../images/Emo210.gifשלום בנות!^^../images/Emo23.gif
נכנסתי לפה אחרי..די הרבה זמן, סתם לראות מה חדש ואז..*פופ* שאלון!O: אזאז. כן אני מפגרת>< סתם ממש מתחשק ליO: אוי כוסיוט שכמותכן^^3> קצת בכללי.. שם: אופיר. גיל: עוד חודש ושלוש ימים 14.X: תאריך לידה: 3.3^^ מאכל אהוב: יותר מדיP: צבע אהוב: וואו, אני ממש לא יודעת. בכללי הרבה אמוד צבעים, אני אוהבת צבעוניות!^^ באיזה צבע המקלדת שלכם? כסף עם שחוא, אבל שפכתי עליה לק בצבעים אדוםבורדו, ורוד וירוק זוהרXD. דמות אהובה מסרטי ילדים: אליס.3> אני מתחפשת אליה בפורים.^^ שמאלני/ ימני? ימנית. סרט אהוב: פווו. קרה מדי>< קשה מדי להחליט מה הסרט שאני הכי אוהבתP: נלך על הבחירה הבטוחה-> טיטאניק כמובן!^^ ספר אהוב: סדרת ג. ניקולסון.=) מה אתה לובש עכשיו? אממממ. ד"ק מרטינס, סקיני ג'ינס שחור עם פאצ' של חתול שחור לבן כזה><, בזה של הכיסים קשור סרט תחרה עם סרט שקוף לידו, מתנופפים כזהP:, גופייה לבנה עם תחרנ לבנה ומתחת תפרקים שחורים><, עזבו זה לא יעבוד אני שונאת להסביר ת'גופייה הזאתP:, גופייה שחורה ממש ארוכה שמגיע עד אחרי התחת עם תפרים כסופים בקצה, מעל זה חולצת פסים ארוכה בצבע שחור ואפור, מעליה[><] חולצת בסצפר שחורה קצרה אבל באורך ארוכה שנראית כמו שק מזוויע, שרשרת חרוזים צבועניים עם לבבות, מסודר לפי צבעי הקשת.^^, שרשרת עם יהלום לב ורוד גדול, שרשרת "פנינים" שחורים גדולים, עגיל פירסינג לפופיק-דובדבן..רק שהוא באוזןP:, באוזן השמאלית לב שחור עם כנפיים שמתחבר להליקס, קשת עם כתר, ו ו נעראלי שזהו.><" וואי איזה חפירה.O: מקצוע לימודים אהוב: אנגלית. מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה!@#$%^& כיתה: ח'
. מגמת לימוד: אין לנו מגמותX___X אבל בכיתה י' אני עוד אגיע לעיצוב אופנה בויצו, אתם תראו אתם תראו*___*; . מס' אחים: אחות. שמות שלהם: שירה.

איך קוראים למחנך/ת שלך? לאה.-_-; מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא מכינה סנוויץ'.>.<" כמה קיבלת במבחן האחרון? 24, בחןXDDDDD~
~. באיזה מקצוע זה היה? מדעX____X. מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא עבדתי...-.- מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מתחממת מהפזר.פף -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול..נרליXD נרדמת בשיעור? לפני חודשP: שמעת גלגלצ? לוידעת.>< אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היוםD: לחברה שלי.>< עשית קניות? אממממ קניתי עפרונות ציור היום, נחשב?P: היית חולה? אתמולXD. נחתכת? לפני שבוע, מהחתולה שלי. זה לא כיף כשהיא מיוחמת.]: החזקת תינוק? וואי..לפני שנים רבות. נסעת באוטובוס? לפני חצי שעה?>< חיבקת מישוה? לפני שעה?D: לא ישנת כל הלילה? כל ימי שישי.P: -זה או זה: חורף או קיץ? קייץץץץ333333333333>. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחות שלי. שבת או יום חול? שבת. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם, כמובן. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית@#$%^& ירושלים או ת"א? ת"א!!111*___*
|ריר|. הצפון או הדרום? אהה..לא מבינה בדברים האלה.><
החרמון או אילת? אילת..לוידעת. חו"ל או הארץ? כל כך חו"ל.
*_*; . וניל או שוקו? שוקו של ארומה.D: אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.^^ מעריב או ידיעות? אה.-.- חרדים או ערבים? כולם בני אדם? מתנחלים או ערבים? פאפ. פירסינג או קעקועים? פירסינג
. אבל גם וגם^^. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד.[: תלבושת בי"ס: נגדנגדנגד! פסיכומטרי: מה שצריך כדי להצליך בעתיד, זה חובה. לא? ההתנתקות: בעד. סמים: נגדנגד. גיליתי ש..מכרים[?] שלי[XP"] לקחו לידי סמים. דמאט|: