שאלון!

התשובות שליייי ../images/Emo70.gif

שם- אפרת. גיל- עוד שבועיים 17. מיקומך בארץ- חור בצפון. מזל- בתולה. צבע אהוב- כחול וסגול צבע שנוא- ורוד ושחור. מספר מזל- 5 יום אהוב- ראשון יום שנוא- שישי לחזור לביצפר- ממש לא שתהיה שביתה- ממש כן שיהיה קיץ כל השנה- לא. שיהיה חורף כל השנה- כן לעבור דירה- אמ....רק אם זה יהיה בעיר אחרת לעבור עיר- מאוד !! לעבור ביצפר- ממש לא !! לעבור לארץ אחרת- בחיים לא. אייסי- תלוי מי מחובר. מסנג'ר- לא סובלת אתר אהוב- אמ... אין משהו מיוחד. פורומים אהובים- פורום נוער בנענע. אימייל- וואלה. פעולתי העיקרית ליד המחשב- לראות מה חדש אצל חברים. ערוץ מועדף- ערוץ 3 וביפ MTV או 24- MTV מיכאלה אי אר. כבלים אף אחד מהם.... גם וגם !! אחלה תוכניות. פרוייקט Y... אף פעם לא ראיתי אבל זה לא נשמע משהו פרסומת אהובה- אמ... לא נראה לי שקיים כזה דבר. פרסומת שנואה- כל הפרסומות ובמיוחד זאתי של לואיסנה. שיעור אהוב- היסטוריה וכימיה. שיעור שנוא- מתמטיקה וספרות. מורה אהובה- אין כזה דבר. מורה שנואה- כמעט כולן הכיתה הכי שווה- י"ב.

dboten

New member
:-*

שם: דותן גיל: 14 מיקומך בארץ: מרכז
מזל: קשת צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד
מספר מזל: אה... נגיד 5 יום אהוב: שישי
קמים מאוחר והולכים לישון מאוחר יום שנוא: ראשון...
מדכא
רוצה... לחזור לבית ספר? שאלה רטורית
שתהיה שביתה? מן הסתם שיהיה קיץ כל השנה? לא... שיהיה חורף כל השנה? לאא... לעבור דירה? לאאא... לעבור עיר? לאאאא... לעבור בית ספר? אמ...
לעבור לארץ אחרת? לאאאאא.. מחשב... אייסי?
מסנג'ר?
אתר אהוב? האתר שלי
סתם... 91fm פרומים אהובים? או-אה... אימייל: הוטמייל או וואלה? גם וגם
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? האתר שלי...
טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3 MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? מ-י-כ-א-ל-ה-
שיקגו הופ או אי אר? לא
ולא
כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? לא
ולא
סוף הדרך או רצים לדירה? גם
וגם
מה דעתך על פרוייקטY? אין דעה פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? אפאחת... הכי מטומטמת? של הדאורדורנט "נושם"
הכי חמודה? לא עולה לי... הכי אקטואלית? כנ"ל... הכי מעצבנת? של הדאורדורנט "נושם"
בית ספר... שיעור אהוב? חופשי... ואם לא אז מחשב שיעור שנוא? תנ"ך
מורה אהובה? אין חיה כזאת מורה שנואה? יש עדר של כאלה
הכיתה הכי שווה? א
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מתמטיקה
הכי גרוע\ה? תנ"ך

למעלה