קטע חדש שלי

UrBaN Man

New member
2 גי'ג'ה זה פשוט כיף אמיתי.

אני מציע לך באמת להחליף, ושזה יהיה במהירת 533Mhz לפחות. (אני כמעט בטוח שזה מה שיש לי) אבל איזה מחשב יש לך חוץ מהRAM?

UrBaN Man

New member
אני לא יודע אם הכי כדאי לך עם מחשב כזה

לשדרג את הRAM ל2 GB. אתה צריך תמיכה חזקה של המעבד בRAM. לי למשל יש מעבד אינטל dual core 1.66 ג'ג'ה הרץ, וכל פעולה כלשהי על המחשב עובדת חלק לגמרי.

TheMo

New member
זה לא בדיוק מחשב-על ../images/Emo3.gif

לגבי כרטיס הקול - גם לי יש אותו, והוא לא משהו בכלל...

eVeR WiSH

New member
יואו...

פעם ראשונה שאני רואה שלמישהו יש מחשב יותר גרוע משלי

Y036

New member
ה-groove agent 2 מעולה

אני יכול לשלוח לך סמפלים אם אתה רוצה

loomer4

New member
חזק ביותר!

סאונד מעולה ואחלה פיל - כרגיל (וזה אפילו חרוז). הסולו מגניב ביותר! חוץ מהטעות הפטאלית שיש לך במנגינה
זה אחלה.

flame keeper

New member
נשמע מעולה...

המלצה קטנה שלי, לגבי תפקיד התופים - אם יש לך רצף של אותה דגימה כמו נניח של הייאט, אז תנסה אקראית לשנות את העוצמה של חלק מהן כדי שזה יישמע פחות מתוכנת...

Kfitzi

New member
שמעתי.

אוקי. שמע, ממך אני מצפה או לדברים מקוריים או לעיבודים יוצאי דופן. משהו שונה. ניגנת שם סבבה, הסאונד לא רע, התופים ממוחשבים קצת (יש הערות אבל זה תיקונים קטנים שיקדמו אותך קצת... - אם תעשה דברים שגדולים עלייך תתקדם בקצב פי כמה יותר מהיר). ז"א - בתור אחד שמקליט דיי הרבה ומעלה לא מעט קטעים שלו, אתה הרבה פעמים עושה משהו חדש אבל לא שונה. עשית קאבר לגאנז, עשית עיבוד לסנדק, עשית עיבוד לאתה פה חסר לי... עשית לתקווה... אוקי... אין הרבה שוני בינהם. הסאונד טיפה משתפר, הנגינה טיפה משתפרת, הדברים טיפה יותר יושבים.... אבל הכל בקטנה. לדעתי אתה יכול להתקדם פי כמה יותר מהר אם למשל תקח משהו שאתה לא ממש שולט בו ותנסה להתעסק איתו... נניח את SOLAR של איזה מישהו דייויס משהו... מילס?
אוריה בטח קיבל שבץ. קח קטע ג'אז גירדא ותעשה ממנו משהו אחר לגמרי. ע"ע מה שדניאל זמיר עשה לתקווה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390174,00.html ) קח קטע מסגנון מסויים ותעביר אותו לסגנון אחר לגמרי. או שתכתוב קטע אינסטרומנטלי מקורי שלך למשל? תנסה לעשות משהו שגדול עלייך ולאט לאט תגדיל את המידות שלך ואת היכולות שלך. סה"כ, הקטע הזה לא ממש מפיל. הוא סבבה. נשמע טוב. מנוגן טוב... ו...? נראה לי שכשעושים מוזיקה, המטרה היא לא - "לא לטעות" - כי אם זאת המטרה שלך, שיחקת אותה. המטרה היא לגעת ברגש, ליצור, להעביר תחושה... להיות מקורי ולהיות אמיתי ולהיות מסוגל להעביר את התחושה שלך לאחר. זה מה שאני חושב.

למעלה