נראה חביב.../images/Emo101.gif
פרטים כלליים: שם: נדב גיל: 16+ זכר/נקבה: זכר יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר? ... אם לא, מתי היה החבר האחרון? שנה שעברה נראה לי. הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): מורכב. מעשנת?: תלוי מה. מוכנה בן זוג מעשן?: כן. מראה חיצוני: גובה: 182-184 מבנה גוף: רגיל, לא יודע. מלא, ממוצע. אין לי שמץ
צבע שיער: חום כהה בבסיס ובלונד בקצוות(השרופים) סוג השיער/תסרוקת: מתולתל\ליפה\טבעי צבע עיניים: חום קעקועים/פירסינג: אין משקפיים? אין גשר? אין מאיזה חלק בגוף שלך את הכי מרוצה? השיער שלי נראה לי, אבל אני אוהב את עצמי כמו שנאי בכל מקרה. מאיזה חלק בגוף שלך את הכי לא מרוצה? לא יודע... איזו מאפיין חיצוני (מבחינת מראה) הכי חשוב לך בבן זוג? לא יודע. זה משתנה. בכל אחת אהבתי משהו אחר אני חושב. ביוגרפיה: ארץ לידה: ישראל שנת עלייה (אם לא נולד/ה בארץ): מגמה בתיכון: טכ"מ(11 יחידות מחשבים, 5 פיזיקה) תפקיד בצבא: עוד לא, בתקווה תלפיות. דרגת שיחרור: גם עוד לא, בתקווה רמטכ"ל
עשית טיול אחרי צבא? אם כן, לאן?: גם עוד לא, בתקווה להרבה מקומות. מה היה הרגע המאושר ביותר בחייך עד כה? אין לי כח לפרט. מה היה הרגע הכי עצוב בחייך עד כה? כנ"ל מה המתנה הכי יפה שאי פעם קיבלת ליומולדת? כנ"ל אם יש החלטה אחת שעשית בחיים שאת היית יכולה לחזור אחורה בזמן ולשנות, מה היא היתה? כנ"ל האם יש משהו שתמיד נורא רצית לעשות ואף פעם עוד לא יצא לך? אם כן, מה? לעוף. מה הזיכרון הראשון שיש לך כילדה קטנה? לא יודע. באיזה צבע צבוע החדר שלך?לבן, לקודם היה יר מרוח בצהוב חרדל כזה. חביב. משפחה: מספר אחים/אחיות: 2 במה עוסקים ההורים?: אבא-מובטל,אמא-מורה וסגנית מנהלת כמה ילדים היית רוצה בעתיד? לא יודע. מה עדיף: סוף שבוע עם המשפחה או סוף שבוע עם חברים? לא יודע, תלוי מי מהמשפחה ומי מהחברים. והכי חשוב, איפה. חוסך שבטו שונא בנו. מסכימה? מורכב. אם היה לך בן, איך היית קוראת לו? לךא יודע. אם היתה לך בת, איך היית קוראת לה? לא יודע, בטח משהו יפה ואקזוטי. יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיזה? כלב. אם יש מקצוע (חוקי) אחד שלא היית רוצה לראות את ילדיך עוסקים בו, זהו: מורה. מסכנים. באיזה גיל את רואה את עצמך מתחתנת? 24-29 אופי/דעות: מה מילת התואר הכי נפוצה ששמעת נאמרת עלייך? מחוק?גמור?סטלן?שיכור?חוליגני?חורני?שלוך? משהו כזה. יצאת לדייט לבית קפה. מי משלם? אני. מהי תכונת האופי שלך שאת הכי גאה בה? כנות, נראה לי. אם היית יכולה לשנות תכונת אופי אחת בלבד שלך, מה היא היתה? עצלנות אני חושב. יותר דחיה מאשר עצלנות. פרחים – רומנטי או קיטשי? רומנטי. איזו מוסיקה/שיר את הכי אוהבת? כל מיני. מה הסרט האהוב עלייך? כל מיני, בכלל אני אוהב סרטים. מה המאכל האהוב עליך? כל מיני והרבה. מה המאכל הכי מגעיל בעינייך? כל מיני. יש הרגלי אכילה מיוחדים? (צמחונית/טבעונית/שומרת כשרות וכולי) לא ממש. מה את מעדיפה: מועדונים או בתי קפה? תלוי איזה מועדון ואיזה בית קפה. את פוגשת מישהו בבליינד דייט. הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא: לא יודע. מה הצבע האהוב עלייך? כל מיני. נקישה על עץ נגד מזל רע – סתם אמונה תפלה, או מנהג נחמד? סתם אמונה תפלה, אבל שכל אחד יעשה כל העולה על רוחו. אני אל שופט. אם היית יכולה לגור בכל מקום בעולם חוץ מבארץ, היית בוחרת לגור ב: קנדה נראה לי, קר. או נורבגיה. לא יודע. מקום קר... את נוסעת באוטו, ועוצרת ברמזור. קבצן נוקש לך על החלון. מה את עושה? נועל את הדלת
זכית ב-1000 ש"ח, אבל מותר לך רק לתרום את הכסף לעמותה כלשהי. באיזו תבחרי? לא יודע. יש לך שעה חופשית בין שתי הרצאות. מה את עושה? ישן, אוכל, שומע מוזיקה. מה המאכל הכי מסובך/מורכב שאת יודעת לבשל? לא יודע. איזו תכונה את הכי מעריכה/מחפשת בבן זוג? לא יודע. האם את טיפוס מופנם או מוחצן? חלק ככה וחלק ככה. יש לך משאלה אחת בלבד לבקש. מה היא תהיה (ולא לומר "עוד אלף משאלות"...)? למצוא את המישהי, או אין סוף כסף. איזה חפץ דומם היית מביאה איתך לאי בודד? מוזיקה שלא נגמרת. מה היית רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלך אחרי מותך? לא יודע. האם את מוכנה לתרום את איבריך להצלת חיים אחרי מותך? לא יודע. איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? באוניברסיטה. האם יש משהו שבחיים לא תסכימי לנסות? אם כן, מה? לא חושב. הטלפון מצלצל. מי הכי היית רוצה שיהיה בצד השני? לא יודע. אילולא היית לומדת את מה שאת לומדת עכשיו, מה היית רוצה ללמוד/לעסוק בו? פיזיקה. מה הריח הכי טוב בעולם? לא יודע. מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? לא יודע. אם היתה לך מכונת זמן, לאיזו שנה היית רוצה לנסוע לביקור (ולחזור חזרה)? הייתי רוצה ליסוע לעתיד. את מאמינה ברוחות רפאים? לא ממש. אבל הכל יכול להיות. זכית בלוטו ב- 10 מיליון שקל. מה הדבר הראשון שאת קונה? אוכל. מה יש לך כרגע על השולחן בחדר? ומה על הקירות? יותר מידי דברים. מאמינה באסטרולוגיה? לא ממש.
פרטים כלליים: שם: נדב גיל: 16+ זכר/נקבה: זכר יש חבר? לא אם כן, כמה זמן כבר? ... אם לא, מתי היה החבר האחרון? שנה שעברה נראה לי. הגדרה דתית (אתאיסטית/חילונית/מסורתית/דתית/חרדית): מורכב. מעשנת?: תלוי מה. מוכנה בן זוג מעשן?: כן. מראה חיצוני: גובה: 182-184 מבנה גוף: רגיל, לא יודע. מלא, ממוצע. אין לי שמץ