה לכם כרגע בראש: "הו, אתה טיפש" אתם אוהבים להדליק נרות? זה כולל לשרוף את הבית\בצפר? מה/מי מעיר אותכם בבוקר? פלאפוני גלידה או ארטיק? ארטיק? תלוי מה זה כולל ואם מחשיבים טילון לארטיק:) הראל מויאל או סקעת?
בנים או בנות? מאיזו בחינה? פלאפון או טלפון? פלאפון שחור או לבן? שחור אני חושב.. אבל הולך גם ביחד קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו אני חושב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? תנור בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא, אבל יש לי בובה של פובמה בחדר:) עם כמה כריות אתם ישנים? 1 מה המאכל האהוב עליכם? אני משער שבורקס או נודלס או פיצה... פיצה:) אתם אוהבים לאכול? מאוד:) הייתה לכם פעם אובססיה? יכוליות... לא בהגזמה איזה? אין לי שמץ התמכרויות? לא:) אתם אוהבים להצטלם? אהא אתם פוטוגנים? לא יש לכם כתב גדול? כן אתם אוהבים לכתוב? מבחינה של כתב או סיפורית יצירתית? יש לכם כישרון? אולי:) איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? הייתי רוצה כשרון ספרותי:) אולי זה יבוא דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה? אתם שקרנים? לפעמים אובססיבים? לא לא:) חלמניים? לפעמים קמצנים? לא פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא ברמה הרצינית P: מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם? משולש או משושה? מתומן דיפרנציאלי? מה יש לכם על השולחן כרגע? הממ דיסק של נירוונה, ספר של אתגר קרת, תמונה, טוב זה לא השולחן שלי בכלל מה השעה עכשיו?21:52 פאלפון יש לך? אהא

Pipe Dreamer

New member
דמאט זה ארוך

שם: גיל מקום מגורים (לא חובה): כפר סבא גיל: עוד חודשיים 16 תאריך לידה: 15/02/89 כינוי: Pipe Dreamer (הדבר הראשון שעלה לראש, לקוח משיר של טראוויס שאני אוהב) סגנון לבוש: לא יודע להגדיר. ג'ינס וטי שירט צבע עיינים: חום-ירוק צבע שיער: שחור מקצוע אהוב: מוזיקה מקצוע שנוא: ביולוגיה וספרות משקה אהוב: שוקו משקה שנוא: אין. הכל טעים =] דברים שאנשים עושים ומעצבנים אותך: מתלהבים בעצמם בדברים שהם לא אוכל אהוב: שניצל (ובעיקרות כל בשר שאפשר לצלות במנגל) אוכל שנוא: קוסקוס מספר מזל: אין המוטו שלי: אין מקום בילוי: ספיר (כפר סבאים יבינו)/קניון/חברים מספר אחים: אח ואחות גדולים דעתי על הפורום: פורום נחמד מאוד, אחלה של אנשים באיזה עוד פורומים אתה: רק כאן תאר את עצמך: בקצרה? קשה. מי שרוצה להכיר מוזמן לשלוח לי בפרטי הודעה פתגם אהוב: סייג לחוכמה שתיקה איזה פרסומת אתה הכי אוהב? כעיקרון את רוב הפרסומות של אורנג' את חושב שאת מאושר כרגע? פחות או יותר כן, אבל מחר אולי אני אהיה הבנאדם הכי מאושר בעולם יש לכם שרשרת או צמיד שאתם תמיד לובשים אותם? לא מה תמיד אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בתיק/בכיס? לא יודע אם היו צריכים לקחת לכם משהו מה זה היה: פלאפון מחשב או טלוויזיה? פלאפון אתם מסוגלים לחייך מתי שרק תרצו? לא אתם מאמינים בגן עדן וגהנום? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא איזה שפות אתם דוברים? עברית ואנגלית, צרפתית צולעת אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא, כולן לבנות " " " התחתונים " ? לא אתם אוהבים תינוקות? עד גיל שנתיים אתם אוהבים בעלי חיים? כן, אבל לא באופן מיוחד יש לכם אחים? כמה? אחות (נשואה+2) ואח איך תקראו לילדים שלכם? תום וקובי שמות שאני מאוד אוהב מה השם הכי מוזר שאי פעם שמעת עליו? אכזבה איך בחיים לא תקראו לילדים שלכם? שמות דתיים, שמות שמתאימים למין השני אתם אוהבים פרחים? לא ממש אוהבים עצים? כן מה הצבע האהוב עליכם בבגדים? שחור בחורף אתם הולכים עם מטרייה? אם יש אז למה לא? משפט שעולה לכם כרגע בראש: סעמק למה הייתי חולה כשהיא הציעה לי לבוא אליה אתם אוהבים להדליק נרות? לא באופן מיוחד מה/מי מעיר אותכם בבוקר? שעון מעצבן ביותר, אבל יעיל גלידה או ארטיק? גלידה הראל מויאל או סקעת? סקעת בנים או בנות? מאיזה בחינה? פלאפון או טלפון? טלפון שחור או לבן? שחור קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? אביב שמש או ירח? ירח קור או חום? קור בחורף: מזגן או תנור? מזגן בקיץ: מזגן או מאוורר? מזגן יש לכם דובי? לא עם כמה כריות אתם ישנים? אחת מה המאכל האהוב עליכם? יש הרבה אתם אוהבים לאכול? כן, רק שאין לי תאבון גדול הייתה לכם פעם אובססיה? כן איזה? אישי התמכרויות? בערך אתם אוהבים להצטלם? כן, עד שאני רואה את התמונה אתם פוטוגנים? הלוואי אבל לא יש לכם כתב גדול? בינוני אתם אוהבים לכתוב? כן יש לכם כישרון? במה? איזה כשרון הייתם רוצים שיהיה לכם? כתיבה וציור דבר שאתם לא יכולים בלעדיו: גיטרה אתם שקרנים? לפעמים, אבל רק שקרים לבנים אובססיבים? בקושי חלמניים? לא קמצנים? קצת פרפקציוניסטים? לא סאדיסטים? לא מזוכיסטים? לא אתם אוהבים שולחנות עם פינות או בלי? עם משולש או משושה? משושה מה יש לכם על השולחן כרגע? בקבוק מים, ספר, נייר טואלט, פלאפון, דיסק, אוזניות, שעון, מנורת קריאה, דף חיסורים של מחצית א', מחק, 3 מפרטים, שפתון נגד יובש, כרטיס ביקור של אופטומטריסט, טאבים של אנטר סנדמאן מה השעה עכשיו? 00:50 פאלפון יש לך? כן דמאט זה באמת היה ארוך

למעלה