שירה י'מוזרה... אה, הנה התשובות שלי
מה השיר האהוב עליכם? eleanor rigby של הביטלס
יש לכם קאזה או אימיול? גם וגם ושניהם לא עובדים... אתן מורידים משם שירים? דה... יש לכם הרבה שירים במחשב? כן!!! מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? חדר גדול בלי מרפסת... איזה צבע שיער יש לכם? חום.. ארוך או קצר? בזמן האחרון אמרו לי שהוא ממש ארוך... אז ארוך? לאדעת!!! יש לכם טלוויזיה בחדר? כן יש לכם חדר פרטי? כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? הממ.. כעיקרון יש לי אחד לחניה ואחד ללוי אשכול שהוא די ראשי.. יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? לא בדיוק מהכיתה, היא הייתה בכיתה שלנו ואז היא עברה בצפר.. מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? לא מזמן!!! יום שבת
עכשיו הוא מסודר או מבולגן? מסודר מדי!! אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? לשנות הכלללל!!!!!!!! אני מעבירה כמעט חצי חדר לשבט!!! אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? הממ... להוציא מלא מלא דברים כי הוא עמוס ואני רוצה מלא מלא מקום לעצמי!! המחשב שלכם פרטי? כן, לפעמים אמא מנסה להפעיל אותו ואז היא לא יודעת איך להדליק ומוותרת יש אחים? כן, די הרבה אבל רק מאבא אם כן, כמה? 3 מעצבנים? לא ממש.. מה יותר טוב, אח או אחות? אחות!!! קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? הארי פוטר ומסדר עוף החול קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? בובה של פגעסוס מהרקולס- כשהוא תינוק! אוהבים בובות פרווה? כן!!!!!! יש לכם כמה כאלה? אינספור! יש לכם ספרים בחדר? כן החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? לא יודעת... לדעתי הוא גדול! יש לכם שטיח בחדר? לא, אי אפשר להחליק עם הכיסא של המחשב ככה!! מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? שתיתי קולה מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? היום?! כבר לילה!! ללכת לאוריין נראה לי... מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? לא נראה לי שעניתי פעם, אם כן לפני שנההה בערך!!! יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? 2 אפילו... אחת היא המנהלת המוזרה עד מאוד שלכם פה (שירוש, פיצ, פיצית, קטנטונת...) ומור- שהיא גם פה בפורום!!! אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? כתוב למעלה. לאיזה כיתה אתם עולים? יא' 7!!!!!!!!!!!!!! תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם: קול וב-3 מילים: smile and wave