קטע לשמיעה

• פותח הנושא Welsh
  • פורסם בתאריך

Welsh

New member
אוקיי, אני הולך להפגין בורות

מה זה פרה-אמפ? עד היום הקלטתי עם מיקרופון זול, ככה שכשהייתי מקליט משהו, לא רק ששמעו את אח שלי הקטן צועק בסלון, גם לא שמעו באיכות מי יודע מה

פרה אמפ זה שלב לפני המגבר.

המגבר יכול לקבל אות בזרם מסויים ומעלה , הזרם של הגיטרה הוא מן הסתם חלש מאוד לכן בא הפרה אמפ כדי להשלים את הפער. הפרה אמפ בנוסף גם מעצב את הסאונד. דוגמא לפרה אמפים :

Welsh

New member
הבנתי,

שמע, תודה רבה, השכלתי
מצחיק שבאתי לשים קטע ואני יוצא מפה עם רשימת קניות, אבל זה משהו שכנראה צריך להעשות.

eran377

New member
סה"כ בסדר

הסאונד לא טוב אבל עזוב את זה בינתיים. אני יכול להמליץ לך לעבוד על הרגש בנגינה - הרעדות, ניקיון, דיוק במתיחות. שיהיה בהצלחה

Welsh

New member
תודה

איך אני עובד על הדברים שמנית? פשוט ממשיך לנגן או שיש תרגילים מועילים?

ב י ז ו

New member
נחמד מאוד

רוב הצלילים יוצאים נקיים ונראה שאתה כבר מרגיש נוח על הצוואר כמה דברים לשיפור: תנסה לעבוד על הבנדים...אתה לא מותח מספיק. בהרבה מתיחות חסר איזה רבע טון. זה ממש צורם בבנד הראשון. האקורד האחרון של הגיטרה המלווה נתקע קצת. הוא צריך להיות מה שמשחרר את הכל. בקשר לסאונד. חוץ ממה שאמרו על להקליט ישירות למחשב עם כבל. שככה גם לא יישמעו את אחיך הקטן צועק. הסאונד הוא באמת צווחני וטרבלי. אם יש לך סטראט אז תנסה לנגן מפיקאפ צוואר. לדעתי זה ישמע הרבה יותר טוב. כמו שריקה במקום צווחה כל הכבוד

Welsh

New member
תודה רבה גבר!

מיד אני הולך לשחק קצת עם הפיקאפים והמגבר, באמת תודה רבה לך ולכולם

Anuerysm

New member
ביקורת בסגנון רוק מתקדם

את הריף אתה מנגן כמו שצריך, סבבה, סחטיין, לא קשה מדי גם ככה אבל הכל חלק הליד ממש יפה לדעתי, אמנם לא כמו בשיר המקורי, אבל מתאים, חלק, אין פאשלות ומגניב אגב, הליד זה יענו הגיטרת סלייד בשיר רק עם יותר gain? או שאתה כתבת את הקטע?

Welsh

New member
"בסגנון רוק מתקדם" למה?../images/Emo3.gif

לא כתבתי, אלתרתי על הסולם... תודה על השמיעה

למעלה