שאלון!

אוש7יתי

New member
../images/Emo41.gifשאלון!../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

כן,עוד אחד! אבל הפעם יותר קצר..
מתוך פורום דוליייייייייז!ושוב צינדרתי כמה שאלות
שם: גיל: מיקומך בארץ: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... לחזור לבית ספר? שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? הכי גרוע\ה?

NimaZ

New member
אניניניני../images/Emo108.gif

שם: נעמה גיל: 13 מיקומך בארץ: יהוד מזל: שור צבע אהוב: לבן ושחור צבע שנוא: צהוב מספר מזל: 8 יום אהוב: ראשון יום שנוא: אין
רוצה... לחזור לבית ספר? איזה שאלה סתומה שתהיה שביתה? איזו שאלה סתומה2 שיהיה קיץ כל השנה? איזה שאלה סתומה3 שיהיה חורף כל השנה? המממ... 2 שלישים מהשנה
לעבור דירה? לא... אני מרוצה ביהוד לעבור עיר? לא (הביטו למעלה) לעבור בית ספר? לא... לעבור לארץ אחרת? לא מחשב... אייסי? יאפ מסנג'ר? יאפ אתר אהוב? אין
פרומים אהובים? ביפ...
אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? המממ... גלישה? טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3,ביפ
MTVאו 24? 24 שולטטטטטטטט מיכאלה או השיר שלנו? בלעעע... ראיתי את שניהם... שניהם מפגרים שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס? המממ... כבלים... בגלל ביפ ערוץ הילדים או פוקס קידס?
סוף הדרך או רצים לדירה? לא משנה מה דעתך על פרוייקטY? דפוק. ברמות. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? אממממ... כרגע אין משו יוצא דופן הכי מטומטמת? בטוח יש ואני שוכחת הכי חמודה? טוב שלא הכי אקטואלית? טוב שלא הכי מעצבנת? המממ... לא יודעת בית ספר... שיעור אהוב? ערבית שיעור שנוא? מדעים,תנ"ך,הבעה,אזרחות מורה אהובה? אמממ... אני לא מאמינה במורות אהובות מורה שנואה? עליזה לבני
המורה למדעים שלי מהיסודי הכיתה הכי שווה? הע? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? הכי טובה? אמממ... נדמה לי מת' הכי גרוע\ה? אזרחות והבעההההה!!! בצדק! אני לא יכולה להקשיב כשאני נרדמת

NimaZ

New member
מתי נולדת../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

פעם רשמת... אני לא זוכרת אני ב-19.5.1991

RoYaL3

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חבר הכי טוב שלי (סהר) נולד ב-19.5.1990 מגניףףףףףףף!!

מרב התלהבות שחכתי לענות

שם: ליהי גיל:18 מיקומך בארץ:ראשון מזל:טלה צבע אהוב:בורדו צבע שנוא:ירוק נזלת מספר מזל:35 יום אהוב:שום יום יום שנוא:שבת רוצה... לחזור לבית ספר?חחחח אני כבר לא בבצפר שתהיה שביתה?ממש לא אכפת לי בעצם כן כי אז אחותי תהיה בבית שיהיה קיץ כל השנה?לאאאאאאאאאא שיהיה חורף כל השנה?כןןןןןןןןןן לעבור דירה? כן בקרוב לעבור עיר?כן בקרוב לעבור בית ספר?אין נגמר (וכן אני אתלהב בכל משפט ומשפט) לעבור לארץ אחרת? רוני רוצה לספר להם? מחשב... אייסי?314994544 מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?תפוז פרומים אהובים?ביפ, ישראלים באירופה, זיהוי שירים, שאלה קטנה, יוצאים מהבית אימייל: הוטמייל או וואלה?שניהם יש לי מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?ביפ טלוויזיה... ערוץ מועדף?ביפ כאילו דה מכורה אינפוזיה MTVאו 24?24 מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?הוט בעברית שחה ערוץ הילדים או פוקס קידס?אף אחד סוף הדרך או רצים לדירה?אף אחד מה דעתך על פרוייקטY?אין לי מושג פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לא זכור לי משו הכי מטומטמת?של הנודלס הכי חמודה?של העונה החדשה של ביפ (בדיוק בקטע שמראים את רועי לוי כמובן) הכי אקטואלית????? הכי מעצבנת?של נקה שבע אלוהים בית ספר... שיעור אהוב?גרפיקה שיעור שנוא?מתמטיקה מורה אהובה? גרפיקה מורה שנואה? מתמטיקה הכיתה הכי שווה? אה? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?גרפיקה הכי גרוע\ה?מתמטיקה

Ronush14

New member
לא מספרת! ../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

אני מתכחשת לעובדה הזאת!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

Ronush14

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

שם:רוני
מיקומך בארץ:אמממ קרוב לנתניה
מזל: עקרב
צבע אהוב:רוב הצבעים!
צבע שנוא: צבעים חיוורים.. ומגעילים כאלה
מספר מזל:אין
יום אהוב:סופשבוע...
יום שנוא:שנה שעברה זה היה שני.. כי למדתי עד ארבע...
השנה זה יהיה שני או רביעי
רוצה...
לחזור לבית ספר?לא..
שתהיה שביתה?כן!
שיהיה קיץ כל השנה?לא לא לא! חצי שנה!
שיהיה חורף כל השנה?כמו התשובה הקודמת!
לעבור דירה?לא!
לעבור עיר?קודם כל אני לא גרה בעיר... ולא!
לעבור בית ספר?רק אם כל החברים עוברים איתי
לעבור לארץ אחרת?אמממ... אולי... אבל לא לתמיד... לשנה זה יכול להיות חביב
מחשב...
אייסי?אממממ כן(?)
מסנג'ר?אממממ גם כן(?)
אתר אהוב?אין...
פרומים אהובים?פורום ביפ!
ועוד כל מיני פורום שאני קוראת בהם בסתר...
אימייל: הוטמייל או וואלה?הוטמיל!
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?אממממ גלישה באינטרנט!
טלוויזיה...
ערוץ מועדף?ביפ!
ו-24!
MTVאו 24?24!!! ברור!!
מיכאלה או השיר שלנו?אף אחד מהם!!!
שיקגו הופ או אי אר?אי אר!!!
כבלים או יס?כבלים!
ערוץ הילדים או פוקס קידס?אמממממ לא יודעת
סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך!
מה דעתך על פרוייקטY?בעעעעעע!
פרסומות...
איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?הכי אהבתי את של יוסי וטירן
הכי מטומטמת?אממממ הרוב(?)
הכי חמודה?לא חושבת על אחת כזו כרגע... לא נראה לי שיש
הכי אקטואלית?אה?
הכי מעצבנת?החסויות באולימפידה! שלפחות יעשו את זה נורמלי! ושלא יקריאו את זה כמו רובוטים!!!
בית ספר...
שיעור אהוב?אין...
שיעור שנוא?היה אנגלית... בגלל המורה...
מורה אהובה?אממממ לא אהובה... אבל הכי נחמדה שהייתה לי זו המורה לתולדות האומנות
מורה שנואה?הרוב...
הכיתה הכי שווה?ח'...
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?אממממ... הייתי טובה בערבית... אבל סיימתי עם זה...
ולא יודעת... לא הייתי יותר מדי גרועה במשו
הכי גרוע\ה?לא יודעת

RoYaL3

New member
אני אני אני!! (לקוח מ-'ממומיקס')../images/Emo6.gif

שם:רוי גיל:15 מיקומך בארץ:ירושלים מזל:דלי צבע אהוב:שחור (שולט!) צבע שנוא: המממ אין ממש.. מספר מזל:3 (זה למה יש לי שלוש בכינוי) יום אהוב:שאלה מטומטמת יום שנוא:שאלה מטומטמת רוצה... לחזור לבית ספר? לחברים-כן
ללימודים-בעעע שתהיה שביתה? אמן! בעזרת השם! שיהיה קיץ כל השנה? לאאא
חורף שולט! שיהיה חורף כל השנה? כן! חוץ משבוע אחד של קיץ.. זה מספיק לעבור דירה? יווו אני עובר דירה ממש ממש ממש בקרוב.. ל**** לעבור עיר? לא!!! לא בזמן הקרוב! לעבור בית ספר? תלוי אם הרבה חברים יעברו.. לעבור לארץ אחרת? Fucking never! "להיות עם חופשי בארצנו.." מחשב... אייסי? 221744853 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? המממ www.bip.co.il ו..תפוז ו... וואלה פרומים אהובים? מק22 וביפ אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה!! מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? הא
לאונן בhafuz
טלוויזיה... ערוץ מועדף? 24 MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה!!!!! שיקגו הופ או אי אר? שיקגו הופ קטנטנים.. חחח סתם - ER כבלים או יס? כבלים, אבל מעדיף יס, בערך ערוץ הילדים או פוקס קידס? המממ.. ערוץ 24 סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך!!!!! בלי למצמץ!! מה דעתך על פרוייקטY? מגניב, *מקווה שיהיה לי יס כדי לראות את זה* פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? בירקן- שתוק!! הכי מטומטמת? הממממ כמעט כולם... הכי הכי-עוף טוב הכי חמודה? חחחחח WTF? הכי אקטואלית? WTF? הכי מעצבנת? WTF? בית ספר... שיעור אהוב? Yeah right! סתם לא- מחשבים שיעור שנוא? תנ"ך, בעעע מורה אהובה? הממ יש לי 2 דודות מורות, אז הן
חחח מורה שנואה? אמממ לפי סדר גילאים או לפי סדר שמות? באורך ספר טלפונים הכיתה הכי שווה?ט'3 ו-ט'1 בבצפר *** באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? הממ, שיעורים חופשיים הכי גרוע\ה? תנ"ך נראה את המשועמם שאשכרה יקרא את כל מה שכתבתי פה
חחחחח

../images/Emo41.gifאני עונה../images/Emo41.gif

שם:צליל גיל:13 מיקומך בארץ:אזור הדרום מזל:תאומים צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:שחור מספר מזל:לא יודעת..חחח יום אהוב:שבת יום שנוא:אין.. רוצה... לחזור לבית ספר?לאאאאא שתהיה שביתה?כןןןןןן שיהיה קיץ כל השנה?לאאאאא שיהיה חורף כל השנה?כןןןן לעבור דירה?אני כבר עכשיו במעבר דירה... לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?לא מחשב... אייסי?יש אבל הוא לא מתפקד מסנג'ר?יש.. אתר אהוב?תפוז... פרומים אהובים?ביפ - ערוץ הצחוק,מיכאלה וזהירות בנות! אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?צפייה בפורומים של תפוז.. טלוויזיה... ערוץ מועדף?ערוץ ביפ... MTVאו 24?MTV מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלהנ= שיקגו הופ או אי אר?לא ראיתי אף אחד מהם.. כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה?רצים לדירה מה דעתך על פרוייקטY?אין לי יס.. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לא אוהבת הכי מטומטמת?לא זוכרת הכי חמודה?לא זוכרת הכי אקטואלית?לא זוכרת הכי מעצבנת?לא זוכרת בית ספר... שיעור אהוב?אנגלית שיעור שנוא?מתמטיקה מורה אהובה?רותי-המורה שלי לאנגלית מורה שנוא?דליה-המורה שלי לערבית הכיתה הכי שווה?לא הבנתי את השאלה.. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?לימודי עולם הכי גרוע\ה?מתמטיקה

../images/Emo42.gif אוו מי מי מי:

שם: אייר
מיקומך בארץ: מודיעין (עיר העתיד
)
מזל: שור
צבע אהוב: כחול וכתום
צבע שנוא: לא נראה לי שיש
מספר מזל: 1, 5 ו8
יום אהוב: כרגע כולם
יום שנוא: מממ אין (נכון לעכשיו) רוצה...
לחזור לבית ספר? בטח (שלא
)
שתהיה שביתה? דהה
שיהיה קיץ כל השנה? לא
שיהיה חורף כל השנה? לאאא
לעבור דירה? בטח (החדר שלי פיציייי
)
לעבור עיר? כרגע לא.. בעתיד ברור
לעבור בית ספר? לא
לעבור לארץ אחרת? בטח
מחשב...
אייסי? 103918838
מסנג'ר? [email protected]
אתר אהוב? תפוז
פרומים אהובים? ביפ (
), זיהוי שירים וזהו נראה לי (מדי פעם אני קוראת בכל מיני פורומים)
אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסיקיו, משחקים (אני מכורה לספיידר סולייטר
) ואינטרנט טלוויזיה...
ערוץ מועדף? ביפ, ערוץ 3 והולמרק MTV
או 24? אף אחד.. הMTV התמסחר ונהיה ג'יפה
מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה
שיקגו הופ או אי אר? אי אר
כבלים או יס? הוט
ערוץ הילדים או פוקס קידס? אף אחד
סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד
מה דעתך על פרוייקטY? שטויות במיץ
פרסומות...
איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? מממ "דידנט יו היר אבאוט תלמס כריות
"
הכי מטומטמת? כולן
הכי חמודה? הפרסומת למשהו של תינוקות
שיש דוב ואז מעירים אותו והוא אומר "חבר'ה עוד לא קיץ
" ומראים את התינוק הכי חמוד בעולם|מאוהב?|
הכי אקטואלית? אין לי שמץ
הכי מעצבנת? כולן
בית ספר...
שיעור אהוב? מדעי המחשב (בערך) ו.. זהו
שיעור שנוא? כל השאר חחח
מורה אהובה? המחנכת שלי והמורה למדעי המחשב
מורה שנואה? המורה לאנגלית (ארר
)
הכיתה הכי שווה? מממ אף אחת
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מממ.. מדעי המחשב
הכי גרוע\ה? היסטוריה

אוש7יתי

New member
אההההההההההההה../images/Emo2.gif../images/Emo107.gif

אני לא היחידה!!!! לפעמים אני יכולה לשחק שעות בספיידר סוליטרר
אולי נפתח קבוצת תמיכה?

../images/Emo42.gif יאיייי הייתי בטוחה

שאני היחידה
אין זה משחק ענק
בואי באמת נפתח קבוצה

ח ב ו ד ה

New member
ברצינות?!

אמא שלי הייתה מכורה אבל גמלתי אותה מזה... בעזרת סוליטר רגיל...

למעלה