שאלון

EleVaTioN

New member
הממממממממ../images/Emo129.gif

הכרתי לו אותם
והוא אוהב את השירים שלהם! נכון אהד?

Just Angel

New member
../images/Emo26.gifמיין../images/Emo36.gif

פרטים כלליים: שם: ליז גיל: 14 זכר/נקבה: נקבה יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היה החבר האחרון? לפני חצי שנה בערך הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית מעשנת?: נמ נמ נמ נמ נמ-ניסיתי אבל לא... מוכנה בן זוג מעשן?: תלוי.... מראה חיצוני: גובה: 1.65 בערך מבנה גוף:
צבע שיער: צבוע לחום/אדום *אחרי שהיו לי את כל הצבעים בעולם
* סוג השיער/תסרוקת: חלק.... צבע עיניים: ירוק קעקועים/פירסינג: פירסינג-דאבל נזם,טבור,3 הליקסים,2 הרחבות קטנטנות ונמ נמ נמ השאר סתם באוזניים... משקפיים? לא גשר? לא מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? נמ נמ נמ נמ העיניים מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? רגליים איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? פנים ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל מגמה בתיכון: עוד לא מגמה....... תפקיד בצבא: רוצה להיות איזה פקידה או משהו *עצלנית
* מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? שעשיתי את איימי-העגיל בטבור שלי מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? שנכנסתי לבצפר הקקע שלי...
מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? פלאפון&נסיעה לאילת-בואו יום הולדת אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? לא לרצות טיסה בבת מצווה.....*ארררר יכולתי הופעה או משהו-טיפשע* האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? אין מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? נמ נמ נמ אני כל כך מתביישת בזה...הייתי ילדה קטנה וקנו לי אפרוחים ליום הולדת והטבעתי אותם באמבטיה כי "קילחתי אותם"-מסכנים
אני רוצחת... באיזה צבע צבוע החדר שלך?ירוק כהה. משפחה: מספר אחים/אחיות: 1 כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 2 בנות מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? לא אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? אין לי מושג.... אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? איימי!
יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? חתול וכלבה... אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: מורים... באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? נמ נמ נמ נמ מניחה שבסביבות ה-25 30... אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? שלא תדעו...הילדים הכי סטומים בעולם אומרים את זה "פריקית"... יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם?
מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? נאמנות/אומרת ה-כל בפנים אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? את העצבים שלי פרחים – רומנטי או קיטשי? קיטשי איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? imaginary-evanescence מה הסרט האהוב עלייך? ארמגדון/פרל הארבור/טיטאניק-קיטשי אבל גררר מה המאכל האהוב עליך? במבה
מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? כל סוגי הבשר יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) צמחונית מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? מועדונים את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: הפנים מה הצבע האהוב עלייך? שחור/אדום נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? מנהג נחמד אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: סרילנקה *אי גלישה כזה ליד הודו* את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? נמ נמ נמ לא יודעת... זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? או נפגעות תקיפה מינית או חולי סרטן יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? שומעת מוזיקה מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? חביתה? איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? כנות/נאמנות האם את טיפוס מופנם או מוחצן? דיי מופנמת יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? שיהיו לי חיים מושלמים? איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? פלאפון
/דיסקמן
מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? כל אחד מת לפעמים..."הייתה טובה וטוב שהייתה" האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? לא איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? בעעע אין לי מושג... האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לא אומרת "אף פעם" הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? פלצת
-החברה הכי טובה אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? נמ נמ נמ נמ אולי צילום מה הריח הכי טוב בעולם? דלק
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? פקצות אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לא הייתי רוצה... את מאמינה ברוחות רפאים?כן זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? כרטיס להופעה של גוד שארלוט
מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות?פוסטרים של אוונסנס/גוד שארלוט/לינקין פארק/שייגעצ ועל השולחן?בלאגן... מאמינה באסטרולוגיה?כן

Billy4

New member
שלי

שם: הגר גיל: 13 זכר/נקבה: נקבה יש חבר? כן אם כן, כמה זמן כבר? חודשיים אם לא, מתי היה החבר האחרון?... הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית מעשנת?: לא מוכנה בן זוג מעשן?: לא מראה חיצוני: גובה: 1.70 מבנה גוף: רזה צבע שיער: שחור סוג השיער/תסרוקת:ארוך חלק צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: אין... משקפיים? לא גשר? לא מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? שפתיים מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? רגליים איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? עצמות לחיים בולטות... ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: תפקיד בצבא: דרגת שיחרור: עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? חבר
אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? לעשות עגיל בגבה...
מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? באיזה צבע צבוע החדר שלך? ירוק משפחה: מספר אחים/אחיות: אח אחד במה עוסקים ההורים? כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 3 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? כפיר אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? שאלה טובה יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? 26 אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? יפה יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? כנה אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? אני מתעצבנת מהר... פרחים – רומנטי או קיטשי? נחמד... איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? רוק רוק ורוק! מה הסרט האהוב עלייך? שודדי הקאריביים... מה המאכל האהוב עליך? שניצל מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? בשר(לא, אני לא צמחונית) יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? מועדונים את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: עצמות לחיים.. מה הצבע האהוב עלייך? שחור ירוק ואדום נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? סתם אמונה תפלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: קנדה את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? נותנת לו כסף זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? סרטן יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? שומעת מוסיקה מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? חביתה איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? שיהיה אמיתי האם את טיפוס מופנם או מוחצן? אפשר להגיד...שניהם יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? לפגוש את גרין דיי וגוד שרלוט איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? דיסקמן!! מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? בחו"ל האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לעשן הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? בילי אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? לנגן על תופים מה הריח הכי טוב בעולם? של חבר שלי מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? שמנתקים לי את הטלפון בפנים!!! אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? 1972...אל תשאלו למה את מאמינה ברוחות רפאים? לא זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? בית בקנדה מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על הקירות-גוד רלוט,גרין דיי,לינקין פארק וכל להקות הרוק שאתם רק יכולים לחשוב עליהן.. מאמינה באסטרולוגיה?מממ...לא

iluvsp

New member
פופו... נטייה

פרטים כלליים: שם: ולריה גיל: 14.5 זכר/נקבה:נקבונת יש חבר? לא... אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היה החבר האחרון? אמממ..בערך לפני חצי שנה... הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): נראה לי חילונית אני לא מבינה בזה... מעשנת?: לא מוכנה בן זוג מעשן?: לא אכפת מראה חיצוני: גובה: 169... שמשהו יקצר אותי בבקשה... מבנה גוף: אממ.. יש לי רגליים, יש לי ראש ויש לי ידיים ובטן! נו.. כמו לכולם! צבע שיער: חום קקה סוג השיער/תסרוקת: גליל מעצבן צבע עיניים: ירוק-אפור קעקועים/פירסינג:הלוואי! משקפיים? כן! יש לנו 10 בבית! גשר? יאפ... מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? מהציפורניים בידיים מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? מכל השאר! איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? לא יודעת.. מה זה השאלות האלה? אוף! ביוגרפיה: ארץ לידה:אוקראינה שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ):1990 מגמה בתיכון: אני עדיין בחטיבה... תפקיד בצבא:האמ... ראה שאלה קודמת דרגת שיחרור:האמ... שאלה קודמת עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: האמ האמ האמ! מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? לא זוכרת! הרבה דברים משמחים אותי...=/ מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? גם את זה אני לא זוכרת =/ מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? גיטרה!!! =)))) אין כמו החברות שלי! אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? יש הרבה דברים אבל עכשיו אני לא זוכרת... האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? אוווו... אני רוצה לטוס לארהב! אני רוצה לעשות בנג'י אבל אני מפחדת! לפגוש את סימפל את גוד ואת לינקין עוד המון המון להקות! מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אני ואמא שלי נסענו לאוקראינה לסבתא שלי הייתי אז בת 3 הבניין היה ירוק כזה ומסריח אבל הדירה הייתה יפה! באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן... זה ישתנה בקרוב! משפחה: מספר אחים/אחיות: אח אחד במה עוסקים ההורים?: לא יודעת.. אמא פקידה ואבא...לא יודעת כמה ילדים היית רוצה בעתיד?3 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? סוףשבוע עם חברים אבל גם עם המשפחה.. חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? אה? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? מאט,תום,דייויד,מייק שמות קצרים כאלה... אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? עדיין לא חשבתי על זה... יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? אין לי! =( אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: נו מה זה השאלות אלה? באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? לא ממש אכפת לי... זה יכול להיות בגיל 20 זה יכול להיות בגיל 28 לא אכפת לי... אבל לא יותר מ30! אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? קשור מי אומר אותה עליי! יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? לא בבית קפה.. יצאנו לקניון הוא אציע לקנות לי פיצה אבל לא רציתי... מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? אני נחמדה לאנשים נחמדים! אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? לא יודעת אבל אני מצפה דברים שיקרו מאוד מצפה להם והם לא קורים אז אני מתאכזבת.. פרחים – רומנטי או קיטשי? מה זה קישטי? פרחים זה טוב! איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? יש לי המון שאני אוהבת אני לא יכולה לבחור אחד... מה הסרט האהוב עלייך? ארגדון, 50 דייטים ראשונים, בחזרה לעתיד.. אוי! ועוד הרבה! אני אוהבת סרטים! מה המאכל האהוב עליך? לזנייה מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? הלבן של הביצה! יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) אני אוכלת כל מה שאכיל... מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? מסיבת פיז'מות! את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: החיצוניות... כל אחד מסתכל על החיצוניות!!! זה הדבר הראשון שרואים לא? נו לפני שמדברים איתו... מה הצבע האהוב עלייך? כחול ואפור נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? מנהג נחמד אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: ארהב! את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? זה לא קרה לי אף פעם! זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? לחולי סרטן או לבעלי חיים או לאנשים עניים יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? אוכלת! מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? אמממ.. עדיין לא הגעתי לבישול אבל זה עוגת שייש עם זה שיגידו לי מה לעשות.. טוב נו גם לזנייה עם זה שיגידו לי מה לעשות! טוב כל דבר אפשרי אם יגידו לי מה לעשות! איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? אבל אין לי בן זוג! האם את טיפוס מופנם או מוחצן? הסבר בבקשה! יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? לעבור לגור לארהב עם החברות שלי... שם התגשמו עוד משאלות! איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מה רק אחד? פלאפון! שישלחו לי עוד דברים! מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? panx not daed האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? בטח למה לא... איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? גרה בארהב עם מירה וולרי באותה דירה... האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לאכול כלב וחרקים מגעילים! או להרוג משהו... הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? משהו אומר לי שלהקות פאנק רוק מתחילות להגיע לישראל להופעה אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? משהו בתחום הרפואה מה הריח הכי טוב בעולם? קשה לבחור מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? אנשים שחושבים את עצמם, שאני מנסה לעשות משהו ולא מצליחה ואז אני סתם מתאכזת נורא! אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? ל2022 ליראות מה יקרה איתי בעתיד... את מאמינה ברוחות רפאים? כן זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? גיטרה מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? המום המום המום דפים, קלמר מחשבון מדעי.. לא זאת הכופסא שלו... דיסקים מנורת לבה משנת הרמפמפו ומונורת שולחן... על הקירות יש לי גיטרה אולטרה שאני לא משתמשת איתה ותמונה מפגרת שמיישהו אני יחליף אותה לשעון חמוד... ועל הארון יש לי פוסטר של גוד... ועל הסיפרייה יש לי פוסטר קטן של סימפח ולינקין.. ואני מחפשת אחרי פוסטרים ואני לא מוצאת! מאמינה באסטרולוגיה? כן...

Knotted String

New member
*נדחפת*../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני סתם לא קשורה.
נו, מילא. פרטים כלליים: שם: ענת גיל: 16 וחצי, בפברואר 17! זכר/נקבה: בפעם האחרונה שבדקתי, נקבה. יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היה החבר האחרון? לפני... אממ.. שנתיים? הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): בין חילונית לאתאיסטית. אני לא חושבת שתפיסת האלוהים שלי נחשבת בשביל הרבה אנשים. מעשנת?: לא מוכנה בן זוג מעשן?: כן.. מראה חיצוני: גובה: 1.65 אם אני לא טועה. מבנה גוף: נוראי.
צבע שיער: היה פעם חום בהיר-טיפה אדמדם. ואז צבעתי לשחור, ועכשיו אני לא יודעת אם זה חום, אדום, או שחור.
סוג השיער/תסרוקת: גלי ומכוער, ואממ.. עד השכמות? מה זה השאלות האלה? צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: נוט יט. משקפיים? כן גשר? לא, ולא היה לי. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? אממ.. מהשפתיים שלי, העיניים שלי והידיים שלי, במיוחד הכפות ידיים. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? אממ.. מהרגליים נראה לי. איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? עיניים, ואממ.. אני אוהבת שפתיים וידיים יפות. אז נראה לי ששפתיים וידיים לפני עיניים. ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: קולנוע
ופסיכולוגיה-סוציולוגיה (פסיכולוגויה
) תפקיד בצבא: הא? דרגת שיחרור:
עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: עדיין לא.
מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? אממ.. לא יודעת. מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? כנ"ל. מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? אמממ... קיבלתי קופסא ענקית של עפרונות צבעוניים מחברה שלי. הם נורא יפים וחשקתי בהם רבות. אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? אני לא רוצה לשנות שום דבר. הכל קרה כי הוא צריך היה לקרות. האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? לא יודעת. לא חשבתי על זה. מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אממ.. היה לנו עץ אבוקדו ענקי עם גומה ענקית בחצר בהוד"ש. וכשהייתי ממש קטנה היינו ממלאים את הגומה במים ואני וחברות שלי היינו נכנסות אליה עם בגדי ים ומשחקות בבוץ.
באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן, בתקווה שיהיה צבוע בכחול. משפחה: מספר אחים/אחיות: שני אחים ואחות. במה עוסקים ההורים?: אבא מרצה, ואמא עובדת בסוכנות דואר. כמה ילדים היית רוצה בעתיד? אממ.. לא יודעת. לא יותר מידי, אבל יותר מאחד. מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים. דה. חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? האמ. זה זה שמי שנוקשה עם הילדים שלו אוהב אותם? לא יודעת. אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? ליאו. כי ככה קוראים לחבר הכי טוב שלי והוא הבנאדם הכי מושלם בעולם. או עידו, או אור. אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? קופליה.
סתם. לא יודעת. נתנאל. יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? יש לי כלבה וחתולה. הייתה לי ציפור והיא עפה. אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: חשפנות.
אממ.. שיעשו מה שבא להם כל עוד זה חוקי. באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? לא יודעת. באמת שלא. אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? אממ.. אידיאליסטית. ויש הרבה שאומרים שאני נחמדה מידי. אה, ועקשנית. יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? חצי חצי. איזה שאלה. מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? לא יודעת. אני חושבת שאני חכמה. ושאני עומדת על האידיאלים שלי ועל הדברים שאני מאמינה בהם, ואני עוזרת לאנשים. אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? אממ.. להיות טיפה פחות עקשנית. פרחים – רומנטי או קיטשי? תלוי איזה, כמה, וממי. איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? אני אוהבת הכל, בעיקר פאנק ורוק. לאחרונה אני מאד חובבת את Taking Back Sunday ואת Finch וFaun. שלוש להקות מדהימות. מה הסרט האהוב עלייך? התלבטות בין רקוויאם לחלום, ומופע האימים של רוקי. שניהם, בעצם. מה המאכל האהוב עליך? גלידה ולחם. מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? אממ.. לא יודעת. יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) צמחונית. מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? בתי קפה. את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: אממ.. השפת גוף שלו, כי זה הכי ברור. ואממ.. איך הוא מסתכל או לא מסתכל, מה העיניים שלו אומרות. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, כחול, סגול וכסף. נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אני נוקשת בכל מקרה אז זה לא משנה. כוחו של הרגל.
אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: אנגליה, גרמניה או יפן. את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? תלוי איך הוא נראה. אם הוא מחזיק סיגריה או אלכוהול ביד, אני לא אתן לו כסף בשביל לקנות עוד כאלה. זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? אני אחלק את הכסף בין האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים, ועמותה כלשהי שעוזרת לנוער במצוקה, או עזרה ראשונה נפשית לנוער. יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? שומעת מוזיקה, מציירת, קוראת. לאידעת. מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? אני לא יודעת לבשל.
סתם. אני יודעת להכין גלידת מנגו נורא טעימה. איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? כנות, וטוב לב. האם את טיפוס מופנם או מוחצן? מופנם יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? אממ.. או שהאנשים שאני אוהבת יהיו רק שמחים (אני אוהבת יותר מידי אנשים שרע להם) או את האפשרות לעזור לכל האנשים שאני אוהבת. איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? קופסת עפרונות צבעוניים וספר סקיצות, או מחברת וקלמר עם עטים, או ספר. מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? הייתה טובה, וטוב שהייתה.
סתם. אממ.. לא יודעת. אני רוצה שיהיה כתוב לי בית מהשיר Silver and Cold של AFI. האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? בוודאי. איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? אממ באנגליה, או יפן, לומדת קולנוע. האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? סמים. ואני גם לא חושבת שאני אשתכר אי פעם. כל הרעיון של איבוד שליטה עצמית ואי יכולת לשלוט במה שאתה אומר או עושה או חושב, ולא לזכור את זה אח"כ, זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לבנאדם. כי בתכלס, מודעות עצמית זה הכוח הכי גדול שיש לנו. הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? אממ.. ליאו. אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? הייתי רוצה ללמוד כימיה או תאטרון. זה נשמע מעניין. או עוד שפה. מה הריח הכי טוב בעולם? ריח של גשם, או של לחם שאופים אותו. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? שקרים, צביעות, וגזענות. אה, וערסים. איכסה. אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? אממ... אין לי מושג. את מאמינה ברוחות רפאים? לא ממש. זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? המון המון ספרים. ודיסקים. מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על השולחן? מלא זבל, ניירות, אממ.. בלאגן. על הקירות יש לי פוסטר של קורט קוביין, ושל ווייל וואלו
מאמינה באסטרולוגיה? כה.

Knotted String

New member
17 ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ואני גם אהיה בת 17. כמה חביב ונחמד לי.

MADE girl

New member
עכשיו אנייייייייייייייייייייי../images/Emo15.gif

פרטים כלליים: שם: חמוטל גיל: 19 (ונראית כמו 15 חחחחחחח...) זכר/נקבה: נקבה אמממממממ..אני חושבת יש חבר?: לא אם כן, כמה זמן כבר?: אמרתי שאין! אם לא, מתי היה החבר האחרון?: לפני שלושה חודשים בערך הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית מעשנת?: לא מוכנה בן זוג מעשן?: אמ...לא כל כך מפריע מראה חיצוני: גובה: 165 מבנה גוף: מלא צבע שיער: שחור אדום (הסבר: זה שחור שבאור הוא אדום) סוג השיער/תסרוקת: גלי עד תלתלים צבע עיניים: חום (ולפעמים ירוק וכחול. איך? קניתי במבצע! חחח...) קעקועים/פירסינג: אמממ.. שאני יפסיק להיות פחדנית אני יעשה טוב? משקפיים? יש לנהיגה גשר? היה היה פעם מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? אמ...לא יודעת אני הכי אוהבת את העיניים אבל גם לפעמים. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? הגוף בכללי איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג?ף עיניים מהפנטות וחיוך כובש. ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: תקשורת/טלויזיה/קולנוע תפקיד בצבא: בקרוב! סמבצ"ית בגבעתי (הסגול הגדול כבוד!) דרגת שיחרור: שיהיה אני יגיד טוב? עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: אמ.. לא התגייסתי חכו שניה אני ישעה להולנד אמסטרדם. מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה?: שעליתי על המשקל וגיליתי שהורדתי מעלי 20 קילו
מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה?: הרבההההההההההההההה ואין זמן לפרט מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת?: היא לא הכי יפה אלא הכי חשובה לי מהכל דובי קטן בצבע מוקה מאחותי ליומולדת 10 וזה עדיין איתי במיטה לתמיד! אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה?: לא לזלזל בעצמי להוריד לעצמי את הביטחון ולתת לאחרים לרמוס אותי! האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? לטוס ולהתקבל בית ספר חשוב למשחק או בית ספר חשוב ללימודי תקשורת וקולנוע מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה?: הטיול המשפחתי האחרון שלנו עם סבא שלי ז"ל שנפטר שהייתי בת 3 באיזה צבע צבוע החדר שלך? קיר אחד בתכלת משפחה: מספר אחים/אחיות: אחות גולה ואח קטן (ולי יש תסמונת הילדת סנדוויץ') במה עוסקים ההורים?: אמא גננת אבא מנהל תקשורת כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 2-3 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? שבוע ככה ושבוע ככה חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? אממ.. תסבירו לי את זה בבקשה קודם מסכימים? אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? רועי אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? מאיה יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? הייתה פעם כלבה בשפ פיצה ודגים היו גם פעם מלאאאאאאאאא כיום כל הדגים שוחים על הגב בביוב. אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: עובדים בפארק "נחשונית" חס וחלילה זילזול למקום (בעצם יש!) אבל זה עבודה מעיית ארוכה מתסכלת ולא מכניסה כלוםםםםםםםםםם ברחתי משם! באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? 25 אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? טובת לב יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? תלוי מי הדייט מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? חברותי ומצחיקה אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? לחוצה פרחים – רומנטי או קיטשי? רומנטי אבל לא כל הזמן איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? רוב הזמן פאנק רוק אבל יש מצבים שנדרשת מוסיקה אחרת מה הסרט האהוב עלייך? יוווווו דילמהה אני מכורה לסרטים אבל הכי הכי שראיתי מליון פעם ועדיין רואה זה "יעד סופי" מה המאכל האהוב עליך? פרסהההההההה רק חבל שאוכלים את זה רק פעמיים בשנה ראש השנה ופסח! מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? כבד וכל החברים הפנימיים שלו יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי): מה שנראה אכיל ונורמלי אני צריכה לדעת מה אני אוכלת מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? תלוי עם מי את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: העיניים והחיוך מה הצבע האהוב עלייך? וואי יש שלוש כחול שחור אדום נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? מנהג נחמד גם שלוש יריקות שיש חתול שחור אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: אמסטרדם את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה?: אם יש לי כסף קטן אני נותנת לו אבל אם אין מה אני יביא לו שיני זהב?!?! זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי?: לבית חולים "שניידר" שעשה הרבה עבור המשפחה שלי יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה?: יושבת עם חברים או הולכת לחפש לקנות עוד זוג נעלי ואנס ואול סטאר חחח... מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? סושי איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? אמון ותמיכה האם את טיפוס מופנם או מוחצן? לפעמים זה ולפעמים זה הרוב מופנם יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)?: חחחחחחחח אבל רצית לומר עוד אלף שאלותתתתתת
לחיות את החיים שלי בטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מאוד!!! איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? אלבום תמונות ענק עם תמונות של כל מי שחשוב לי מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? כאן קבורים בחייף ובסבבי בבי חמוטל וכלללללללללללל הסרטים שלה (נראה לכם שאני מוותרת על זה? חחחחחחחחחח הצחקתם אתי אמרתי שאני מכורה) האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך?: ברור יש לי כרטיס "אדי" (תורם איברים) איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? נשואה עם ילד ועובדת באולפני הרצליה בתוך מפיקה של תוכנית כמו "ארץ נהדרת" (למשל) האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לקפוץ מבנייני התאומים בלי מצנח.....במחשבה שני עם איך שהם נראים היום דווקא כן הייתצי עושה את זה! הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני?: אחותי מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו?: תחקירנות והפקה מה הריח הכי טוב בעולם?: של מאפייה על הבוקר אני מסניפה את זה כל יום שאני בעבודה מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם?: שיודעים שהולכים לעצבן אותי ואמורים לי "קודם כל תבטיחי שאת לא מתעצבנת" ולא נזכיר את שם הבנאדם או הבתאדם שאומרים את זה אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)?: 1985 לשנה שנולדתי ההייתי רוצה לראת איך זה היה כי אני לא זוכרת כלום דההההה רק נולדתי את מאמינה ברוחות רפאים? יש לי קטעים כאלה זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה?: ביתתתתתת כדי לעוף הבית של ההורים מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על הקירות תמונות של אלוהים והמלאך גבריאל ותמונה של מלאכים שחברה עשתה לי תמונה של נרות שאחותי צירה תמונה של מגיל שנתיים ושלוש חמסות ושתי מלאכים, על השולחן במילה אחת.. בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! מאמינה באסטרולוגיה? הייתי מאמינה אבל זה פאקינג מתסכל (כמו השאלון הזה) או טוב שנגמררררררררר בלעעעעעעעעעעעעעעעעע.....

Dcup

New member
שלייי

פרטים כלליים: שם: מור גיל: 17 וחצי זכר/נקבה: נקבה, הכי טוב. .:) יש חבר? כן אם כן, כמה זמן כבר? חדש, כמעט שבועיים אם לא, מתי היה החבר האחרון? הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית נוטה לאתאיזם מעשנת?: כן מוכנה בן זוג מעשן?: כן מראה חיצוני: גובה: 1.60 מבנה גוף: של בנאדם..? צבע שיער: חום, כרגע כתום אדום.. סוג השיער/תסרוקת: גלי.. יאק. צבע עיניים: ירוק כחול קעקועים/פירסינג: 4 פירסים - לשון שפה אף ופיטמה, הרחבה של 7 ושתי הרחבות של 2.. 2 קעקועים - אחד על פרק היד של אות סינית וסמל הודי בעורף ומתחת לו.. משקפיים? שמש.. גשר? לא ולא היה מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? אף ועיניים מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? גובה איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? עיניים ואף יפים ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: עיצוב תפקיד בצבא: דרגת שיחרור: עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? לוידעתת היו הרבה מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? כשסבא מת מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? טיול לחו"ל אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? אין.. אני שלמה עם ההחלטות שלי האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? אין..
מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? בגיל שנתיים כשאחי נולד באיזה צבע צבוע החדר שלך? סגול מגניב משפחה: מספר אחים/אחיות: שני אחים ואחות (אנחנו 4) במה עוסקים ההורים?: אבא בקבע אמא משו באלקטרוניקה כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 2 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? לאאא אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? יניב אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? שי יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? גולדי, הכלבה הכי יפה בארץ! אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: מממ.. שירותי ליווי חחח באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? 25,26 אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? סתומה.. חח סתם.. ממ, חמודה? יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? הוא חח מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? יודעת להקשיב, תמיד מראה את הטוב בכל דבר אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? שאני אהיה פחות רגישה פרחים – רומנטי או קיטשי? רומנטי איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? פאנק, רוק קצת מטאל מה הסרט האהוב עלייך? מממממ קיל ביל ומוצאים את נמו מה המאכל האהוב עליך? עוף בלימון ופסטה מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? בורשט! חח לוידעת ברוקולי וכאלה.. יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) נופ מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? תלוי במצב רוח את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: עיניים מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אמונה תפלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: אמסטרדם או לונדון את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? נותנת כסף זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? נשים מוכות וילדים מוכים יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? מעשנת מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? לוידת איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? רגיש ומצחיק האם את טיפוס מופנם או מוחצן? מוחצן פלוס יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? להיות מאושרת עם עצמי וממי שאני איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מיני דיסק.. אי אפשר בלי מוזיקה מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? היה טוב וטוב שהיה.. חח סתם לא יודעת.. האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? כן ברור איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? מעשנת סמים באמסטרדם.. חח האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? כימיקלים (הרואין פטריות אקסטות וכ'ו) הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? חבר שלי אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? שירה ומשחק מה הריח הכי טוב בעולם? וניל מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? להתגעגע אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? 1992 את מאמינה ברוחות רפאים? כן זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? אוטו בית ומלא מלא בגדים מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? שולחן, דברים של בצפר, אלבומי תמונות, מנורה סיגריות 2 מצתים ועוד פול דברים.. על הקירות יש מראה ומדפים חח מאמינה באסטרולוגיה? כן

Falling Tears

New member
הקעקועים שלך כאלה שווים!

אני חולה על אותיות סיניות.. ובעורף הכי שווה! אני גם יעשה בעורף.. :)

נטלישו

New member
בא לי לענות!!! ../images/Emo3.gif

פרטים כלליים: שם: נטלי גיל: 14 ו8 חודשים!!! זכר/נקבה: ספוג! יש חבר? לא ממש... לא... אם כן, כמה זמן כבר? 0 זמן... אם לא, מתי היה החבר האחרון? הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית מעשנת?: בעע מוכנה בן זוג מעשן?: לא ממש... איו! מראה חיצוני: גובה: 1.61 (יש לי עוד זמן לגבוה!!! נכון?) מבנה גוף: קצרה ורחבה...
צבע שיער: בלונד!!!
סוג השיער/תסרוקת: חלק וארוך... צבע עיניים: ירוק-חרדל-צבעי-חום-אפור-יער... ירוק כהה, בקיצר... קעקועים/פירסינג: אהמ... לא... משקפיים? שעה ביום בערך... רק בשיעורים ורק רחוק מהלוח... וזה ע"פ שיש לי כמעט -2... אני פשוט לא מרגישה צורך... גשר? אין, לא היה, ולא יהיה... נולדתי עם שיניים מושלמות... מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? מהפנים, מהשיער, ומה... מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? מהבטן... כמו כולן... איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? עיניים, כמובן... ופנים באופן כללי... גוף לא כזה חשוב לי... אה, ושיילבש בגדים יפים ויהיה דיי מטופח... ביוגרפיה: ארץ לידה: אוקראינה שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): 1/1/1994 מגמה בתיכון: אהמ... כיתה ט' אנשים... תפקיד בצבא: רמטכ"ל!!! דרגת שיחרור: רמטכ"ל!!! עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: לירח!!! מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? היציאה לאוויר העולם... מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? כשגיליתי מה עשו למשפחה שלי בשואה... מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? נר ב10 שקל... היתה לו משמעות רגשית עצומה... אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? אהמ... לא להידלק על מישהו שלא שם עליי ולהמשיך לאהוב אותו שנה שלמה... האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אני עומדת מול כל המשפחה, בגיל של פחות משנה וחצי, ומקריאה להם שירים וסיפורים... הייתי ילדה מוכשרת (עם דגש על הייתי) באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן... להורים אין כוח לצבוע בעצמם או להזמין מישהו שייצבע... והם לא סומכים עליי בעניין הזה... משפחה: מספר אחים/אחיות: 1 במה עוסקים ההורים?: אבא- רופא פתולוג, אמא- אחות מוסמכת... כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 200? אני יודעת כמה... כמה שאני ארצה באותו רגע... מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? סוף שבוע עם עצמי והדיסקמן שלי... חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? לא ממש מבינה!!!
אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? דניאל אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? ניקול יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? היה לי פעם דג... שמת אחריי יום כי הוא חיי בצנצנת בלי אוויר או אוכל... אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? אין לי מושג... אם אני אמצא את האדם המתאים אני מוכנה אפילו עכשיו... אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? בלונדינית יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? תלוי למי יש יותר כסף... מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? אני גאה בכולן.... גם ברעות... אבל אני אמצא אחת... אהמ, אולי העובדה שאני אמיתית? אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? שוב, אני שלמה עם עצמי, אבל אולי הייתי עושה את עצמי פחות שטחית, ופחות שמה לב לפגמים חיצוניים של אנשים (כולל לשלי) פרחים – רומנטי או קיטשי? הכי רומנטי שבעולם... אבל פרחים מהשדה או משהו כזה, הכי פשוטים ומכוערים, שהוא קטף בעצמו... איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? smells like tten- Nirvana... מוזיקה- גוד שארלוט!!!
מה הסרט האהוב עלייך? יש מלא... אבל אני חושבת שאלכס חולה אהבה וвкшму ьу скфян מה המאכל האהוב עליך? שוקולד וקולה... אני מכורה... מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? מנגו!!! יש לו ת'ריח הכי נורא בעולם... רק המחשבה עליו גורמת לי לרצון להקיא... יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) לא אוכלת דגים... מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? בת קפה... שקט, נחמד, אינטימי... את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: העיניים שלו והבגדים בבת אחת... מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד פוקסיה נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? רק כשאמרתי משהו ממש נורא ואני רוצה להתחרט על זה מייד... אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: הוואי את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? אם יש לו ריח של אלכוהול- נוסעעת משם... אם לא- תורמת איזה 10 ש"ח... זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? לעמותה לילדים חולי סרטן, הם חווים מחלה קשה ואירוע מזעזע שעלול להרוג אותם... רגשית ופיזית... יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? משגעת עם חברים... ואם אני לבד אז שומעת מוזיקה... מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? בורשט!!!
איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? עיניים יפות... חחח... ואם ברצינות- אז שיהיה בן אדם טוב ואכפתי... השאר לא ממש משנה... האם את טיפוס מופנם או מוחצן? הכי מוחצן שיש!!! מוחצנת ממני- לא תמצאו!!! יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? שהחיים יישארו כמו שהם, ולא יהיו פחות טובים אף פעם. איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? טלוויזיה קטנה עם גנרטור או סוללות לשנה... מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? כאן קבור בן אדם מאושר, שעבר למקום טוב יותר! האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? אני מעדיפה לא לחשוב על זה עכשיו... איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? בת 24 האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? סקס עם בת! הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? חסוי אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? הייתי רוצה לדעת לנגן על גיטרה... אבל ההורים שלי לא רוצים ללמד אותי כי אין להם כוח וגם כי הבטחתי ללכת לחדר כושר וןאני לא הולכת... :/ מה הריח הכי טוב בעולם? ריח של גשם!!! מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? כשאנשים לא מבינים אותי, ומסיקים מקנות מוטעות לגביי. אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? 1990, כדיי לראות איך זה היה כשרק נולדתי... את מאמינה ברוחות רפאים? לא... אבל הייתי ישנה קצת יותר בשקט אם הייתי יודעת שהן באמת קיימות... זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? גלידה מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? בלאגן..... משהו בסגנון של דיר חזירים... מאמינה באסטרולוגיה? האמת היא שכן...

midnight dragon

New member
לכל מי שלא ידע מה המושג../images/Emo15.gif

חוסך שבטו שונא בנו. (רק כדי שתוכלו לענות על השאלון במלואו, איזה נחמדה אני
) שבטו זה שוט. אז המשפט אומר בעצם, מי שלא מרביץ לילד שלו (או במילים אחרות, מפנק אותו ונותן לו הכל) שונא את הבן שלו. זהו, עכשיו תוכלו לענות על זה

משעמם לי../images/Emo122.gif

פרטים כלליים: שם: בר גיל: 13 זכר/נקבה: נקבה יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר? / אם לא, מתי היה החבר האחרון? נפרדתי מחבר שלי לפני יומיים. הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית מעשנת? לא מוכנה בן זוג מעשן? לא... במיוחד בגלל שאני בת 13, וגם בגלל שאבא שלי מעשן. מראה חיצוני: גובה: 1.69 מבנה גוף: רזה? צבע שיער: חום סוג השיער/תסרוקת: שיער ארוך צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: 4 עגילים באוזן שמאל משקפיים? אין גשר? אין מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? שפתיים אני משערת... מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? כל השאר
איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? שפתיים. ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): / מגמה בתיכון: תיאטרון
תפקיד בצבא: לא יצא לי לחשוב על זה דרגת שיחרור: אהמ... |בת13| עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן? נחזור שוב
-בת 13.. מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? שעברתי מיסודי לחטיבת ביניים שעברתי אליה... מקום נחמדית ביותר... אין חרא כמו ביסודי.. מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? בטוח שאתם רוצים להכנס לזה
מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? כ. טיסה לפריז-לונדון אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? אין רק אחת
האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? יש הרבה... לגרום שיעיפו אותי מהגראנד קניון כמו שהעיפו אותי מקניון חיפה, להתנשק במשך סרט שלם, להפגש עם כל האנשים המדהימים שהכרתי דרך הפורומים של תפוז, ויש עוד מליונים... מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אני רצה בגיל 3 אחרי רוטווילר ומנסה לצעוק עליו לעזוב לי את הארנבות... בלעכס... הוא אכל אותן אבל הוא פחד ממני מאז ומתמיד. באיזה צבע צבוע החדר שלך? כרגע אני בבית מושכר... אז הקירות פחות או יותר לבנים, אבל כשאני אעבור אני כנראה אצבע קיר אחד באיזה צבע שעוד לא החלטתי עליו
משפחה: מספר אחים/אחיות: 2 אחים ביולוגים ו2 אחיות בנשמה במה עוסקים ההורים? אמא בחינוך ואבא בחברת החשמל כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 3 או 1 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים... אין שום ספק
חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? הע
אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? לא יצא לי לחשוב על זה... אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? עדן יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? יש לי את 2 האחים שלי. זה מספיק. אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: חינוך, מנקה באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? מ-מ-ש אין לי מושג... לחברים שלי יש תיאוריה שאני אחזור בפעם הרביעית לחבר שלי ושאנחנו נהיה ביחד ונתחתן אחרי צבא... לא נראה לי
אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? "חמוטה"/"מופרעת" יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? אני את שלי, הוא את שלו. מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? יודעת להקשיב אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? שאני מאבדת שליטה בעצמי הרבה פעמים.. פרחים – רומנטי או קיטשי? איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? שיר- המון. מוסיקה- פאנק-רוק, מטאל, פופ-רוק, פאנק-פופ. מה הסרט האהוב עלייך? the wall של פינק פלויד מה המאכל האהוב עליך? שוקולד מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? אבוקדו וחציל יש הרגלי אכילה מיוחדים? נע... אני חזירה! אוכלת הכל, בכמות, ובצורה דוחה למראה
מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? בתי קפה את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: שפתיים מה הצבע האהוב עלייך? אדום/שחור נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אמונה תפלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: ברזיל, לונדון, ארה"ב, ספרד. את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? מתעלמת. הקבצנים משתמשים בכסף לשכרות וסמים... זה רק יותר גרוע כשנותנים להם כסף. זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? חלק לבית הלוחם, וחלק לנפגעי פיגועים. יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? שומעת מוסיקה/מדברת עם חברים/אוכלת/ישנה מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? סלט?
סתם... כל דבר שיתנו לי אני יכולה להכין... [כמעט] אבל עם הוראות.. איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? שיהיה לו אכפת. האם את טיפוס מופנם או מוחצן? תלוי למי ומתי. יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? בכנות? -לא לקום מחר בבוקר. איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מחשב מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? "ברוך שפטרנו"
האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? כן. חבל על מי שיקבל אותם...
איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? מנסה להתעסק בקריירת משחק ומחפשת שותף לחיים האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? סמים ועישון. הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? הילית או מיטל אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? את אותו הדבר. מה הריח הכי טוב בעולם? מרק עוף
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? פרחות אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לפני שנה וחודש. או לטיול השנתי של שנה שעברה. את מאמינה ברוחות רפאים? כן זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? כרטיס טיסה לכל פורום אבריל לאבין להופעה שלה
מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על השולחן- מערכת, פוסטרים לא תלויים [אחד של גוד שארלוט- 4 עמודים], ספרי לימוד, קלסרים, בגדים, עיתונים, ספר באנגלית, טלפון, מערכת סטראו, עשרות דיסקים, מסטיקים, דפים ריקים, שירים שכתבתי, שעונים, ניטים, מנורת לילה, מבחנים, שוקולד, עפרונות, וכדורי טניס. על הקירות- 19 פוסטרים, מדף, תמונה מגיל שנתיים, 2 ציורים שילדים בני 4 ציירו לכבודי. מאמינה באסטרולוגיה? לא היה חביב

למעלה