משעמם לי../images/Emo122.gif
פרטים כלליים: שם: בר גיל: 13 זכר/נקבה: נקבה יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר? / אם לא, מתי היה החבר האחרון? נפרדתי מחבר שלי לפני יומיים. הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): חילונית מעשנת? לא מוכנה בן זוג מעשן? לא... במיוחד בגלל שאני בת 13, וגם בגלל שאבא שלי מעשן. מראה חיצוני: גובה: 1.69 מבנה גוף: רזה? צבע שיער: חום סוג השיער/תסרוקת: שיער ארוך צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: 4 עגילים באוזן שמאל משקפיים? אין גשר? אין מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? שפתיים אני משערת... מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? כל השאר
איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? שפתיים. ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): / מגמה בתיכון: תיאטרון
תפקיד בצבא: לא יצא לי לחשוב על זה דרגת שיחרור: אהמ... |בת13| עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן? נחזור שוב
-בת 13.. מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? שעברתי מיסודי לחטיבת ביניים שעברתי אליה... מקום נחמדית ביותר... אין חרא כמו ביסודי.. מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? בטוח שאתם רוצים להכנס לזה
מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? כ. טיסה לפריז-לונדון אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? אין רק אחת
האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? יש הרבה... לגרום שיעיפו אותי מהגראנד קניון כמו שהעיפו אותי מקניון חיפה, להתנשק במשך סרט שלם, להפגש עם כל האנשים המדהימים שהכרתי דרך הפורומים של תפוז, ויש עוד מליונים... מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? אני רצה בגיל 3 אחרי רוטווילר ומנסה לצעוק עליו לעזוב לי את הארנבות... בלעכס... הוא אכל אותן אבל הוא פחד ממני מאז ומתמיד. באיזה צבע צבוע החדר שלך? כרגע אני בבית מושכר... אז הקירות פחות או יותר לבנים, אבל כשאני אעבור אני כנראה אצבע קיר אחד באיזה צבע שעוד לא החלטתי עליו
משפחה: מספר אחים/אחיות: 2 אחים ביולוגים ו2 אחיות בנשמה במה עוסקים ההורים? אמא בחינוך ואבא בחברת החשמל כמה ילדים היית רוצה בעתיד? 3 או 1 מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? חברים... אין שום ספק
חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? הע
אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? לא יצא לי לחשוב על זה... אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? עדן יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? יש לי את 2 האחים שלי. זה מספיק. אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: חינוך, מנקה באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? מ-מ-ש אין לי מושג... לחברים שלי יש תיאוריה שאני אחזור בפעם הרביעית לחבר שלי ושאנחנו נהיה ביחד ונתחתן אחרי צבא... לא נראה לי
אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? "חמוטה"/"מופרעת" יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? אני את שלי, הוא את שלו. מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? יודעת להקשיב אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? שאני מאבדת שליטה בעצמי הרבה פעמים.. פרחים – רומנטי או קיטשי? איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? שיר- המון. מוסיקה- פאנק-רוק, מטאל, פופ-רוק, פאנק-פופ. מה הסרט האהוב עלייך? the wall של פינק פלויד מה המאכל האהוב עליך? שוקולד מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? אבוקדו וחציל יש הרגלי אכילה מיוחדים? נע... אני חזירה! אוכלת הכל, בכמות, ובצורה דוחה למראה
מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? בתי קפה את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: שפתיים מה הצבע האהוב עלייך? אדום/שחור נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? אמונה תפלה אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: ברזיל, לונדון, ארה"ב, ספרד. את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? מתעלמת. הקבצנים משתמשים בכסף לשכרות וסמים... זה רק יותר גרוע כשנותנים להם כסף. זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? חלק לבית הלוחם, וחלק לנפגעי פיגועים. יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? שומעת מוסיקה/מדברת עם חברים/אוכלת/ישנה מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? סלט?
סתם... כל דבר שיתנו לי אני יכולה להכין... [כמעט] אבל עם הוראות.. איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? שיהיה לו אכפת. האם את טיפוס מופנם או מוחצן? תלוי למי ומתי. יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? בכנות? -לא לקום מחר בבוקר. איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מחשב מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? "ברוך שפטרנו"
האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? כן. חבל על מי שיקבל אותם...
איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? מנסה להתעסק בקריירת משחק ומחפשת שותף לחיים האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? סמים ועישון. הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? הילית או מיטל אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? את אותו הדבר. מה הריח הכי טוב בעולם? מרק עוף
מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? פרחות אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? לפני שנה וחודש. או לטיול השנתי של שנה שעברה. את מאמינה ברוחות רפאים? כן זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? כרטיס טיסה לכל פורום אבריל לאבין להופעה שלה
מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? על השולחן- מערכת, פוסטרים לא תלויים [אחד של גוד שארלוט- 4 עמודים], ספרי לימוד, קלסרים, בגדים, עיתונים, ספר באנגלית, טלפון, מערכת סטראו, עשרות דיסקים, מסטיקים, דפים ריקים, שירים שכתבתי, שעונים, ניטים, מנורת לילה, מבחנים, שוקולד, עפרונות, וכדורי טניס. על הקירות- 19 פוסטרים, מדף, תמונה מגיל שנתיים, 2 ציורים שילדים בני 4 ציירו לכבודי. מאמינה באסטרולוגיה? לא היה חביב