שאלון

מיטלי 201

New member
יער

זה יערה או יערה? יערה שם יפה על יער לא שמעתי זה מיוחד.. גם יפה תתחדשי! אני מיטל או מיטלי איך שבא לך

linoy pal

New member
עונהה

-שם:לינוי -גיל:15 וחצי -צבע עיניים:חום -צבע שיער:חום -תוכנית טלויזיה:חברים -אלבום:סינרגיה -אוהב להצטלם:אמ...כ -שתייה:פטל...ויטמינצ'יק לנצח -מאכל:מקרונים -ממתק:במבה -ירק:עגבניית שרי -פרי:אפרסק -יוגורט או מעדן?מעדן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?אור הזרקורים -כשכוכב נופל אתה:מבקשת משאלה -מאמין במזל?לא...כי אין לי אחד כזה -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות ועוני -שמו לך פעם תווית?לא -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר-נופ -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?כן...על גיטרה...עוד מעט שנה!!! -עוסק בספורט?לא -חשוב לך להראות יפה?כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?מממ... -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?אתמול -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)שירים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?אמ...הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון?כן -צמחוני?כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?בעכס -הוט או יס?הוט -ים או בריכה?בריכה -גלידה או ארטיק?ארטיק -גשם או שמש?גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:ד"ש לכולםםם

Retama

New member
בווווווום

-שם: רותם -גיל: 15 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: גם חום -תוכנית טלויזיה: חברים, האוס -אלבום: אביתר בנאי ויזהר אשדות.. -אוהב להצטלם: רק שיש לי מצב רוח שטותי -שתייה: מים -מאכל: פירות וירקות -ממתק: שוקולד -ירק: מלפפון -פרי: אננס -יוגורט או מעדן? גמדים! -שוקו או קפה? קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? ביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה: -מאמין במזל? -עושר בחולי או בריאות בעוני? -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. לא -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? על הכל.. -עוסק בספורט? קראטה נחשב? -חשוב לך להראות יפה? כן, אבל לא ברמה היסטרית -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? מישהו שאכפת לו -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? מזמן -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? ברור שהרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? קסטרו אחלה, הפרווה לא -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק ? ארטיק -גשם או שמש? שמשששששש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לנגה
חחח דאייייייי

sukrazit

New member
עונההה:)

-שם:סיון -גיל: 15 -צבע עיניים: ירוק חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: האו.סי -אלבום: שני האלבומים הישנים של אבריל. -אוהב להצטלם: כן -שתייה: נסטי אפרסק. -מאכל: פיצה -ממתק: שוקולד -ירק: עגבנייה -פרי: תותים -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אור הזרקורים XD -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? נראה לי -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר חח כן יש לי כלב בשם שוקו כבר שמונה שנים אצלי.. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא ואני רוצה לדעת גיטרה. -עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? כן אבל לא בהגזמה -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שלא יספר את הסודות שלך -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אתמול. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) חושבת שמחר זה יום חדש. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זה לא בסדר אני מחרימה אותם. -הוט או יס? יס -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לא"י XD

moomi123

New member
עונהנה:]../images/Emo176.gif

-שם:אור -גיל:עודמעט 13 -צבע עיניים:חום כהה -צבע שיער:חום -תוכנית טלויזיה:ממ.. לאדעתP: -אלבום:futuresex/lovesounds -אוהב להצטלם:ככה=\\ -שתייה:מים -מאכל:=\ -ממתק:יש המוווווווווןXD -ירק:מלפפון
-פרי:תלוי בעונה.. -יוגורט או מעדן?מעדן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?גם וגם -חורף,קיץ,סתו או אביב?אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה:מביעה משאלה למרות שזה בקושי קורהXD -מאמין במזל?כן -עושר בחולי או בריאות בעוני?O:? -שמו לך פעם תווית?לא -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר- לאא=[ -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?לא מנגנת.. הייתי רוצה תופים או גיטרהD: -עוסק בספורט?כן, כדורעף:] -חשוב לך להראות יפה?תלוי.. -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?אחד שמתחשב, מקישב, עוזר..יש עוד כלמני -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן.. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?ממזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.... -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)-לראות קליפים של ג'סטין החתיךXD -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?ממ.. מעדיפה שיהיו קצת נחמדים מאשר הרבה ומגעילים.. -מאמין באהבה ממבט ראשון?כן;] -צמחוני?לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?שהם מגעלים.. -הוט או יס?הוטט -ים או בריכה?בריכה -גלידה או ארטיק?לאדעתO: -גשם או שמש?שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:לכווווווווווווווווווווווווולם:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

למעלה