שאלון

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תום רוקד כל כך טוב../images/Emo99.gif

*ז'אנה שמושפעת מנולד לרקוד* קצת בכללי.. שם: ז'אנ(ה) גיל: 17 תאריך לידה: 28 ספטמבר 1989 מאכל אהוב: פיצה D:::: צבע אהוב: תכלת-טורקיז שכזה באיזה צבע המקלדת שלכם? אפורה רגילה דמות אהובה מסרטי ילדים: לא ממש הייתה לי שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: יום שאחרי מחר.. ספר אהוב: ואי אני כמעט ולא קוראת בזמן האחרון.. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג מקצוע לימודים אהוב: אוי אהמ.. (הולכים להרוג אותי) אני מתחילה לאהוב בזמן אחרון גיאוגרפיה מקצוע לימודים שנוא: ספורט >< (כמעט התעלפתי ונחנקתי בשיעור האחרון) כיתה: יא' מגמת לימוד: אומנות וגיאוגרפיה מס' אחים: אחת ועוד 4 חורגים שמות שלהם: ניקול, אלינור, דנה, ירוסלב, אוליסיה איך קוראים למחנך/ת שלך? הילה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא אוכלת סנדוויץ' בבוקר, אבל אם כבר אז גבינה מותחת כמה קיבלת במבחן האחרון? 79 בתנ''ך ^^ באיזה מקצוע זה היה? תנ''ך מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ביביסיטר בלילה, החתול לא נתן לי לישון מה עושה כרגע בזמנך החופשי? הרבה טלויזיה ומחשב.. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני כמה שעות נרדמת בשיעור? בתחילת דצמבר ככה שמעת גלגלצ? שנה שעברה בהסעות
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול נראה לי ^^'' עשית קניות? כשקניתי פוטרים חדשים.. לפני כמה שבועות היית חולה? בינואר לפני שנה אזרחית חדשה נחתכת? לא זוכרת החזקת תינוק? אחותי בת ה3 נחשבת? כי אם כן אז כל יום נסעת באוטובוס? ואי חודש שעבר
אני צריכה לקנות כרטיסיה חדשה כבר חיבקת מישוה? היום את אחותי לפני שינה לא ישנת כל הלילה? בקיץ -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח, כי משלימים יותר מהר שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם יותר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית.. גם ככה ישנים שם רוב הזמן ירושלים או ת"א? אני מתחברת יותר לת''א הצפון או הדרום? המרכז החרמון או אילת? לא הייתי אף פעם בחרמון אז אילת חו"ל או הארץ? חו'ל וניל או שוקו? שוניל
אייסיקיו או מסנג'ר? רק מסן מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? דוגרי ערבים, אני בטוחה שהם לא מקללים את האנשים מהעם שלהם כי הם לא שומרים על החוקים מתנחלים או ערבים? אף אחד מהם.. עושים בעיות לצה''ל פירסינג או קעקועים? שניהם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד [ובגדול] תלבושת בי"ס: דוגרי זה פותר לי את בעיית הלבוש בבוקר פסיכומטרי: נגד, סתם בכינה שעל הלימודים מבזבזים יותר מאשר על 12 שנות לימוד יחדיו ההתנתקות: בעד, תראו את הבלגן שיש בעזה עכשיו סמים: נגד, אבל מצחיק לראות אנשים מסטולים

GalGul000

New member
כי תום הוא אלוהים.

ולוטם כזה שווה ;[[[ סתם אבל הוא רוקד מדהים בלי קשר. [אבל רציני הבנאדם מושלם.] תמיד גבר יזכה. בנות יכולות לרקוד מדהים אבל הן תמיד פחות מושכות תשומת לב משום מה... אבל נחכה ונראה. אחרי כוכב נולד 1 טענתי שתמיד אישה תזכה. כי לבנות יש את הקול הזה... נו כמו שירי מימון כזה. קול מפותח כזה. ולבנים אין את זה ממש.. אבל אז הגיעו סקעת וג'קו ואלה וחזרתי בי

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif מואה

קצת בכללי.. שם: ליאור :) גיל:14 וחצי תאריך לידה: 14/10/92 מאכל אהוב: אין צבע אהוב:אין באיזה צבע המקלדת שלכם? XDD אפור
דמות אהובה מסרטי ילדים:הממ אין שמאלני/ ימני?משהו באמצע סרט אהוב: ארמגדון ספר אהוב: אבא ארך רגליים
מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה DD: מקצוע לימודים אהוב: חחחח אין כזה. מקצוע לימודים שנוא: מתמט' כיתה:ט' מגמת לימוד: רק בי'.. מס' אחים: 3 שמות שלהם: נעם, ארז,עומר איך קוראים למחנך/ת שלך? ליאת מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? חהחהחה שוקולד, אבל זה לא בריא כל יום חח כמה קיבלת במבחן האחרון? 100 חח נו זה לשון באיזה מקצוע זה היה ? ^0^ מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא עבדתי מה עושה כרגע בזמנך החופשי? חח איזה זמן חופשי? אין לי כזה P: -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני חצי שעה נרדמת בשיעור?לא קרה שמעת גלגלצ?לא זוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? המממממממממממממממממ עשית קניות? שלשום P: היית חולה? חח אני חולה כבר איזה שבועיים נחתכת? לא זוכרת החזקת תינוק? יש לי כזה בבית אזזזז היום נסעת באוטובוס? בצהריים חיבקת מישוה? הממ היום מתישהו לא ישנת כל הלילה? שבוע שעבר -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ ברור לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם וכמה שיותר מהר P: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?צפון החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?ארץ וניל או שוקו?ונילללללללללללללללללללללל אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי מעריב או ידיעות?ידיעות
חרדים או ערבים?חרדים מתנחלים או ערבים?מתנחלים פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגד סמים: נגדנגדנגדנגד

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני ^^

קצת בכללי.. שם: רוית גיל: 14.7 תאריך לידה: 23.6.92 מאכל אהוב: שוקולד צבע אהוב: סגול באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: פו הדוב
שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: שודדי הקאריבים
ספר אהוב: הארי פוטר
מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה
מקצוע לימודים אהוב: מת' [כןכן
] ומדעים (ביולוגיה ופיזיקה..כימיה עוד לא התחלנו ><] מקצוע לימודים שנוא: ספורט וערבית!!!1 כיתה: ט' מגמת לימוד: אין מגמות השנה..רק מי'. וכנראה שאני הולכת למדעית :) מס' אחים: 2 שמות שלהם: שי ועינת איך קוראים למחנך/ת שלך? יהודית מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? טונה ^-^ או אבוקדו ^-^ או שוקולד ^-^ כמה קיבלת במבחן האחרון? 94 באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מיון דפים >.> מה עושה כרגע בזמנך החופשי? לרוב ישנה..או אוכלת XD [היום למשל, אכלתי חצי מקרר והלכתי לישון משעה 2 בצהריים עד 11 ורבע בלילה...כיף D:] -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. ועוד 10 דק' שוב P: נרדמת בשיעור? היום ._. שמעת גלגלצ? מתישהו השבוע? שבוע שעבר? לא יודעת X: אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אמא, קודם. עשית קניות? מזמן D: היית חולה?שבוע שעבר נחתכת? היום, מדף
החזקת תינוק? שבוע שעבר [בייביסיטר ._.] נסעת באוטובוס? לפני שבוע-שבועיים. משהו כזה. חיבקת מישהו? היום לא ישנת כל הלילה? שישי לפני חודש. וכנראה היום גם [ישנתי יותר מדי X:]. ואם לא היום אז בשישי הקרוב. -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ ^-^ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא לריב. שבת או יום חול? שבת..חופש D: שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם :] מתמטיקה או אנגלית? מת'!!1 ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? לא משנה לי. החרמון או אילת? לא משנה לי. חו"ל או הארץ? הארץ :] וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? זה בא בתקופות..עכשיו תקופת האיסיקיו חזרה
מעריב או ידיעות? ידיעות ^-^ חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים פירסינג או קעקועים? עליי?- כלום. על אחרים אני יותר אוהבת סייד ליפ, ומעט מעוד קעקועים. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לא משנה לי. תלבושת בי"ס: כן. חוסך הרבה זמן בבוקר ^^ פסיכומטרי: לא משנה לי. ההתנתקות: כן. סמים: לא.

../images/Emo80.gifחזרתי BIG TIME!!! ../images/Emo9.gif

תקופה לחוצה בשבועיים האחרונים, ניסיתי להיות פעילה
כמובן שעכשיו אני חוזרת לנורמל ^0^ *יוו עדיין מתלהבת מנולד לרקוד* קצת בכללי.. שם: שחר גיל: 11 וחצי תאריך לידה: מאכל אהוב: וואו כל כך הרבה. אבל הקינוח, הדבר הטעים ביותר שתמיד כיף לאכול... הוא מרק ירקות עם עוף!
פשוט וטעים.טעם של פעם
מזכיר לי את המרק אטריות שסבתא שלי תמיד הייתה מכינה לנו כשהיינו ילדים קטנים. וואהה צבע אהוב: ירוק בהיר ועדין באיזה צבע המקלדת שלכם? חח, כרגע לבן, כי אני במחשב של אחותי [מכוון שהיא עושה עבודת הגשה אצלי במחשב :S] אבל המקלדת שלי שחורה, מתאימה לסט
דמות אהובה מסרטי ילדים: כלל כךךךך הרבההה. שמאלני/ ימני? ימנית.. אבל אני שולטת כמעט באותה רמה ביד שמאל
סרט אהוב: שודדי הקריביים
, וסטפ אפ
ספר אהוב: אוממ.. אני לא קוראת הרבה ספרים >.< אבל אם כבר, אני משקיעה בסדרת ספרים כבר בערך שנה שאני לא מפסיקה לקרוא. מה אתה לובש עכשיו? פיגמה אדומה עם הדפס של דובון עיף!
מקצוע לימודים אהוב: אומ..עברית (כל המקצועות שכלולים בזה P: *נוו בי"ס יסודי:X לשון, שיעורי עברית נוספים וכד'* מקצוע לימודים שנוא: טכנולוגיה,ספורט, והמורה האדיוטית שלי גורמת לי לשנוא היסטוריה
כיתה: ו מגמת לימוד: חח מס' אחים: 4 שמות שלהם:
איך קוראים למחנך/ת שלך? שושי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? טוסט שוקולד
כמה קיבלת במבחן האחרון? 100 באיזה מקצוע זה היה? מדעים, היחידה בכיתה, מבחן מקיף של כל השנה
*והמבחן היחיד בשנה* מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? חח, כלום? :X מה עושה כרגע בזמנך החופשי? קוראת ספר הנקרא "תולדות היקום" :-S מנסה ללמוד טיפה על זה, ויש שם את כל נושא המתמטיקה!
-מתי בפעם האחרונה: התקלחת? 5-10דקות? נרדמת בשיעור? אף פעם. שמעת גלגלצ? שנתיים? OO אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אף פעם לא העזתי.... במזל
עשית קניות? לפני שבוע P: אבל ליוותי את אמא היית חולה? וואו.... מעל חצי שנה נחתכת? הרבה הרבה זמן שלא החזקת תינוק? חודש, מרימה בזרועותיי את בת דודתי במדהימה
נסעת באוטובוס? שנתיים? חיבקת מישוה? אתמול כשאמרתי לאמא ואבא לילה טוב? :X לא ישנת כל הלילה? -זה או זה: חורף או קיץ? אם אני אהיה בחורף אני אגיד קיץ, אם אני אהיה בקיץ אני אגיד חורף.
בעיקרון אני פשוט מעדיפה את עונות המעבר ^0^ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר. אני יודעת שאם אני אריב עם חבר זה יהיה מוצדק לכיווני ולא סיבה אדיוטית. לעומת משפחה.. שזה מסובך וזה :S שבת או יום חול? יום חול הנקרא יום שישי, שאחריו בא יום שבת, ואלו שני הימים הטובים (והיחידים הטובים) ביותר! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? לויודעת. לא הייתי בירושלים מגיל 3, וזו הייתה הפעם היחידה :S הדבר היחיד שאני זוכרת מירושלים הוא קול ההפצצות במלחמה
זיכרון נוראי מעיר כזאת הא? הצפון או הדרום? צפון
שקט, נוף טבעי ויפה, בית! החרמון או אילת? חרמון! D: אני עדיין בדעה של לנסות לעשות סקי ^0^ חו"ל או הארץ? תלוי. כלומר, הארץ זה הארץ, הבית. המקום שלנו. אבל... בבית את אמורה להרגיש בטוחה. פה אני מרגישה מאוימת ועם כל סיפור הארץ הזאת עם השחיתות, זה לא משתפר. וניל או שוקו? שוקו!
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? תשאלו את ההורים שלי
חרדים או ערבים? כולם בני אדם
.. מתנחלים או ערבים? עדיין, בני אדם ^^" פירסינג או קעקועים? שני הדברים מגעילים,כואבים,מכוערים וחסרי טעם ^^ -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כל אדם יחיה איך שהוא רוצה OO" זה ממש לא מפריע לי. תלבושת בי"ס: דווקא כן. כלומר רק חולצות כאלו פשוטות עם סמל מעפן בצד. פסיכומטרי: נראה
ההתנתקות: עדיין לא החלטתי OO" סמים: בוודאי שנגד!
עצה מקרוב. עישון, אחרי זה זה יכול להגיע לסמים, יכול להשתלב בזנות. דברים כאלה, החיים החרא.
יוו איזו חפרנית
מי שקראה את זה כ"כ

shanchan

New member
בלה בלה בלה ../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם: שני גיל: 16 וחצי. תאריך לידה: 11.7.90. מאכל אהוב: לזניה/ שניצל וצ'יפס של אמא
צבע אהוב: אין אחד, אני אוהבת את רובם (חוץ מצהוב וחום). באיזה צבע המקלדת שלכם? כסופה, כפתורים שחורים. (היא סקסית) דמות אהובה מסרטי ילדים: אמ... לא ממש ראיתי סרטי דיסני חוץ ממלך האריות. אז אה... פומבה? ^^" שמאלני/ ימני? שמאלנית אני משערת. סרט אהוב: the school of Rock ו-Secret window. אבלאבל יש עוד מלא :( ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות. מה אתה לובש עכשיו? מכנסי ספורט שחורים, חולצה פיג'מיתסמרטוטית וסווטשרט תכלת. מקצוע לימודים אהוב: ספרות. מקצוע לימודים שנוא: תנעכס והסטוריה. כיתה: י"א (10) מגמת לימוד: גרפיקה
מס' אחים: 1 שמות שלהם: עדן. איך קוראים למחנך/ת שלך? יפה. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? גבינצהובה. כמה קיבלת במבחן האחרון? 87
באיזה מקצוע זה היה? בלשון
. הציון הכי נמוך שלי בלשון בחיים, אפעם לא ירדתי מה-90. זה פשוט נוראי
מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא עבדתי ממש.. ואלה שכן עבדתי בהן היו נחמדות. מה עושה כרגע בזמנך החופשי? שטויות בעיקר. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני...שעה? נרדמת בשיעור? לא. שמעת גלגלצ? יאפ. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? כן, ליותר מדי אנשים :| אבל הפסקתי עם זה P: עשית קניות? מן הסתם... היית חולה? כן 0_O נחתכת? כן, המון פעמים וגם נכוותי. הגאונות. החזקת תינוק? באט אבקורס. נסעת באוטובוס? כנ"ל. חיבקת מישהו? כן 0_o לא ישנת כל הלילה? כן -זה או זה: חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח, כי זה לא רציני. שבת או יום חול? שניהם האמת. כי בשבת די תקועים. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם! חלונות זה לא משהו. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. ירושלים או ת"א? ירושלים. הצפון או הדרום? הצפון! החרמון או אילת? החרמון. חו"ל או הארץ? לא הייתי בחו"ל, אז חו"ל XD וניל או שוקו? ביחד, או מה שבא לי ברגע מסויים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ! מעריב או ידיעות? מעריב. חרדים או ערבים? די לגזענות :| מתנחלים או ערבים? אהמ. פירסינג או קעקועים? תלוי איפה. לוידעת. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד
תלבושת בי"ס: לא ממש איכפת לי האמת. פסיכומטרי: שיהיה. ההתנתקות: בעד
סמים: אין לי ממש דעה. שכל אחד יעשה כמבושם לו. ללטוב יו פיפול.

shanchan

New member
ברוב טיפשותי עניתי לא נכון

על החלק של 'מתי לאחרונה'
התקלחת? לפני...שעה? נרדמת בשיעור? אף פעם. שמעת גלגלצ? לפני יומיים בערך. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני כמה ימים, אבל לא במובן שנראה לי שמתכוונים אליו. במובן הזה לפני בערך שנה וחצי. עשית קניות? אמ... משהו כמו חודש. היית חולה? עדיין. אבל בעיקרון לפני שבוע. נחתכת? לא זוכרת. לא בזמן האחרון בכל מקרה.. החזקת תינוק? לפני די הרבה זמן. לא זוכרת בדיוק. נסעת באוטובוס? ביום שלישי. חיבקת מישהו? אתמול או שלשום.. לא ישנת כל הלילה? תלוי עד מתי כל הלילה נחשב. לפני בערך שבוע הלכתי לישון ב6 בבוקר.

../images/Emo97.gif אניאני

קצת בכללי.. שם: תמר גיל: שתיים עשרה עוד חודש ומשו תאריך לידה: 2.3.95 מאכל אהוב: פקאנים מסוכרים, כל המאכלים המוכנים האלה של המנה חמה צבע אהוב: ירוק ליים, לבן באיזה צבע המקלדת שלכם? כסף ושחור דמות אהובה מסרטי ילדים: פו הדב שמאלני/ ימני? עמעמעמ.. די שמאלנית.. אבל לא מובהקת
סרט אהוב: שמש נצחית בראש צלול
סאות' פארק הסרט
ספר אהוב: כל סדרת ספרי ג'ורג'יה ניקולסון D: מה אתה לובש עכשיו? גקט בסורדו ענק ומכנס פוטר בצבע כחול בייבי. נו.. הבגדי בית שלי
מקצוע לימודים אהוב:אומנות מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה בלעעעעעעעעע
ציפי הביתה! כיתה: ו מגמת לימוד: אין עדיין מגמות מס' אחים: 2 מיותרים שמות שלהם: נדב ואביה איך קוראים למחנך/ת שלך? שירלי
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? עמממ.... סלט ביצים, חומוס, ממרחים מתוקים וכל מה שבא ליד D: כמה קיבלת במבחן האחרון? 85 באיזה מקצוע זה היה? ספרות מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? לא עבדתי מה עושה כרגע בזמנך החופשי? משתעלת
-מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול אחה"צ נרדמת בשיעור? שיעורי היסטוריה הם שעת השינה השבועית שלי. שמעת גלגלצ? לאזוכרת אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן עשית קניות? לפני יותר מדי זמן :'( היית חולה? עכשיו
נחתכת? לאזוכרת החזקת תינוק? לפני כמה שבועות. החזקתי את התינוק של השכנים של אבא שלי
נסעת באוטובוס? לפני כמה שבועות. לבצפר. חיבקת מישוה? את אמא שלי. לפני השינה אתמול. לא ישנת כל הלילה? לפני משו כמו שנה. הבנות של החבר של אמא שלי באו ועשינו לילה לבן. -זה או זה: חורף או קיץ? חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם אח שלי. לריב עם אח זה טבעי. אחים קטנים נוצרו כדי להיות שק החבטות של האחים הגדולים. מה לעשות שהם גם יודעים ללכת לספר להורים? :( שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגליתאנגליתאנגלית ירושלים או ת"א? ת"א /m\ הצפון או הדרום? צפון יותר קר שם =] החרמון או אילת? חרמוןחרמוןחרמון חו"ל או הארץ? חו"ל וניל או שוקו? שוקו
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אופקורס! :O מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי: מה אכפת לי?
ההתנתקות:
סמים:
..

../images/Emo97.gif כנסי

מה ההבדל בעצם בין מריחואנה לניקוטין? אין הבדל. פרט לעובדה שאחד מהם חוקי ואחר לא. את שניהם מייבשים, מגלגלים בתוך מין נייר לבן ומעשנים. מחקרים הוכיחו שמריחואנה מזיקה לגוף פחות מניקוטין. חולי אסתמה התחילו לקבל טיפול במריחואנה. בינתיים הם מרוצים. זה לא שניסיתי או משו.

ברור שיש הבדל../images/Emo96.gif

סמים מוחקים את המוח, מוציאים אותך משפיות, וממכרים מאוד. אחרי שסם אחד כבר מספיק להשפיע עלייך את עוברת לקשה יותר ויותר, עד שאת מתה ממנת יתר, או גונבת כסף כדיי לקנות את הסמים שלך... ניקוטין זה גם סם ממכר, אבל הוא לא מסוכן כמו סמים.. אני גם לא בעד סיגריות אבל זה וסמים זה לא אותו דבר.. את יכולה להראות לי את המחקרים האלה?

אמנם

קיים הדבר של שימוש שמריחואנה לצרכי טיפול רפואי, ככה שיש לדבר הזה עוד סגולות..אבל בתכלס? מריחואנה יכולה לגרום לדיכאון, אימפוטנציה, הרס תאי מוח ועוד מיליוני דברים אחרים...נכון שברוב במקרים זה לא קורה, ויודעת מה, נהיה לארג'ים - פעם בהמון המון זמן זה לא עד כדי כך נורא, כי לא מכל ניסיון מתמכרים. מצד שני, קראת את אני כריסטיאנה פ.? כי זה בתכלס סיפור אמיתי. אין צורך להגזים ולהגיד שאם פעם אחת אדם מנסה לעשן ג'וינט אז זהו, נדפקו לו החיים, למרות שיש מקרים. אבל שימוש קבוע זה סתם אידיוטי, וכן, מריחואנה היא יותר מסוכנת מניקוטין. ד"א, לדעתי גם לעשן סיגריות באופן קבוע זה דבר די אידיוטי, אבל שכולם יעשו מה שהם רוצים...לא בתוך הקניון ולא לידי אם אפשר, אבל חוצמזה אוקיי. אותו דבר גם לגבי הסמים, כי אני לא משטרת ישראל וזה ממש לא תפקידי לאכוף את החוקים בה - פשוט רציתי להסביר לך למה מה שאת חושבת הוא טעות
.

חמצמצה

New member
למרות שיש הבדל ענק ביניהם.

הרי מריחואנה זה ממש לא כמו סיגריה .. אבל אולי במקום להכניס את המריחואנה לחוק, צריך להוציא את הסיגריה מחוץ לחוק? למרות שזה יגרום להרבה פשע, כי יתחילו לסחור בסיגריות באופן לא חוקי, לכן יש לעשות משהו בהדרגה, כמו איסור לעשן במקומות ציבוריים ודברים, כמו בקליפורניה. כשהייתי בקליפורניה לא נתקלתי באדם אחד שמעשן, כי בציבור אסור, והם באמת פועלים לפי החוק. בינתיים בישראל, מריחואנה מחוץ לחוק, והסיגריה חוקית. זה לא אומר שצריך לאשר מריחואנה אם הניקוטין חוקי. מספיק נזק אחד, לא צריך שניים...

Mrs Johnny depp

New member
היי כולם..

קצת בכללי.. שם: אוריין גיל: 16 תאריך לידה: 31.12 מאכל אהוב: בגט צבע אהוב: טורקיז באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור דמות אהובה מסרטי ילדים: סנופקין שמאלני/ ימני? שמאלנית סרט אהוב: שודדי הקאריביים ספר אהוב: הארי פלוצר מה אתה לובש עכשיו? בגדי בית מקצוע לימודים אהוב: אין מקצוע לימודים שנוא: כולם כיתה: י' מגמת לימוד: תיאטרון מס' אחים: 1 שמות שלהם: חסוי איך קוראים למחנך/ת שלך? נטלי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? טונה [שמה ז*ן על הריח] כמה קיבלת במבחן האחרון? 88 באיזה מקצוע זה היה? תנ"ך מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בחדר אוכל:S מה עושה כרגע בזמנך החופשי? במחשב.. (?) -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? כתה ח' בערך שמעת גלגלצ? לפני חצי שעה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן מאוד עשית קניות? לפני שבוע היית חולה? עכשיו נחתכת? לא זוכרת החזקת תינוק? מזמןןןן נסעת באוטובוס? היום חיבקת מישוה? היום לא ישנת כל הלילה? אמ. בחופש חנוכה -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון החרמון או אילת? אילת חו"ל או הארץ? חו"ל וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? ערבים מתנחלים או ערבים? ערבים פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים: נגד.

למעלה