שאלון

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

-שם: סתיו -גיל: 14 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: איך פגשתי את אמא -אלבום: -אוהב להצטלם: כן -שתייה: פטל -מאכל: פיצה -ממתק: מקופלת -ירק: מלפפון -פרי: פומלה -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? איפה יש פודינג? השוקולד -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? לא יודעת... -כשכוכב נופל אתה: מסתכל בעיניין. הממ, מבקשת משאלה? -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני?>> -שמו לך פעם תווית? יכול להיות -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. כלבה כזאתי. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מתופפת. -עוסק בספורט?לא -חשוב לך להראות יפה? אני כבר נראית יפהP: -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שכשתדבר איתו, הוא יתעסק אך ורק בך. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אתמול -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מדברת עם מישהו בטלפון או סתם מנסה להעביר את הזמן. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט. -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? כלום -הוט או יס? יס -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? תלוי. -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות, שימו דש"ים וזהו: דרישת שלום קרירה וצוננת לי.

I am IRiTooSH

New member
:)

-שם: עירית -גיל: 13 -צבע עיניים: ירוק-כחול-חום -צבע שיער: חום כהה -תוכנית טלויזיה: אין -אלבום: אה? -אוהב להצטלם: לא ממש.. מעדיפה לצלם^^ -שתייה: מנגווווווו אהובי הניצחיXD. -מאכל: קינוחי שוקולד, איטלקי. -ממתק: שוקולד
-ירק: תפו"א? -פרי: מנגווווווווווווווווו
-יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? איכ. -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף~ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? הצופה
-כשכוכב נופל אתה: מסתכל עליו ואז מנסה להביע משאלה מהרXD -מאמין במזל? בערך -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? אע? -יש חיית מחמד? סול33333> כלב גולדן רטריבר, בן 4
-מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא.. ורוצה על תופים וגיטרה^^ -עוסק בספורט? אכן -חשוב לך להראות יפה? בערך -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שלא יעזוב אותי כשאני במצב גרוע.. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? לפני יומיים?:/ -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון? חושבת אופטימיתD: -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? לא מעט מידי, אבל לא יותר מידי. קבוצה של אנשים שאפשר לסמוך עליהם.D: -מאמין באהבה ממבט ראשון? בערך.. -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס! חוצפה! -הוט או יס? ישלי הוט, מעדיפה יס. -ים או בריכה? שניהםD: -גלידה או ארטיק? גלידה#$@^$ -גשם או שמש? גשםםםםם! -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: 3>

not normal one

New member
עכשיו אני

-שם: יובל -גיל: 16 -צבע עיניים: כחול -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: לא יודעת -אלבום: לא יודעת -אוהב להצטלם: לא ממש -שתייה: נסטי -מאכל: לא יודעת -ממתק: קינדר -ירק: מלפפון וכרובית -פרי: תות, דובדבן, תפוח -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? ביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? הא? -כשכוכב נופל אתה: מאושרת שסוף סוף ראיתי כוכב נופל?
-מאמין במזל? לא יודעת -עושר בחולי או בריאות בעוני? באמצע -שמו לך פעם תווית? לא יודעת -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר לא :[ -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת על פסנתר -עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שתמיד יהיה שם בשבילך, גם אם כשהבעיות חוזרות על עצמן וזה מתחיל לשעמם -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? לא יודעת -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) הולכת לחברים שיעודדו אותי -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא יודעת -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? בושה! -הוט או יס? יססססססססססססססססס -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לכל מי שרוצה

מיטלי 201

New member
כיף

שם: מיטל -גיל: 19 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: "שאלתיאל קוואק" -אלבום: "אביב גפן 3" -אוהב להצטלם: אמ תלוי -שתייה: מים -מאכל: קוסקוס, פסטה, צ'יפס -ממתק: אמ מארס -ירק: מלפפון -פרי: פומלה -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? אמ לא אוהבת כל כך -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? זרקורים יותר אבל במקרים מסוימים בצד -כשכוכב נופל אתה: מביעה משאלה למרות שלא בטוחה שזה עובד... -מאמין במזל? אמ כן אפשר לומר -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעושר -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר כן חתולות -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת אבל בא לי ללמוד על עוד כלים -עוסק בספורט? אמ אפשר לומר (ריצה אחר הילדים) -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? שיודע להקשיב לצרכים של האחר, שמחבק שצרחך, שנמצא שם -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? קשה... -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? האמיתי? לפני שנה -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) כותבת, בוכה, מדברת... -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט וטובים -מאמין באהבה ממבט ראשון? ככה ככה -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס פרווה -הוט או יס? יס -ים או בריכה? בריכה :) -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? שמש
-טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לך קודם כל לאמא שלי היקרה לחברים שלי ולילדים כי העולם שייך להם!!!

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif "לפעמים אני לא שומעת"..

כי מבחינתי אני יודעת שזה קרוב.
-שם: שרית. -גיל: 13 וחצי. -צבע עיניים: ירוק חום דבש. -צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים. -תוכנית טלויזיה: השיר שלנו. -אלבום: אריק ברמן, MCR, ביטלס - האוסף. -אוהב להצטלם: כה. -שתייה: קולה דיאט ונסטי דיאט. -מאכל: מקדונלס. בשר. -ממתק: קליק. -ירק: מלפפון חמוץ, בצל, זיתים, גזר. -פרי: אפרסק, תפוז. -יוגורט או מעדן? מעדן. דה D: -שוקו או קפה? שוקו. -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט.
-חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף ואביב. -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? :O -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה. -מאמין במזל? כן. -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני. -שמו לך פעם תווית? מה. -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר לא. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת על פסנתר, הייתי רוצה גם גיטרה חשמלית. -עוסק בספורט? קיקבוקסינג. -חשוב לך להראות יפה? בטח. -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? שומר סוד, פה בשבילי, נאמן. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? מממ.. לא זוכרת בדיוק. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מנסה כמה שיותר לצאת, שומעת מוזיקה. זה מהזה עוזר. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה. -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. -צמחוני? לא. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? לקסטרו יש בגדים יפים, אבל אני נגד מוצרי פרווה. -הוט או יס? יס. -ים או בריכה? בריכה. -גלידה או ארטיק? גלידה. -גשם או שמש? שמש וגשם D:::: -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכולם. XD

fluppster

New member
עונה

-שם: חן -גיל: 21.5 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום-שטני -תוכנית טלויזיה: באפי, אבודים, סמולוויל -אלבום: דיסק, כאילו? שני הדיסקים הראשונים של אבריל לאבין, Alanis Morissette - Jagged Little Pill, הדג נחש - בעזרת הג'אם, Black Eyed Peas - Monkey Business ועוד. -אוהב להצטלם: כן, אבל רק אם אני יוצאת פוטוגנית!
-שתייה: מים, שייק פירות, קוקטיילים -מאכל: גלידה, שוקולד -ממתק: שוקולד, ביסלי -ירק: מלפפון -פרי: בננה, תות, אבטיח -יוגורט או מעדן? מעדן, שונאת יוגורט -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? השוקולד -חורף,קיץ,סתו או אביב? קיץ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אור הזרקורים -כשכוכב נופל אתה: מביעה משאלה סתם בצחוק (אני לא מאמינה שהיא באמת תתגשם), או לא עושה כלום. -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני. למרות שמצד שני, כשיש הרבה כסף יש גם סיכוי יותר גדול להבריא.... שאלה קשה.... -שמו לך פעם תווית? כן, חננה וכאלה.... -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. אין -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? רוצה ללמוד לנגן על גיטרה. וגם תופים יכולים להיות נחמד. -עוסק בספורט? כן -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? מישהו ששם בעת צרה, שלא חושב רק על טובתו האישית אלא גם על טובתך, אבל שגם נותן לך את ה"ספייס" שלך ולא דורש ממך להיות לצדו בכל רגע. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? זה בא והולך, אבל הדיכאון הרציני האחרון שלי היה לפני כחודש וחצי. היה לי פשוט שבוע מסריח, שהכל קרה בו (כולל זימון למילואים וגרון כואב). אבל לפי ההגדרות הרפואיות, מה שהיה לי ממש לא נחשב לדיכאון. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...)- מדברת עם כל מי שאפשר (במיוחד עם החבר שלי), כותבת בפורומים, כותבת ביומן וכדומה. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? תמיד טוב שיש הרבה, אבל ברמות שונות. חשוב שיהיו כמה חברים טובים ונאמנים, והשאר חברים יותר לעתים רחוקות. -מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי בהידלקות ממבט ראשון -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? אוהבת את קסטרו (אפילו עבדתי פעם במשרדים שלהם במשך שבועיים וחצי!), אבל לא אוהבת את מוצרי הפרווה. -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? בריכה -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: מה קשור ד"שים עכשיו???

עונהההההה../images/Emo9.gif

-שם: אור -גיל: 16 וחצי -צבע עיניים: חום -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: מועדון לילה -אלבום: לע דעת -אוהב להצטלם: אממ בערך -שתייה: מים/קולה/לימונדה -מאכל: פסטהה -ממתק: במבה -ירק: חסה -פרי: מלון?<זה פר או ירק?
> -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הכולללל
-חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה -כשכוכב נופל אתה: מבקש משאלה
-מאמין במזל? כע -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? לע -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר לע -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לע .. על גיטרה
-עוסק בספורט? הליכה -חשוב לך להראות יפה? כע .. מנסה -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שאפשר להתייעץ איתו בכל דבר ולספר לו את כל הסודות בלי לחשוש .. אחד כזה שלא רבים איתו .. אחד כזה שממש בראש שלך שמבין אותך .. אחד כזה שרוצה שתהיי מאושרת ותמיד יהיה שם ברגעים הקשים .. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כע -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אמממממממממממממממממ לפני כמה ימים -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) שומעת שירים .. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? יש משפט .. טוב חבר אחד אמיתי מ 1000 חברים מזוייפים .. ככה אני .. <לא שיש לי קצת חברים ..> -מאמין באהבה ממבט ראשון? הידלקות כע אהבה לע -צמחוני? בערך -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? שונאתתתת -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? אממ גם וגם -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: חח אממממ אין לי כוח
ד"ש לכולםםםם

1Shir

New member
לוטן../images/Emo140.gif

-שם: שיר -גיל: 24 -צבע עיניים: כחול -צבע שיער: שטני -תוכנית טלויזיה: מכושפות -אלבום: תום יורק -אוהב להצטלם: לא -שתייה: תה -מאכל: סלט -ממתק: שוקולד -ירק: עגבניה -פרי: מלון -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? ביסקוויט -חורף,קיץ,סתיו או אביב? קיץ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צדי הבמה? צדי הבמה -כשכוכב נופל אתה: לא עושה כלום -מאמין במזל? לא ממש -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות -שמו לך פעם תווית? מה ז"א? -יש חיית מחמד? היה חתול -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? על כלום -עוסק בספורט? לא ממש -חשוב לך להיראות יפה? כן, למי לא? -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? נאמן -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? בטוח שבזמן האחרון -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) כל דבר, שומעת מוזיקה, רואה וידאו, אוכלת, מדברת עם חברים -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט איכותיים -מאמין באהבה ממבט ראשון? במידה מסוימת -צמחוני? לא אבל ממעטת לאכול בשר -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? נגד פרוות -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לדנה

עונה D:

שם: סיוון -גיל: 12 -צבע עיניים: שחור -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: ללא עקבות -אלבום: אממ יש הרבה -אוהב להצטלם: כן -שתייה: נסטי -מאכל: פיצה וכל דבר שהוא לא בשר : S -ממתק: שוקולד -ירק: גזר -פרי: נקטרינה -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? ביסקוויט -חורף,קיץ,סתו או אביב? קיץ -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? לא אכפת לי -כשכוכב נופל אתה: צועקת לכולם כוכב נופל תביעו משאלה ומביעה גם -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני -שמו לך פעם תווית? כן -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר. אין לי . -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? מנגנת על אורגן , הייתי רוצה לדעת על גיטרה חשמלית -עוסק בספורט? כן -חשוב לך להראות יפה? תלוי מתי -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שאתה שם בשבילו והוא פה בשבילך , שמרים אותך שאתה נופל . -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אתמול -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מחכה למשהו טוב ושומעת מוזיקה. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? לא אכפת לי כמה -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? כן -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? פשוט אסון איך הם מעזים להעלל בבע"ח ולהרוג אותם \1 -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש למאפיה של צדוק ( בדיחה אישית : D )

../images/Emo71.gif../images/Emo41.gif

-שם: נועה. -גיל: 14 באוגוסט. -צבע עיניים: ירוק כחול כזה.. -צבע שיער: חום די בהיר. -תוכנית טלויזיה: (אהובה כן?) אה.. האלופה. -אלבום: משנה כל הזמן. -אוהב להצטלם: לפעמים. -שתייה: קולה. -מאכל: סלט! -ממתק: שוקולד.
-ירק: עגבניות שרי. -פרי: ענבים. -יוגורט או מעדן? יוגורט. -שוקו או קפה? שוקו של מסעדות/שקית (לא עם אבקה) ואם לא אז קפה. -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הכל.
-חורף,קיץ,סתו או אביב? כמו הטבע גם ללב ארבע עונות. סתם, לא יודעת. אבל שונאת עונות מעבר שכל שנייה משתנה הטמפרטורה ויום אחד חמסין ואחרי זה גשם. -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? תלוי מאד איפה. -כשכוכב נופל אתה: מבקשת משאלה. -מאמין במזל? לא. -עושר בחולי או בריאות בעוני? מה? -שמו לך פעם תווית? כן. -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר: כלבה נשמאמי קטנה וחתולה. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? התחלתי גיטרה בתחילת השנה ופרשתי אבל עכשיו אני חוזרת. -עוסק בספורט? מהמחשב למטבח.
-חשוב לך להראות יפה? ברור. -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? נאמן מאד, שאני אהיה חשובה לו, שישתף אותי.. -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? לא ממש אבל אני יכולה להיות כשמאד חשובים לי. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? לא יודעת.. -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מה זה דיכאון? מה אתם מחשבים דיכאון? אם אני במצברוח רע אני בדר"כ מעשנת, חושבת מה קרה ולמה קשה לי... זה לא ממש עוזר אבל, אבל זה חשוב. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט טובים. -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. -צמחוני? אמת.
-מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זוועה ואני מאמינה שאסור לרצוח בעלי חיים, לא למאכל (כל עוד יש תחליפים אסור, אסור (!) לעשות את זה) ובטח לא לביגוד. אלוהים, תחשבו על החיות שמתו כדי שיהיה לכם מעיל. -הוט או יס? הוט. -ים או בריכה? ים. ברור שים!!
-גלידה או ארטיק? ארטיק. -גשם או שמש? תלוי. -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: חחחחח אוקי אוקי, נוותר. D:

../images/Emo204.gif

-שם: דרי -גיל: 15 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום-אדום -תוכנית טלויזיה: מסודרים
, אהבה זה כואב, ארץנהדרת.. -אלבום: יש הרבה, אבל כרגע אני שומעת את without you i'm nothing של פלאסיבו, אז נגיד שזה. זה אחלה
-אוהב להצטלם: לפעמים -שתייה: קולה
-מאכל: פיצה ושניצל תירס
-ממתק: שוקולד -ירק: מלפפון חמוץ
-פרי: תות
-יוגורט או מעדן? איככככ -שוקו או קפה? כלום -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? השוקולד והפודינג -חורף,קיץ,סתו או אביב? הכל -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? מבחינה בימתית אמיתית אני הכי רוצה להיות על הבמה
אבל אם זה כאילו שאלה עיקפית על חיי החברה שלי אז אני ממש לא במרכז
וזה אף פעם לא משך אותי -כשכוכב נופל אתה: לא רואה אותו, כי אני נוטה לפספס דברים מעגניבים כאלה -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? עושר בבריאות וזהו -שמו לך פעם תווית? ממ 'פריקית' זו ה-תווית שלי, ואני לעע!!!111 [פריקית במובן המקובל.. פריקית זה מוזר, ובסדר - תקראו לי מוזרהXD אבל זה עדיין מעצבן%#^@] -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר : אין, ולטובת החיות כדאי שלא תהיה -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? רוצה לנגן בגיטרה
-עוסק בספורט? לא -חשוב לך להראות יפה? ממ בעיני עצמי -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שמקשיב לזיבולי השכל שלי על יעל
-אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? כל הזמןXD אני מאושרת ובדכאון יחדD: -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) - -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? מעט אמיתיים , אבל רצוי להיות ביחסים טובים עם כולם -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? ברורררררר. -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? זונות זונות זונות שימותו
[הם לא הפסיקו עם זה, ד"א?XD אבל אני במילא בחיים לא אקנה שם כלום אחרי שהם מכרו את זה. זארה שולטים! ובלי חיות מתות..] -הוט או יס? ממ יש לי הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? ממ תלוי איזה -גשם או שמש? הכל... אבל כרגע שמש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש מגניב לכל כיתה ד' 2 מנווה ערמונים!!!!!111 סתם
מה דשים באמצע החיים? O.ם

עונה:):):):)

-שם: יוליה=] -גיל: 14 ושבועע!! -צבע עיניים: חום -צבע שיער: שחור -תוכנית טלויזיה: "ארץ נהדרת" -אלבום: "b-day" של ביונסה.. -אוהב להצטלם: מאודד:):):):) -שתייה: קולה! -מאכל: פיצהה או המבורגרר! -ממתק: שוקולד -ירק: עגבניה -פרי: מישמשים ותותים =P -יוגורט או מעדן? מעדןן! -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט =) -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב :) =) =] -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי הבמה.. -כשכוכב נופל אתה: מבקשת מישאלהה=] -מאמין במזל? כן.. -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני.. -שמו לך פעם תווית? לאאא -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר: --אין-- -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? גיטרהה =) -עוסק בספורט? שחייה! -חשוב לך להראות יפה? קצת... -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? כזה איכפתיי , מתחשב ועוזר בשעת צרה!! -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן.. -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אף פעם!! אני לא דיכאונית! -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...): בוכה-->>זה עוזרר! -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה... -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן 3> -צמחוני? לאאא!! שאני לא אוכל המבורגר?!!?!?!?! -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? שיהיה טוב..יהיה טוב! -הוט או יס? הוטט ברור!! =) -ים או בריכה? בריכה.. -גלידה או ארטיק? גלידה=]=]=]=] -גשם או שמש? שמשש -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: לכל מי שחשוב ליי =]

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo175.gif

-שם: נועם -גיל: 13 -צבע עיניים: חום-דבש -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: האלופה, מסודרים, ארץ נהדרת -אוהב להצטלם: כן -שתייה: לימונדה ותפוזים -מאכל: סלטים -ממתק: שוקולד -ירק: עגבנייה (זה ירק בכלל?) -פרי: תפוזים, בננות, תותים, דובדבנים -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? הביסקוויט והשוקולד -חורף,קיץ,סתו או אביב? אביב -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אור הזרקורים -כשכוכב נופל אתה: אף פעם לא ראיתי כוכב נופל -מאמין במזל? כן -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות -שמו לך פעם תווית? לא -יש חיית מחמד? לא.. -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא -עוסק בספורט? כן -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? חבר שיודע לשמור סודות ושמתייכס אליך יפה -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כן -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? קצת -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? לא אכפת לי -הוט או יס? יס אבל יש לי הוט -ים או בריכה? ים -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכל הפורום, לחברות שלי ולמשפחה

D o o S h a

New member
עונההה../images/Emo39.gif

שם: עדידושש -גיל: 14 -צבע עיניים: חום -צבע שיער: חום -תוכנית טלויזיה: האלופה, מועדון לילה, ארץ נהדרת, מסודרים, הכוח, גיא פינס, ועוד
-אלבום: האחרון של ג'סטיןןן
-אוהב להצטלם: כן -שתייה: שוקו -מאכל: אין משו אהוב- הכל בערך -ממתק:
-ירק: בלא מבושלים: עגבניה ומלפוון, ובמבושלים: תפ"א ובטטה -פרי: וואי הרבה.. -יוגורט או מעדן? שניהם, תלוי מה באלי. -שוקו או קפה? שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? חח זה לא מש פודינג
הלבן בפנים -חורף,קיץ,סתו או אביב? סתיו -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? אנלא טיפוס של אור הזרקורים, אבל לא בצדי הבמה
מקום טוב באמצע -כשכוכב נופל אתה: מביעה משאלה -מאמין במזל? ככה -עושר בחולי או בריאות בעוני? בריאות בעוני ל מרות שזה לא משו -שמו לך פעם תווית? מזתומרת? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר נופ... היה חתול אבל עברנו דירה והוא לא יכל לעבור איתנו אז מסרנו אותו למשפחה אחרת -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? לא ולא -עוסק בספורט? ריקוד -חשוב לך להראות יפה? כן -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? אחד שאינ יכולה לסמוך עליו, לספר לו הכל והוא יקשיב, יידע לתת עצות, שיהי כיף לבלות איתו... -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? כע -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? אפפעם לא היה לי ממש דכאון.. סתם מצבי רוח -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון? זה בדר"כ עובר מעצמו אחרי כמה זמן -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? לא.. אבל כן בקליק ממבט ראשון
-צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? =\\ -הוט או יס? הוט -ים או בריכה? שניהם -גלידה או ארטיק? גלידה -גשם או שמש? שמש
-טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: ד"ש לכל מי שרצה ולמי שאני אוהבת :]

mafakit

New member
$#@%%&^*&#$@%!!@%!%$&^%)&$^%#@@%!$%!$#$#$#@!@

אוקיי... עכשיו אחרי שהפנתי קצת צומי אליי... P= -שם:דרור -גיל:14 -צבע עיניים:חום -צבע שיער:חום -תוכנית טלויזיה:ספונג'בוב!ג'אקאסס,חברים,גיבורים ועוד מללללא מהערוצים של יססס -אלבום:החדש של אבריל! דה בסט דאם ת'ינג...[איזה עילג זה נראה בעברית...] -אוהב להצטלם:לא ממש... XS -שתייה:אשכוליותת -מאכל:במבההההה -ממתק:שוקולד... יאמממ -ירק:מלפלפון -פרי:תפוח,מנגו ויש עוד כמה.. אבל את אלה בא לי עכשיו -יוגורט או מעדן?מעדןן -שוקו או קפה?שוקו -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט?הביסקוויט![ויש לי תאוריה מאוד מעניין בנושא הקרמבויים..P=] -חורף,קיץ,סתו או אביב?חורף.. ואביב... -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה?תלוי... אבל תמיד נחמד שאור הזרקורים עליי.. P= -כשכוכב נופל אתה:מבקשת משאלה!!!! -מאמין במזל?כן -עושר בחולי או בריאות בעוני?בריאות בעוניי -שמו לך פעם תווית?מזתומרת? כן.. בסופר פעם עפה עליי תווית כזאתי של 19.90... חח P= -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר:ברור!!! הכלבה שלי טרדי! הכי חמוודה בעולם! -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן?מנגנת על גיטרההה!!! רוק-און!!! -עוסק בספורט?שונאת ספורט בבצפר! המורים חרא! חוצמיזה בכללי זה כיף.. P= -חשוב לך להראות יפה?כמו לכל בחורה.. כן.. XD -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"?נאמן,יודע לשמור סוד,עוזר,מצחיק.. נווו החברים שלייי -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן?כן -מתי היה הדיכאון האחרון שלך?תעודת מחצית... XS לא היה משוו -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...):נאא זה עובר.. אבל בכללי... רואה תוכניות מצחיקות בטלויזיה או משו מצחיק באינטרנט.. -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים?הרבההה תמיד טוב שיש קשרים.. P= -מאמין באהבה ממבט ראשון?כןןן -צמחוני?לא! -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה?מניאקים!מה הארנבות האלה עשו להם!?!??! -הוט או יס?יססססססס יש גיבורים!!! ונמלטים[היה] ועוד מלללללללא תוכניות טובות!!! -ים או בריכה?לא מתה עליהם.. =S שיהיה בריכה... אין מדוזות P= -גלידה או ארטיק?שניהם -גשם או שמש?גשםםםםם בשמש חםםםםם וזה מעצבן!!! -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו:אוקיי!!! אז ככה... ד"ש לידידיי [כי כשאני אומרת חברים אז חושבים שהם כולם חברים חברים שלי...!] אז כמו שאמרתי.. ד"ש לידידיי: עמית החמווווד שלקח אותי לסופרלנד... XD ליובל המצחיק שרוצה למחוק ת'תמונות שלו מהפלאפון שלי... לאורי שקורא על הכללללל בויקיפדיהההה ועכשיו לבנות..: ליאן... כי היא מצחיקה XP נועם.. כי היא גם מצחיקה.. אבל גם תימניה.. ואז זה יותר מצחיק!!! חחח P= מאיההההה חמווודה גנבו לה שיכה באילת אז כשהייתי בתל-אביב קניתי לה בדיוק את אותה סיכה... כמה שאני נחמדה XD טוב זהו לבנתיים..! אה! רגע!!! ד"ש ליעקב מיליקיבסי המורה למתמטיקה... למרות שאני שונאת אותו... הוא מצחיק..P= עכשיו באמת סיימתי..

שיהיה

~חדשה או משהו~ -שם: יער -גיל: 13 וחצי -צבע עיניים: חום קקי עם טיפה ירוק באור -צבע שיער: חום קקי עם פסים אדום דהוי? ^^~ -תוכנית טלויזיה: לא רואה טלוויזיה.. אבל אפשר להגיד נישואים פלוס, חברים, סאותפארק וסימפסונס -אלבום: יש הרבה טובים -אוהב להצטלם: לא -שתייה: נסטי אפרסק נראה לי -מאכל: ממממ המבורגר נראה לי -ממתק: פופקורן? לא יודעת -ירק: ממממממ מלפפון או גזר -פרי: תפוז! או קיווי -יוגורט או מעדן? מעדן -שוקו או קפה? קפה -בקרמבו: השוקולד, הפודינג או הביסקוויט? זה קצפת לא פודינג. והשוקולד והקצפת. -חורף,קיץ,סתו או אביב? חורף -אתה טיפוס של אור הזרקורים או צידי הבמה? צידי -כשכוכב נופל אתה: אף פעם לא ראיתי כוכב נופל -מאמין במזל? לא -עושר בחולי או בריאות בעוני? שום דבר -שמו לך פעם תווית? הא? -יש חיית מחמד?פרט נמק והסבר שתי חתולות פרטתי נימקתי והסברתי -מנגן?אם לא על מה רוצה ללמוד לנגן? בערך גיטרה רוצה גיטרה ובס -עוסק בספורט? איכ לא -חשוב לך להראות יפה? תלוי -איך אתה מתאר "חבר אמיתי"? כשאני אפגוש מישהו שאני אחשוב שהוא כזה אני בטוחה שאני אדע -אתה מחשיב את עצמך בן אדם נאמן? לא -מתי היה הדיכאון האחרון שלך? היום -מה אתה עושה כדי לצאת מדיכאון?(אם מנסה בכלל...) מוזיקה? אנערף -עדיף שיהיה הרבה חברים או מעט חברים? הרבה -מאמין באהבה ממבט ראשון? כן -צמחוני? לא -מה אתה חושב על קסטרו ומוצרי הפרווה שלה? איכס -הוט או יס? לא רואה טלוויזיה -ים או בריכה? בריכה נראה לי לא יודעת -גלידה או ארטיק? ארטיק -גשם או שמש? גשם -טוב נגמרו לי השאלות,שימו דש"ים וזהו: כל מי שאני מכירה והוא נחמד ויש לו טוסיק באף

למעלה