°•°B®onX Girl°•°
New member
../images/Emo41.gifשאלון...שוב../images/Emo41.gif
אממ...החייזרים אכלו את השרשור ששמתי אתמול עם השאלון..אז החלטתי לשים שאלון חדש...(ואני שוב וכרגיל נותנת את הקרדיט לפורום סקרים ושאלונים) הנה לכם
מה השיר האהוב עליכם? יש לכם קאזה או אימיול? אתן מורידים משם שירים? יש לכם הרבה שירים במחשב? מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? איזה צבע שיער יש לכם? ארוך או קצר? יש לכם טלוויזיה בחדר? יש לכם חדר פרטי? החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? עכשיו הוא מסודר או מבולגן? אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? המחשב שלכם פרטי? יש אחים? אם כן, כמה? מעצבנים? מה יותר טוב, אח או אחות? קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? אוהבים בובות פרווה? יש לכם כמה כאלה? יש לכם ספרים בחדר? החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? יש לכם שטיח בחדר? מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? לאיזה כיתה אתם עולים? תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם:
אממ...החייזרים אכלו את השרשור ששמתי אתמול עם השאלון..אז החלטתי לשים שאלון חדש...(ואני שוב וכרגיל נותנת את הקרדיט לפורום סקרים ושאלונים) הנה לכם