שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif

*לקוח מהארכיון של פורום 1402. מהעמוד הראשון בעצם
. -שם: -גיל: -צבע עיניים: -צבע שיער: -תוכנית טלויזיה: -אלבום: -אוהב להצטלם: -שתייה: -מאכל: -ממתק: -ירק: -פרי: -יוגורט או מעדן? -שוקו או קפה? -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? -חורף,קיץ,סתו או אביב? -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? -כשכוכב נופל אתה: -מאמין במזל? -עושר בחולי או בריאות בעוני? -שמו לך פעם תווית? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? -עוסק בספורט? -חשוב לך להראות יפה? -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? -מאמין באהבה ממבט ראשון? -צמחוני? -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? -הוט או יס? -ים או בריכה? -גלידה או ארטיק? -גשם או שמש? -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif 1402

-שם:איזבל
-צבע עיניים:חום כהה
-צבע שיער:חום כהה
-תוכנית טלויזיה:האלופה,ארץ נהדרת,מועדון לילה..
-אלבום:הבא של שרית ו"מרגיש אחר" של סינרגיה
-אוהב להצטלם:תלוי
-שתייה:מים!
-מאכל:סיני ומוקפצים כאלה..
-ממתק:שוקולדדד כפרעליו
-ירק:עדבניה,פלפל
-פרי:אפרסק,מנגו,אבטיח
-יוגורט או מעדן?מעדן
-שוקו או קפה?קפה
-בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?כל הקרמבו ,קודם השוקולד אח"כ הביסקוויט
-חורף,קיץ,סתו או אביב?חורףףף
-אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?מאחורי הקלעים!!
-כשכוכב נופל אתה:צופה בזה כמובן!!!
ומביעה משאלונת...
-מאמין במזל?כן,מאוד
-עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני
-שמו לך פעם תווית?לא,אני נטולת תוויות
-יש חיית מחמד?פרט נמק והסברכלב,חצי אמסטף חמוד...
-מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?מנגנת על אורגן ופסנתר..רוצה ללמוד על גיטרה
-עוסק בספורט?שחייה,ריצה ועבודה על שרירי בטן
-חשוב לך להראות יפה?לא,חשוב לי להרגיש טוב עם עצמי
-איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?מישהו שלא נרתע לעזור
-אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן
-מתי היה הדיכאון האחרון שלך?ווואיי..לא זוכרת..
-מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)מוזיקה,שוקולד והחיים טובים!!
-עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?לא משנה הכמות,אלא האנשים עצמם..חשוב שיהיה אפשר לסמוך עליהם
-מאמין באהבה ממבט ראשון?כן
-צמחוני?לא,למה לי??
-מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?שיהיו בריאים..
-הוט או יס?הוט כפרעליהם!!!111
-ים או בריכה?ים-בשביל נוף וסתם לשבת על החוף...בריכה-בשביל לשחות שעות..
-גלידה או ארטיק?ארטיק נראלי
-גשם או שמש?גשם
-טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:ד"ש??...טוב,לכל פורום 593...
I LOVE YOU
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hilonet14

New member
בוקר טובבבב

שם: הילה -גיל: 14.5 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: מועדון לילה -אלבום: אקספלוג'י -אוהב להצטלם: כן -שתייה: מים -מאכל: אוכל של אמא -ממתק: סוכרייה על מקל -ירק: מלפפון -פרי: תפוז -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? השוקולד -חורף,קיץ,סתו או אביב? קיץ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אה? -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר חתולים... -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? גיטרה רוצה ללמוד -עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? לא תמיד -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? שאפשר לסמוך עליו, וכשצריך אותו תמיד יהיה שם בשבילי -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אממ אני לא זוכרת -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) שומעת שירים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? עדיף שיהיה כמה חברים ממש טובים וכל השאר שמסביב זה רק בשביל הקטע... -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? סבבה -הוט או יס? יס -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: טוב אזזז לכולם....!!!

shaharrr53

New member
MCR

-שם:שחר -גיל:13.5 -צבע עיניים:שחור -צבע שיער:שחור -תוכנית טלויזיה:הפיג'מות -אלבום:
-אוהב להצטלם:אממ...כן -שתייה:קולה ונסטי
-מאכל:צ'יפס[למה אין אייקון?
],
,
-ממתק:גומי וכל השטויות -ירק:גמבה -פרי:אפרסק,משמש,
-כל הפירות של הקיץ -יוגורט או מעדן?יוגורט -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הפודינג
|מזילריר| -חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף
-אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?אה? -כשכוכב נופל אתה:רץ לראות לאן הוא יפול
-מאמין במזל?לפעמים כן
-עושר בחולי או בריאות בעוני?עושר בחולי-עם הכסף אפשר לסדר את הבריאות
-שמו לך פעם תווית?כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר-הייתה
-מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?היתי על אורגן,ובא לי על גיטרה -עוסק בספורט?בטח! -חשוב לך להראות יפה?לפעמים -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?חבר שעוזר,נחמד,מדבר וזהו -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?אתמול -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)לצאת עם חברים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?הרבה חברים -מאמין באהבה ממבט ראשון?כן -צמחוני?לא
-מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?מגעילים
-הוט או יס?הוט
למרות שבא לי כ"כ יס
-ים או בריכה?ים -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:חחחחחח כרגע אין לי

shirlove

New member
משעמם

-שם:שרית -גיל:17 -צבע עיניים:חום עם מעט ירוק -צבע שיער:חום -תוכנית טלויזיה:אין משהו מסויים -אלבום:כן -אוהב להצטלם:מאוד -שתייה:קולה -מאכל:פיצה -ממתק:מסטיקים -ירק:גמבות -פרי:אפרסק -יוגורט או מעדן?מעדן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?בסיקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב?אביב וסתיו -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?אור הזרקורים -כשכוכב נופל אתה:לא יצא לי לראות כוכב נופל,אבל אני מניחה שאביע משאלה -מאמין במזל?יש בזה משהו -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית?לא,מה הכוונה בתווית?! -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר-כבר אין -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?פעם ניגנתי היום לא,הייתי רוצה ללמוד לנגן על אורגן -עוסק בספורט?לא -חשוב לך להראות יפה?כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?חבר אמיתי זה אחד שנמצא בטוב וברע,לא בא רק כשרע אלא נמצא גם להאזין ולהקשיב כשרע ולא ימעל אף פעם באמון שלך. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן,אני חושבת... -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?שבועיים שלוש?!בסוף אפריל נראה לי -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)-יוצאת מהבית,בוכה מעט על כתף של מישהו-בד"כ של אמא-ושוכחת מהכל פשוט ממשיכה הלאה בכח גם אם קשה,וזה עובר... -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?עדיף מעט חברים אבל שאפשר יהיה לסמוך עליהם-ואם הרבה חברים אז שיהיו כמה טובים ביותר והשאר יהיו סתם כאלה... -מאמין באהבה ממבט ראשון?מאמינה בהדלקות ממבט ראשון,לא אהבה... -צמחוני?לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?לא יודעת לא אכפת לי,סתם לשלם עוד על מותגים -הוט או יס?הוט -ים או בריכה?ים -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?שניהם,תלוי במצב רוח -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:אין דשי"ם-במלא אף אחד לא מכיר כאן את מי שאני מוסרת לו ד"ש so ביוששששששש

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהכוונה בתווית זה

שהדביקו לך כינוי או משהוא כזה. לא?

shirlove

New member
אהה אז לא

אולי כינוי-כינויי חיבה-כמו שריתוש ,שריתה,שריתי,תוש-אבל לא משהו שלילי כזה-אז כן הבנתי אותך נכון

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifבוקר תות../images/Emo210.gif../images/Emo42.gif

שם:מעיין
צבע עיניים: חום כהה
צבע שיער: חום
תוכנית טלויזיה: אממ..לא יודעת ><
אלבום: הילארי דאף-החדש אבריל לאבין-let go
אוהב להצטלם: לא
שתייה: קולה D: (אני לא מקורית הא?)
מאכל: כל מה שאמא מבשלת
ממתק: עושה לי כאבים בשניים
ירק: כרובית D:
פרי: בננע ומנגו
יוגורט או מעדן? מעדן
שוקו או קפה? שוקו
בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? השוקולד+הפודינג=
חורף,קיץ,סתיו או אביב? הכל!-חוץ מקיץ
אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? הא?
כשכוכב נופל אתה: מביט ממש בפליאה D: ומבקשת משאלה ^^
מאמין במזל? אכן
עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני..לא פירטת את המחלה
שמו לך פעם תווית? כן בטח כל יום! סתם סתם ~_~
יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר כן,דגים
וחתולי רחוב חמודים שאנוכי מאכילה,אבל הם לא איתי בבית P:
מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא מנגנת..הייתי שמחה על גיטרה D:
עוסק בספורט? לא
חשוב לך להראות יפה? לפעמים
איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שבאמת אכפת לא ממך כשאתה בוכה ולא אחד שרק רוצה לדעת פרטים על מה שקרה
אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן אני כן
מתי היה הדיכאון האחרון שלך? לפני חודשיים-שלושה
מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) בוכה? ואז מרגישים טוב יותר ^^
עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה חברים-אבל חברים טובים
מאמין באהבה ממבט ראשון? לא בכלל לא
צמחוני? לא
מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? שילכו לעזאזל! מגעיל!
הוט או יס? הוט..לפחות זה מה שיש לי
ים או בריכה? ים
גלידה או ארטיק? גלידה!
גשם או שמש? שמש,אבל לא שחם מידי
טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: הנה-דש"ים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאויש...

זה היה אמור ליהיות אלבום תמונות? XDD

לא o:

וסתם תהייה- האייק של השפם אחרי התשובה של- "אוהב להצטלם?"- אמור לרמוז על השפם העבות שלך, שבגללו את בורחת כל עוד נפשך בך ממצלמות, כן? כיח. אני עייפה. הראש שלי עובד עקום XD

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifXDD

לא חחחח.. זה כמו האייקון הזה

נמ

שם: מפלצת-ירוקת-קשקשOo -גיל:15. ו......9 חודשים
-צבע עיניים: ירוק, תואם לקשקשים -צבע שיער: שטני, וטיפה ירוק. [עשיתי שוב כחול, והייתי במעיין לעזאזל!
] -תוכנית טלויזיה: ניפ/טאק -אלבום:המדרגות -אוהב להצטלם:ברור שלא? -שתייה:שוקו -מאכל:נמ. לא עולה לי בראש. -ממתק: שוקולד מריר.רררר. -ירק:גזר|ארנב| -פרי:אפרסק? -יוגורט או מעדן?יוגורט. אבל טבעי, בלי כל החתיכות המגעילות ששמים בפנים Oם -שוקו או קפה? קפה. רצוי מקיאטו
-בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?בסקוויט D: -חורף,קיץ,סתו או אביב?אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? האור הכי בוהק של צידי הבמה? -כשכוכב נופל אתה: מביעה משאלה ^______^ ביום העצמאות ספרתי שלושה O: -מאמין במזל? נמ. אסטרולוגיה
-עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר ובריאות. מה רע לבקש את הכי טוב? -שמו לך פעם תווית? כל הזמן- פריקית/שלוכה/מתנחלת [WTF?]/סנובית Oם [כן, אצל החבר'ה שלי זו גם נחשבת לתוית XD]/אימו ]: -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. אין. שואפת לאיגואנה/נחש/חתולה לבנה עם עין ירוקה ועין כחולה. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? גיטרה. צכה ללמוד דחוף! -עוסק בספורט?בערך.. לא מסודר, אבל אני הרבה על הרגליים -חשוב לך להראות יפה? ברור -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? מישהו שיוותר על צורך אגואיסטי שלו, כדי לעזור לי, ולא יזכיר לי את זה אח"כ למטרות התחשבנות. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כשזה מישהו שחשוב לי [רוב האנשים שאני מסתובבת איתם הם כאלה], אז מאוד. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?כל הזמן עולה ויורד. בערך יום חמישי -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מוסיקה? מדברת עם אנשים.. יוצאת... -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה קשרים. -מאמין באהבה ממבט ראשון? הידלקות גג. אלא אם כן מדובר במקרה אחד למליארד. -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? פיכס. -הוט או יס? כלום -ים או בריכה? ים. הולכת עודמעט ^_____^ -גלידה או ארטיק? ברד -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: דנה! אני אוהבת אותך!!!!!!!! X: :X

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכשאת צוחקתתתת אני חייי הננהנה

-שם:אריאל -גיל:13 וחצי -צבע עיניים:חום -צבע שיער:חום -תוכנית טלויזיה:חברים
,הפיג'מות וארתור -אלבום:יש הרבה -אוהב להצטלם:לא -שתייה:נסטי D: -מאכל:בולונז, מקדונלדס -ממתק:טעמי D: וצ'יטוס גבינה 3> -ירק:גמבה -פרי:תות -יוגורט או מעדן?מעדן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הביסקוויט
-חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?לאיודעת -כשכוכב נופל אתה: אפעם לא ראיתי כוכב נופל
-מאמין במזל?כן -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית?לא -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. הלוואי ;; -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?כן, על גיטרה. עוד שבוע מתחילה תופיייייייים אהבת חיי -עוסק בספורט?כן -חשוב לך להראות יפה?כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?חבר שתמיד יהיה שם בשבילך, שלא יעזוב אותך בשביל מישהו שהוא מכיר שנה. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?אתמול, שהבנתי שהחברה שלי היא לא מי שהיא -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)מוזיקה, ובוכה -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?מעט חברים, אמיתיים -מאמין באהבה ממבט ראשון?לאיודעת -צמחוני?לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?נגד זה -הוט או יס?הוט -ים או בריכה?בריכה -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?גשששם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לכוווווולם D:

נושבו

New member
עונה!

-שם: נועה -גיל: 16 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום כהה -תוכנית טלויזיה: האלופה, יאיר לפיד, מועדון לילה -אלבום: מה? -אוהב להצטלם: כן -שתייה: ספרייט דיאט וקולה לימון -מאכל: דגנים עם חלב -ממתק: סוכריות גומי -ירק: מלפפון -פרי: אפרסק -יוגורט או מעדן
מעדן -שוקו או קפה
שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט
הביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב
אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה
תלוי
-כשכוכב נופל אתה: מתלהבת -מאמין במזל
כן -עושר בחולי או בריאות בעוני
אם את עשירה ואת חולה יש כסף לטפל בזה לא? -שמו לך פעם תווית
לא.. -יש חיית מחמד
אין -מנגן
כן -עוסק בספורט
לא -חשוב לך להראות יפה
כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"
איתך באש ובמים:) -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן
כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך
אפעם לא הייתי ממש בדיכאון.. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון
לשמוע מוסיקהף לצאת עם חברים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים
הרבה חברים -מאמין באהבה ממבט ראשון
לא ממש.. -צמחוני
לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה
מסכנות החיות.. -הוט או יס
הוט -ים או בריכה
ים -גלידה או ארטיק
גלידה -גשם או שמש
שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לכל החברים שלי:)

../images/Emo204.gifעונה:)

-שם:אילנה -גיל:15+ -צבע עיניים:חום-ירוק -צבע שיער:חום כהה -תוכנית טלויזיה:משתנה -אלבום:נינט -אוהב להצטלם:כן -שתייה:מיץ ענבים נראלי -מאכל:תיירס
-ממתק:מקופלת ופסק זמן -ירק:פלפל -פרי:מנגו -יוגורט או מעדן?תלוי -שוקו או קפה?קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?פודינג..חח -חורף,קיץ,סתו או אביב?לא אכפת לי:] -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?תלוי -כשכוכב נופל אתה:מבקשת משאלה -מאמין במזל?כן -שמו לך פעם תווית?
-יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר- לא..אני ממש לא אוהבת חיות:/ -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?על פסנתר ניגנתי..עכשיו קצת פחות -עוסק בספורט?לא ממש -חשוב לך להראות יפה?כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?נאמן,לא צבוע,תמיד יהיה שם בשבילך כל הזמןן -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?אתמול -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)מחשב/הולכת לישון:/ -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?הרבה אבל אמיתיים ולא צבועיים -מאמין באהבה ממבט ראשון?כן -צמחוני?לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?כלום..חח -הוט או יס?יס ברור:) -ים או בריכה?בריכה -גלידה או ארטיק?גלידה -גשם או שמש?תלוי -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:לכולם:)

../images/Emo42.gifלהלהלההה

-שם: שי -גיל: 15 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה:סדיק -אלבום: Let Go ו-Under My Skin ויש עוד.. -אוהב להצטלם: לא איכסס
אני דומה לטרול -שתייה: מים -מאכל: כל אוכל זה טוב
-ממתק: שוקולדד
-ירק: עגבנייה -פרי: מנגו -יוגורט או מעדן? יוגורט -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הכל -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? תלוי מתי -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? לא -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר לא
-מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? יאפ, על בס -עוסק בספורט? לא ממש -חשוב לך להראות יפה? לא יפה, אבל גם לא מוזנחת -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? שתמיד איתך, עוזר לך, מקשיב לך, אומר לך תמיד את האמת גם אם היא כואבת, מספר לך הכל, מועדד, מאמין בבך וכו' וכו' -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? לפני כמה ימים -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מוסיקה מוסיקה, שוקולד ועוד מוסיקה -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? לא משנה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס -הוט או יס? יס -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכולם

t0mi

New member
עונה נה נה

שם: גל -גיל: 16 וחצי -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום כהה -תוכנית טלויזיה: חברים -אלבום: american idiot-green day -אוהב להצטלם: כן לפעמין -שתייה: פנטה מלון $%#$^ -מאכל: שוקולד -ממתק: חח שוקולד -ירק: מלפלפון -פרי: אמממ נראה לי אפרסק -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט! -חורף,קיץ,סתו או אביב? סתיו!!! (נולדתי ביום הראשון) -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? תלוי מתי -כשכוכב נופל אתה: אף פעם לא ראיתי כוכב נופל :( -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בעע לא יודעת -שמו לך פעם תווית? מזתומרת? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר הלוואי -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? אני רוצה ללמוד על גיטרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -עוסק בספורט?לא -חשוב לך להראות יפה? אממ כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שמקשיב, זה הדבר הראשון. שתומך, שאומר את האמת, שיהיה לידך באש ובמים -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? עכשיו -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...): מוזיקה, חברים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? תלוי כמה הם טובים -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא ממש -צמחוני? כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? לא קונה שם -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש ל=כ=ו=ל=ם

דנטל

New member
1402

-שם: דנה -גיל: 34 -צבע עיניים: תכלת -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: סאות'פארק -אלבום: האור מציון -אוהב להצטלם: לא -שתייה: סודה -מאכל: סטייק לבן -ממתק: אגוזי -ירק: חסה -פרי: אננס -יוגורט או מעדן? יוגורט -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? ביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר: 4 חתולים -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? ניגנתי על קלידים -עוסק בספורט? סקס -חשוב לך להראות יפה? לא -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? כזה שאפשר לסמוך עליו, הוא לא ישקר, הוא יגיד לי מה הוא באמת חושב, ישתף אותי בחיים שלו עד הסוף, ישמע את כל מה שיש לי להגיד, יחשוב עלי המון כמו שאחשוב עליו -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? מיום שבת לפני שבוע עד יום שישי האחרון -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) הפעם שתיתי אלכוהול, לרוב מדברת עם עצמי -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? הם מפגרים -הוט או יס? הוט, אבל יש לי יס -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לחברים הטובים שלי

I L O V E MCR

New member
עונה ללוטן../images/Emo129.gif

-שם: רוני -גיל: 13 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: חברים=] -אלבום: או הוו חחחח -אוהב להצטלם: לא -שתייה: פאנטה -מאכל: אוו חחחח -ממתק: גלידההה=] -ירק: בדר"כ אני לא ממש אוהבת -פרי: מנגו,קווי -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הכל;C -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אמממ -כשכוכב נופל אתה: מבקש משאלה -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוניי -שמו לך פעם תווית? אממ כן שרוטה חחחח -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר חתולהה שלי יפהה!! -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? ניגנתי על פסנתר..רוצה גיטרה=] -עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? לפעמים -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד ששם בשבילך ויודע להתנצל על דברים רעים שהוא עשה לך -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? אממ כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? עכשיו=\ -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) אמממ שירים טובים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? כאילו עדיף מעט ממש טובים מאשר מלא מלא שהם סתם כאלה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? לא יפהה@@ -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ברכה -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לך! מיליון דשיםםםםםםםםםםם!!

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

-שם: סתיו -גיל: 14 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: איך פגשתי את אמא -אלבום: -אוהב להצטלם: כן -שתייה: פטל -מאכל: פיצה -ממתק: מקופלת -ירק: מלפפון -פרי: פומלה -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? איפה יש פודינג? השוקולד -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? לא יודעת... -כשכוכב נופל אתה: מסתכל בעיניין. הממ, מבקשת משאלה? -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני?>> -שמו לך פעם תווית? יכול להיות -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. כלבה כזאתי. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מתופפת. -עוסק בספורט?לא -חשוב לך להראות יפה? אני כבר נראית יפהP: -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שכשתדבר איתו, הוא יתעסק אך ורק בך. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אתמול -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מדברת עם מישהו בטלפון או סתם מנסה להעביר את הזמן. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט. -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? כלום -הוט או יס? יס -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? תלוי. -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות, שימו דש"ים וזהו: שרישת שלום קרירה וצוננת לי.

למעלה