שמעתי.
אוקי. שמע, ממך אני מצפה או לדברים מקוריים או לעיבודים יוצאי דופן. משהו שונה. ניגנת שם סבבה, הסאונד לא רע, התופים ממוחשבים קצת (יש הערות אבל זה תיקונים קטנים שיקדמו אותך קצת... - אם תעשה דברים שגדולים עלייך תתקדם בקצב פי כמה יותר מהיר). ז"א - בתור אחד שמקליט דיי הרבה ומעלה לא מעט קטעים שלו, אתה הרבה פעמים עושה משהו חדש אבל לא שונה. עשית קאבר לגאנז, עשית עיבוד לסנדק, עשית עיבוד לאתה פה חסר לי... עשית לתקווה... אוקי... אין הרבה שוני בינהם. הסאונד טיפה משתפר, הנגינה טיפה משתפרת, הדברים טיפה יותר יושבים.... אבל הכל בקטנה. לדעתי אתה יכול להתקדם פי כמה יותר מהר אם למשל תקח משהו שאתה לא ממש שולט בו ותנסה להתעסק איתו... נניח את SOLAR של איזה מישהו דייויס משהו... מילס?
אוריה בטח קיבל שבץ. קח קטע ג'אז גירדא ותעשה ממנו משהו אחר לגמרי. ע"ע מה שדניאל זמיר עשה לתקווה (
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390174,00.html ) קח קטע מסגנון מסויים ותעביר אותו לסגנון אחר לגמרי. או שתכתוב קטע אינסטרומנטלי מקורי שלך למשל? תנסה לעשות משהו שגדול עלייך ולאט לאט תגדיל את המידות שלך ואת היכולות שלך. סה"כ, הקטע הזה לא ממש מפיל. הוא סבבה. נשמע טוב. מנוגן טוב... ו...? נראה לי שכשעושים מוזיקה, המטרה היא לא - "לא לטעות" - כי אם זאת המטרה שלך, שיחקת אותה. המטרה היא לגעת ברגש, ליצור, להעביר תחושה... להיות מקורי ולהיות אמיתי ולהיות מסוגל להעביר את התחושה שלך לאחר. זה מה שאני חושב.