קטע חדש שלי

eran377

New member
../images/Emo41.gifקטע חדש שלי

קאבר ל"שירים פשוטים" של שלמה גרוניך, ולמען האמת שיר פשוט זה לא...
אתם מוזמנים להגיב ולהגיד מה דעתכם
הוקלט עם הציוד הרגיל: גיבסון לס פול סטודיו מארשל JCM800 בוסטרים - בוס SD-1 וסימור דנקן פיקאפ בוסטר דיליי - בוס DD-3 ריברב - EHX HOLY GRAIL מיקרופון פשוט (ודיי גרוע האמת) של חברת LEEM כרטיס קול לקסיקון אלפה לכל המיקס הוספתי בקיובייס קומפרסור וריברב. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=C7613C226100F2B2

Nadavcat

New member
לא רע -

התופים די גרועים, תכנתת אותם בעצמך ? או מצאת פלייבק ? הפסנתר גם נשמע מידי שכזה. הגיטרות אחלה, סאונד טוב. רק לדעתי להוסיף למיקס הסופי רוורב וקומפרסור זו טעות.

yotamn9

New member
מעולה../images/Emo45.gif

כרגיל, כיף לשמוע! התופים באמת נשמעים קצת ממוחשבים. אבל בקטנה, לא רציני. והסאונד בכלליות גם מעולה.

המלצה - את האפקטים מבוססי הזמן

תוסיף בתוכנת עריכה. גם אם הם טובים, והם טובים, המיקרופון leem לא ידע להתמודד עם העומס והאיכות לא תצא לאור בהקלטה. עוד לא שמעתי תקטע.

eran377

New member
בהחלט יש בזה משהו האמת..

אני פשוט אוהב את הדיליי/ריברב של האפקטים שלי, אבל נשמע הגיוני מה שאתה אומר.. אני אנסה להבא להקליט בלעדיהם. התופים כמובן במחשב ואכן תכנתתי אותם בעצמי, הVST הוא היפר קאנבאס. ההיפר קאנבאס הוא "מולטי פלאג" שכזה... פלאג חביב שיש בו את כל כלי הנגינה והוא לא אוכל הרבה מהזכרון של המחשב ובגלל זה אני משתמש בו. אין לי כרגע הרבה זכרון במחשב אבל בקרוב זה ישתנה ואז אתם תשמעו ממני תופים טובים יותר
הVST של הבס הוא טרילוג'י (TRILOGY), ואני מאוהב בפלאג הזה. תודה על התגובות

Nadavcat

New member
אני מכיר את הBATTERY

לא יודע, הוא מעולה, אבל א' - קשה יותר להשגה (כשמדובר בהורדה), ב' - אני עובד עם BFD ואני מאושר עד הגג.

iiyama1413

New member
../images/Emo207.gif שימוש במחשב כפריאמפ

יש איזשהם הגדרות ספציפיות/מומלצות שאני צריך לבצע כדי להשתמש במחשב כפריאמפ ? בשתי התוכנות שבדקתי : Guitar FX BOX 2.6 וגרסת ההדגמה של 2 Guitar Rig ה- I/O Delay שאני מקבל ארוך מדי (ולקבוע אותו ידנית כקטן גורם לצליל להשמע מקוטע) וזה ברמה שממש מפריעה לנגן. אולי המחשב שלי לא מספיק חזק ? intel pentium3 1.00 GHz עם 768MB RAM ? אולי זה הכרטיס קול ? SB Live! ? מה צריך לעשות? תודה, יוני

המחשב שלך חלש מדי, אפילו

מאוד הייתי אומר. אני מתפלא בכלל שאתה מצליח לכתוב פה. :) לי יש 2.4 512 זכרון , לא הייתי ממליץ על פחות. או כרטיס קול להקלטות יכול לעזור. אבל עדיין אני אומר המחשב שלך חלש מדי, אפילו מאוד הייתי אומר. אני מתפלא בכלל שאתה מצליח לכתוב פה. לי יש 2.4 512 זכרון , לא הייתי ממליץ על פחות. או כרטיס קול להקלטות יכול לעזור. אבל עדיין אני אומר המחשב שלך חלש מדי, אפילו מאוד הייתי אומר. אני מתפלא בכלל שאתה מצליח לכתוב פה.

iiyama1413

New member
זה מחשב מפעם

matlab ו- modelsim עולים עליו יופי, להעביר דגימת sound ללא השהייה זו משימה קשה יותר? נראה לי מוזר. אגב, אנשים גלשו באינטרנט גם לפני שהמציאו את פנטיום 4.

המלצה של גיטר ריג זה 1.2mhz ו512 זכרון

אבל שוב כרטיס קול כמו אודיופיל 2496 או emu 0404 יכול לחפות על מחשב חלש.

eran377

New member
../images/Emo45.gifיש גם עוד הרבה כרטיסים שיכולים לכפות על

מחשבים חלשים... ממליץ לבדוק את הנושא הזה. מה שאתה צריך זה שלכרטיס יהיה לייטנסי כמה שיותר נמוך. ואגב המחשב שלי כמו שלך, חיים... אני מתכנן בשבוע הבא להרחיב את הזכרון ל-2 ג'יגה.

למה 2 גיגה? אתה רוצה להפעיל 4 תוכנות

עריכה וכאלה בו זמנית? גם אני חשבתי על זה אבל נראה לי שRAM לא יעזור למחשב כמו שלי בלעבוד מהר יותר אלא בכמה תוכנות רצות ברקע, וזה פחות קריטי.

Kfitzi

New member
לא מדוייק. תלוי באופי הפאלגים שהוא זומם

להשתמש בהם. פלאגים כמו ריוורב\דיליי - צריכים סי פי יו חזק כי הם דורשים חישובים בזמן אמת. פלאגים מלאי דגימות - צריכים ימבה זיכרון. תלוי באיכות הפלאג ובגודלו (באולפן שלי בתל אביב יש לי 4 ג'יגה ראמ). 2 גיגה נשמע לי בהחלט סביר, שוב תלוי באופי הפלאגים המתוכננים.

למעלה