שאלון...שוב

שירה י'מוזרה... אה, הנה התשובות שלי

מה השיר האהוב עליכם? eleanor rigby של הביטלס
יש לכם קאזה או אימיול? גם וגם ושניהם לא עובדים... אתן מורידים משם שירים? דה... יש לכם הרבה שירים במחשב? כן!!! מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? חדר גדול בלי מרפסת... איזה צבע שיער יש לכם? חום.. ארוך או קצר? בזמן האחרון אמרו לי שהוא ממש ארוך... אז ארוך? לאדעת!!! יש לכם טלוויזיה בחדר? כן יש לכם חדר פרטי? כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? הממ.. כעיקרון יש לי אחד לחניה ואחד ללוי אשכול שהוא די ראשי.. יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? לא בדיוק מהכיתה, היא הייתה בכיתה שלנו ואז היא עברה בצפר.. מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? לא מזמן!!! יום שבת
עכשיו הוא מסודר או מבולגן? מסודר מדי!! אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? לשנות הכלללל!!!!!!!! אני מעבירה כמעט חצי חדר לשבט!!! אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? הממ... להוציא מלא מלא דברים כי הוא עמוס ואני רוצה מלא מלא מקום לעצמי!! המחשב שלכם פרטי? כן, לפעמים אמא מנסה להפעיל אותו ואז היא לא יודעת איך להדליק ומוותרת יש אחים? כן, די הרבה אבל רק מאבא אם כן, כמה? 3 מעצבנים? לא ממש.. מה יותר טוב, אח או אחות? אחות!!! קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? הארי פוטר ומסדר עוף החול קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? בובה של פגעסוס מהרקולס- כשהוא תינוק! אוהבים בובות פרווה? כן!!!!!! יש לכם כמה כאלה? אינספור! יש לכם ספרים בחדר? כן החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? לא יודעת... לדעתי הוא גדול! יש לכם שטיח בחדר? לא, אי אפשר להחליק עם הכיסא של המחשב ככה!! מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? שתיתי קולה מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? היום?! כבר לילה!! ללכת לאוריין נראה לי... מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? לא נראה לי שעניתי פעם, אם כן לפני שנההה בערך!!! יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? 2 אפילו... אחת היא המנהלת המוזרה עד מאוד שלכם פה (שירוש, פיצ, פיצית, קטנטונת...) ומור- שהיא גם פה בפורום!!! אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? כתוב למעלה. לאיזה כיתה אתם עולים? יא' 7!!!!!!!!!!!!!! תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם: קול וב-3 מילים: smile and wave

|יד|מממ אני../images/Emo26.gif

מה השיר האהוב עליכם?מממ...אין לי מושג אבל של ג'ניפר יש לכם קאזה או אימיול?אפחד! אתן מורידים משם שירים?לא!!לא חוקי!! יש לכם הרבה שירים במחשב?אין בכלללל:) מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת?חדר עם מרפסייה איזה צבע שיער יש לכם?חום ארוך או קצר?ככה כזה... יש לכם טלוויזיה בחדר?כן יש לכם חדר פרטי?כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי?לבניין ממול ולגינה יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם?מול לא בבניין שלי כן.. מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם?אתמול עכשיו הוא מסודר או מבולגן?ככה כזה.. אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו?אני בתהליכי שינוי אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם?להעיף את הטלויזיה לכל הרוחות או לתלות אותה המחשב שלכם פרטי?ככה יש אחים?כווע אם כן, כמה?2 מעצבנים?לפעמים מה יותר טוב, אח או אחות?אח קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו?מחברת הדרכה נחשב?אין פה ספר קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא?נייר טואלט אוהבים בובות פרווה?כוווע יש לכם כמה כאלה?בטחחח יש לכם ספרים בחדר?לא... החדר שלכם גדול/קטן/בינוני?בינוני יש לכם שטיח בחדר?לא מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר?ממ...צחצחתי שיניים? מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום?מחר אולי..לעשות פה סדר ולהכין פעולת סיום לצופיפים מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)?לפני כמה זמן.. יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה?מממ...לא אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה?
לאיזה כיתה אתם עולים?י"א תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם:כיף כיףף כיףףףףף!!אני רוצה שווובב:((

Lydias767

New member
../images/Emo175.gifאני עונה :)

מה השיר האהוב עליכם? Hasta El Fin Del Mundo יש לכם קאזה או אימיול? קאזה אתן מורידים משם שירים? כן יש לכם הרבה שירים במחשב? כן מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? עם מרפסת איזה צבע שיער יש לכם? בלונד ארוך או קצר? בינוני יש לכם טלוויזיה בחדר? לא יש לכם חדר פרטי? כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? לכיון בית...חחח יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? היית גרה חברה שלי מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? לפני חודש עכשיו הוא מסודר או מבולגן? מבולגן אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? לשנות אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? בכלל עיצוב מחדש המחשב שלכם פרטי? כן יש אחים? אחד אם כן, כמה? 28 מעצבנים? קצת מה יותר טוב, אח או אחות? אח קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? "אושר זה בידיים שלך"...ספר פסיכולוגיה שלקחתי! קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? פלאפון אוהבים בובות פרווה? כן :) יש לכם כמה כאלה? הרבה יש לכם ספרים בחדר? הרבה החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? בינוני יש לכם שטיח בחדר? קטן מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? ללכת לשירותים מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? לישון...חחח לעבוד מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? לפני חודש יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? כן ברור אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? סשש לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם: ח-ר-א נ"ש קניתי מצלמת אינטרנטטטט :) סוף סוףףף

חזרתי מרמת גן היוםםם פנאן הלכנו אני

ובני דודים שלי לבית סבתא שלי שעושה חיים בספרד.. וטיילנו בת"א.. מה השיר האהוב עליכם? i swear יש לכם קאזה או אימיול? שניהם אתן מורידים משם שירים? בטח יש לכם הרבה שירים במחשב? המוןןןןן מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? חדר גדול בלי מרפסת.. איזה צבע שיער יש לכם? חום בהיר עם פסים צהובים-לבנים ארוך או קצר? ארוך (הכל יחסי) יש לכם טלוויזיה בחדר? לא יש לכם חדר פרטי? כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? רחוב צדדי יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? לא מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? אמממ יום ראשון (לפני שנסעתי לר"ג עכשיו הוא מסודר או מבולגן? הפוך אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? אני אוהבת אותו חוץ מזה שהוא מתבלגן מהרררר אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? ----------------------------- המחשב שלכם פרטי? לא יש אחים? כן אם כן, כמה? 3 מעצבנים? מאוד מה יותר טוב, אח או אחות? same shit diffrent day קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? אין אחד כזה קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? MP3 אוהבים בובות פרווה? מאודדדדד יש לכם כמה כאלה? יש לי 2 יש לכם ספרים בחדר? לא החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? בינוני יש לכם שטיח בחדר? לא מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? חזרתי לישון מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? לראות טלנובלה בע"מ
מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? מזמןןןןןןןן יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? כן אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? יעל לאיזה כיתה אתם עולים? יב' (סוף סוף בסוף שנה אני אומרת הגומל אבי צריך להגיד לי איפה היא) תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם: הייתה שנה סבבה

7FANTA SHOKATA7

New member
תורי !

מה השיר האהוב עליכם? יש הרבה יש לכם קאזה או אימיול?כן אתן מורידים משם שירים?יאפ יש לכם הרבה שירים במחשב?כן מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת?עם מרפסת איזה צבע שיער יש לכם?בלונד ארוך או קצר?ארוך יש לכם טלוויזיה בחדר?לא יש לכם חדר פרטי?לא החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי?צדדי יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם?לא מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם?אוי מזמן עכשיו הוא מסודר או מבולגן?מסודר אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו?לשנות אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם?צבע קירות המחשב שלכם פרטי?אכן יש אחים?כן אם כן, כמה?אח קטן ואחות גדולה מעצבנים?לפעמים לרוב אח מה יותר טוב, אח או אחות?שניהם טובים :) קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו?? קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא?בקבוק מים? אוהבים בובות פרווה?כן יש לכם כמה כאלה?הרבה יש לכם ספרים בחדר?כן החדר שלכם גדול/קטן/בינוני?בינוני יש לכם שטיח בחדר?כן מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר?הלכתי לעשות צרכים מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום?לישון ( לילה) מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)?לא זוכרת יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה?כן אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? מה זה עזור? לאיזה כיתה אתם עולים?י' תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם:אחת מהטובות

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo20.gifוהתשובות שלי../images/Emo20.gif

מה השיר האהוב עליכם? השיר Sound The Buggle מתוך הסרט Spirit יש לכם קאזה או אימיול? כן, אימיול אתן מורידים משם שירים? כן יש לכם הרבה שירים במחשב? כן מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? קטן עם חלון רעפים מעץ, שהשמש נחנסת בין החריצים שלו בבוקר... איזה צבע שיער יש לכם? שחור חציל (סגול) ארוך או קצר? ארוך חלק יש לכם טלוויזיה בחדר? כן יש לכם חדר פרטי? כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? ראשי וגם צדדי יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? לא מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? לפני שבוע עכשיו הוא מסודר או מבולגן? מסודר אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? החמימות שלו הם שעושים אותו החדר שלי, אני אוהבת אותו אם לא, מה הייתם רוצים לשנות בחדר שלכם? כלום המחשב שלכם פרטי? כן יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 מעצבנים? לפעמים מה יותר טוב, אח או אחות? אחיות קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? המוח קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? נר אוהבים בובות פרווה? כן יש לכם כמה כאלה? כן יש לכם ספרים בחדר? המון החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? בנוני יש לכם שטיח בחדר? כן מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? קיפלתי את השק שינה (קמתי הבוקר בבסיס) וניקיתי את האוהל מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? לישון מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? אמממ...לא זוכרת יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? כן אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? חלי לאיזה כיתה אתם עולים? שנה שניה בצבא או י'ד אם יש משהו כזה... תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם: קשה, מקווה שהשנה הבאה תעבור מהר ותהיה יותר קלה!

למעלה