קטע לשמיעה

• פותח הנושא Welsh
  • פורסם בתאריך

Welsh

New member
../images/Emo41.gifקטע לשמיעה../images/Emo41.gif

היי לכולם, הרבה זמן לא הצקתי לכם עם הזבל שלי
זה אילתורון על Lay Lady Lay של בוב דילן. אני חושב שזה נחמד אבל הדיעה שלי לא כל כך אובייקטיבית, אני אשמח לביקורת, הערות, הארות, קללות וכל מה שיש לכם לכתוב בנוגע לקטע. זה הקטע ---------------------------------------------- אם אתם לא מכירים את השיר המקורי, אז הנה קליפ שמישהו עשה ביוטיוב לשיר, הייתי מקשר לגירסא חיה אבל הבעיה עם דילן (מצד שני, גם אחת הסיבות שהוא מה שהוא), היא שכל הופעה הוא מבצע את השירים בצורה שונה ובקליפ השתמשו בגירסאת האולפן.

Welsh

New member
תודה../images/Emo13.gif

את השיר המקורי אתה הכרת?

yotamn9

New member
סה"כ נחמד מאוד

לא ממש אהבתי את הסאונד של הליד, צורם לי מדי. אני הייתי משתמש באוברדרייב קל ומלא יותר. אבל סה"כ זה אילתור נחמד מאוד, וגם הנגינה אחלה.

grassus

New member
יכול להיות

נראה לי קצת פחות טרבל היה יכול להיות נחמד

Welsh

New member
לא יודע, אולי

דווקא עם הטרבל לא שיחקתי יותר מדי

Welsh

New member
אוקיי, המשפט הזה לא עוזר בשיט../images/Emo13.gif

איך אתה מציע לסדר זאת?

Welsh

New member
עשיתי זאת בהליך מסובך מאוד../images/Emo3.gif

שמתי את המיקרופון על יד המגבר והקלטתי בAudacity. יש דרך יותר טובה לחסר אמצעים שכמוני?

eran377

New member
אממ

איזה כרטיס קול? איזה מיקרופון? איזו גיטרה? איזה אפקטים? איזה מגבר?

Welsh

New member
אממ

איזה כרטיס קול? שאלה טובה, ב"לוח בקרה" זה מה שמופיע בסעיף אודיו- איזה מיקרופון? מיקרופון פשוט של 20 שקל באופיס דיפו. איזו גיטרה? סטראטוקאסטר הייוואי. איזה אפקטים? אין לי לצערי. איזה מגבר? פנדר פרונטמן 25R. אז חוץ מהמובן מאליו שכדאי להשקיע קצת במיקרופון, יש לך עוד הצעות?

eran377

New member
אני חושב

שיהיה לך כבר יותר משתלם להקליט דיירקט... או לנסות לפחות. תעביר כבל מהכניסת אוזניות של המגבר ישירות לכרטיס קול, תקליט ותספר לי איך היה. ככה אני עושה (אבל יש לי כרטיס קול אולפני חמוד ומגבר אחר...).

Welsh

New member
טוב, אני צריך לקנות כבל../images/Emo13.gif

צריך ללכת לכלי זמר ושות' או שאני עלול למצוא זאת גם בכל חנות מחשבים ואלקטרוניקה?

כמה אופציות הזולות ביותר-

גיטרה-> פרה אמפ מיקרופון->מחשב עם תוכנה כמו גיטר ריג. או הקלטה בלייב פה צריך מיקרופון דינמי נורמלי שיחובר לפרה אמפ מיקרופון. האופציה הראשונה הרבה יותר טובה וגמישה. לא צריך כרטיס קול "מקצועי", כרטיס סטנדרטי של מחשב מהדור של שנתיים שלוש והלאה יעשה את העבודה. שים לב שבכל מקרה צריך פרה אמפ. בהצלחה.

למעלה