שאלון

shanchan

New member
אפשר לכתוב גם דמות מסדרות?

כי אם כן אז גם אני סוגדת לסנופקין, הוא סקסי-על!

here comes the sun../images/Emo96.gif

להלהלהלהה:] קצת בכללי.. שם: תמי גיל: 16 תאריך לידה: 4.12.07 מאכל אהוב: סלט ירקות
צבע אהוב: אין. אני אוהבת כמעט את כולם באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור/שחור או אפור/כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: אממממ.. ארתור:] שמאלני/ ימני? יותר לשמאלני אבל די באמצע.. סרט אהוב: הר ברוקבק (נועה זוכרת?XDD) ספר אהוב: לרחם על סיליה/ העולם התחת שלי ועוד דברים גדולים ועגולים מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס שגדול עליי קצת, חולצה מפוספסת מפוקס וג'קט של גארפילד
מקצוע לימודים אהוב: אממ לא נהנת ממש משום שיעור.. אולי מת'.. מקצוע לימודים שנוא: אנגלית. בגלל המורה. כיתה: י'6
מב"ר בהכחשה מגמת לימוד: אין השנה מס' אחים: 2 שמות שלהם: ענת ואביטל איך קוראים למחנך/ת שלך? זמרת:p.( זים-זים
) מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד כמה קיבלת במבחן האחרון? אממ 97 באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא עבדתי בשום מקום:p מה עושה כרגע בזמנך החופשי? טלויזיה..מחשב -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? שלשום( אני מתקלחת עכשיו:p) נרדמת בשיעור? לא קרה לי שמעת גלגלצ? הצהריים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום:]. יומהולדת לחברה טובה עשית קניות? אממ לפני איזה שבוע בת"א היית חולה? ניראה לי עכשיו אני מפתחת משהו:| נחתכת? מזמן.. לא זוכרת:p החזקת תינוק? אממ תגדירו תינוק נסעת באוטובוס? היום בחזרה מבי"ס חיבקת מישוה? לא מזמן את אמא שלי^^ לא ישנת כל הלילה? לפני הרבה זמן:] -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ כ"כ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? מת' ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? הצפון החרמון או אילת? לא הייתי בשניהם חו"ל או הארץ? הארץ וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסן!:| מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? :/? מתנחלים או ערבים?
פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד, גם ככה לא משנה פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: - סמים: נגד אה זהו?XD

Dandoka

New member
ייאייי שאלון =)))) עונה

שם:דנה גיל:16 תאריך לידה:20/12/1990 מאכל אהוב: שניצל יאמיי צבע אהוב: כחול באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור משעמם דמות אהובה מסרטי ילדים: אריאל מבת הים הקטנה? שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: אין אהוב.. אבל "תא הטלפון" עם קולין פארל מדהים, וגם ממש אהבתי "ילדות רעות" ו"החופשה" =) ספר אהוב: "ברק/ דין קונץ מה אתה לובש עכשיו? פיג'מי סקסית. חחח סתם לא. רק פיג'מה^^ מקצוע לימודים אהוב: היסטוריה מקצוע לימודים שנוא: כל מדע שהוא כיתה: י מגמת לימוד: אין עדיין מס' אחים: 3 שמות שלהם: תמר, אורי, אדם איך קוראים למחנך/ת שלך? אילנה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? פסטרמה כמה קיבלת במבחן האחרון? 91 באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה=) מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? למכור נעליים מה עושה כרגע בזמנך החופשי? גולשת באתרים -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני שעתיים נרדמת בשיעור? היום כמעט, ישנתי רק ארבע שעות אתמול-_- שמעת גלגלצ? עכשיו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? נופ נופ עשית קניות? הסתובתתי לפני איזה שבוע, אבל כמובן לא קניתי כלום-_- היית חולה? לפני איזה חודש? נחתכת?היום החזקת תינוק? כשהאחים שלי היו תינוקות נתנו לי לשנייה נסעת באוטובוס? היום, כל יום הלון חזור לתיכון.. חיבקת מישוה? אתמול בערב במסיבה של בית-ספר=) לא ישנת כל הלילה? לא לאחרונה -זה או זה: חורף או קיץ? דפניטלי חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אף אחד שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? חרמון!! אני מאוהבת בשלג חו"ל או הארץ? חו"ל, ועדיף אירופה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? איסי, למרות שלאחרונה אני מתחילה לעבור למסנ מעריב או ידיעות? ?? חרדים או ערבים? ?? מתנחלים או ערבים? ?? פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי:הממ לא יודעת ההתנתקות:לא מספיק בקיאה בנושא סמים:נגדדדדדדד

קצת משעמם

קצת בכללי.. שם: נועה גיל: 16 ו10 ימים תאריך לידה: 15.1 מאכל אהוב: פיצה / פסטה צבע אהוב: לא יודעת, הכל.. אני מניחה שכחול סגול ורוד לגווניהם, אבל מצד שני אני גם נורא אוהבת אדום כתום [שוב, לגווניהם] באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור וכסוף דמות אהובה מסרטי ילדים: פו! שמאלני/ ימני?אמצע נוטה לימני סרט אהוב: אני לא מתה על סרטים..אהבתי 'הר ברוקבק' [למרות שזה לא אותו דבר בלי אביטל והערות ה'אנג לי אמר!'] ספר אהוב:הארי פוטר מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה.. זה תכלת עם חתולה כזו מקצוע לימודים אהוב:אין..אני אשכרה שונאת הכל! אבל בחטיבה ממש אהבתי אנגלית וספרות מקצוע לימודים שנוא: הכל? אממ תולדות אנגלית ומתמטיקה כיתה: י'11 - מפגרות אבל אופות מגמת לימוד: אדריכלות מס' אחים: 1 שמות שלהם: ר'? איך קוראים למחנך/ת שלך? בילה! סתם נו, בלהה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?שוקולד/חמאת בוטנים/גבנצ ועגבניה/טונה כמה קיבלת במבחן האחרון?99
בתולדות. באיזה מקצוע זה היה?נו מה! כתבתי למעלה. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?לא עבדתי..אבל פעם כשהייתי אצל אבא בעבודה הוא סינג'ר אותי לדחוף ניירות למכונת גריסה. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? כרגע כרגע? עונה על הדבר הזה
-מתי בפעם האחרונה: התקלחת?לפני שעה ככה נרדמת בשיעור?נבר שמעת גלגלצ?אא אתמול? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לא זוכרת עשית קניות?לא זוכרת..חוצמזה תגדירו קניות היית חולה?ברגעים אלו ממש נחתכת? לא זוכרת..כמה ימים כי יש לי שריטה קטנה החזקת תינוק?יום..ראשון נסעת באוטובוס?לא זוכרת חיבקת מישוה?אתמול לא ישנת כל הלילה?רוקצ -זה או זה: חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח..כי אחשלי בסופו של דבר ייאלץ לסלוח לי שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? תלוי באיזה יום מתמטיקה או אנגלית? אנגלית אבל בתור מקצוע כרגע מתמטיקה כי אני לא מתה על המורה לאנגלית. ירושלים או ת"א?ת"א. אבל מזמן לא הייתי בירושלים הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?וידוי - אף פעם לא הייתי באילת. אבל נורא כיף בחרמון חו"ל או הארץ?שניהם? וניל או שוקו?שוקו, אני מתעבת וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? כל מקרה לגופו מתנחלים או ערבים? כנ"ל למעלה פירסינג או קעקועים? תלוי איזה ואיפה. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בכיף תלבושת בי"ס: כמו שלי אז סבבה, זה לא מפריע..הגבלות צבעים וכאלה זה אידיוטי פסיכומטרי:למה שמישהו יהיה נגד פסיכמוטריOם ההתנתקות:- סמים:נגד. קראת? שרשרי לי

TheWingedPig

New member
טוב, נו, כאילו שמישהו יקרא את זה

גם ככה אני בטח בין האחרונות...P: קצת בכללי.. שם: חנה גיל: 23 עוד 3 וחצי חודש... תאריך לידה: 4 במאי מאכל אהוב: או, יש הרבה...ממ..שוקולד...ועוף עם פטריות שאני מכינה... צבע אהוב: ורוד עתיק ושחור... באיזה צבע המקלדת שלכם? אוף וייט דמות אהובה מסרטי ילדים: פינקי והמוח ^^ (זה נחשב?) שמאלני/ ימני? ימין סרט אהוב: הרשימה ארוכה... ספר אהוב: גם כן...ממ, אבל רק כדי לכתוב משהו - "קסנוסייד"... מה אתה לובש עכשיו? אמ..טישרט ומכנס ספורט - אני בדרך לחדר כושר :) מקצוע לימודים אהוב: אה, היה היה...מקצוע אהוב בתור מקצוע - ביולוגיה...מקצוע אהוב גם בגלל המורים - אנגלית, ביולוגיה, כימיה וספרות. מקצוע לימודים שנוא: אה, זה קל - אזרחות. כיתה: אמ..נדלג על זה מגמת לימוד: ביולוגיה וכימיה (היו לנו בתיכון מקצועות בחירה, לא היה מגמות). מס' אחים: אין שמות שלהם: .... איך קוראים למחנך/ת שלך? היו לי שלושה, אעדיף לא לפרט עליהם.. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אמ..וואו, אני לא זוכרת מתי הכנתי סנדוויץ לאחרונה... בטח טוסט גבינה עם זעתר ועגבניות...בכל מקרה, משהו מלוח.. כמה קיבלת במבחן האחרון? אממ..האחרון שלי בטח היה אחת הבגרויות, אלא אם כן מחשיבים את המבחנים המטופשים של הטירונות, שם היה לי מאה..חח באיזה מקצוע זה היה? אהה..המבחן היה על עזרה ראשונה..נדמה לי..או על אב"כ.. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ממ...צבא נחשב לעבודה?...אם כן, אז להיות השפחה של הקצינה שלי... מה עושה כרגע בזמנך החופשי? ממ..ציור..חרוזים..וצפיה בסדרות.. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול... נרדמת בשיעור? אני לא חושבת שאי פעם נרדמתי...(וזה לא כי לא רציתי) שמעת גלגלצ? אה, אני בגמילה מימי הצבא, כמה אפשר? (זו אחת התחנות הבודדות שהטלפון החכם קולט, מה לעשות) אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? ממ..עבר קצת זמן.. עשית קניות? אמ..לפני כמה ימים, נדמה לי היית חולה? לפני שמונה חודשים ככה.. נחתכת? לפני כמה חודשים (חתכי נייר-כואב רצח) החזקת תינוק? מ..לפני הרבה שנים ,כשהבן דוד שלי היה עוד קטן...תינוקות מעצבנים אותי.. נסעת באוטובוס? בסוכות חיבקת מישהו? אתמול..(ביקור אצל סבתא) לא ישנת כל הלילה? ממ..לפני קצת פחות משנתיים... -זה או זה: חורף או קיץ? חורף, אני מניחה...שונאת כשחם לי :( לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? טוב, אם לצאת מנקודת הנחה שאין לי אחים... שבת או יום חול? אמ..חול..כי בשבת אין מה לראות בטלוויזיה D: שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? איזו שאלה, כמובן שלהשתחרר מוקדם... מתמטיקה או אנגלית? אנגלית, כמובן :) ירושלים או ת"א? ממ..חיפה?..חח, סתם סתם..ירושלים..(שונאת ת"א!) הצפון או הדרום? הצפון (אין כמו הצפון!) החרמון או אילת? ממ..לא הייתי בחרמון..באילת, לעומת זאת, הייתי המון...קשה לומר..לאילת יש את הקסם שלה.. חו"ל או הארץ? לגור או לטייל?..לטייל - גם וגם, לגור - רק בארץ, ברור! וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? איי סי מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חרדים מתנחלים או ערבים? מתנחלים פירסינג או קעקועים? ממ..גם וגם? שניהם יכולים להיות מאוד יפים, או מוגזמים בצורה דוחה. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: אממ..בעד, אבל משהו יותר נחמד מסתם חולצה עם סמל (אוף, למה בארץ אין תלבושות יפות כמו שיש בחו"ל?) פסיכומטרי: מצד אחד נגד, כי זה סתם בזבוז זמן, והתוצאות לא אומרות דבר על היכולות האמיתיות שלך, מצד שני זה יכול לעזור לאנשים עם בגרות נמוכה ההתנתקות: נגד סמים: נגד ולכל מי שקראה - כרגע ביזבזת חמש דקות מהחיים על קריאת השטויות שלי :)

מתחמקת

מהביוטופ. מישהי יודעת מה זה תריפס? אני לא ידעתי לפני הביוטופ הזה. ואני גם לא רוצה לדעת. כולה חרקון באורך מילימטר שעושה לי כ"כ הרבה צרות. חוץ מזה, מה שלומכן?:]:p קצת בכללי.. שם: רקיע גיל: 17 וארבעה ימים:p תאריך לידה: 23.1.90 מאכל אהוב: פיצה וגלידה, אני מניחה צבע אהוב: ירוק באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור, אבל זה רק בגלל שהיא מחוברת למחשב (לפטופ). אחרת היא הייתה לבנה דמות אהובה מסרטי ילדים: באגס באני, סינדרלה, המון המון. אני כל הזמן רואה קרטונז שמאלני/ ימני? אף אחד. זה גם משתנה סרט אהוב: סינדרלה:D ספר אהוב: מרד הנפילים/איין ראנד מה אתה לובש עכשיו? סוודר אובר אוברסייזד כחול כהה עם טאזים קטנים משחקים גולף של אבא שלי (הסוודר מידה XXL ואני S, אשכרה אוברסייזד:) אני מתה על זה), סקיני כחול כהה וגרביים צמריריות. מקצוע לימודים אהוב: אנגלית, בגלל שזה קליל, ומתמטיקה, אבל אני כבר לא לומדת שנתיים. מקצוע לימודים שנוא: ספרות-ביו'-הסטוריה, אבל לא בגלל המקצוע. אני דווקא מארוד אוהבת אותם, אבל לא השנה. כיתה: יב מגמת לימוד: המוגברים זה ביו', מחשבים, בטח יש עוד משהו ששכחתי. מס' אחים: מקסימון אחד:] שמות שלהם:משבי איך קוראים למחנך/ת שלך? קובי, יענקל'ה, מה שתרצו מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חמאת בוטנים, אבל בד"כ זה סתם גבינה לבנה כמה קיבלת במבחן האחרון? 93 באיזה מקצוע זה היה? אנגלית מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בייביסיטר? מטפלת? מה עושה כרגע בזמנך החופשי? אימוני שמיעה ונאדה -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני שעתיים נרדמת בשיעור? אני ישנה כל הזמן, בעיניים חצי פקוחות. כבר נשברתי לגמרי מלהקשיב שמעת גלגלצ? לא אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לאח שלי?:p בטח אתמול בלילה עשית קניות? בקיץ היית חולה? לפני פחות מחודש, ועכשיו בטח שוב נחתכת? כל הזמן החזקת תינוק? לא מזמן נסעת באוטובוס? אתמול חיבקת מישוה? לפני שעה לא ישנת כל הלילה? לפני חודש וחצי, בבית חולים -זה או זה: חורף או קיץ? חורף:] לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר או חברה. אח שלי חשוב לי הרבה יותר מחברים. שבת או יום חול? שבת השנה, אבל אם יש משהו מעניין לעשות, אז יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. אני שונאת שיעורים חופשיים. מתמטיקה או אנגלית? גם וגם, אני אוהבת את שניהם. ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? מרכז החרמון או אילת? חרמון. אילת משעממת חו"ל או הארץ? גם וגם, תלוי לאיזו מטרה. ניו יורק בעקרון תועיל לי יותר, אבל יש משהו בזה שאני יהודיה וישראלית שקושר אותי לארץ. וניל או שוקו? שוקולד אייסיקיו או מסנג'ר? אף אחד, אבל מסן כבר עדיף מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? פירסינג או קעקועים? אף אחד -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אין לי דעה. אם זה טוב, אז סבבה תלבושת בי"ס: נגד. זה חסר טעם פסיכומטרי: אני לא יודעת. מצד אחד יש לי ציון טוב, מצד שני הציון מבוסס מאוד על מהירות, ואני לא בטוחה שזה צריך להוות חלק חשוב כ"כ בציון. נראה לי שאני בעד, אבל נגד התעשייה שמסביב. ההתנתקות: בעד. בחאיית, זה היה מזמן סמים: נגד

TheWingedPig

New member
אה, מגניב

עוד אחת עם ביו מוגבר :) אחח...את מזכירה לי נשכחות...
אני מתגעגעת לתצפיות...להיות בטבע, רק אני והצפרדעים... מה הנושא שלך בביוטופ?

עטלפים

בוווווווווווו:p בחאיית, הם חמודים. הלוואי שיכולתי להחזיק אחד. הנושא שלך היה שלולית חורף?

TheWingedPig

New member
../images/Emo2.gif עטלפים כאלה מושים!

חח, לא , הנושא שלי לא היה שלולית חורף, אלא "מקווה מים מתוקים מלאכותי כבית גידול" (אם כי הוא היה לעיתים קרובות דיי מוזנח ע"י עובדי העירייה, ודמה הרבה פעמים לשלולית מאוד גדולה:). עשיתי את התצפיות שלי בגן ציבורי שבו הייתה בריכה קטנה (6 על 10 ככה), והיו שם הרבה שיחים, ודגיגים וצפרדעים ושבלולים שחורים קטנים כאלה...P: התצפיות היו הכי כיפיות (ועשיתי את הרוב בעצמי, לא היה לי מזל עם השותפה שלי). בדיקות המעבדה היו מעצבנות...

פאפאיה23

New member
אני אני אני ^-^

שם: גלי ניקל גיל:11 וחצי תאריך לידה:28.9.1995 מאכל אהוב: סטייק עסיסי במיוחד צבע אהוב:ורוד צומי לייק דה!! סתם, אני אוהתב כחול באיזה צבע המקלדת שלכם?שחור :S דמות אהובה מסרטי ילדים:אממ :S אין לי מושג. מיקי מאוס? שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב:"מסיבת פיג'מות" ו-"גריז" ספר אהוב:"קרוליין" מה אתה לובש עכשיו? סוודר ורוד בהיר ומכנסי ספורט מקצוע לימודים אהוב:ספורט מקצוע לימודים שנוא:גאומטריה כיתה: ו' מגמת לימוד: וואט דה..?! אני כיתה ו' דאמט מס' אחים:2 שמות שלהם: עמית ואסף איך קוראים למחנך/ת שלך? שרה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? טונע כמה קיבלת במבחן האחרון? 95 באיזה מקצוע זה היה?חשבון מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בייביסטיר מה עושה כרגע בזמנך החופשי? לרוב מציירת דוליז, ואז אני מתייאשת מזה -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני משהו כמו שלוש שעות נרדמת בשיעור? בכיתה ג' שמעת גלגלצ? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עוד לא :p עשית קניות?היום בצהריים היית חולה? ברגע זה ממש נחתכת? שלשום החזקת תינוק? היום בבוקר, החזקתי את אחשלי נסעת באוטובוס? ביום רביעי חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה?די מזמן.. לא זוכרת בדיוק -זה או זה: חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לריב עם אח, כי בסוף אתה קולט שאתה תקוע איתו אז למה לא להשלים? שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? אנלגית, מש'ו שאני טובה בו לשם שינוי ירושלים או ת"א?ירושלים הבירה הצפון או הדרום?צפון שליטה החרמון או אילת?חרמון חו"ל או הארץ?הארץ הארץ וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים. ערבים נשמע לי כינוי גזעני, מה הבעיה עם "מוסלמים"? פירסינג או קעקועים?פיריסנג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד, שיתנו להם להתבטא תלבושת בי"ס: נגד, כל אחד וסטייל שלו פסיכומטרי: בעד, תריך להלחיץ טיפה XDDD סתם ההתנתקות: בעד סמים:נגד

grobear

New member
ארנבים בגשם

שם: דנה גיל: 16 תאריך לידה:1.4.90 מאכל אהוב: שוקולד צבע אהוב: סגול כהה באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן-אפרפר רגיל כזה דמות אהובה מסרטי ילדים: כאב ופחד מהרקולס שמאלני/ ימני? לא יודעת.. סרט אהוב: הנסיכה הקסומה ספר אהוב: הסדרה של קורות קצהעולם מה אתה לובש עכשיו? וודר שחור עם קצה לבן וטרנינג אדום, אה וכמובן נעלי בית מפוספסות בסגול עם פונפונים מקצוע לימודים אהוב: אמנות (ציור ופיסול) מקצוע לימודים שנוא: ספורט וחינוך תעבורתי (נתנו לבנים שעה לעשות מה שהם אוהבים- לדבר על מכוניות) כיתה: יא מגמת לימוד: אמנות ומחשבים מס' אחים:2 שמות שלהם: אילת ואז איך קוראים למחנך/ת שלך? ורד מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה צהובה כמה קיבלת במבחן האחרון?100 באיזה מקצוע זה היה?מתמטיקה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בהרכבת חלקים של טפטפות למינהם מה עושה כרגע בזמנך החופשי? דוליז וקוראת -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? אף פעם שמעת גלגלצ? באוטובוס אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אמרתי לאמא היום עשית קניות? שבוע שעבר היית חולה? בשנה שעברה נחתכת?אתמול, מהדף האכזרי ההוא החזקת תינוק? מזמן... נסעת באוטובוס?אתמול חיבקת מישוה? היום את אמא לא ישנת כל הלילה? שנה שעברה כשלא הצלחתי להחליט לגבי משהו -זה או זה: חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח (משלימים יותר מהר) שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה (המורה לאנגלית מעצבנת ולא יודעת אנגלית...- המורה למת' בלונדנית וחמודה) ירושלים או ת"א? ירושלים הצפון או הדרום? הצפון (כמובן) החרמון או אילת? החרמון חו"ל או הארץ? הארץ וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? כולנו בני אנוש מתנחלים או ערבים? גם כאן.. כולנו בני אנוש פירסינג או קעקועים? אף אחד מהם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כן תלבושת בי"ס: כן (לא לשבור אתהראש על מה ללבוש) פסיכומטרי: תלוי ההתנתקות: כן סמים: לא!!

אנבלייי

New member
באלי שמישהו יקרא

ויגיד שהוא קרא. אז תעשו את זה, טוב? קצת בכללי.. שם: אנבול. אנבל. גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 28.11.91 מאכל אהוב: אמ שוקולד בווריאציות שונות? ולזניית חצילים של אחותי. וסושי. וסלט ירקות. בכלל, אני אוהבת אוכל. צבע אהוב: אדום? באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור [זה מחשב נייד] דמות אהובה מסרטי ילדים: אההההההההה. פיטר פן אני חושבת. או טייגר לילי מפיטר פן. שמאלני/ ימני? אני מפגרת. חשבתי שמדברים על ידיים. אז ידיים- ימנית, פוליטיקה- שמאלנית. סרט אהוב: ההה. לאיודעת, בזמן האחרון 'היומן'.. ו..אהההה. לאיודעת. יש הרבה. אני מסוגלת לראות את שודדי הקאריביים [הראשון] מליון פעם. ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון, מישהו לרוץ איתו..אמממ.. פלטרו ואני.. מה אתה לובש עכשיו? חזייה לבנה. תחתונים ורודות. גופייה לבנה וטרנינג בצבע חציל וסוודר צמר. ונעלי בית של חזיר. אני ממש אייקון אופנתי. מקצוע לימודים אהוב: אמנות/ספרות מקצוע לימודים שנוא: ביולוגיה/כימיה/מתמטיקה כיתה: י' מגמת לימוד: ספרות ואמנות מס' אחים: 1 שמות שלהם: מריה איך קוראים למחנך/ת שלך? לאה לוריה. מיום ליום היא נראית יותר ויותר כמו אפרוח מקריח עם מוהוק. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? פסטו ועגבניות וגבינה ובזיליקום כמה קיבלת במבחן האחרון? אההההה. אני לא זוכרת מה היה המבחן האחרון. אה. נראלי שאנגלית. 100 באיזה מקצוע זה היה? אנגלית
מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בייביסיטר לאיזה ילדה ממש מעצבנת שכל הזמן רצתה שנשחק בבובות המפגרות שלה ואז כששיחקנו היא רצתה שהבארני והנסיכה בלי הראש יתנו אהבים. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? לומדת ונוחרת. ומעשנת ואוכלת. יחי השחיתות! -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? ביום שלישי שמעת גלגלצ? היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? לפני מאתיים שנה? היית חולה? אני חולה ברגע זה ממש. ולפני שבוע לא יכלתי לצאת מהמיטה והיה לי חום 39
נחתכת? אאאהההההה לא זוכרת החזקת תינוק? 0o אממ.. נסעת באוטובוס? אתמול חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? יום חמישי רוב הלילה לא ישנתי -זה או זה: חורף או קיץ? אביב. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אף אחד מהם? שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ירושלים זה בית. אבל ת"א היא תלאביבית כזאת. וכיפית. מממ. הצפון או הדרום? בע<? החרמון או אילת? סיני? חו"ל או הארץ? איך אפשר לבחור דברים כאלה? הארץ זה הארץ, נו. זה הבית שלי. וחו"ל זה מגניב. אני אוהבת חו"ל. מאוד. וניל או שוקו? שוקולד אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו מעריב או ידיעות? לא חרדים או ערבים? זה מעצבן אותי הבחירות האלה. מה זה חרדים או ערבים?? מה הקטע?.. מתנחלים או ערבים? ערבים. פירסינג או קעקועים? שניהם יחדיו. אבל בכל זאת קעקועים. ואינדסטריאל. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: אה? ההתנתקות: בעד סמים: תלוי איך איזה כמה ומה.

TheWingedPig

New member
קראתי :)

ואני רוצה לדעת, איפה את משיגה את נעלי החזירים שלך? מי הספק שלך? D: חיפשתי כאלה המון זמן (בסוף התפשרתי על פרות). והקטע עם הילדה שעשית לה בייביסיטר...חחח, נורא משעשע D:

Akisame

New member
צבעי סחלב! D:

(אל תשאלו. חרפון עקב יתר שמות לדמות אנימה שציירתי ><) קצת בכללי.. שם: גל. גיל: 12.9 תאריך לידה: 8.4.94 מאכל אהוב: ברגע שאני אדע, אודיע. צבע אהוב: אמ. כתום אפרסק זה מגניב. באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור וירוק טורקיז שחרחר כהה... דמות אהובה מסרטי ילדים: המומינים! D: שמאלני/ ימני? בידיים? ימנית סרט אהוב: אמ. מלחמת הכוכבים, שר הטבעות, אקווה מרין ועוד כמה. ><" ספר אהוב: הו, יש יותר מדי, ותודה ששאלתם. בעיקר הארי פוטר(טוב, סיימתי את השישי אתמול בפעם החמש עשרה לפחות ><), אראגורן, שר הטבעות ומישהו לרוץ איתו. מה אתה לובש עכשיו? סתם חולצה לבנה עם הדפס של צ'י עליה. מקצוע לימודים אהוב: הומ. עוד לא מצאתי לי אחד כזה. מקצוע לימודים שנוא: הרבה. כיתה: ז' מגמת לימוד: אין מס' אחים: 2 שמות שלהם: אלונה ומיכל איך קוראים למחנך/ת שלך? פזית אוזן O: מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מרגרינה עם פסטרמה וזיתים. כמה קיבלת במבחן האחרון? 115(הייתה שאלת בונוס). זה היה המקסימום. באיזה מקצוע זה היה? מחשבים מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? שורשים. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מחפשת מדריכים לאנימה. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום נרדמת בשיעור? אתמול שמעת גלגלצ? לפני שבוע אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? לפני חודשיים היית חולה? בתחילת השנה נחתכת? אתמול החזקת תינוק? לא זכור לי נסעת באוטובוס? לפני הרבה זמן חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? בכיתה ה' -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אף אחד שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! D: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? לא משנה החרמון או אילת? אילת? חו"ל או הארץ? שניהם וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? לא ידוע חרדים או ערבים? לא משנה מתנחלים או ערבים? לא זה ולא זה פירסינג או קעקועים? אפ'חד -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיהיה להם בכיף. לי אישית אין בעיה. תלבושת בי"ס: נגד. נגד. נגד. נגד!! פסיכומטרי: לא ידוע לי על זה שום דבר. ההתנתקות: אמ. נמנעת סמים: נגד.

Nakuro

New member
../images/Emo215.gifעניתי על זה בפורום אחר ../images/Emo3.gif

אבל מכיוון שממש משעמם לי ואין לי כח ללמוד למבחן מחר...טדאם... ~חצוצרות~ קצת בכללי.. שם: לאע D: נאקורו? גיל: 15 ו5 חודשים ^^. תאריך לידה: 28.8.91 מאכל אהוב: כרגע זה עומד על שוקולד מריר *___* ואממ כל מיני תבשילים חורפיים באמצע הסערה [חעחעחע ירד לפני שעה מבול 3:] צבע אהוב: ורוד פוקסיה. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור לכלוך P: וזה לא לפטופ כמו כולם
זו סתם מקלדת מוזרה עם מדבקות. דמות אהובה מסרטי ילדים: המממ...זואי מדיג'ימון? שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: היום שאחרי מחר, שרק 2...אנלא בנדם של סרטים ._. ספר אהוב: שני ירחים *.* וגם רודף העפיפונים למרות שהוא לפעמים מעיק. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, קפוצ'ון ירוק בהיר. וחגורה משובצ. כלומר לבשתי אותה
מקצוע לימודים אהוב: ביולוגיה...יש לי מבחן מחר.. מקצוע לימודים שנוא: אנגלית כיתה: י מגמת לימוד: עדיין אין >.> מס' אחים: 1 ._. שמות שלהם: דני איך קוראים למחנך/ת שלך? יעל מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינה ועגבנייה..המממ...חומוס? שוקולד? ריבת חלב [שנים לא קנינו ;;]? חמאת בוטנים? אבל זה בדרכ רק גבינה. כמה קיבלת במבחן האחרון? 90 ביהדות ^__^ יחי הלרשוםעלהשולחן. באיזה מקצוע זה היה? יהדות ._. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?לנקות תמדרגות?! מה עושה כרגע בזמנך החופשי? עונה על השאלון ומדברת עם כוסייותי *__* ושמעת וואטאבר
-מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? היום בשיעור יהדות ())*)*&^&&*)(_)(*&& שמעת גלגלצ? אמממ מתי שנסעתי באוטו? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היומ. עשית קניות? חעחעחעחע לפני המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון זמן .__. טובנו ביום חמישי לפני שבועיים וזה היה רק עטים. היית חולה? היום בבצפר. יחי ה Schoolofobia. נחתכת? מאיפה לי?! החזקת תינוק?לפני הרבה הרבה שנים...לאנראהלי שהחזקתי תינוק אי פעם
נסעת באוטובוס? לפני שבועיים ככה חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? לא מזמן -זה או זה: חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך אח, כמובן P: שבת או יום חול? יום חול...&&*)*&)&) שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. להבריז. טיהי. מתמטיקה או אנגלית? מטמטיקה למרות שזה בלתי נסבל לפחות אפשר להקשיב בשיעור לי להירדם מרוב קלות החומר ._. טוב אני 4 יחל אנגלית וזו חגיגה D: ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון כי זה הבית D:: החרמון או אילת? חרמון. נוסעת לשם בשישבת? חו"ל או הארץ? הארץ. חעחעחע. וניל או שוקו? שוקו. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ. מעריב או ידיעות? ידיעות
חרדים או ערבים? המממ תחליטו אתם? מתנחלים או ערבים? מתנחלים << פירסינג או קעקועים? פירסים אהאהא *_* -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כע תלבושת בי"ס: לא פסיכומטרי: לא ההתנתקות: לא סמים: לא

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשלום בנות!^^../images/Emo23.gif

נכנסתי לפה אחרי..די הרבה זמן, סתם לראות מה חדש ואז..*פופ* שאלון!O: אזאז. כן אני מפגרת>< סתם ממש מתחשק ליO: אוי כוסיוט שכמותכן^^3> קצת בכללי.. שם: אופיר. גיל: עוד חודש ושלוש ימים 14.X: תאריך לידה: 3.3^^ מאכל אהוב: יותר מדיP: צבע אהוב: וואו, אני ממש לא יודעת. בכללי הרבה אמוד צבעים, אני אוהבת צבעוניות!^^ באיזה צבע המקלדת שלכם? כסף עם שחוא, אבל שפכתי עליה לק בצבעים אדוםבורדו, ורוד וירוק זוהרXD. דמות אהובה מסרטי ילדים: אליס.3> אני מתחפשת אליה בפורים.^^ שמאלני/ ימני? ימנית. סרט אהוב: פווו. קרה מדי>< קשה מדי להחליט מה הסרט שאני הכי אוהבתP: נלך על הבחירה הבטוחה-> טיטאניק כמובן!^^ ספר אהוב: סדרת ג. ניקולסון.=) מה אתה לובש עכשיו? אממממ. ד"ק מרטינס, סקיני ג'ינס שחור עם פאצ' של חתול שחור לבן כזה><, בזה של הכיסים קשור סרט תחרה עם סרט שקוף לידו, מתנופפים כזהP:, גופייה לבנה עם תחרנ לבנה ומתחת תפרקים שחורים><, עזבו זה לא יעבוד אני שונאת להסביר ת'גופייה הזאתP:, גופייה שחורה ממש ארוכה שמגיע עד אחרי התחת עם תפרים כסופים בקצה, מעל זה חולצת פסים ארוכה בצבע שחור ואפור, מעליה[><] חולצת בסצפר שחורה קצרה אבל באורך ארוכה שנראית כמו שק מזוויע, שרשרת חרוזים צבועניים עם לבבות, מסודר לפי צבעי הקשת.^^, שרשרת עם יהלום לב ורוד גדול, שרשרת "פנינים" שחורים גדולים, עגיל פירסינג לפופיק-דובדבן..רק שהוא באוזןP:, באוזן השמאלית לב שחור עם כנפיים שמתחבר להליקס, קשת עם כתר, ו ו נעראלי שזהו.><" וואי איזה חפירה.O: מקצוע לימודים אהוב: אנגלית. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה!@#$%^& כיתה: ח'
. מגמת לימוד: אין לנו מגמותX___X אבל בכיתה י' אני עוד אגיע לעיצוב אופנה בויצו, אתם תראו אתם תראו*___*; . מס' אחים: אחות. שמות שלהם: שירה.:p איך קוראים למחנך/ת שלך? לאה.-_-; מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא מכינה סנוויץ'.>.<" כמה קיבלת במבחן האחרון? 24, בחןXDDDDD~
~. באיזה מקצוע זה היה? מדעX____X. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא עבדתי...-.- מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מתחממת מהפזר.פף -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול..נרליXD נרדמת בשיעור? לפני חודשP: שמעת גלגלצ? לוידעת.>< אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היוםD: לחברה שלי.>< עשית קניות? אממממ קניתי עפרונות ציור היום, נחשב?P: היית חולה? אתמולXD. נחתכת? לפני שבוע, מהחתולה שלי. זה לא כיף כשהיא מיוחמת.]: החזקת תינוק? וואי..לפני שנים רבות. נסעת באוטובוס? לפני חצי שעה?>< חיבקת מישוה? לפני שעה?D: לא ישנת כל הלילה? כל ימי שישי.P: -זה או זה: חורף או קיץ? קייץץץץ333333333333>. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחות שלי. שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם, כמובן. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית@#$%^& ירושלים או ת"א? ת"א!!111*___*
|ריר|. הצפון או הדרום? אהה..לא מבינה בדברים האלה.><
החרמון או אילת? אילת..לוידעת. חו"ל או הארץ? כל כך חו"ל.
*_*; . וניל או שוקו? שוקו של ארומה.D: אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.^^ מעריב או ידיעות? אה.-.- חרדים או ערבים? כולם בני אדם? מתנחלים או ערבים? פאפ. פירסינג או קעקועים? פירסינג
. אבל גם וגם^^. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד.[: תלבושת בי"ס: נגדנגדנגד! פסיכומטרי: מה שצריך כדי להצליך בעתיד, זה חובה. לא? ההתנתקות: בעד. סמים: נגדנגד. גיליתי ש..מכרים[?] שלי[XP"] לקחו לידי סמים. דמאט|:

Damn it

New member
באיחור. D:

קצת בכללי.. שם: יאנה? גיל: 14 וחצי וקצת. תאריך לידה: מזה משנה.. מאכל אהוב: כלמיני
. צבע אהוב: הכיהכי? ירוק תפוח ואפור. באיזה צבע המקלדת שלכם? כרגע שחור. דמות אהובה מסרטי ילדים: לאדעת. סנופקין? :S שמאלני/ ימני? NONE סרט אהוב: כלמיני. היום שאחרי מחר, סיפור אהבה בלתי נשכח. ממ... סיילנט היל. ספר אהוב: כנ"ל XD. כאילו, כלמיני. מה אתה לובש עכשיו? מכנס שחור ישר, וחולצה מכוערת וצמה מכוערת. מה, בית. מקצוע לימודים אהוב: בעיקרון. היסטוריה. קצת מתמטיקה. ממש ממש קצת. בעיקר גאומטריה D: מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה ;;. כיתה: ט'? מגמת לימוד: אין. מס' אחים: אחת. שמות שלהם: ... איך קוראים למחנך/ת שלך? ... מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אין לי סנדביצ' בבוקר כמה קיבלת במבחן האחרון? הומ.. לאזוכרת. באיזה מקצוע זה היה? ... מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בייביסיטר לאיזה ילדה מעצבנת וטחונה. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מציירת, כותבת, טלוויזיה ומחשב. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? אף פעם. שמעת גלגלצ? אף פעם. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? הומ. לפני לא הרבה זמן תאמת. עשית קניות? פעם אחרונה הייתה ב... יום. חמישי? לפני שבועיים? היית חולה? שבוע שעבר בטח. נחתכת? לא זוכרת. החזקת תינוק? יום שבת :]. נסעת באוטובוס? לפני הרבה זמן תאמת. חיבקת מישוה? היום D: לא ישנת כל הלילה? הומ. לאדעת, ביום שישי לא ישנתי יותר משעתיים. זה נחשב? נו מסיבת פיג'מות D: -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ, כלכך. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חברה. שבת או יום חול? שבת, דה. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? מרכז. החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? חו"ל. וניל או שוקו? אף אחד. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר, כלכך. מעריב או ידיעות? אף אחד. חרדים או ערבים? אף אחד. מתנחלים או ערבים? אף אחד. מה זה הגזענות הזו? :S פירסינג או קעקועים? שניהם חביבים :).

8ar8ie

New member
מה אני עושה פה?:|

שם:מאיה גיל: 16 תאריך לידה: 9.1.91 מאכל אהוב: שוקולד
צבע אהוב: ורוד. נו... באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: מממ... אלאדין שמאלני/ ימני? שמאלני סרט אהוב: יואו קשה. אולי נוטינג היל ספר אהוב: התפסן בשדה שיפון מה אתה לובש עכשיו? מכנסי ספורט ורוד פוקסיה וסוודר בז' מקצוע לימודים אהוב: שאלה קשה. מקצוע לימודים שנוא: חחח למרות שסיימתי עם זה, תמיד ישאר ערבית
כיתה: י' מגמת לימוד: אמנות וביולוגיה מס' אחים: 3 שמות שלהם: עדי טל ויונתן איך קוראים למחנך/ת שלך? סמרה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כלום כמה קיבלת במבחן האחרון? 95 באיזה מקצוע זה היה? מחשבת מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? עבדתי כולה בעבודה אחת והיא די מעצבנת... אני מדריכה ילדים בסדנת מיחזור
מה עושה כרגע בזמנך החופשי? ממ קוראת, ישנה, רוקדת... הולכת לקניון... -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? מזמן שמעת גלגלצ? אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? שלשום עשית קניות? יום ראשון היית חולה? כמה חודשים נחתכת? היום החזקת תינוק? פאק. מזמן נסעת באוטובוס? לפני שבוע חיבקת מישוה? בבוקר לא ישנת כל הלילה? ךפני חודשיים -זה או זה: חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אני בריב תמידי עם אחותי... שבת או יום חול? שישי שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? האמת... שיעורים חפשיים זה הכי כיף:] מתמטיקה או אנגלית? לא יודעת ירושלים או ת"א? ירושלים. הצפון או הדרום? ירושלים. החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? הארץ. עם המון חו"ל:] וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? לא ולא. מעריב או ידיעות? הארץ
חרדים או ערבים? אויי נו. מתנחלים או ערבים? פירסינג או קעקועים? גם וגם. :[ -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד סמים: נגד

LudaGirl

New member
נזכרתי באמת

קצת בכללי.. שם: לודה גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 5.7.88 מאכל אהוב: חחח שאלה כללית מדי צבע אהוב: נגיד טורקיז באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: טום ג'רי שמאלני/ ימני? פציפיסטית סרט אהוב: אי אחד, יש רשימה בבלוג ספר אהוב: הארי פוטר מה אתה לובש עכשיו? בגדים מקצוע לימודים אהוב: תקשורת מקצוע לימודים שנוא: מת' כיתה: סיימתי מגמת לימוד: ניאמ מס' אחים: אח אחד שמות שלהם: ג'ניה איך קוראים למחנך/ת שלך? ניאמ מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חומוס כמה קיבלת במבחן האחרון? נו באיזה מקצוע זה היה? סיימתי ללמוד מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? כנראה בארומה. למרות שכל העבודות שעבדתי בהן מעצבנות מה עושה כרגע בזמנך החופשי? שינה, ניצן, מחשב, חברים -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? מתישהו בשעה האחרונה נרדמת בשיעור? לפני שנה ככה שמעת גלגלצ? כל היום! אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עכשיו עשית קניות? עגיל נחשב? היית חולה? בקיץ נחתכת? מתישהו השבוע. תמיד נחתכים בעבודה החזקת תינוק? ביום שבת. אחיינית שלי נסעת באוטובוס? לפני כמה שעות חיבקת מישוה? אתמול לא ישנת כל הלילה? לפני חודש חודשיים -זה או זה: חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חחח עם אח שלי. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מה ההבדל? מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א, נגיד. לא אוהבת אף אחת מהן הצפון או הדרום? הצפון כמובן החרמון או אילת? החרמון, איכס אילת. מיציתי... חו"ל או הארץ? לוידעת לא הייתי בחו"ל וניל או שוקו? וניל, חוץ מבשוקו לשתיה אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי מעריב או ידיעות? ידיעות חרדים או ערבים? חחחח מה זה משנה? מתנחלים או ערבים? כנ"ל פירסינג או קעקועים? קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: ברור שבעד תלבושת בי"ס: לא הייתה לי בעיה עם זה פסיכומטרי: נגד, למרות שעשיתי ההתנתקות: גם וגם. זה נושא רחב מדי סמים: נגד, ברור אני חיה לחינם

למעלה