שאלון!

RoYaL3

New member
חחחחחחחחח

אמא שלי לא אוהבת המלצתי לה סוליטר רגיל אבל היא סוליטר עכביש ושש בש ענתיקה כזה, זה החיים שלה :-S *מבקש עזרה לגמול אותה*

אסִי

New member
>>>>

שם: נמנמ... אסי. גיל: בקרוב 14. מיקומך בארץ: חדרה. מזל:
צבע אהוב: ירוק. צבע שנוא: אדום. מספר מזל: 3. יום אהוב: שישי. יום שנוא: ראשון. רוצה... לחזור לבית ספר?: לא. שתהיה שביתה?: לא. שיהיה קיץ כל השנה?: לא. שיהיה חורף כל השנה?: לא. לעבור דירה?: כן. לעבור עיר?: כן. לעבור בית ספר?: כן. לעבור לארץ אחרת?: לא!!!!! מחשב... אייסי?: 192631965. מסנג'ר?: [email protected]. אתר אהוב?: www.tapuz.co.il פרומים אהובים?: ביפ - ערוץ הצחוק, מוזיקה שחורה, מכבי חיפה, השפה העברית, אנשים ואינטרנט, אהבה בגיל ההתבגרות, כדורגל, מיץ תפוזים, תפוז משוב. אימייל - הוטמייל או וואלה?: תפוז.
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?: פורומים ומסנג'ר. טלוויזיה... ערוץ מועדף?: ביף.
MTV או 24?: MTV. מיכאלה או השיר שלנו?: לא זה ולא זה. שיקגו הופ או אי אר?: לא'דע... כבלים או יס?: כבלים.
ערוץ הילדים או פוקס קידס?: הופ קטנטנים!!!
סוף הדרך או רצים לדירה?: רצים לדירה. מה דעתך על פרוייקטY?: נמנמ... לא לקטינים!
פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?: עוף טוב.
הכי מטומטמת?: דאורדורנט נושם... הכי חמודה?: שוקו קרלו החדשה...
הכי אקטואלית?: אנערף? הכי מעצבנת?: 2 דיאט קוקה-קולה, הא? בי-בי! בית ספר... שיעור אהוב?: ספורט. שיעור שנוא?: היסטוריה. מורה אהובה?:
מורה שנואה?: יש הרבה... הכיתה הכי שווה?: שלי.
כי אנחנו תמיד הורסים שיעורים. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?: מתמטיקה וספורט. הכי גרוע\ה?: לא'דע.

darkman 36

New member
חעחעחעחעחעחע../images/Emo67.gif

צבע אהוב: ירוק צבא שנוא: אדום שימישימישימישימישימי הופ קטנטנים שליתה!!!!!!!!!!!!!!!!111

mominman

New member
אור../images/Emo70.gif אל תגיד לי שגם אתה ...

התמכרת להופ קטנטנים

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif

לא נמאס לכם משאלונים אה..?
שם: הילה גיל: 15 מיקומך בארץ: ירושלים
מזל: טלה צבע אהוב: כחול,אדום,שחור,כתום...רוב הצבעים
צבע שנוא: אין...בעצם אולי לבן מספר מזל: 14 יום אהוב: שבת יום שנוא: אין (חכו שבי"ס יתחיל ואז כבר יהיה לי לפי המערכת..) רוצה... לחזור לבית ספר? משום מה לא שתהיה שביתה? בכיף שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? לא (הכי טוב שיהיה רוב הזמן קיץ וממש קצת חורף
) לעבור דירה? לא לעבור עיר? כרגע לא לעבור בית ספר? כן,לבי"ס דימיוני שאני אקים לעבור לארץ אחרת? אין לי ארץ אחרת
מחשב... אייסי? יש - 207571566 מסנג'ר? יש אתר אהוב? אין ממש פורומים אהובים? ביפ,ושל התנועת נוער שלי אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? ראה פורומים אהובים ... טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ
MTVאו 24? בזמן האחרון 24 מיכאלה או השיר שלנו? לא ראיתי השיר שלנו אבל אני משערת שזה עדיף שיקגו הופ או אי אר? שניהם לא כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים זה אנחנו ויחד נשאר... סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך,רק בגלל שעזרתי בגמר
(חצב ואריאל רולז
) מה דעתך על פרוייקטY? דעתי היא שאני לא רואה את זה פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? שאלה קשה,עכשיו הפירסומות גרועות אבל פעם הייתה הפרסומת החמודה של אורנג',ברכבת..זוכרים? הכי מטומטמת? אניטה תעני זאת אני (זה מה שעלה לי בראש,אבל יש כ"כ הרבה פירסומות מטומטמות,תפתחו ערוץ 22 ותראו) הכי חמודה? הכלבים של הנייר טואלט הכי אקטואלית? חיים הכט? אנערף הכי מעצבנת? חיים הכט....כמה פעמים הוא יכול להגיד "אה?" בפירסומת אחת? בית ספר... שיעור אהוב? אין דבר כזה שיעור שנוא? הכל מורה אהובה? לכימיה מורה שנואה? תנ"ך של שנה שעברה..אבל נראה לי שהשנה מחליפים לנו הכיתה הכי שווה? לא הבנתי את השאלה באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? ביולוגיה,מחשבים הכי גרוע\ה? לא יודעת כרגע , בעעע די לשאול על לימודים !

ח ב ו ד ה

New member
אני (באיחור לא יאמן!)

שם: דניאל גיל:12 9 חודשים ויומיים! מיקומך בארץ: יהוד... קרית הסביונים... (ואין לנו הרבה סביונים...!
) מזל: קשת! צבע אהוב: כולם! (חוץ מחום...) צבע שנוא: חום... מספר מזל: 25! יום אהוב: שישי... יום שנוא: ראשון... רוצה... לחזור לבית ספר? לא!!! שתהיה שביתה? כן!!! שיהיה קיץ כל השנה? אמ... לא... אפשר חורף אבל קצר...! שיהיה חורף כל השנה? זאת לא אותה שאלה...? לעבור דירה? לא! לעבור עיר? לא! לעבור בית ספר? לא! לעבור לארץ אחרת? לא כרגע... אולי לארצות הברית...(ניו יורק!) מחשב... אייסי? צ'ק! מסנג'ר? צ'ק! אתר אהוב? אמ... הפורום... אם זה נחשב אתר...! פרומים אהובים? הפורום הזה! אימייל: הוטמייל או וואלה? גם וגם...! בעצם סגרו לי את זה בהוטמייל אז וואלה...! מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורום מסנג'ר אייסי...! טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ! MTVאו 24? 24... מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה... שיקגו הופ או אי אר? אי אר! כבלים או יס? כבלים! (אין ביפ ביס!) ערוץ הילדים או פוקס קידס? אמ... החלטה קשה... שניהם! סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה! מה דעתך על פרוייקטY? לא ראיתי...! פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? של יוסי וטירן...
הכי מטומטמת? של הקונדישינר הזה... (איזו לחות... והשיער שלי כל כך רך! והוא גם קל לסירוק! כנראה שזה באמת עובד!) הכי חמודה? של הכלבים בעלילי! הכי אקטואלית? דוקו קשת...! הכי מעצבנת? קוטקס!!! בית ספר... שיעור אהוב? מוזיקה... שיעור שנוא? תנך! מורה אהובה? סופי.... מורה שנואה? מיכל גנני!!! (שתישרף!!!) הכיתה הכי שווה? הכיתה שלי! באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? אמ... נראה לי ערבית... (בע"ה בע"ה בע"ה) הכי גרוע\ה? ספורט...! (למרות שאנ בכושר טוב... קפיצות למרחק והטלת כדור הם לא ממש הענפים שלי!)

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאני חייבת להגיד משהו../images/Emo6.gif

כתבת : "של הכלבים בעלילי"
קוראים לחברה הזאת לילי אבל באמת בסמל שלהם זה נראה כאילו יש שם ע'

sisty

New member
והנה מוש ואביטל עונים../images/Emo15.gif:

שם: אביטל (ומוש
) גיל: 14 ו-שנה. מיקומך בארץ: דרום רווולז
מזל: סרטן (שנינו
) צבע אהוב: ורוד
צבע שנוא: אין כזה
. מספר מזל: 2/22/7. יום אהוב: שישי
יום שנוא: אין כזה
. רוצה... לחזור לבית ספר? האמת
כן. תתפלאו, החלטתי להיות מחשבאית!!!
. שתהיה שביתה? כן, למרות הכל ... באמצע כזה שביתה יהיה אדיר! שיהיה קיץ כל השנה? לעעע! שיהיה חורף כל השנה? לעעע!! לעבור דירה? אני באמצע מעבר
לעבור עיר? לע ולע! לעבור בית ספר? עברתי
. לעבור לארץ אחרת? 'כל עוד בלבב פנימה, עין לציון צופיה!' וכמובן -
'עוד לא אבדה תקוותנו...' שאני אעזוב את הארץ
מחשב... אייסי? 273547007 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? תפוז
פרומים אהובים? ביפ, ליאל, סברינה, מיכאלה וביונסה. אימייל: הוטמייל או וואלה? תפוז
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? תפוז!!
טלוויזיה... ערוץ מועדף? ויוה
MTVאו 24? 24, רק ישראלי! למרות שMTV שם אותו בכיס הפיצפול
. מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה רולזזזזזזזז שיקגו הופ או אי אר? שניהם. לא רואה אותם
. כבלים או יס? יווו ווארדי זה הוט! לא כבלים- הוט
הוט - רולז
ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים זה אנחנו ... ויחד נשאר (אלו המילים
) סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה- ג'ולי ואבי רולזזזזזז!
מה דעתך על פרוייקטY? אין לי יס ... אבל צ'ינו הגבררר! פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? של ערוץ 2 חחח הכי מטומטמת? של טמפונים הכי חמודה? של נייר טואלט הכי אקטואלית? של תפוז באמצע ראש1! הייתי בשוק!
הכי מעצבנת? של וואלה
בית ספר... שיעור אהוב? חופשי
שיעור שנוא? אנגליס מורה אהובה? אין כזו, הייתה בביצפר האחרון (אני עוברת! יאיי לי!
) מורה שנואה? היו הרבה
הכיתה הכי שווה? ח'4 רולזזז!! והשנה אני אהיה ט'1 או ט'2 בביצפר החדש
. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? חחח... ערבית
רציני
הכי גרוע\ה? אהמממ... אין משהו מיוחד... אנגלית אולי

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

שם: רונלי אמסלם... (
)סתתם.. גיל: 12 ו- 8 חודשים... מיקומך בארץ:B -| מזל: גדי רולז! צבע אהוב: ורוד!
צבע שנוא: אפור. מספר מזל: לוזוכרת... יום אהוב: שישי. יום שנוא: ראשון שני שלישי רביעי חמישי. רוצה... לחזור לבית ספר? לא לא לא! לכיתת פקצות וערסים?
שתהיה שביתה? כן כן כן כן כן!!! שיהיה קיץ כל השנה?
לא.. שיהיה חורף כל השנה? אממ.. יכול להיות.. לעבור דירה? אני אוהבת את הדירה שלי אבל לא אכפת לי לעבור לדירה של שרי אריסון. לעבור עיר? כן... לתל אביב.. לעבור בית ספר? כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן פליז! לעבור לארץ אחרת? לא.. אני
ישראל מחשב... אייסי? כן.. אבל אני לא זוכרת אותו ואני בקושי נמצאת בו כבר.. מסנג'ר? כן.. [email protected] אתר אהוב? תפוז!
פרומים אהובים? רק ביפ..
אימייל: [email protected] הוטמייל או וואלה? וואלה
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? המסנגר, והפורום הזה.... טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ!
MTVאו 24? 24 רולז! מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה
שיקגו הופ או אי אר?
אפ'חד.. כבלים או יס? כבלים.. ערוץ הילדים או פוקס קידס?
אפ'חד.. סוף הדרך או רצים לדירה?
אפ'חד... מה דעתך על פרוייקטY? אין תגובה.. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? מילקי!
הכי מטומטמת? שקע ותקע.. הכי חמודה? הפרסומת של המשחת תינוקות לתחת.. עם הילדה עם התלתים הבלונדיניים והעיניים הכחולות!
הכי אקטואלית?
הכי מעצבנת? אממ... בית ספר... שיעור אהוב?
שיעור שנוא?
מורה אהובה?
מורה שנואה?
הכיתה הכי שווה?
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?
הכי גרוע\ה?

אוש7יתי

New member
../images/Emo107.gif|אניוס!../images/Emo107.gif

שם:אושרית סקעת גיל:16 מיקומך בארץ:חיפה מזל:גדי צבע אהוב:כתום צבע שנוא:ירוק זית
מספר מזל:16 יום אהוב:שני שישי ושבת יום שנוא:ראשון וחמישי רוצה... לחזור לבית ספר?"אין דבר שאני רוצה יותר מזה
" שתהיה שביתה?
שיהיה קיץ כל השנה?לא שיהיה חורף כל השנה?כןן
לעבור דירה?לא לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?אין לי ארץ אחרת
מחשב... אייסי?אה-הא מסנג'ר?כןןןהוא מלא תמונות של סקעת
אתר אהוב?פה פרומים אהובים?כאן אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?זאתי טלוויזיה... ערוץ מועדף?ביפוס MTVאו 24?24
מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו (לא רוצחים שם מישהו אחר כל חצי פרק
) שיקגו הופ או אי אר?אף אחדוס כבלים או יס?HOT שולטוס
ערוץ הילדים או פוקס קידס?ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה?רצים לדירה יי עוד מעט נדע מי נצחח מה דעתך על פרוייקטY? אין דעה
פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?כריות
ופירסומות של כוכבוס נולדוס
הכי מטומטמת?אמא של דני כספומט
הכי חמודה?אמממממ לא יודעת הכי אקטואלית?לא יודעת
הכי מעצבנת?בירקט שתווווווווווווווווווווווווווווווווווווק לחלק הבית ספר חיזרו אלי אחרי החופש

mominman

New member
>>>>>>>>>>> ../images/Emo13.gif

אם יורשה לי כאן כמה דברים
אההה אני מחפש טיקן מאומץ חדש, רעיונות יתקבלו בברכה.. ואם אתם שואלים מה קרה לשוקו.. שמתי אותו על השידה והוא נפל ונשבר
קדימה
שם: אליאור גיל: 14 מיקומך בארץ: חדרה מזל: סרטן צבע אהוב: כל הצבעים הצבעוניים
צבע שנוא: שחור מספר מזל: כל דבר עם 6\5 יום אהוב: חמישי-שישי-שבת יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר?
שתהיה שביתה?
שיהיה קיץ כל השנה?
שיהיה חורף כל השנה?
לעבור דירה?
לעבור עיר?
לעבור בית ספר?
לעבור לארץ אחרת?
מחשב... אייסי? 292-518-767 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב?
פרומים אהובים?
אימייל: הוטמייל או וואלה?
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ ו-AXN MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? איאר כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY? לא רואה לא שומע לא יודע פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? של ג'ננה הכי מטומטמת? של דאב .."אתה חייב לנסות" הכי חמודה? קרלו ... (יואי יואי יואי יוא ק-רלו-איזה מלך!
) הכי אקטואלית? הא!? הכי מעצבנת? דאב בית ספר... שיעור אהוב? ההיסטוריה
שיעור שנוא? מתמטיקה
מורה אהובה? לא ידוע מורה שנואה?תמר אלינזון המורה ה**** שלי למתמטיקה ..
הכיתה הכי שווה? מה..!? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? היסטוריה
הכי גרוע\ה? מתמטיקה

darkman 36

New member
יאללה../images/Emo67.gif

שם: אור גיל: 13 מיקומך בארץ: נהריה שליתה מזל: בתולה צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד מספר מזל: 3 יום אהוב: שישי יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר?
שתהיה שביתה?
שיהיה קיץ כל השנה?
שיהיה חורף כל השנה?
לעבור דירה?
לעבור עיר?
לעבור בית ספר?
לעבור לארץ אחרת?
חחחח.. איזה אנטי אני... מחשב... אייסי? 249187150 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? ישראבלוג ו
פרומים אהובים? 478 (נירוונה) 1077 (מ.ק.) 1092 (שייגעצ) אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסי, מסנג'ר, בלוג, פורומים, סיפורים ארוטיים (
סתם!) טלוויזיה... ערוץ מועדף? 24, ביפ, MTV2 MTVאו 24? 24. מיכאלה או השיר שלנו?
שניהם
שיקגו הופ או אי אר? שניהם
כבלים או יס? כבלים, מן הסתם. ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך שליטה!!! חצב ואריאל המלכים!
מה דעתך על פרוייקטY? תוכנית מעאפנה. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? דיד יו היר תלמה'ס כריות איז גטינג גרוו?
הכי מטומטמת? הפרסומת הישנה של פוקס, שצינזרו (עם ההמבורגריה) הכי חמודה? הפרסומת של לילי כריות עם הציורים של הכלבים... אויייייי הכי אקטואלית? הממ.. נקסט הכי מעצבנת? ללא ספק- ילד הלמה?! למה?! למה?! ככה! בית ספר... שיעור אהוב? ימאות! חבל שזה היה רק לשנה אחת... שיעור שנוא? היסטוריה מורה אהובה? איציק זלוטניצקי המורה לספורט הנוכחי מורה שנואה? אסתי זיסו הכלבה המורה שלי מהיסודי לספורט
הכיתה הכי שווה? ח'11. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מתמטיקה הכי גרוע\ה? היסטוריה והבעה

ט2לולה

New member
נהמול הונה../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo80.gif

שם: נעמה
מיקומך בארץ: גבעתיים רולזזזזזזז
מזל: שור
צבע אהוב: תכלת
צבע שנוא: חום
מספר מזל: 2
יום אהוב: שישבת
יום שנוא: ראשון- תחילת שבוע
רוצה...
לחזור לבית ספר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
שתהיה שביתה? כןןןןןןןןןןןןןןןן!!!
שיהיה קיץ כל השנה? לאאאאאאאא
רק בחופש הגדול!
שיהיה חורף כל השנה? כןןןןןןןןןןןןן!!!
חוץ מהחופש הגדול!
לעבור דירה? לא!!!!!!!!
לעבור עיר? לאאאאאאאאא!!!!!
לעבור בית ספר? לאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!
לעבור לארץ אחרת? פעם אחונה, לאאאאאאאאאאא!!!
מחשב...
אייסי? יאפ
מסנג'ר? יאפ
אתר אהוב? 99esc
פרומים אהובים? ביפ ושבט צופי גבעתיים
אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים ומוזיקה
טלוויזיה...
ערוץ מועדף? ביפ!!
MTVאו 24? MTV ללא כל ספקיישן
מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלההההה רולזזזזז
שיקגו הופ או אי אר? חברים
כבלים או יס? כבלים
ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים
סוף הדרך או רצים לדירה?
לאדעת!
מה דעתך על פרוייקטY? דפוקיישן
פרסומות...
איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? כריות טו גו
הכי מטומטמת? פנטן
הכי חמודה? לילי
הכי אקטואלית?
הכי מעצבנת?
סוף עונה בהוניגמן קידס הכל בחצי מחיר ואואואואו!!!
בית ספר...
שיעור אהוב? אין דבר כזה
שיעור שנוא? הסטוריה
מורה אהובה? אין דבר כזה
מורה שנואה? סיגלית המכשפהההה חיחיחיחי
הכיתה הכי שווה? ח'2 רולזזזזז
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? תנ"ך
הכי גרוע\ה? הבעה! בעעעע

אני חייבת לענות גם אם זה באיחור../images/Emo70.gif

שם:אור גיל:15 שבועיים ו4 ימים (ניראה לי...) מיקומך בארץ:אביחיל -עמק חפר מזל:אריה צבע אהוב:אדום צבע שנוא:זהב מספר מזל:17 (ניראה לי) יום אהוב:אין יום שנוא:אין רוצה... לחזור לבית ספר?פ-חחח לא! שתהיה שביתה?שיהיה.. שיהיה קיץ כל השנה?לא!!!! שלא יהיה קיץ בכלל!!! שיהיה חורף כל השנה?כן!!!
לעבור דירה?לא, נוח לי פה.. לעבור עיר?לא, בעע עיר זה מגעיל!! (תאמינו לי גרתי באילת 12 שנה!!) לעבור בית ספר?לא... לעבור לארץ אחרת?אולי לאוסטרליה... מחשב... אייסי?יש מסנג'ר?יש אתר אהוב?אין פרומים אהובים?ביפ ובני המושבים אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים אייסיקיו ומסנג'ר... טלוויזיה... ערוץ מועדף?ביפ, 3 MTVאו 24?24
מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו הרבה יותר מצחיק אבל אין לי יס כי רציתי ביפ שיקגו הופ או אי אר?לא זה ולא זה... כבלים או יס?כבלים בגלל ביפ ויס בגלל השיר שלנו והשרדות... ערוץ הילדים או פוקס קידס?פוקס קידס..(יש שם הדרדסים)... סוף הדרך או רצים לדירה?לא ראיתי אף אחד מהם... מה דעתך על פרוייקטY?אין לי דעה.. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?של קולגייט (עם הבונה שהוא אומר שלוווווווום) וגם של פלאפון... הכי מטומטמת?אממ...לא יודעת... הכי חמודה?קולגייט הכי אקטואלית?לא זוכרת... הכי מעצבנת?של ואו הייתי בטוחה זה בן מדבר!! בית ספר... שיעור אהוב?כימיה, מתמ' שיעור שנוא?כל המקצועות שצריך לקרוא כגון:תנ"ך היסטוריה ספרות תרבות ישראל וכל המקצועות המטומטמים האלה!!!.. מורה אהובה?אם אני אומר שם זה לא יעזור לאף אחד... מורה שנואה?כנ"ל הכיתה הכי שווה?א'..חחח..נריאה לי... באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?מתמ' וכימיה (אחרת לא הייתי אוהבת אותם).. הכי גרוע\ה?כל המקצועות שכתוב בשנואים עלי.. עכשיו אני אספר לכם למה גם אחרי יום אני עושה את השאלון הזה... פשוט כי רק רציתי לענות על הפירסומות כי אני מתה על פירסומות זה דבר אדיר!!!...

נטע 121

New member
אני...

שם:נטע גיל:12 (לפני כמה ימים הייתה לי בת מצווה)
מיקומך בארץ:ראשל"צ מזל:אריה צבע אהוב:ורוד, כחול צבע שנוא:אפור וחום מספר מזל:5 יום אהוב:שישבת יום שנוא:שאר הימים בשבוע רוצה... לחזור לבית ספר?כן
כבר משעמם ואין מה לעשות... אני עוזרת למורה שלי (לשעבר)לסדר את הכיתה כי אין לי משהו אחר לעשות ואח"כ היא קונה לנו ארטיקים
שתהיה שביתה?
ואם כן אז רק אחרי כמה זמן... אני רוצה להכיר יותר טוב את הילדים בכיתה שלי... שיהיה קיץ כל השנה?כן שיהיה חורף כל השנה?לא לעבור דירה?רק אם היא תהיה הרבה יותר גדולה ויפה לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?כן... אומרים שהחטיבה יותר טובה אבל אני מעדיפה להשאר עוד שנתיים בידסודי ואח"כ לעבור ישר לתיכון... לעבור לארץ אחרת?לא...רק לבקר.... בעצם אוליע שאני אהיה גדולה מחשב... אייסי?אין מסנג'ר?אין אתר אהוב?תפוז
פרומים אהובים?ק"צ, ליאל ונראה לי שגם ביפ פשוט אני כולה יומיים כאן... אימייל: הוטמייל או וואלה?אין לי אימייל באחד מהם מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?אינטרנט טלוויזיה... ערוץ מועדף?24, 6, ביפ 1,2,3 שלפעמים יש בהם תכניות\סרטים מעניינים MTVאו 24?24 מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?לא יודעת מה זה... כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY?לאמיודעת לא ראיתי ואי לא רוצה לראות... פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לכיף (היא סתם חמודה...) הכי מטומטמת?1,2 תן לי מים (היא גם חמודה אבל גם מטומטמת...) הכי חמודה?גוד פוד-"צהריים, הילדים בבית, אושר גדול! זה אוהב רק ג'אנק פוד...זאת כלום פוד...וזאת "שיואו אני בהלם פוד" אבל האמא הזאת הביאה אותה בגוד פוד!! הכי אקטואלית?לא יודעת הכי מעצבנת?2 זה תמיד ביחד וחסויות בית ספר... שיעור אהוב?חשבון, לשון, בקיצור הכל חוץ מספורט ותנ"ך שיעור שנוא?ספורט ותנ"ך מורה אהובה?המחנכת והמורה ללשון מורה שנואה?כל השאר הכיתה הכי שווה?לא יודעת באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?כולם חוץ מספורט הכי גרוע\ה?ספורט

למעלה