Jeanne D Arc
New member
../images/Emo221.gif תום רוקד כל כך טוב../images/Emo99.gif
*ז'אנה שמושפעת מנולד לרקוד* קצת בכללי.. שם: ז'אנ(ה) גיל: 17 תאריך לידה: 28 ספטמבר 1989 מאכל אהוב: פיצה D:::: צבע אהוב: תכלת-טורקיז שכזה באיזה צבע המקלדת שלכם? אפורה רגילה דמות אהובה מסרטי ילדים: לא ממש הייתה לי שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: יום שאחרי מחר.. ספר אהוב: ואי אני כמעט ולא קוראת בזמן האחרון.. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג מקצוע לימודים אהוב: אוי אהמ.. (הולכים להרוג אותי) אני מתחילה לאהוב בזמן אחרון גיאוגרפיה מקצוע לימודים שנוא: ספורט >< (כמעט התעלפתי ונחנקתי בשיעור האחרון) כיתה: יא' מגמת לימוד: אומנות וגיאוגרפיה מס' אחים: אחת ועוד 4 חורגים שמות שלהם: ניקול, אלינור, דנה, ירוסלב, אוליסיה איך קוראים למחנך/ת שלך? הילה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא אוכלת סנדוויץ' בבוקר, אבל אם כבר אז גבינה מותחת כמה קיבלת במבחן האחרון? 79 בתנ''ך ^^ באיזה מקצוע זה היה? תנ''ך מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ביביסיטר בלילה, החתול לא נתן לי לישון מה עושה כרגע בזמנך החופשי? הרבה טלויזיה ומחשב.. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני כמה שעות נרדמת בשיעור? בתחילת דצמבר ככה שמעת גלגלצ? שנה שעברה בהסעות
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול נראה לי ^^'' עשית קניות? כשקניתי פוטרים חדשים.. לפני כמה שבועות היית חולה? בינואר לפני שנה אזרחית חדשה נחתכת? לא זוכרת החזקת תינוק? אחותי בת ה3 נחשבת? כי אם כן אז כל יום נסעת באוטובוס? ואי חודש שעבר
אני צריכה לקנות כרטיסיה חדשה כבר חיבקת מישוה? היום את אחותי לפני שינה לא ישנת כל הלילה? בקיץ -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח, כי משלימים יותר מהר שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם יותר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית.. גם ככה ישנים שם רוב הזמן ירושלים או ת"א? אני מתחברת יותר לת''א הצפון או הדרום? המרכז החרמון או אילת? לא הייתי אף פעם בחרמון אז אילת חו"ל או הארץ? חו'ל וניל או שוקו? שוניל
אייסיקיו או מסנג'ר? רק מסן מעריב או ידיעות? מעריב חרדים או ערבים? דוגרי ערבים, אני בטוחה שהם לא מקללים את האנשים מהעם שלהם כי הם לא שומרים על החוקים מתנחלים או ערבים? אף אחד מהם.. עושים בעיות לצה''ל פירסינג או קעקועים? שניהם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד [ובגדול] תלבושת בי"ס: דוגרי זה פותר לי את בעיית הלבוש בבוקר פסיכומטרי: נגד, סתם בכינה שעל הלימודים מבזבזים יותר מאשר על 12 שנות לימוד יחדיו ההתנתקות: בעד, תראו את הבלגן שיש בעזה עכשיו סמים: נגד, אבל מצחיק לראות אנשים מסטולים
*ז'אנה שמושפעת מנולד לרקוד* קצת בכללי.. שם: ז'אנ(ה) גיל: 17 תאריך לידה: 28 ספטמבר 1989 מאכל אהוב: פיצה D:::: צבע אהוב: תכלת-טורקיז שכזה באיזה צבע המקלדת שלכם? אפורה רגילה דמות אהובה מסרטי ילדים: לא ממש הייתה לי שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב: יום שאחרי מחר.. ספר אהוב: ואי אני כמעט ולא קוראת בזמן האחרון.. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג מקצוע לימודים אהוב: אוי אהמ.. (הולכים להרוג אותי) אני מתחילה לאהוב בזמן אחרון גיאוגרפיה מקצוע לימודים שנוא: ספורט >< (כמעט התעלפתי ונחנקתי בשיעור האחרון) כיתה: יא' מגמת לימוד: אומנות וגיאוגרפיה מס' אחים: אחת ועוד 4 חורגים שמות שלהם: ניקול, אלינור, דנה, ירוסלב, אוליסיה איך קוראים למחנך/ת שלך? הילה מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אני לא אוכלת סנדוויץ' בבוקר, אבל אם כבר אז גבינה מותחת כמה קיבלת במבחן האחרון? 79 בתנ''ך ^^ באיזה מקצוע זה היה? תנ''ך מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ביביסיטר בלילה, החתול לא נתן לי לישון מה עושה כרגע בזמנך החופשי? הרבה טלויזיה ומחשב.. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני כמה שעות נרדמת בשיעור? בתחילת דצמבר ככה שמעת גלגלצ? שנה שעברה בהסעות