שאלון...שוב

../images/Emo41.gifשאלון...שוב../images/Emo41.gif

אממ...החייזרים אכלו את השרשור ששמתי אתמול עם השאלון..אז החלטתי לשים שאלון חדש...(ואני שוב וכרגיל נותנת את הקרדיט לפורום סקרים ושאלונים) הנה לכם
מה השיר האהוב עליכם? יש לכם קאזה או אימיול? אתן מורידים משם שירים? יש לכם הרבה שירים במחשב? מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? איזה צבע שיער יש לכם? ארוך או קצר? יש לכם טלוויזיה בחדר? יש לכם חדר פרטי? החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? עכשיו הוא מסודר או מבולגן? אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? המחשב שלכם פרטי? יש אחים? אם כן, כמה? מעצבנים? מה יותר טוב, אח או אחות? קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? אוהבים בובות פרווה? יש לכם כמה כאלה? יש לכם ספרים בחדר? החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? יש לכם שטיח בחדר? מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? לאיזה כיתה אתם עולים? תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם:

פליז תצביעו היום לסעדו בכוכב נולד

אני עונההההה מה השיר האהוב עליכם? unbreakable של ווסטלייף יש לכם קאזה או אימיול? לא אתן מורידים משם שירים? לא יש לכם הרבה שירים במחשב? לא מה אתם מעדיפים-חדר גדול בלי מרפסת או חדר קטן(כאילו בינוני כזה)עם מרפסת? חדר גדול איזה צבע שיער יש לכם? חום ארוך או קצר? קצר יש לכם טלוויזיה בחדר? כן יש לכם חדר פרטי? כן החלון שלכם בחדר פונה לרחוב ראשי או לרחוב צדדי? לחניה יש מישהו מהכיתה שלכם שגר בניין מולכם? לא מתי בפעם האחרונה סידרתם את החדר שלכם? שניםםםםםםםם עכשיו הוא מסודר או מבולגן? באמצע אתם אוהבים את החדר שלכם או שהייתי רוצים לשנות בו משהו? הא סבבה אם לא, מה הייתם אוצים לשנות בחדר שלכם? עוד פוסטרים של ווסטלייף המחשב שלכם פרטי? כן יש אחים? כן אם כן, כמה? 1 וזה יותר מדי מעצבנים? מאוד מה יותר טוב, אח או אחות? אח קחו ת'ספר הכי קרוב אליכם עכשיו, איך קוראים לו? אין ספר קרוב קחו את החפץ הכי קרוב אליכם. מה הוא? גופייה כחולה כזאת אוהבים בובות פרווה? מאודדדדדדדדדדדדדדדד יש לכם כמה כאלה? פווול יש לכם ספרים בחדר? כן אבל לא ממש בשימוש חחח החדר שלכם גדול/קטן/בינוני? קטן יש לכם שטיח בחדר? כן מה הדבר הראשון שעשיתם אחרי שקמתם בבוקר? עניתי לטלפון שהעיר אותי בעעעע מה אתם מתכוונים לעשות במשך היום? להצביע לסעדו בכוכב נולד אולי לצאת לאנשהו אחר כך מתי בפעם האחרונה עניתם על שאלון בפורום הזה(חוץ מהשאלון שלי שאתם עונים עליו עכשיו)? לא יודעת מתי בזה אבל בפורום של סעדו היום יש לכם חבר/ה הכי טוב/ה? יש כמה אם כן, אתם יכולים לציין את שמו/ה? לא לאיזה כיתה אתם עולים? יא תסכמו בכמה מילים את השנה שהייתה לכם: אממממ.. הזוייה חחחח

Lopezit

New member
שלושת הגרועים

אני לא מבינה בכלל איך אוהד עבר את האודישנים הוא שר מהתחת ופשוט הייתי בשוק היום שנעמה עפה

../images/Emo99.gifמישהההההההההההה../images/Emo99.gif

מור, קלטי כבר- סעדו גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר יש לישראל אמיר בניון אחד והוא מספיק גרוע... הוא לא צריך לחקות אותו!!!!!!!!!!! מישה אימפריה!!! איזה צרחה דפקתי כשאמרו אותו ראשון... ואההההההה נעמה עפה... סוףסוף!!! הדר עוזרי מהממת!!!!!! ה-5 הכי יפה בארץ?!?!?! לא נראה לי!!!!!! מקום 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונינט- ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא הכי יפה בארץ, ממש לא... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Lopezit

New member
חה חה חה

|מפגרררררררררררררררררר| איזה כיף לרשום לך

איכסה אוהד הוא לא מסוגל לשיר

בושה אם הוא בגמר בגמר בעזרת השם יהודה יהיה הדר ומישה.. או אולי אפילו שיר...

Lopezit

New member
לדעתי השלישיה

יהודה שיר והדר\עומרי (הלוואי עומרי)

זכיתי בסיור מאחורי הקלעיםםםםםםםםםםם

שבוע הבא אני פוגשת את סעדוווווווווווו

למעלה